perk za stedy aim ( da se ne trese).
Moj bed je sta nisam prvi put ostavio samo najvaznije od citata. Jel sad malo jasnije na sta mislim?
perk za stedy aim ( da se ne trese).
Moj bed je sta nisam prvi put ostavio samo najvaznije od citata. Jel sad malo jasnije na sta mislim?
Dobar dio ranjavanja u noge završava smrću iskrvarenjem, kao i s rukama, vratom, trbuhom i sl.
Međutim, nije uopće to u pitanju. Ono što je bitno je da 95% ranjavanja znači onesposobljenost za daljnju borbu, a to "smrt" u COD-u jest. To što si "ubijen" u COD-u ne znači da si nužno mrtav - ali si sigurno onesposobljen, a to je u igri jednako smrti.
Slazem se. Mislim da ce mnogo igara i dalje nastojati prikazivati sto realniju borbu, a sa razvojem tehnologije to ce biti sve lakse. Uskoro ce propucana ruka rezultirati time da necemo mocu koristiti primarna oruzja. Bit ce vazno pogodimo li nekoga u stopalo, potkoljenicu ili koljeno. Sve je to dobro, ali gdje je granica? Netko s PcPlay foruma, cini mi se W1k1n6, je rekao da nitko ne zeli iskusiti hladnocu i vlagu pravog rova, strah i usamljenost borbe u Staljingradu, pravu bol kada metak prode kroz pluca ili bubrege. Svi od ratnih simulacija zelimo samo one zabavne djelove, ne cijeli kolac.
MP5 i G3.
onaj sniper kad ubiješ zakhajeva(starijeg)ali je steta sto ga imas samo tamo
Ne znam jel ti netko već odgovorio, ali to je barret i imaš ga u MP.
onaj sniper kad ubiješ zakhajeva(starijeg)ali je steta sto ga imas samo tamo
Ne znam jel ti netko već odgovorio, ali to je barret i imaš ga u MP.
da, m82.50
1. oruzje se ne trese vise ako imas neki dodatak na njemu
2. sharps procitaj njegov text jos jednom...ma sto jednom, 3. puta da shvatis sto je htio reci
3. sharps nemoj ljude nazivati budalama
4. igram sa kalasom i malim kalasom, nekak su najucinkovitije, mali kalas za brzo kretanje i brzu eliminaciju, veliki kalas saranje na srednje i velike domete. Ponekad sniper za opustanje kada zelim samo kempat i buxat se. Jos bi samo naveo da su okay i masinke, onak za fun. stavis double tap i saras po svemu i svacemu (nemate pojma kak to utjece i psiholoski na nekoga kada zna da nemoze mrdnut jer stalno cuje rafal) 
Trese... procitaj malo postove od pro igraca ne na ovom forumu nego drugdi i ps ako igras na dobrim serverima pitaj druge igrace koji znaju igrat i vidices da govorim tocno.
neka mi se javi na pp covjek koji se smatra pro igracem u cod4,
imam par pitanja, ali stvarno mislim PRO
Takvih ovdje nema.
a ti si pro master?
a ti si pro master?
lol,
nisam ja sam noob,
zato trebam pro igraca da mi objasni nesto,
npr dodem 1 na 1 s nekim tipom i ja pucam po njemu kad ono isplaim 10 metaka i naravno on mene ubije, te zatim gledam onaj preview kako se to odvijalo s njegove strane vidim da ga nisma ni jednom pogodio wtf,
inace sam pro igrac css zato mi je sada to na cod4 sve cudno znam da ima hebani engine ali isto zanam da se to moze rijesit nekako npr da se smanji ping na min i sl. to znam ali ostalo....
[...]inace sam pro igrac css [..]
Ma da?Tko ti je sponzor?
Ma da?Tko ti je sponzor?
nisam mislio na taj nacin, nego igrac koji igra prefekno ima svoj klan i igra cw
capish,
ali sam prestao igrat css nisam ga popetao 6 tjedana
zarazio sma se cod4
a ti si pro master?
lol,
nisam ja sam noob,
zato trebam pro igraca da mi objasni nesto,
npr dodem 1 na 1 s nekim tipom i ja pucam po njemu kad ono isplaim 10 metaka i naravno on mene ubije, te zatim gledam onaj preview kako se to odvijalo s njegove strane vidim da ga nisma ni jednom pogodio wtf,
inace sam pro igrac css zato mi je sada to na cod4 sve cudno znam da ima hebani engine ali isto zanam da se to moze rijesit nekako npr da se smanji ping na min i sl. to znam ali ostalo....
U kanzi koliko ja znam nemas iron sight, osim na par oruzja. Dakle u CoD-u ako ne pucas dok drzis desni gumb na misu (tj. gledas 'niz pusku') meci ce ti u vecini oruzja letit na sve strane. Ako ti je crosshair velik, manje su sanse da ce metak otic u sredinu. A preview nakon smrti se zove 'killcam'.
meni je trenutno najbolji g3, zatim ak 47 silencer, onda m4 silencer i tek onda skorpion red dot to su omiljena
meni je trenutno najbolji g3, zatim ak 47 silencer, onda m4 silencer i tek onda skorpion red dot to su omiljena
koja suprotnost u odnosu na mene :D
Ak 74u FTW!!!
ak-47 je najbolje oruzje u igrici ali ako se igra hc preporucam da medu perkovima stoji stady aim, jer oruzje jako trza za razliku od m4, a za uske prostorije i mape naravno ko zna bog je sa sacmaricom, iako ja najradije uzmem mali kalas iliti ak-74u
golden kalaš :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
kalaš i ak74
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
eagle i snip su mi potrebni i ja ownam 
Zlatni kalaš
...........
AK47-ru definitivno najbolji balans još s bandolierom i deep impact nezaustavljiv.