League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.412.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel vama server UNAVAILABLE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo sta znaci prvi put s urgotom,odlican je.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 10:19 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ezreal nerfan!Why riot,why!?

Taman kad sam kreno igrat AD ez oni nerfaju,pa kvragu sveViče

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Urgot ide na AP, AS, AD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

urgot mi se čini toliko op da nije ni smiješno. early game ono na spotlightu, u par spellova i malo mane uništi skroz neprijatelja, a late game ima suludo dobru ultru. mislim da stvarno nema potrebe za štitom, stunom i swapom, samo swap bi bio op uz summoner spellove ko šta su flash. vengeful spirit/andromeda u doti/honu imaju swap bez štita ili stuna i već tada je jak ability. znam znam, lol =/= dota, ali swap, stun, štit i možeš besplatno flashat ako initiateas tako... nisam ga jos igrao niti protiv njega, ali ako je suditi po filmićima/rezultatima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: League Of Legends
Cerina15 kaže...

Urgot ide na AP, AS, AD?

Ja mixam AD i tank,ali imam AS rune pa mi je lakse :)

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

EE, jučer sam skoro izbrisao LoL i poslao sve kvragu, imao sam 6 runda izgubljenih za redom, ne mozes vjerovat koju srecu imam, ama bas svaki put noobi, pa neki ostanu bez veze, quiteri, neki otidu afk, vodili smo jednu 40:18, strgali sve turrete, i onda naš Yi otide afk, keenan izgubi vezu na par minuta i izgubimo jer nismo 3 se mogli obraniti od 5, a ja imam score 16/5/14, pa poslije opet u drugoj rundi dobijemo nooba Udyr koji krepa 10 puta u 3 minute, apsolutno nista koristi. Jooj, konacno jednu pobijedio sto je trajala 65 minuta. 

Jaki zivci - jedan od najbitnijih uvjeta igranja LoLa solo Plač

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni pise Client version 1.16.14 is rejecred by server kada probam uc

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 10:56 (Cobanac).

0 0 hvala 0
18 godina
Cobanac kaže...

Meni pise Client version 1.16.14 is rejecred by server kada probam uc

Meni ista stvar Viče

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan

Kad će server na online više. Viče

18 godina
Cerina15 kaže...

Probaj uć u client i na tipkovnici sa strelicama utipkat kombinaciju:

up down left right up up down down

meni uvijek radi.. ne znam jel znate za ovo svi već, al eto za svaki slučaj. :D:D

EDIT:

Evo i sad mi radi, al isto sranje sa verzijom klijenta.. 

To je znači rješenje za probleme koji nemaju veze sa serverom, kad je neki bug pa piše da je server Unavailable, a ustvari su serveri online. Sad ne pomaže zbog stare verzije klijenta.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:45 (zv'jer2).
18 godina
League Of Legends

Server dolazi online oko 3 sata.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cekajte znaci sad stavljaju ovaj update?

http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=10435

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cobanac kaže...

Cekajte znaci sad stavljaju ovaj update?

http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=10435

da

xDDD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas sam sretan zbog heimera Osmijeh

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Cerina15 kaže...

meni uvijek radi.. ne znam jel znate za ovo svi već, al eto za svaki slučaj. :D:D

EDIT:

To je znači rješenje za probleme koji nemaju veze sa serverom, kad je neki bug pa piše da je server Unavailable, a ustvari su serveri online. Sad ne pomaže zbog stare verzije klijenta.

HAHAHAHA, kralju, proradilo je, neznam kako ali je :))

Ipak nije, otvori samo prozor za login, i piše da treba čekat update na verziju 1.xx

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 13:33 (Cerina15).
18 godina
Cerina15 kaže...
zv'jer2 kaže...
Cerina15 kaže...

EDIT:

Ipak nije, otvori samo prozor za login, i piše da treba čekat update na verziju 1.xx

Pa reko sam.. inače radi, al moraju serveri bit online da se updatea. Inače nekad znaju serveri bit online a client i dalje kaže da su unavailable, tada ova kombinacija radi savršeno. Već 5 puta mi je tak bilo i radilo.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
zv'jer2 kaže...
Cerina15 kaže...

EDIT:

Pa radilo bi ti i onako samo si sad otvorio prozor za login :) Svejedno bi moro cekat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo meni se updejta Osmijeh

EDIT:

Jedan se update zavrsi i krece drugi, pa dodje na 13 posto i pise The launcher has experienced an error Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 14:46 (Cobanac).

0 0 hvala 0
18 godina
Cobanac kaže...

EDIT:

Jedan se update zavrsi i krece drugi, pa dodje na 13 posto i pise The launcher has experienced an error Mršti se

Ista stvar i meni, samo što stane na 44% kod kopiranja podataka nakon downloada....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Cobanac kaže...

EDIT:

Ista stvar i meni, samo što stane na 44% kod kopiranja podataka nakon downloada....

Ja sam ušao... idem probati ovog novog.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i meni radi :)

0 0 hvala 0
18 godina
Cobanac kaže...

Kako si ga popravio?

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Cobanac kaže...

Kako si ga popravio?

Pa samo od sebe. Oso malo van, pa se vratio, probo i updejta se normalno.

18 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
Keiichi kaže...

yey riote napu** se k**** -_-" igram sad na US serveru i vodimo i udzemo u team fight i ja ih sve tauntam s galiom ostatak ekipe ih sve masakrira i odjednom bum izbaci iz igre sve nas... i ovi se vrate brze nego mi zeznu nam turret i opet baaam server se srusi -_-" i onda opet kreten nunu ide sam i gankaju ga njih pet pa onda cho ode u take akcije  i ode igra u k**** izgubim s skorom 18/5/15 il tak nes slicno nisam siguran za assistove :D i sto sad rec -_-" raaawr

Tebi je to prvi put da izgubis s takvim skorom?

Meni je tak skoro stalno Šutim

Pa i nije bas al za ovu rundu je kriv Riot -_-" unistili bi im sve zivo prvi put kad nas je izbacio jer su svi zamrli... do tada su i cho i nunu igrali sasvim super... valjda su poludili pa se poceli zaj*****t anyway + eo im svima :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
18 godina
neaktivan
Pinc kaže...

jel zna neko koja je kazna ako dodgam normal game?

Valjd nikakva xD al ranked nemoj :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Razočarao me Urgot,nije ni dobar tenk,a ni neki predobar DPS-er.Trebao sam uštedjeti još tisuću IP-a za Kog Mawa.

P.S. Sutra idem u Tunis na maturalac pa me nema tjedan dana.

1 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Razočarao me Urgot,nije ni dobar tenk,a ni neki predobar DPS-er.Trebao sam uštedjeti još tisuću IP-a za Kog Mawa.

Nekad je dobar nekad nije neznam vise ni ja kak da igram,nekad hibrid tank/dps/ap i tako nenako,vise ni sam neznam,ali znam da sam bezveze dal 3150 za njega.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...

Nekad je dobar nekad nije neznam vise ni ja kak da igram,nekad hibrid tank/dps/ap i tako nenako,vise ni sam neznam,ali znam da sam bezveze dal 3150 za njega.

Fake_Alert kaže...

Evo sta znaci prvi put s urgotom,odlican je.

Hihihi,što si brzo promijenio mišljenje?

18 godina
League Of Legends

Upravo sam ga mislio kupiti, ali sad nisam siguran nakon ovih vaših poruka. Po čemu sad ne valja, a ranije danas je pwn-ao sve na polju?

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice