League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
killer4987 kaže...

ja sam slijep il wtf?

Nisi slijep. Strijele idu krivo,ali udaraju tamo gdje bi otprilike trebale udarat.

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
17 godina
protjeran
League Of Legends

? bogami ja nis ne primjecujem

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

Gledaj kud ide ona skroz desna strijela,a koga udara. Ona ide u smjeru onog lijevog malog wraitha,a pogodi desnog. Dakle,ono plavo područje i putanja strijela se ne slažu,a to zna zbunjivati.

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
17 godina
protjeran
League Of Legends

E ljudi ja imam problem pri update-u,ugl

sav se update napravi i kada treba kopirat

sve fileove,blokira mi na 37% i izbaci error.

Jel ko imao slican problem ili bolje isti pa da zna

kako ga mogu rijesiti.Hvala

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Blizek kaže...
killer4987 kaže...

Gledaj kud ide ona skroz desna strijela,a koga udara. Ona ide u smjeru onog lijevog malog wraitha,a pogodi desnog. Dakle,ono plavo područje i putanja strijela se ne slažu,a to zna zbunjivati.

aha... to je uvjek tak bilo

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

E ljudi ja imam problem pri update-u,ugl

sav se update napravi i kada treba kopirat

sve fileove,blokira mi na 37% i izbaci error.

Jel ko imao slican problem ili bolje isti pa da zna

kako ga mogu rijesiti.Hvala

ja sam imo slican problem, ovak sam ja to rjesio:

Ja sam imo vec skinutu igricu, od 1. puta kada sam instaliravao, sad nznm kakvu ti imas, uglavnom ako imas stariju onda skini novu, jer se u njoj vec dobiju patchevi pa netreba tolko skidat.

Znaci ja sam downloado novi LOL

18 godina
neaktivan
Jel kupio neko kog mawa? Ako je kakav je lik :D
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Get the Nightmare Cho'gath skin now at http://www.alienwarearena.com/event/lol-giveaway/

ja uzeo, go go go, jos 14000 ostalo, danas pocelo

EDIT: moze mi entko reci gdje da upisem taj key, novi sam u lol-u pa neznam :S, a nemogu nigdje nac na njihovoj stranici

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 9:53 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
null kaže...

Get the Nightmare Cho'gath skin now at http://www.alienwarearena.com/event/lol-giveaway/

ja uzeo, go go go, jos 14000 ostalo, danas pocelo

EDIT: moze mi entko reci gdje da upisem taj key, novi sam u lol-u pa neznam :S, a nemogu nigdje nac na njihovoj stranici

Odi na store,pa na redeem code. Kad upišeš kod i email,relogaj se pa ćeš dobit skin i championa ako ga nemaš.

17 godina
protjeran

hvala :D zao mi je sto nisam tristranu prije tak uzeo kad su ono prek fejsa davali

16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

hvala :D zao mi je sto nisam tristranu prije tak uzeo kad su ono prek fejsa davali

jos daju, loginaj se na stranicu( od lol-a) i imas rekjlamu na stranicu za tristranu.

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 14:04 (null).
17 godina
protjeran
League Of Legends

isel sam glet i pise da ga posjedujem... moram kupit lika da vidim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

E jel zna neko ucinkovitu taktiku protiv Ezraela -_-" Taj lik je premocan i ne mogu mu nista s Jaxom -_-" ako se problizim izudara me ko idiota -_-"

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

E jel zna neko ucinkovitu taktiku protiv Ezraela -_-" Taj lik je premocan i ne mogu mu nista s Jaxom -_-" ako se problizim izudara me ko idiota -_-"

Nemoj mu se približavat na početku,izbjegavaj mu skill shotove i kasnije ćeš ga moći bez problema pobjeđivati.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može mi netko preporučiti dobroga heroja?Strategiju?Što da kupujem?...itd... :D

-Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

uzmi ashe i najdi guide od blizeka za nju

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Može mi netko preporučiti dobroga heroja?Strategiju?Što da kupujem?...itd... :D

-Hvala

www.leaguecraft.com za guidove :D

a ako si pocetnik uzmi nekog range heroja i pici s njim :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:29 (Keiichi).
18 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Nemoj mu se približavat na početku,izbjegavaj mu skill shotove i kasnije ćeš ga moći bez problema pobjeđivati.

To i radim al ne pomaze bas :D izbjegnem max 1 skil njevog onda onaj teleport pa opet onaj flux il kak se zowe i meni ode vise od pola HPa -_-" al ajde sad su malo promjenili CD na duze onog spella sto ima range do slovenije -_-"

17 godina
protjeran
League Of Legends

nekad  prejde par cm vise pa ode u austriju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

To i radim al ne pomaze bas :D izbjegnem max 1 skil njevog onda onaj teleport pa opet onaj flux il kak se zowe i meni ode vise od pola HPa -_-" al ajde sad su malo promjenili CD na duze onog spella sto ima range do slovenije -_-"

o cem ti to

xDDD
18 godina
Keiichi kaže...
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Ja mislim da je Ezreal jak, možda i OP, ali njega su nerfali nekoliko puta i još se ljudi žale..... ali nije uvijek, on je nuker, u trenu ti skine jako puno HP-a, ali i to ima svoju protutežu... on je isto tako squishi te mu je lako skinuti HP..... 

Da bi se borio protiv njega treba ti lifesteal ili HP- regeneration za onda kad ti skine health, a ako igraš s mageom onda health potioni..... te ono najvažnije.... puno se kretati i skrivati iza creepova.....

Poslije ovih zadnjih patcheva je dosta oslabljen pa s njime rasturaju samo jači igrači.... nećeš uvijek naići na tako jake protivnike, ali nemoj ih nikad podcijeniti.... jer ćeš protiv Ezreala sigurno izgubiti u tom slučaju.... uglavnom kao i protiv svakog nukera.

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

uzmi ashe i najdi guide od blizeka za nju

Zašto baš moj guide? Što njegujemo forumsku solidarnost haha...

Ja sam na leaguecraftu pod nickom DavorMarin ( moje ime + ime mog brata,ako tko želi objašnjenje Osmijeh ).

17 godina
protjeran

ne, nego nisam gledao ni jedan drugi build atvoj je ok

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Ja mislim da je Ezreal jak, možda i OP, ali njega su nerfali nekoliko puta i još se ljudi žale..... ali nije uvijek, on je nuker, u trenu ti skine jako puno HP-a, ali i to ima svoju protutežu... on je isto tako squishi te mu je lako skinuti HP..... 

Da bi se borio protiv njega treba ti lifesteal ili HP- regeneration za onda kad ti skine health, a ako igraš s mageom onda health potioni..... te ono najvažnije.... puno se kretati i skrivati iza creepova.....

Poslije ovih zadnjih patcheva je dosta oslabljen pa s njime rasturaju samo jači igrači.... nećeš uvijek naići na tako jake protivnike, ali nemoj ih nikad podcijeniti.... jer ćeš protiv Ezreala sigurno izgubiti u tom slučaju.... uglavnom kao i protiv svakog nukera.

Ezral je jako težak za igrati,zato oni koji ga znaju igrati će i dalje biti opasni protivnici. Ezreal je nešto kao Tryndamere,samo što je Trynd užasno slab na početku. Zato je dobra početna igra sa tryndom ona u kojoj ne umreš i ne napraviš recall prije 6-7 levela. A ako nafidaš Trynda ( tj. dopustiš mu da ima dosta creep killova ili još gore,2-3 početna killa ),brzo ćeš izgubiti.

18 godina
neaktivan
Blizek kaže.

Ezral je jako težak za igrati,zato oni koji ga znaju igrati će i dalje biti opasni protivnici. Ezreal je nešto kao Tryndamere,samo što je Trynd užasno slab na početku. Zato je dobra početna igra sa tryndom ona u kojoj ne umreš i ne napraviš recall prije 6-7 levela. A ako nafidaš Trynda ( tj. dopustiš mu da ima dosta creep killova ili još gore,2-3 početna killa ),brzo ćeš izgubiti.

Hah sjecam se cak jednog lika koji je igrao s Trynom i pwnao :D u 3vs3 je lik dosao pred ono sranje di se stvaras ukljucio svoju besmrtnost i ubio nas dvojicu dok smo bespomocno stajali dok nam se nexus unistava :D al ajd jako losa runda s leaverom pa smo ih feedali ko stoku :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

igram i ja LoL, na US sam lvl 20 ali sada prelazim na EU posto vidim da svi igrate na njemu, tako da ćete me moci slobodno dodati, samo da napravim acc na EU, za to vam javim poslje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ko zna igrat sa singed

17 godina
protjeran
League Of Legends

znam ja sa svima.. samo pitaj  hahahaha

kaj te zanima: odabir itema il cijeli gameplay s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može mi netko reć neku strategiju sa ashe,do sada sam samo skužio da je jaka,ali da je slaba na vlastitu snagu! :S

16 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je po vama najbolji champion i zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice