- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ability power povecava snagu spellova, nego kak vi igrate sa akali, probo sam igrat s njom i nemogu dobit kill
Evo jedan build.. Prvo uzmem boots i 2 hp potiona, kad skupim pare Berserkers Greaves potom malady > phantom dancer.. nakon par killeva (ako imas srece) savjetujem guinsoo's rageblade a ako nemas bas para bf sword.. g.rageblade je prejaka stvar jer ti digne i as i ap u roku od nekoliko sekunda, s tim da imas +35 att. dmg.
i od tu sta god oces.. mozda giants belt > frozen mallet..
uglavnom sam carry u timu s ovim buildom
jbt..nesto mi samo lagga iza 9h..i danas i juče ali stvarno veliki laggovi jel se to i vama događa
jbt..nesto mi samo lagga iza 9h..i danas i juče ali stvarno veliki laggovi jel se to i vama događa
kad si njub
Npr. ja s Gangplankom uopće ne kupujem preporučene, nego prvo kupujem za health i defense, pa Trinity force pa onda neki mač ili onaj revolver.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
pedercino drugo ni neznas reci osim noob
a sad se vrijedamo nemoj bezveze spamat
oprostite na mom spamu
Npr. ja s Gangplankom uopće ne kupujem preporučene, nego prvo kupujem za health i defense, pa Trinity force pa onda neki mač ili onaj revolver.
Ja uopce ne gledam to... Al za gangplanka ti je Hextech gunblade dobra stvar
LOl,za gp-a buildat Critical i gotovo.
U pi*ku Mi*le*"$"%%# da im mamu ?=#$=%"= ..Ti mater vise i riotu i retardiranoj dijeci koja sjede 24/7 na kompu i po noci igraju igru i jos k tome neznaju igrat!!!
Pet puta za redom ja i frend igramo(5 igri) i defeat,radi kr*tena!
imamo odlicne scorove,ali neee moraju kr*teni neki feedat
Je*eni amerikanci.
ahahhahaha
ja iam 9 pobjeda od 10
buahahahahah
Ev ovako.. ako ima netko voljan tko bi igro na EU serveru ranked game-ove 5v5 nek se javi.. da skupimo ekipicu jer me vise nerviraju noobovi koji nemogu 2 killa skupit u igri..
Znaci morate bit 20+ lvl kako biste igrali u timu i pozeljno je da niste bas tolike noobine :D
U pi*ku Mi*le*"$"%%# da im mamu ?=#$=%"= ..Ti mater vise i riotu i retardiranoj dijeci koja sjede 24/7 na kompu i po noci igraju igru i jos k tome neznaju igrat!!!
Pet puta za redom ja i frend igramo(5 igri) i defeat,radi kretena!
imamo odlicne scorove,ali neee moraju kreteni neki feedat
Je*eni amerikanci.
otmi avion i zabij se u kip slobode u znak protesta
neznam dali da uzmem nekog na 3150, ili da skupljam za 6300 nekog heroja, i da igram stalno s free herojima?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
neznam dali da uzmem nekog na 3150, ili da skupljam za 6300 nekog heroja, i da igram stalno s free herojima?
Koji si level??
Ako si ispod 20, nemoj kupovat heroje. Možda jednog-dva od jeftinih kupi, ovak ti se ne isplati. Bolje ti je učit igrat svaki tjedan s drugim herojima, pa poslije lvl20 sav IP na rune potrošit.
Što se tiče cijena heroja. Pa to vam i ne znači nužno da ovaj od 6300 rastura ovog od 3150/1350/450. Skuplji su zato što su noviji/kompliciraniji/s novim stilom igre itd., svi heroji bi trebali biti izbalansirani da se može ravnopravno igrati. Evo npr. Master Yi, Ashe, Nunu, Soraka, Sivir, Kayle su 450 samo zato što su među prvim herojima i zato što je s njima već prožvakano i jednostavno igrat, ali oni mogu jednako pwnat kao i svi heroji od 6300.
BTW, Jučer odigrah preedobru rundu s Tryndamere-om, znatno sam se popravio, umro 5 puta, od toga možda jednom zasluženo, ostalo sam prekasno aktiviro Ulti (znam noobish potez, al onaj Heime i Ryze zajedno mogu u pol sekunde napravit DMG da se ne snađeš).
13 level, j3b3s rune, hocu heroje ;), ezrael (ili kak se vec zove) mi se sviđa i pluegue rat takodjer, budem vidio, ali Akali obavezatno kupujem jer je predobar heroj.
Jel može neko opisat kako igra s Teemo-m. Koje mu itemove uzima i to
Jeli ide s njim na AS, AP
ap
je mocan
ja idem pola pola ad i ap
prvo ides na AS(1.3-1.5), da se mores onda kripove(minione) brzo ubijat, pa onda AP jer 3 spellovi mogu ic na ap, damage ti bas i netreba jer ima poison.
Ap
Meki Pendant
Sorceres Shoes
Archangel Stuff x2
Rejai (nesto) kosta 3105 za AP
Deathfire grasp(mislim da se tako zove)
I jos nesto po zelji.
Tako ja idem da se ne zezam za stackovima.
Uglavnom,buildas Q i E,a W nakraju i stavljas gljive i tako to,ali ako zelis nekog priklat i ide na tebe onda odi na gljivu i nek ga slowa pa ga koljes.Sve u svemu,mixaj si tako neke Ap iteme,mozes i mejai soulstealer,ali ja ga nekoristim.
Teemo-Ap build (prije sam ga koristio)
DPS-teemo,neigram.
Pozdrav.
jel igra tko sa Twitch-om?
W kod teemo je jako koristan, i prekoristan, ukljucis ga brzo dodjes do lane, nekom pobjegnes, nekog ulovis itd.
Uf jedna napeta se odigrala u kasnim nocnim satima.. bolje receno ranim jutarnjim :P
Jax mi je postao najdrazi lik, ovaj match sam imo 90% critical dmg., oko 300 dmg-a, attack speed 2,1 i 3400 hp-a..
Bio sam neunistiv u late game-u, sa criticalom dijelim oko 700 dmg-a i kad tome nadodas jaxov ulti koji dijeli 250-300 magic dmg. svaki 2 udarac.. uf..
Tryn mi je frend i bas nas je noob team snasao, al eto sta ces..
Uletim medju cetvoricu i napravim quad kill.. presmijesno :D jedino je olaf zezo, ostale bi bez ability-a rijesavo..
Evo slika:
Oćemo igrat nas 5 s foruma protiv 5 random ekipe?
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Ja sam za!
Ali trebamo se dodat za prijatelje ingame
They will found you,u cant hide from them,noobs will track you down 
Jucer postalo dosadno i reko ja,odo si nabildat elo,ali ne,sa 20-16 sam spao na 20-20
Za jednu sam kriv zbog jako cudnog buga sto mi se dogodio,igra je zalaggala i pise da sam disconnected a meni net radio savrseno .... :/
vratio sam se dok su oni bili lvl 18 a ja 13,i onda naravno mi nije trebalo puno da umrem i lost,no za preostale 3...neam komentara
Glupo je practise
Dodajte me svi Cerina14