ja sam slijep il wtf?
Nisi slijep. Strijele idu krivo,ali udaraju tamo gdje bi otprilike trebale udarat.
ja sam slijep il wtf?
Nisi slijep. Strijele idu krivo,ali udaraju tamo gdje bi otprilike trebale udarat.
? bogami ja nis ne primjecujem
Gledaj kud ide ona skroz desna strijela,a koga udara. Ona ide u smjeru onog lijevog malog wraitha,a pogodi desnog. Dakle,ono plavo područje i putanja strijela se ne slažu,a to zna zbunjivati.
E ljudi ja imam problem pri update-u,ugl
sav se update napravi i kada treba kopirat
sve fileove,blokira mi na 37% i izbaci error.
Jel ko imao slican problem ili bolje isti pa da zna
kako ga mogu rijesiti.Hvala
Gledaj kud ide ona skroz desna strijela,a koga udara. Ona ide u smjeru onog lijevog malog wraitha,a pogodi desnog. Dakle,ono plavo područje i putanja strijela se ne slažu,a to zna zbunjivati.
aha... to je uvjek tak bilo
E ljudi ja imam problem pri update-u,ugl
sav se update napravi i kada treba kopirat
sve fileove,blokira mi na 37% i izbaci error.
Jel ko imao slican problem ili bolje isti pa da zna
kako ga mogu rijesiti.Hvala
ja sam imo slican problem, ovak sam ja to rjesio:
Ja sam imo vec skinutu igricu, od 1. puta kada sam instaliravao, sad nznm kakvu ti imas, uglavnom ako imas stariju onda skini novu, jer se u njoj vec dobiju patchevi pa netreba tolko skidat.
Znaci ja sam downloado novi LOL
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Get the Nightmare Cho'gath skin now at http://www.alienwarearena.com/event/lol-giveaway/
ja uzeo, go go go, jos 14000 ostalo, danas pocelo
EDIT: moze mi entko reci gdje da upisem taj key, novi sam u lol-u pa neznam :S, a nemogu nigdje nac na njihovoj stranici
Get the Nightmare Cho'gath skin now at http://www.alienwarearena.com/event/lol-giveaway/
ja uzeo, go go go, jos 14000 ostalo, danas pocelo
EDIT: moze mi entko reci gdje da upisem taj key, novi sam u lol-u pa neznam :S, a nemogu nigdje nac na njihovoj stranici
Odi na store,pa na redeem code. Kad upišeš kod i email,relogaj se pa ćeš dobit skin i championa ako ga nemaš.
hvala :D zao mi je sto nisam tristranu prije tak uzeo kad su ono prek fejsa davali
hvala :D zao mi je sto nisam tristranu prije tak uzeo kad su ono prek fejsa davali
jos daju, loginaj se na stranicu( od lol-a) i imas rekjlamu na stranicu za tristranu.
isel sam glet i pise da ga posjedujem... moram kupit lika da vidim :D
E jel zna neko ucinkovitu taktiku protiv Ezraela -_-" Taj lik je premocan i ne mogu mu nista s Jaxom -_-" ako se problizim izudara me ko idiota -_-"
E jel zna neko ucinkovitu taktiku protiv Ezraela -_-" Taj lik je premocan i ne mogu mu nista s Jaxom -_-" ako se problizim izudara me ko idiota -_-"
Nemoj mu se približavat na početku,izbjegavaj mu skill shotove i kasnije ćeš ga moći bez problema pobjeđivati.
Može mi netko preporučiti dobroga heroja?Strategiju?Što da kupujem?...itd... :D
-Hvala
uzmi ashe i najdi guide od blizeka za nju
Može mi netko preporučiti dobroga heroja?Strategiju?Što da kupujem?...itd... :D
-Hvala
www.leaguecraft.com za guidove :D
a ako si pocetnik uzmi nekog range heroja i pici s njim :D
Nemoj mu se približavat na početku,izbjegavaj mu skill shotove i kasnije ćeš ga moći bez problema pobjeđivati.
To i radim al ne pomaze bas :D izbjegnem max 1 skil njevog onda onaj teleport pa opet onaj flux il kak se zowe i meni ode vise od pola HPa -_-" al ajde sad su malo promjenili CD na duze onog spella sto ima range do slovenije -_-"
nekad prejde par cm vise pa ode u austriju
To i radim al ne pomaze bas :D izbjegnem max 1 skil njevog onda onaj teleport pa opet onaj flux il kak se zowe i meni ode vise od pola HPa -_-" al ajde sad su malo promjenili CD na duze onog spella sto ima range do slovenije -_-"
o cem ti to
Ja mislim da je Ezreal jak, možda i OP, ali njega su nerfali nekoliko puta i još se ljudi žale..... ali nije uvijek, on je nuker, u trenu ti skine jako puno HP-a, ali i to ima svoju protutežu... on je isto tako squishi te mu je lako skinuti HP.....
Da bi se borio protiv njega treba ti lifesteal ili HP- regeneration za onda kad ti skine health, a ako igraš s mageom onda health potioni..... te ono najvažnije.... puno se kretati i skrivati iza creepova.....
Poslije ovih zadnjih patcheva je dosta oslabljen pa s njime rasturaju samo jači igrači.... nećeš uvijek naići na tako jake protivnike, ali nemoj ih nikad podcijeniti.... jer ćeš protiv Ezreala sigurno izgubiti u tom slučaju.... uglavnom kao i protiv svakog nukera.
uzmi ashe i najdi guide od blizeka za nju
Zašto baš moj guide? Što njegujemo forumsku solidarnost haha...
Ja sam na leaguecraftu pod nickom DavorMarin ( moje ime + ime mog brata,ako tko želi objašnjenje
).
ne, nego nisam gledao ni jedan drugi build atvoj je ok
Ja mislim da je Ezreal jak, možda i OP, ali njega su nerfali nekoliko puta i još se ljudi žale..... ali nije uvijek, on je nuker, u trenu ti skine jako puno HP-a, ali i to ima svoju protutežu... on je isto tako squishi te mu je lako skinuti HP.....
Da bi se borio protiv njega treba ti lifesteal ili HP- regeneration za onda kad ti skine health, a ako igraš s mageom onda health potioni..... te ono najvažnije.... puno se kretati i skrivati iza creepova.....
Poslije ovih zadnjih patcheva je dosta oslabljen pa s njime rasturaju samo jači igrači.... nećeš uvijek naići na tako jake protivnike, ali nemoj ih nikad podcijeniti.... jer ćeš protiv Ezreala sigurno izgubiti u tom slučaju.... uglavnom kao i protiv svakog nukera.
Ezral je jako težak za igrati,zato oni koji ga znaju igrati će i dalje biti opasni protivnici. Ezreal je nešto kao Tryndamere,samo što je Trynd užasno slab na početku. Zato je dobra početna igra sa tryndom ona u kojoj ne umreš i ne napraviš recall prije 6-7 levela. A ako nafidaš Trynda ( tj. dopustiš mu da ima dosta creep killova ili još gore,2-3 početna killa ),brzo ćeš izgubiti.
Ezral je jako težak za igrati,zato oni koji ga znaju igrati će i dalje biti opasni protivnici. Ezreal je nešto kao Tryndamere,samo što je Trynd užasno slab na početku. Zato je dobra početna igra sa tryndom ona u kojoj ne umreš i ne napraviš recall prije 6-7 levela. A ako nafidaš Trynda ( tj. dopustiš mu da ima dosta creep killova ili još gore,2-3 početna killa ),brzo ćeš izgubiti.
Hah sjecam se cak jednog lika koji je igrao s Trynom i pwnao :D u 3vs3 je lik dosao pred ono sranje di se stvaras ukljucio svoju besmrtnost i ubio nas dvojicu dok smo bespomocno stajali dok nam se nexus unistava :D al ajd jako losa runda s leaverom pa smo ih feedali ko stoku :D
igram i ja LoL, na US sam lvl 20 ali sada prelazim na EU posto vidim da svi igrate na njemu, tako da ćete me moci slobodno dodati, samo da napravim acc na EU, za to vam javim poslje.
jel ko zna igrat sa singed
znam ja sa svima.. samo pitaj hahahaha
kaj te zanima: odabir itema il cijeli gameplay s njim?
Može mi netko reć neku strategiju sa ashe,do sada sam samo skužio da je jaka,ali da je slaba na vlastitu snagu! :S
koji je po vama najbolji champion i zasto?