League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.405.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte me ako ste na eu

ime - cobanac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

akali PWNED

ps. ja sam hRay

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako uspijete imat 35+ killova, meni je 20 bio vrh

Inače u igri najviše cijenim team work

Ima slučajeva kad bježim s 200 helta lik me vata s 700-800 helta, a moj suigrač stoji 5m od nas i ubija kripove (neželi pomoći)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

inace sam najvise imao 42 killa

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ah, imao sam critical od 680 dmg+ spelovi stalno ( mali cd), nakupi se.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi, ovaj ryze mi je super i cak mislim da je op. Prejak je u midu. Sam treba kombinacija na lvlu 3 W,E,Q, a dok dodjes do lvla 6, onda R,W,E,Q i jos dok se nafidas, kupis iteme-nepobijediv si. Dok sam vidio da je easy, mislio sam ono...kao on je easy pa nevalja i slab je...al dok sam ga probo, ne da sam promijenio samo misljenje o njemu nego opcenito o easy champovima. Prejak lik Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Cobanac kaže...

Ljudi, ovaj ryze mi je super i cak mislim da je op. Prejak je u midu. Sam treba kombinacija na lvlu 3 W,E,Q, a dok dodjes do lvla 6, onda R,W,E,Q i jos dok se nafidas, kupis iteme-nepobijediv si. Dok sam vidio da je easy, mislio sam ono...kao on je easy pa nevalja i slab je...al dok sam ga probo, ne da sam promijenio samo misljenje o njemu nego opcenito o easy champovima. Prejak lik Osmijeh

Ryze je OP na nižim levelima jer ljudi jednostavno ne znaju baš igrati. Protiv njega je jedan silence ili stun tijekom teamfighta rješenje.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Dobar je Ryze ali je jako lagano igrat protiv njega, lako ga je ubit pogotovo na midu. A u teamfightu moze ispalit svoje spellove i bjezat jer prvi koji ga uhvati ubit ce ga, s njim treba imat dobar team inace je nista.

edit: imal kakav item protiv tenkova?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 11:11 (skandalouz).
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
Cobanac kaže...

Dobar je Ryze ali je jako lagano igrat protiv njega, lako ga je ubit pogotovo na midu. A u teamfightu moze ispalit svoje spellove i bjezat jer prvi koji ga uhvati ubit ce ga, s njim treba imat dobar team inace je nista.

edit: imal kakav item protiv tenkova?

protiv tankova su itemi koji imaju armor penetration, tipa: Last wisper ili ghostblade

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ryze je u early game-u (6 lvl) odlican, bar po mom iskustvu.. spojim mu Ruby's Crystal > Catalyst the Protector > Innervating Locket

To za pocetak, onda dizem AP, ako kupim killove uzmem Mejai's soulstealer da mi stacka ap.. i na kraju sta oces od ap itema, pozeljno je uzet i magic penetration boots

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ryze je u early game-u (6 lvl) odlican, bar po mom iskustvu.. spojim mu Ruby's Crystal > Catalyst the Protector > Innervating Locket

To za pocetak, onda dizem AP, ako kupim killove uzmem Mejai's soulstealer da mi stacka ap.. i na kraju sta oces od ap itema, pozeljno je uzet i magic penetration boots

Innervating Locket? Zašto?

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Ma najbrze skupim za njega kad vec kupim catalysta..

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Blizek kaže...
puls4R kaže...

To je totalno nepotreban item za Ryzea,uzmi Rod of Ages kad već ideš na cataclyst.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...
Blizek kaže...
puls4R kaže...

To je totalno nepotreban item za Ryzea,uzmi Rod of Ages kad već ideš na cataclyst.

Da, ili rod of ages.. vise roa uzimam, al ni onaj item nije prelos..

16 godina
neaktivan
League Of Legends

nabacio sam video na youtube, malo je predug ali nebi bilo lose da ubacite koji thumbic gore Namigiva posto je jos video jos friski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Veigar mi je najjači heroj. Još kad ga vidim kako trče SmijehSmijeh

Nikad nisam igra s njim ali kad mi suigrač ili protivnik igra s njim on obično je glavni fider ili liva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Veigar mi je najjači heroj. Još kad ga vidim kako trče SmijehSmijeh

Nikad nisam igra s njim ali kad mi suigrač ili protivnik igra s njim on obično je glavni fider ili liva

ovis, ja sam igro sa veigarom kad sam poceo lol, 1. heroj s kojim sam igrao, i nekad dobro, nekad lose, al islo mi je uglavnom

17 godina
protjeran

Veigar, ma on je prejak ako dobre iteme kupujes, jucer su se cudili kak ih u 2-3 shoota zdrobim. :) E pa to ti je veigar.

Ja si kupim prvo meki pendant, mejai soulstealer,sorcerer's shoes(znam da se cizme prije kupuju, ali ako ki nisu bas potrebne ja uzmem prvo mejai), kages lucky pick, nadogradim meki pendant an fiendish codex i onda to i kages lucky pick nadogradim na deathfire grasp,  kupim zhonyas ring, archangels staff, na kraju uzmem jos ryleis scepter.

Naravo treba s 1. abilitijem ubiti cim vise miniona jer on dobiva po 1 ability za svaki kill s tim abilitijem :).

17 godina
neaktivan
cooga kaže...

nabacio sam video na youtube, malo je predug ali nebi bilo lose da ubacite koji thumbic gore Namigiva posto je jos video jos friski

Nemoj se ljutiti,ali to je loše junglanje. Još imaš rune koje pomažu u brzini junglanja pa ne znam kako nisi bar minutu brži.

18 godina
League Of Legends

E imao jucer jedan odlican fight, idiot fiddlesticks odustao nakon par minuta jer ga je Cho'Gath ubio u sredini par puta zaredom.

Al smo uspjeli pobjediti 4 vs 5. Na srecu imao sa Xina u nasoj ekipi koji je pwnao, malo su ga nafeedali i gotovo, hehe, pobijedili smo 44: 39 na kraju, al ja imao 18 killa i on, hehe, ostali nesto sitno.

http://i37.tinypic.com/23ij9ra.png

Evo builda kojeg sam imao na Garenu. Znam da 18 killova nije bas nesto puno, al racunajuci da nas je bilo jedan manje, morao sam biti puno pazljiviji kak i koga napadat, al finta je da sam mogao skoro sam savladati Cho gath sa 40 % hp i Ryzea koji je bio puni, cleanse zivot znaci hehe, kad te ryze stuna pa misli da nis ne mozes. Bilo je malo zahebano, nisu bili tak losi da bi se mogo nafeedati na njima, al nisi bili ni tak dobri da bi nas mogli stisnuti,

Whirlind apsolutno rastura sa ovim upgradima. Ulti pak okine 50 % health i desicive strike je prelud. Jedna od boljih igra koje sam igrao u zadnje vrijeme. Xin i ja rasturali sve.

Speed mi je bio 470, tak da sam mogo ulovit bilo koga i dovrsit,

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 11:28 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
cooga kaže...

Nemoj se ljutiti,ali to je loše junglanje. Još imaš rune koje pomažu u brzini junglanja pa ne znam kako nisi bar minutu brži.

pa cemu lose?
inace to sam snimio pred 2 dana, vise se nemoze junglat kao nekad dok sam dragona s lvl 3 ili barona rijesio s lvl 14 sam s 2 itema

17 godina
neaktivan
cooga kaže...
Blizek kaže...
cooga kaže...

pa cemu lose?
inace to sam snimio pred 2 dana, vise se nemoze junglat kao nekad dok sam dragona s lvl 3 ili barona rijesio s lvl 14 sam s 2 itema

Presporo je junglanje. Ja obično do levela 6 dođem oko 7:30 sa sporom i sigurnom metodom.

16 godina
protjeran
League Of Legends

moze se i bolje

kad jungluam s ww mana buff ide prvi

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 14:38 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
cooga kaže...
Blizek kaže...
cooga kaže...

pa cemu lose?

Presporo je junglanje. Ja obično do levela 6 dođem oko 7:30 sa sporom i sigurnom metodom.

naravno, ali ovdje se radi o junglanju bez SMITE

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolje je kada se mana buff prvi riješi,al problem je što će te u 99% slučajeva gankat...........

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Blizek kaže...

Najbolje je kada se mana buff prvi riješi,al problem je što će te u 99% slučajeva gankat...........

nije istina xDD jos nijedanput a cesto igram s njim

xDDD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Za molio bih da mi neko samo na kratko odgovori ako zna.

Igrao sam od pocetka sedmog mjeseca s tryndamere-om i tad sam ga obozavao, al sam u medjuvremenu bio na ljetovanjima bez kompa i preso s us na eu pa me zanima je li dobio kakav nerf ili nesto? Mislim da si ga kupim ili da radje potrosim pare na rune. Hvala.

EDIT

Nema veze. Saznao sam odgovor drugim putem Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 19:51 (Cobanac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uhhh,potrosio 21000 ip na rune.....i onda jel cemo zaigrat koju rundu

16 godina
CroDino kaže...

uhhh,potrosio 21000 ip na rune.....i onda jel cemo zaigrat koju rundu

Odkud ti 21000 ip ? Valjda si mislio na 2100?

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
protjeran
League Of Legends

ja sam malo vise potrosio

mislio je na sve rune valjda

xDDD

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice