League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.408.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ali svejedno...onda CC se ispuca na njemu...6 sekundi mazanja po jednom liku dok ostala četvorica rade veselje po tebi. Kako god okreneš...ili će te zaklat, ili će bit koristan timu, i žrtvovat se da drugi te zakolju. Jer moraju se svi koncentrirati na njega da se ne oslobodi, jer ak napravi to gotovo je. Ak ne napravi, ostali će te riješit.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

a zasto bi ga tukao ili CC-ao? pustis ga, ko ga je83, pa pomesarite ostale ;)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: League Of Legends
null kaže...

Attack speed oko 2, critical prosječan 800. Pa računaj, ja ga i nebi pustio. On je sigurna smrt, a uz ostale se izvučeš možda.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

I još jedna stvar-Tryndamere je jako ovisan o itemima,on nemože ništa napraviti bez njih i zato ga treba uništavati u early gameu,ili ako je u tvom timu,nastojati da pobere što više minion killova.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Istina da je ovisan o itemima, ali gotovo svaki Tryndamere koji je bio u igri samnom je došao do Infinity-ja već samo farmanjem i jungleom ako nema killova....on je nezaustavljiva pošast.... na koji god način da ga se maltretira, opet će nekako natući golda za B.F. i Cloak of agility.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je da....neznam sad kako je ali mislim da za 15-20 min bez icega (farmanja,killova itd) dobijes 2000g

17 godina
neaktivan
CroDino kaže...

je da....neznam sad kako je ali mislim da za 15-20 min bez icega (farmanja,killova itd) dobijes 2000g

Dobijaš 7 golda u 5 sekundi. Dakle:

10 minuta-600 sekundi-840 golda

U 20.minuti igre dobiješ ukupno (18*60+30)/5*7=1554 golda ( jer u prvih minutu i pol ne dobivaš ništa ). Uz početnih 475 golda,to je 2029 golda u prvih 20 minuta bez minion killova i champion killova.

16 godina
neaktivan

Kako se zove glasovanje za predaju u LoL-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 15:03 (Cerina15).
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Kako se zove glasovanje za predaju u LoL-u?

/surrender

16 godina
protjeran
League Of Legends

imas na options more options i imas surrender

xDDD

0 0 hvala 1
18 godina
null kaže...

to je u jednu ruku, a imaš i opciju broj dva, staviš fino ignite na njega ili ako igraš morda onaj šljem koji ti visi iznad glave i smije ti se ha-ha-ha(onak dubokim tonom :D) odmakneš se od njega i on krepa, a ti dobiješ kill ;)

''Anything that can go wrong will go wrong''-Edward Aloysius Murphy, Jr.
17 godina
protjeran
Zero Chance kaže...
null kaže...

to je u jednu ruku, a imaš i opciju broj dva, staviš fino ignite na njega ili ako igraš morda onaj šljem koji ti visi iznad glave i smije ti se ha-ha-ha(onak dubokim tonom :D) odmakneš se od njega i on krepa, a ti dobiješ kill ;)

Ma nemoj...jedino pod uvjetom da je igrač početnik, kreten ili ima problema s laggom...jedino onda ćeš dobit kill. Pa sekundu prije isteka Endless Ragea, uključiš Q spell koji ti vrati Healthe s prikupljenim stackovima od criticala, killova, i samim uključenim ultimate spellom.

18 godina
doxy kaže...
Zero Chance kaže...
null kaže...

Ma nemoj...jedino pod uvjetom da je igrač početnik, kreten ili ima problema s laggom...jedino onda ćeš dobit kill. Pa sekundu prije isteka Endless Ragea, uključiš Q spell koji ti vrati Healthe s prikupljenim stackovima od criticala, killova, i samim uključenim ultimate spellom.

Tako je, jer igram i Mordea i ne možeš ubiti dobrog Tryndamerea sa ultijem zbog Bloodlust heala na Q. A i neki dan sam vidio jako dobrog Shena koji mi je znatno  otežao pobjedu. Svaki put kad stavim Mordeov ulti i ignite na nekoga, njihov Shen stavi svoj ulti na njega i spasi ga, bio je užasno iritantan, no svaka mu čast jer je to odlično odigrao. To je bila najbolja obrana od Mordeove Ulti-ignite kombinacije koju sam vidio.
Uglavnom Tryndamere je i dalje prejak, a pogotovo kad kupi lifesteal za te svoje criticale od 800...... Neodlučan 

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

Jučer mi je drmnuo s 2 udarca 2500 damage, a imao sam oko 120 armora.

Jedino s Katarinom nemam poraza na ranked. Imam s njom 7 odigranih i sve pobjede :D . AP Katarina zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ljepo nafidan tryndamere moze imati i do 1400 critical dmage

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
danfa123 kaže...

ljepo nafidan tryndamere moze imati i do 1400 critical dmage

Može i više uz rune i masteries, a pitanje je kako tome kontrirati..... jedino što je uvijek funkcioniralo je bio veoma nafeedan Veigar u našem timu jer je njegov ulti ubio Tryndamere-a s više od pola HP-a dok nije stigao uključiti ulti. No, nakon nekog vremena se nauči držati podalje od Veigara ili uključiti ulti malo ranije i uletjeti ko luđak u borbu i prvo skinuti Veigara.....

BUG je IT biblija!
18 godina
Evo, poveden s par rundi s nedodirljivim Tryndamere-om u timu i vašim dojmovima na forumu, kupio sam ga. (Još je i jeftin)
Sad se moram malo praksat, malo me plaši ovaj max difficulty..

Nego daj mi recite koliko su značajne rune i masteries kod njega?
Budući da sam tek level 9, hoće li mali broj mastery points-a i igranje bez runa znatno oslabiti Tryndamere-ove perverzije?
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Evo, poveden s par rundi s nedodirljivim Tryndamere-om u timu i vašim dojmovima na forumu, kupio sam ga. (Još je i jeftin)

Budući da sam tek level 9, hoće li mali broj mastery points-a i igranje bez runa znatno oslabiti Tryndamere-ove PERVERZIJE?

hahahaha...valda statistike..perverzija je nesto sasvim drugo

18 godina
zv'jer2 kaže...

Budući da sam tek level 9, hoće li mali broj mastery points-a i igranje bez runa znatno oslabiti Tryndamere-ove perverzije?

Neće ih oslabiti, samo gledaj da dođeš čim prije do critical chance itema, i BF sworda, a ako ćeš nastaviti igrati s njim onda si počni kupovati critical chance rune čim dođeš do lvl-a 20 da možeš kupiti Tier 3 rune. Dok nisi lvl 20 ti se ne isplati kupovati ove rune slabijeg Tiera jer ćeš bzvz potrošiti IP. S Tryndamerom je teško igrati, ali kad jednom naučiš bit ćeš uglavnom nezaustavljiv. Evo ja sam ga kupio i probao s njim i dosta je težak ako nemaš dobrog lane partnera. Ali criticali su mu veoma Belji se.... Sad kad si ga kupio budi spreman na par loših početnih rundi...., tko zna možda ćeš imati sreće i dobro startati....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
Kupio sam si 1. championa! Gangplank, najviše mi se svidio od ovih što se dijele, i mislim da sam naučio dobro startat rundu s njime. Sad skupljam za Kayle, čini mi se dobar, ili za nekog od Fightera
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Šef kaže...
Kupio sam si 1. championa! Gangplank, najviše mi se svidio od ovih što se dijele, i mislim da sam naučio dobro startat rundu s njime. Sad skupljam za Kayle, čini mi se dobar, ili za nekog od Fightera

Kupi mage-a,dobro je malo mjenjati s DPS-a na mage-a jer i meni je nekad dosta vise igrat s ww-om 21:2/3 imati i onda malo na mage-a.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
18 godina
e hvala! Sve si mi reko. :D

@CroDino:
perverzije, da. :D
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
protjeran
League Of Legends

trynda nije prejak, osim ak su dirali kaj u patchu zadnjih 2 tjedna od kad ne igram

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad će novi likovi u 'rotaciju'?
17 godina
protjeran
League Of Legends

Upravo su došli.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ah, da, te vremenske zone...
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hm volio bi da Ezreal dode u rotaciju... planiram ga kupit pa cisto da probam, ako netko ima neke savjete vezane za njega...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Hm volio bi da Ezreal dode u rotaciju... planiram ga kupit pa cisto da probam, ako netko ima neke savjete vezane za njega...

Mrzim ga kad ga imam u laneu protiv mene, a kad sam ga probao Failao maksimalno :D S njegovim ultijem nisam nikog uspio ubit... ostalo je isto bilo uber fail kad sam igrao prvi put s njim ... igrat s njim i xinom npr je sasvim deseta stvar xD

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

S Ez-om dosta vjezbe treba posto mu je svaki napad skill shot, samo jako malo HP-a ima, lagano je bjezat s njim i dobrim su ga nerfali (sto mi se nikako ne sviđa, ima dosta championa koje treba nerfat ali nisu ili su nerfali ali ne ko Ez-a)

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ez je zvijer

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice