League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.407.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Uvijek treba kretati sa Mark of assasin tj Q jer onda toj normalni napad radi puno veći dmg.. Za iteme treba kupiti bar jedan item sa 20 dmg da se dobije 10% spell wamp-a i ostalo se dize samo AP jer sto vise AP normalan ti napad radi veći postotak magic dmg-a...
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

ability power povecava snagu spellova, nego kak vi igrate sa akali, probo sam igrat s njom i nemogu dobit kill

Evo jedan build.. Prvo uzmem boots i 2 hp potiona, kad skupim pare Berserkers Greaves potom malady > phantom dancer.. nakon par killeva (ako imas srece) savjetujem guinsoo's rageblade a ako nemas bas para bf sword.. g.rageblade je prejaka stvar jer ti digne i as i ap u roku od nekoliko sekunda, s tim da imas +35 att. dmg.

i od tu sta god oces.. mozda giants belt > frozen mallet..

uglavnom sam carry u timu s ovim buildom

16 godina
neaktivan

jbt..nesto mi samo lagga iza 9h..i danas i juče ali stvarno veliki laggovi jel se to i vama događa

16 godina
protjeran
CroDino kaže...

jbt..nesto mi samo lagga iza 9h..i danas i juče ali stvarno veliki laggovi jel se to i vama događa

kad si njubBelji se

xDDD
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Da li vi kupujete preporučene iteme ili idete po svom?

Npr. ja s Gangplankom uopće ne kupujem preporučene, nego prvo kupujem za health i defense, pa Trinity force pa onda neki mač ili onaj revolver.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CroDino kaže...

pedercino drugo ni neznas reci osim noob

Izlanuo se a sad se vrijedamo nemoj bezveze spamat

oprostite na mom spamu

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da li vi kupujete preporučene iteme ili idete po svom?

Npr. ja s Gangplankom uopće ne kupujem preporučene, nego prvo kupujem za health i defense, pa Trinity force pa onda neki mač ili onaj revolver.

Ja uopce ne gledam to... Al za gangplanka ti je Hextech gunblade dobra stvar

16 godina
League Of Legends

LOl,za gp-a buildat Critical i gotovo.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

S kakvim noobovima sam igro sad.. sreca pa sam ih uspio carry-at do pobjede, inace niko nije imo preko 2-3 killa u timu, a ja oko 20+.. i napravio posten build, uletim medju petoro i gotovi su.

A za dlaku su nas dobili..

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

U pi*ku Mi*le*"$"%%# da im mamu ?=#$=%"= ..Ti mater vise i riotu i retardiranoj dijeci koja sjede 24/7 na kompu i po noci igraju igru i jos k tome neznaju igrat!!!

Pet puta za redom ja i frend igramo(5 igri) i defeat,radi kr*tena! Viče imamo odlicne scorove,ali neee moraju kr*teni neki feedatViče

Je*eni amerikanci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 11:32 (Fake_Alert).
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ahahhahaha

ja iam 9 pobjeda od 10

buahahahahah

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ev ovako.. ako ima netko voljan tko bi igro na EU serveru ranked game-ove 5v5 nek se javi.. da skupimo ekipicu jer me vise nerviraju noobovi koji nemogu 2 killa skupit u igri..

Znaci morate bit 20+ lvl kako biste igrali u timu i pozeljno je da niste bas tolike noobine :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan ljepi score nazalost nije preko 50 :(

ko im kriv kad feedaju :P ko im kriv kad feedaju :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 3:26 (mattc15).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

U pi*ku Mi*le*"$"%%# da im mamu ?=#$=%"= ..Ti mater vise i riotu i retardiranoj dijeci koja sjede 24/7 na kompu i po noci igraju igru i jos k tome neznaju igrat!!!

Pet puta za redom ja i frend igramo(5 igri) i defeat,radi kretena! Viče imamo odlicne scorove,ali neee moraju kreteni neki feedatViče

Je*eni amerikanci.

otmi avion i zabij se u kip slobode u znak protesta

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
16 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam dali da uzmem nekog na 3150, ili da skupljam za 6300 nekog heroja, i da igram stalno s free herojima?

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja bíh volio odigrat pokoju rundu s nekim od vas, da me ocijeni, jer sam neznam procijenit da li sam loš i što bih onda trebao mijenjat. Još nisam lvl 20+ i nisam isprobao sve heroje, nego možda 10ak. :)
18 godina
null kaže...

neznam dali da uzmem nekog na 3150, ili da skupljam za 6300 nekog heroja, i da igram stalno s free herojima?

Koji si level??

Ako si ispod 20, nemoj kupovat heroje. Možda jednog-dva od jeftinih kupi, ovak ti se ne isplati. Bolje ti je učit igrat svaki tjedan s drugim herojima, pa poslije lvl20 sav IP na rune potrošit.

Što se tiče cijena heroja. Pa to vam i ne znači nužno da ovaj od 6300 rastura ovog od 3150/1350/450. Skuplji su zato što su noviji/kompliciraniji/s novim stilom igre itd., svi heroji bi trebali biti izbalansirani da se može ravnopravno igrati. Evo npr. Master Yi, Ashe, Nunu, Soraka, Sivir, Kayle su 450 samo zato što su među prvim herojima i zato što je s njima već prožvakano i jednostavno igrat, ali oni mogu jednako pwnat kao i svi heroji od 6300.

BTW, Jučer odigrah preedobru rundu s Tryndamere-om, znatno sam se popravio, umro 5 puta, od toga možda jednom zasluženo, ostalo sam prekasno aktiviro Ulti (znam noobish potez, al onaj Heime i Ryze zajedno mogu u pol sekunde napravit DMG da se ne snađeš).

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 10:32 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

13 level, j3b3s rune, hocu heroje ;), ezrael (ili kak se vec zove) mi se sviđa i pluegue rat takodjer, budem vidio, ali Akali obavezatno kupujem jer je predobar heroj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel može neko opisat kako igra s Teemo-m. Koje mu itemove uzima i  to

Jeli ide s njim na AS, AP

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 12:42 (Cerina15).
16 godina
protjeran
League Of Legends

ap

je mocan

ja idem pola pola ad i ap

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

prvo ides na AS(1.3-1.5), da se mores onda kripove(minione) brzo ubijat, pa onda AP jer 3 spellovi mogu ic na ap, damage ti bas i netreba jer ima poison.

16 godina
Cerina15 kaže...

Ap

Meki Pendant

Sorceres Shoes

Archangel Stuff x2

Rejai (nesto) kosta 3105 za AP

Deathfire grasp(mislim da se tako zove)

I jos nesto po zelji.

Tako ja idem da se ne zezam za stackovima.

Uglavnom,buildas Q i E,a W nakraju i stavljas gljive i tako to,ali ako zelis nekog priklat i ide na tebe onda odi na gljivu i nek ga slowa pa ga koljes.Sve u svemu,mixaj si tako neke Ap iteme,mozes i mejai soulstealer,ali ja ga nekoristim.

Teemo-Ap build (prije sam ga koristio)

DPS-teemo,neigram.

Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:03 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel igra tko sa Twitch-om?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

W kod teemo je jako koristan, i prekoristan, ukljucis ga brzo dodjes do lane, nekom pobjegnes, nekog ulovis itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uf jedna napeta se odigrala u kasnim nocnim satima.. bolje receno ranim jutarnjim :P

Jax mi je postao najdrazi lik, ovaj match sam imo 90% critical dmg., oko 300 dmg-a, attack speed 2,1 i 3400 hp-a..

Bio sam neunistiv u late game-u, sa criticalom dijelim oko 700 dmg-a i kad tome nadodas jaxov ulti koji dijeli 250-300 magic dmg. svaki 2 udarac.. uf..

Tryn mi je frend i bas nas je noob team snasao, al eto sta ces..

Uletim medju cetvoricu i napravim quad kill.. presmijesno :D jedino je olaf zezo, ostale bi bez ability-a rijesavo..

Evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 4:16 (puls4R).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oćemo igrat nas 5 s foruma protiv 5 random ekipe?

18 godina
neaktivan
A da se skupimo nas 10 i odigramo 5vs5 practise :D il ovo sto je kolega predlozio :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam za!

Ali trebamo se dodat za prijatelje ingameOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

They will found you,u cant hide from them,noobs will track you down Viče

Jucer postalo dosadno i reko ja,odo si nabildat elo,ali ne,sa 20-16 sam spao na 20-20

Za jednu sam kriv zbog jako cudnog buga sto mi se dogodio,igra je zalaggala i pise da sam disconnected a meni net radio savrseno .... :/

vratio sam se dok su oni bili lvl 18 a ja 13,i onda naravno mi nije trebalo puno da umrem i lost,no za preostale 3...neam komentara

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
A da se skupimo nas 10 i odigramo 5vs5 practise :D il ovo sto je kolega predlozio :D

Glupo je practise

Dodajte me svi Cerina14

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 13:21 (Cerina15).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice