League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
protjeran
RE: League Of Legends
null kaže...
danfa123 kaže...
null kaže...

akali jedan od najmocnijih heroja, kad se taj heroj zaleti, samo cu reci JAJ, kolko damage moze napraviti i ubiti. Nisi iskustva u ovakvim igrica pa neznas( bez uvrede).

ae kad cujem tvoje postove vidim da nisi ni ti

ti si neki pro -.-, ja kad igram akali, "gotovo" stalno imam dobar skor, i znam da jako radi damage.

nisam rekao najjaći, nego jedan od, trynd je za mene bezveze hero, pogotovo kad ima tu besmrtnost, ali svako ima svoj izbor.

Tryndamere je jedan od najjačih heroja radi svog ultija, jedino ga silence zaustavit može. S damage preko 300 i masovnim critical hitom, u 2 udarca radi preko 2000 damagea. Najjači crit bastard, poslije njega je olaf.

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
null kaže...
danfa123 kaže...
null kaže...

akali jedan od najmocnijih heroja, kad se taj heroj zaleti, samo cu reci JAJ, kolko damage moze napraviti i ubiti. Nisi iskustva u ovakvim igrica pa neznas( bez uvrede).

ae kad cujem tvoje postove vidim da nisi ni ti

ti si neki pro -.-, ja kad igram akali, "gotovo" stalno imam dobar skor, i znam da jako radi damage.

nisam rekao najjaći, nego jedan od, trynd je za mene bezveze hero, pogotovo kad ima tu besmrtnost, ali svako ima svoj izbor.

Tryndamere je jedan od najjačih heroja radi svog ultija, jedino ga silence zaustavit može. S damage preko 300 i masovnim critical hitom, u 2 udarca radi preko 2000 damagea. Najjači crit bastard, poslije njega je olaf.

silence za njegov ulti ti ne vrijedi, zato jer to kao nije spell. Isprobaj!

evo, javljam se da idemo pratice, ti uzmi tryna, a ja cu kassadina, pa cu te silencat i moci ces iskoristit ulti.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

moze neka preporuka od ovih za 6300? ezrael bi uzeo ali neznam, nekako ima dosta low hp.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ez, galio, vlad, twitch.....

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Neznam, to su možda popravili s nekim updateom, al prije sam s njim puno igrao, i silence mi je onemogućio taj spell ko sve ostale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

moze neka preporuka od ovih za 6300? ezrael bi uzeo ali neznam, nekako ima dosta low hp.

Twitch je noob hero, uglavnom ga svi znaju igrat, mislim da mu je difficulty easy ako se ne varam.. Iako nebi njega preporucio vec ezreala ili vlada..

17 godina
protjeran
puls4R kaže...
null kaže...

Twitch je noob hero, uglavnom ga svi znaju igrat, mislim da mu je difficulty easy ako se ne varam.. Iako nebi njega preporucio vec ezreala ili vlada..

Twitch je jedan od heroja s kojim je najteže igrat, premalo healtha, dok iskočiš izu stealtha imaš max 5 sekundi da napraviš kaj si mislil, i bjež, ako netko ima elixir ili ward, neće ni strelicu ispalit.

17 godina
protjeran
League Of Legends

slazem se, twitch nije noob heroj?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Neznam, to su možda popravili s nekim updateom, al prije sam s njim puno igrao, i silence mi je onemogućio taj spell ko sve ostale.

isprobat cu to sutra ili danas jos, pa javim

18 godina
neaktivan
League Of Legends

danas kao da je dan kad cu dobit sve noobove svijeta u mom timu... pa ne vjerujem... prva runda olaf i tristana i TF nafidaju sve zive na mapi i onda odu afk u 15min igre i naravno izgubimo, a sto je najjace drzim lane sam protiv tarica i kog-a i ok mi ide dok ovi kreteni samo umiru
(s malzaharom) i ok gotova runda ... onda dobijem 2 kretena xin i mundo koji sami u laneu protiv akali umiru -_-" akali ih je pa ima jedno 10 puta sama zarokala i naravno opet izgubimo... pa dokle ce biti tako -_-"

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

slazem se, twitch nije noob heroj?

Twitch je smece heroj ako kupis ward... kao sto je covjek rekao gore preeemalo hpa i kad te uhvate gotov si... ako mislis igrat s twitchem nemoj se zadrzavat u jednom laneu... za sad svi dobri twitchevi protiv kojih sam igrao se nakon par lvla u jednom laneu pocnu setat i gankat i tako lvlaju i dobijaju killove...

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan

na koji nacin se biraju timovi u normal game, ja sam lvl16 i oni mi stave lvl 3 koji je naravno na kraju imo 0-8...

17 godina
protjeran
League Of Legends

stavljao sam nove winse , xp, i sad instaliram lol al kad idem u runud baci eror, onaj svima poznati.. jel imao ko slicni problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
srky.du kaže...

na koji nacin se biraju timovi u normal game, ja sam lvl16 i oni mi stave lvl 3 koji je naravno na kraju imo 0-8...

To ti je taj poznati Riotovov MatchMaking sistem,uzivaj :)

***Dont mess with the best or die like the rest***
17 godina
protjeran
League Of Legends

haha, da tocno to, nam zna stavit likove od lvl 13, a mi 30

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolji game, 3v5 i nemogu nam ništa
Inače ima 3 dana nemogu odigrat game da neko ne liva

:) :)
16 godina
Cerina15 kaže...

Cist ok build,ali zas nisi warmogs armor uzeo i sunfirecape i to 3 takva? Nego si bezveze pare dao na infitiy koji ti netreba uopce za tanka.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Neman pojma, infinity edge san tek pri kraju uzea, mislia san to ili ono s 770 helta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio sam veigar-a naravno nikad nisam s njim igro pa sam se sjebo xD, i sad trazim nesto za 3150 pa sam u nedoumici......dali da uzmem xin-a ili urgot-a?....urgot je dobar za early game a ima i dobar ulty, a xin je s druge strane nabrijana agresivna zivotinja...neznam stvarno koga bih uzeo =/

"For me, magic is dead, I am the Illuzionist!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je samo ideja nekog forumaša.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto ovi kreteni iz Riota nedaju ban ovima šta livaju. Evo sad igram dok ovo pišem, i imamo 3 livera. 2v5 omg

Vidia sam sad taj link, oće napravit mapu 1v1 ili 2v2?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 14:54 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Zašto ovi kreteni iz Riota nedaju ban ovima šta livaju. Evo sad igram dok ovo pišem, i imamo 3 livera. 2v5 omg

Vidia sam sad taj link, oće napravit mapu 1v1 ili 2v2?

1v1 -beskorisno

2v2-mozda korisno,ali bilo bi dobro da ikako mapu naprave,bez obzira kolko igraca moze drzat.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
18 godina
neaktivan
Nova mapa ce biti desert 5v5.. Najava ce biti u 11 mjesecu u nekom časopisu.. Dakle mozemo je ocekivati tek u 11 ili 12 mjesecu
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ja vec 3 dana ne mogu odigrat da pobjedim uopce -_-" uvijek ima neko u tima ku ima score 0/10 (i vise) -_-"

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam igro s kayle jos otkad sam je kupio kad sam bio 10 lvl.. sad se vratio na nju, mislim da su je buffali ako se ne varam..

Uglavnom imam rune za att. speed i mana regen (cca 30 na 18 lvl-u) i evo jedan build kakav sam imo u matchu maloprije, s kojim je neunistiva 2v1 ako su izbalansirani protivnici (npr. ja imam 20 killova oni dvoje po 10):

Archangel's Staff

Rylai's Crystal Scepter

Hextech Gunblade

Zhonya's Ring

Nashor's Tooth

Boots of Swiftness

To izade na oko 400 AP-a, malo vise, oko 250 dmg-a i att. speed je 1,6 ili tako nesto. Uglavnom je u team gankovima odlicna jer moze healat i ulti iskoristit da spasi kolegu :D

Pasiv joj je odlican, 30% ap-a ide u dmg, a 15% dmg-a ide u ap.

Imam oko 2k mane i 60 mana regen

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ako neko igra s vladimirom build s kojim sam imao preko 700APa i 4000 HPa

Sorcorer's Shoes

Rylai's Crystal Scepter

Zhonya's Ring

Void Stuff

Abyssal Scepter

Mejai's Soulstealer (20 Stekova)

+ 2 eliksira jedan za HP i jedan za AP :D

na kraju runde score mi je bio 21/2/13 :)

I to mi je prvi win ovih par dana i to na ranked je bilo :D al doduse imao sam takve noobove u timu da je to za nepovjerovat -_-"

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 23:43 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Keiichi kaže...

Evo ako neko igra s vladimirom build s kojim sam imao preko 700APa i 4000 HPa

Sorcorer's Shoes

Rylai's Crystal Scepter

Zhonya's Ring

Void Stuff

Abyssal Scepter

Mejai's Soulstealer (20 Stekova)

+ 2 eliksira jedan za HP i jedan za AP :D

na kraju runde score mi je bio 21/2/13 :)

I to mi je prvi win ovih par dana i to na ranked je bilo :D al doduse imao sam takve noobove u timu da je to za nepovjerovat -_-"

Ja igram s Vladimirom,  i koristim sličan build, jedino što uzmem brže bootse budući da mi treba više brzina od 20 mpena, void staff kupujem samo ako netko stacka puno magic resista, abyssal je odličan i preporučam ga svakome, a pogotovo ako su dva ili više mageova u timu. Mejai kupujem ovisno o razvoju runde, iako više volim igrati na sigurno.

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
Meni je majai must have u svakoj rundi :D a boots of swiftness uzimas jel :D koristim ghost tak da neuzimam bas cizme te al vis nisam ih ni probao uzet jos :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam počeo igrat s Rammusom. Heroj sam ima dosta jak AD, ali kad mu se izbilda Armor neuništiv je. AD oko 200 Armor oko 300 i oko 2000 helta.

Samo je teško na startu ako sam protiv Ashea, Teeme ili nekog drugog pucačkog heroja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice