League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
srky.du kaže...

koliko sam ja cuo nova mapa dolazi iduci tjedan
evo novi heroj magije http://www.gamerzneeds.net/forums/blogs/lllae86lll/league-legends-new-champion-leaked-miss-fortune-916/

Pogle sliku 2,3,dole avatar od tristane a spellovi od te nove zenske.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
protjeran
League Of Legends

pa to je normalno jer lik nije do kraja napravljen

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tako je bilo i za vladimira kad je dosao :D nisu jos dovrsili slike njenih abilitija :D

Cekam sad spotlight iako me ne zanima taj heroj pretjerano xD
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
killer4987 kaže...

pa to je normalno jer lik nije do kraja napravljen

Neznam,kako mogu napravit Texture lika,texture spellova(to jest avatar spella) i sve ste sta ide uz nju,cak i ime "Miss Fortune" dole kod XP bara,ali nemogu napravit njen avatar Neodlučan

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
protjeran
League Of Legends

mogu i hoce :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lekse stvari si vjerovatno ostavljaju zadnje :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja imam problem pa bi htio da mi pomognete gledajte,:ja sam skinuo LoL igricu jer cujem da je dobra i kod frenda sam ju igro ja sam ju skinuo i instalirao i kad sam instalirao otvori se prozorci i dole pise da se updejta dobro ja cekam i svi mi prijatelji kazu da moram cekat i ja cekam po par sati, cjeli dan i nije se nista ni mrdnulo samo pise updating [lol-cb3.patcher] 6/7 i onda je nekakva dugacka crta plava skroz i pise play ja kliknem play i nista se ne dogada svi kazu da probam izaci pa uci ili da igricu izbrisem i opet nasnimi ako neko zna rjesenje molim vas da mi se javite  na xf :luvre5555 ili da tu odgovorite.

Luvre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

trazi po forumu od lola, trazi kako promjeniti nacin skidanja na DNS, tako nekako... ako najdem ja ti stavim tu, to je u mene bio problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemogu nac to , mos mi ti pls dat link ? :( pls :)

Luvre
17 godina
protjeran
League Of Legends

http://kb.leagueoflegends.com/questions/17/Changing+to+Public+DNS+Servers

meni je tako bilo, ali bez plave crte, nije se htjelo updajtat, probaj, a ako ne mozes, pitaj  na forumu tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala puno al tu pise na tom linku za windows 7 i Vistu ja imam XP :(

Luvre
17 godina
neaktivan
FiinZ kaže...

hvala puno al tu pise na tom linku za windows 7 i Vistu ja imam XP :(

pa  pise ti ispod za xp

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 9:33 (Pinc).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kak je ovo retardirano, u zadnje vrijeme ne dobivam 150 za prvi win, nego tamo za neki 5 win u danu dobim 150 kao da je prvi, ono wtf, danas sam pobijedio vec 2, i nisam dobio, jeb0t3 to

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
null kaže...

kak je ovo retardirano, u zadnje vrijeme ne dobivam 150 za prvi win, nego tamo za neki 5 win u danu dobim 150 kao da je prvi, ono wtf, danas sam pobijedio vec 2, i nisam dobio, jeb0t3 to

ahahahhahahahhahahh LOL

xDDD
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
null kaže...

ahahahhahahahhahahh LOL

sta tebe muci?

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Najjača su mi ova retardirana djeca bogatih roditelja koja kupe skinove i dođu se k*rčit na server, s skorom 0:10

Al, glavno da oni imaju cool skinove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e ja sam sad promjenio nacin skidanja na dns i sta sad da izbrisem LoL i da ga opet skinem??

Luvre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

da, pobrisi sve, ali bas sve od njega i opet ga skini i instaliraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina ma zas bi bio bogat da kupis skin? To ti je max 30-70ak kn zavisi od lika... sto po meni i nije skupo s obzirom da igras besplatnu igru... naravno da neces kupovat za svakog lika skin al priustit taj novac za jednog lika s kojeg volis je stvarno mal iznos :D ofc to je s mog gledista :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

S mog gledišta je da nema šanse da kupim skin, jer s tom lovm mogu izać.

Uostalom, da se igra plaća kao HoN, uzeo bi je bez razmišljanja jer je odlična

I napokon san jutros skupia za Twitcha :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

ubiti to nije first win of day nego prva pobjedan nakon 22sata(mislim mozda je i 24)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam sve napravio kako je pisalo tamo i idalje mi se onako updatea i plava crta je skroz podvucena i pise updating LOL.patcher 11/12 nez idalje sta da radim :S

Luvre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Molim vas objasnite mi samo kako vi ista uspijete napravit s Akali? Kupio jutros mada nisam nikad igro s njom (moja greska), i jedino sto mogu je napadat neprijatelje sa skroz low healtom, a ako pokusam ista drugo, ili me ubije ili mu napravim demage ko da komarac sleti na njegaPlač

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

akali jedan od najmocnijih heroja, kad se taj heroj zaleti, samo cu reci JAJ, kolko damage moze napraviti i ubiti. Nisi iskustva u ovakvim igrica pa neznas( bez uvrede).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
null kaže...

akali jedan od najmocnijih heroja, kad se taj heroj zaleti, samo cu reci JAJ, kolko damage moze napraviti i ubiti. Nisi iskustva u ovakvim igrica pa neznas( bez uvrede).

ae kad cujem tvoje postove vidim da nisi ni ti

xDDD
18 godina
neaktivan
Hahahaha pwnd xD

Imao sam prilike svjedocit akali s 20 stekova u mejai i sword of occult i plus itemi poput ryan scepter , rageblaade, zhonyas i ajmeeeeeee premocnoo al doduse kojiheroj s tim itemima ne bi bio mocan :D

Al svakako akalije dobar heroj al najjaci kak ovaj tvrdi ne bas :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Akali najjaci heroj? Pa i ne bas.. Probaj tryndu dignit dmg i critical pa ces vidit sta je moc.. covjece svaki hitac digne 600 hp-a -.- naravno ako je dobar build.. a sa onim ultijem mozes 3v1 bez problema ako si nelose feedan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
null kaže...

ae kad cujem tvoje postove vidim da nisi ni ti

ti si neki pro -.-, ja kad igram akali, "gotovo" stalno imam dobar skor, i znam da jako radi damage.

nisam rekao najjaći, nego jedan od, trynd je za mene bezveze hero, pogotovo kad ima tu besmrtnost, ali svako ima svoj izbor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 18:57 (null).
16 godina
protjeran
League Of Legends

ajde dosta

svaki champ je jak kad se nafida i to je to

ak ti neznas igrat onda je to nesto drugo

xDDD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Povlacim ono sto sam reko u proslom postu. Upravo mi krenulo Cool

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice