League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

Danas cijeli fucking day imam same loše igrače u timu ili one koji isprobavaju likove.....danas sam ih izgubio 8, a dobio 2.....rekao bih da im je matchmaking još uvijek loš. Zadnja runda 11/5/11 s Ezrealom na AD i opet smo izgubili. Cijeli njihov tim igra na AP, a naš jedini tenk Amumu frajer kupuje Sunfire Cape-ove....i govorimo mu uzalud da treba magic resist ali on je frajer i ne sluša noobove. Pa mi recite tko je sad tu lud. Igra je totalno u banani, počeli su tonuti što se tiče matchmakinga i svega ostalog. Glavno da štancaju nove likove svaka dva tjedna. 

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Danas cijeli fucking day imam same loše igrače u timu ili one koji isprobavaju likove.....danas sam ih izgubio 8, a dobio 2.....rekao bih da im je matchmaking još uvijek loš. Zadnja runda 11/5/11 s Ezrealom na AD i opet smo izgubili. Cijeli njihov tim igra na AP, a naš jedini tenk Amumu frajer kupuje Sunfire Cape-ove....i govorimo mu uzalud da treba magic resist ali on je frajer i ne sluša noobove. Pa mi recite tko je sad tu lud. Igra je totalno u banani, počeli su tonutišto se tiče matchmakinga i svega ostalog. Glavno da štancaju nove likove svaka dva tjedna. 

LoL!!!!!

Ne vjerujem kako ljudi cvile kada gube. Ja npr danas sam igrao 14 sati u komadu. Toliko i partija odigrao, 12 pobijedio. Partije su bile po 50 minuta, napeto do samog kraja, približnog skilla igrači na jednoj i drugoj strani. Odlične partije i sve pobjede skoro. To kaj naletiš na budale nije ti igra kriva, ili ako sam neznaš igrati. Ponekad se desi da naletim na 3 partije zaredom di leavaju i feedaju, a tome nije igra ni matchmaking kriv, nego kreteni koji instaliraju igre koje neznaju igrat pa p*zde.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
18 godina
doxy kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Danas cijeli fucking day imam same loše igrače u timu ili one koji isprobavaju likove.....danas sam ih izgubio 8, a dobio 2.....rekao bih da im je matchmaking još uvijek loš. Zadnja runda 11/5/11 s Ezrealom na AD i opet smo izgubili. Cijeli njihov tim igra na AP, a naš jedini tenk Amumu frajer kupuje Sunfire Cape-ove....i govorimo mu uzalud da treba magic resist ali on je frajer i ne sluša noobove. Pa mi recite tko je sad tu lud. Igra je totalno u banani, počeli su tonutišto se tiče matchmakinga i svega ostalog. Glavno da štancaju nove likove svaka dva tjedna. 

LoL!!!!!

Ne vjerujem kako ljudi cvile kada gube. Ja npr danas sam igrao 14 sati u komadu. Toliko i partija odigrao, 12 pobijedio. Partije su bile po 50 minuta, napeto do samog kraja, približnog skilla igrači na jednoj i drugoj strani. Odlične partije i sve pobjede skoro. To kaj naletiš na budale nije ti igra kriva, ili ako sam neznaš igrati. Ponekad se desi da naletim na 3 partije zaredom di leavaju i feedaju, a tome nije igra ni matchmaking kriv, nego kreteni koji instaliraju igre koje neznaju igrat pa p*zde.

Mislim da je imati 1/10/7 poprilično loše za tenka u našem timu....tako da stvarno dobivam loše likove u tim.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Teemo ili katarina? Molim pomoc
Btw. Dolazim danas doma, nero jel me cekas :)?
BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
17 godina
CroDino kaže...

sa kad ovo citam ja bi rekao da ste vi njubare;)jel znate zasto....pa evo stalno s****e po Matchamaking-o a nije on kriv....pa sad ako sam ja dobro skuzio on rasvrstava igrace po lvl i sad nemoze on znat da li je ovaj lvl 30 dobar ili los..zato jbg  

+1

Matchamaking je sasvim ok, jedino što treba paziti koji su championi free te ako se inače ne pojavljuju često a od jednom stalno onda znaš da ekipa uči se s tim likom. Tipa ovih dana skoro svaki fight neko igra Garena i sucksa, a uz malo iskustva kod odabira likova možeš vidjeti kakve su ti šanse i livati na vrijeme, radije ću čekati da mi penalti istekne nego izgubiti 40-50 min svog života na unaprijed izgubljenom fightu.

16 godina
League Of Legends

Zato je najbolje se skompat s nekim likovima koji dobro igraju i imat ih za premade i onda rokas.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Danas cijeli fucking day imam same loše igrače u timu ili one koji isprobavaju likove.....danas sam ih izgubio 8, a dobio 2.....rekao bih da im je matchmaking još uvijek loš. Zadnja runda 11/5/11 s Ezrealom na AD i opet smo izgubili. Cijeli njihov tim igra na AP, a naš jedini tenk Amumu frajer kupuje Sunfire Cape-ove....i govorimo mu uzalud da treba magic resist ali on je frajer i ne sluša noobove. Pa mi recite tko je sad tu lud. Igra je totalno u banani, počeli su tonuti što se tiče matchmakinga i svega ostalog. Glavno da štancaju nove likove svaka dva tjedna. 

Noobovi su dio igre i na to ne možemo utjecati.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
18 godina
neaktivan
Joj bokte kak mrzim to mjenjanje heroja... svi isprobavaju i suckaju maksimalno... juce lik usme vladu i kupi mana potion i takoo nafeeda yi-a i protivnickog vladu da je to uzasno... i jos pobjedimo rundu xD doduse i ja sam prvi put probavao fiddla al tako sucka nisam ko ovaj lik....

U biti zar se ne trazi match preko elo scora a ne lvla? Tj pretpostavljam da oboje se gleda :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Joj bokte kak mrzim to mjenjanje heroja... svi isprobavaju i suckaju maksimalno... juce lik usme vladu i kupi mana potion i takoo nafeeda yi-a i protivnickog vladu da je to uzasno... i jos pobjedimo rundu xD doduse i ja sam prvi put probavao fiddla al tako sucka nisam ko ovaj lik....

U biti zar se ne trazi match preko elo scora a ne lvla? Tj pretpostavljam da oboje se gleda :D

Kad se sjetim svoje prve ranked partije... morao sam birati zadnji i morao sam uzeti tenka,a na raspolaganju samo Nasus kojega nikad nisam igrao... na kraju sam imao 20/2/17 i odveo svoj team do pobjede.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
null kaže...

naravno da cekam :)...

ja sam ovih dana sa Taric-om kreno igrat i bogme mogu rec  da je bolestan tenk s obzirom da moze i stun-at i hilat =)

btw pise mi "connection failure, uneable to connect to PvP.net server" jel to i vama tak ili je do mene neka greska ?

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 12:43 (Ner0).
17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
null kaže...

naravno da cekam :)...

ja sam ovih dana sa Taric-om kreno igrat i bogme mogu rec  da je bolestan tenk s obzirom da moze i stun-at i hilat =)

btw pise mi "connection failure, uneable to connect to PvP.net server" jel to i vama tak ili je do mene neka greska ?

da, stavljaju novi patch

17 godina
neaktivan
League Of Legends

aha, da sad sam otiso na stranicu i vidio da su nes napisali da apdejtaju...nekuzim po kojoj vremenskoj zoni oni racunaju vrijeme, 12pm kao treba pocet rqadit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

aha, da sad sam otiso na stranicu i vidio da su nes napisali da apdejtaju...nekuzim po kojoj vremenskoj zoni oni racunaju vrijeme, 12pm kao treba pocet rqadit...

U 9 navecer ce zavrsit... GMT -7

18 godina
neaktivan
A napoko novi patch da mogu sad ope stavit patch za eu blood efekte... vladimir mi presmjesan na eu -_- tj ti spelovi prelol
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

sad se ubijat od dosade cijeli dan....i to bas jutros su mi dosli iz t-coma i sredili internet xD sad cekat testiranje linije do 9 pm :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo nakon mjesec dana provedenih na Bracu bez kompa doso sam prekjucer doma i imam ovakve rezultate..

Novi design mi je odlican, cekam da dodem na 30 lvl da mogu igrat ranked..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

jao najjace mi je kad noobovi zove mene noobom

npr 1-10,1-11,2-8,5,6, ja iam 4-5

od zadnje runde

nafidaju druge jedu govna

i najjace mi je kad na ranked dodu sta znaci mia

what is jungle

ap-ad-as(skracenice)

idioti

treba im oduzeti acc

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

evo kad smo kod toga vec, da ne ispadamo nubine i tako dalje objasni nam te skracenice sta znace :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

evo kad smo kod toga vec, da ne ispadamo nubine i tako dalje objasni nam te skracenice sta znace :D

AP-Ability Power

AD-Attack Damage

AS-Attack Speed

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Ner0 kaže...

AP-Ability Power

AD-Attack Damage

AS-Attack Speed

sta znaci mia i what is jungle?....jungle je koliko sam ja skuzio ubijanje mobova po mapi , onih skrivenih u grmlju i to ili sam u krivu?

16 godina
Ner0 kaže...
Fake_Alert kaže...
Ner0 kaže...

AP-Ability Power

AD-Attack Damage

AS-Attack Speed

sta znaci mia i what is jungle?....jungle je koliko sam ja skuzio ubijanje mobova po mapi , onih skrivenih u grmlju i to ili sam u krivu?

mia-neko fali iz lanea gdje si ti

jungle-ubijanje kripova,buff kirpova i slicno.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Ner0 kaže...
Fake_Alert kaže...
Ner0 kaže...

AP-Ability Power

AD-Attack Damage

AS-Attack Speed

mia-neko fali iz lanea gdje si ti

jungle-ubijanje kripova,buff kirpova i slicno.

e hvala ti,evo ja se nadam da ce se broj "nubova" smanjit sad kad bugovci imaju objasnjenje kratica =), hvala jos jednom

18 godina
neaktivan
Missing in action :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mia= missing in action
jungle= farmanje na neutralnm cripovima

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ja uvijek koristim 'ss' -miss , npr. Ss1 ili -1 tako mi je najbrze. A i umjesto jungle = wood.
BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
17 godina
danfa123 kaže...

Neki dans sam skoro doslovno pao sa stolice od smjeha. Vračam se opet na Garena, držim lane s nekim ja igram shac-o,  mislim da je sion bio samnom,  on ode na mid nakratko a dodje mi Garen koji ima score  1/4/0 a ja 3/0/3, imamo jendog protivnika u laneu u tom trenutku i vidim od siona s mida dolaze još dva, i pingam ih na mapi i kažem garenu back, on se ne povlači i zgine onako u sekundi i on meni kaže da sam noob, a ja njemu napišem 1/5 ? On mi odgovori yes you suck with that score a ja njemu but that is your score i istog trenutka on quita.

18 godina
League Of Legends

Evo i novog champion spotlighta

Čini mi se možda malo previše otporan... ili igra protiv noobova.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Moram kupit ovog Galia,odlican je! Sam pitanje je kolko ce doc cim je ovakav jak,a ako ga kupim onda su pitanje milisekundi ocu li  ga izabrat ili ce neko drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Moram kupit ovog Galia,odlican je! Sam pitanje je kolko ce doc cim je ovakav jak,a ako ga kupim onda su pitanje milisekundi ocu li  ga izabrat ili ce neko drugi.

predpostavka je 6300 kao i svi jaci championi, i mislim da je sad malo OP ali ce ga s vremenom kao i Xin-a smanjit

16 godina
protjeran
CroDino kaže...
Gajotres kaže...
danfa123 kaže...

Neki dans sam skoro doslovno pao sa stolice od smjeha. Vračam se opet na Garena, držim lane s nekim ja igram shac-o,  mislim da je sion bio samnom,  on ode na mid nakratko a dodje mi Garen koji ima score  1/4/0 a ja 3/0/3, imamo jendog protivnika u laneu u tom trenutku i vidim od siona s mida dolaze još dva, i pingam ih na mapi i kažem garenu back, on se ne povlači i zgine onako u sekundi i on meni kaže da sam noob, a ja njemu napišem 1/5 ? On mi odgovori yes you suck with that score a ja njemu but that is your score i istog trenutka on quita.

xD to je tvoj scoreIzlanuo se koja budala

imas ti problema??

vjerujem da si i ti igrao s takvim idiotima

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 17:12 (danfa123).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice