Kingdoms of Amalur: Reckoning

poruka: 166
|
čitano: 31.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning
win32 kaže...

Samo bih zamolio ljude da ne spoilaju igru i ne uniste igranje ekipi koja igra.

Jednostavno, ako vec idete opisivati neke questove koristite lijepo ovo posto opcija za spoiler nije tu bez veze i stvar rijesena. {#}

Idemo sada igrat! {#}

genericki quest koji nema veze niti efekta na main storyline.biti ce slicnih questova mnostvo ;)

13 godina
neaktivan

Moj lik lvl 21-full Might talenti

ko Bog sam, previše survivability sam nabio blacksmithingom i sagecraftingom

(+109% HP ,830HP ,692 armor , 6.6 HP per sec regen , ne da mi se brojiti dodatni HP sveukupno po itemima hehe )

još k tome dodamo šansu za healanje dok se udara pa je prejako

Igra je jako zabavna sa puno sati sadržaja

ako vam je skyrim malo prevelik i nekako troman

definitivna preporuka !{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 21:51 (DariusXX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon usporedbi s Skyrimom i još nekih komentara čak sam se i ponadao ali nije to ni blizu onoga što bilo koji TES nudi. Pogotvo po atmosferi i stupnju imerzivnosti. Nije igra loša ali usporedbe sa Skyrimom su po meni besmislene gluposti. Koje su očito neki davali samo da bi na temelju Skyrimovog uspjeha nahajpali ekipu da kupi i KoA.

Sad na stranu s usporedbama igra uopće nije loša. Ali za moj ukus je ipak malo poglupljena. Gledano samo iz prespektive PCa kontrole su malo šlampave a izbornici loši. Čak mi se ni borba ne sviđa baš previše. Sigurno ne toliko koliko su je neki recenzenti nahvalili. Ostalo sve je više manje prolazno.

Uglavnom igra je OK za ubiti vrijeme. Recimo nekih 7,5/10 po meni.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, igra je definitivno gluplja od nekog ozbiljnijeg RPGa, i nemože se mjerit sa Skyrimom, ali ima dozu "RPG ozbiljnosti", fine borbe i zabave, tako da se može odigrati. Jedan od boljih konzolaških RPGova.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedno brzinsko pitanje, Dali netko zna di se nalazi Vendor di mogu prodat stvari koje sam zauvjek posudio iz necije kuce ? :P

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lopino jedna..prvo si ukro, a sad bi jos i zaradio prodajuci..e nemere xD

p.s. Pojima nemam, ak ga nades javi i meni :p
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
odjavljen

Pa kao i kod svakog RPG-a, ili nagradi merchentile (ili se nekak slično zove) do kraja ili nađi kamp lopova pa kod njih prodaj. Imaš ih odmah na početku.

Spoiler (gdje se mogu prodavati ukradene stvari)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 11:46 (formula1live).

0 0 hvala 1
16 godina

stalno moram prodavati iteme jer mi se napuni inventory,vidio sam negdje da ima kupiti dodatni backpack za nositi vise stvari,moze li mi reci gdje tocno ?

btw ova slika iznad mene,nisam znao da je toliki svijet,jel ima jos koje podrucje tamo gore na karti kao sto je prikazano,tj.jel cijela karta ( world map ) moguca za istrazivanje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

stalno moram prodavati iteme jer mi se napuni inventory,vidio sam negdje da ima kupiti dodatni backpack za nositi vise stvari,moze li mi reci gdje tocno ?

btw ova slika iznad mene,nisam znao da je toliki svijet,jel ima jos koje podrucje tamo gore na karti kao sto je prikazano,tj.jel cijela karta ( world map ) moguca za istrazivanje ?

To je cijela mapa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Ima još jedan dio dolje desno, ali nije velik. Pa dodatni sadržaj za povečanje inventorija kupiš kod prodavača. Prvi ti je odmah na početku, a poslje ih nalaziš, ne sjećam se sada više gdje sam ih sve kupio, ali možeš si povečati inventori do 120, ako se ne varam.

14 godina
neaktivan

Ljudi imam jedno pitanje

Dali utice vrsta armora na stealth

Heavy-preglasan sam
Light-necujan

dali je to kao u skyrim vece su sanse da te ne spotiraju u light armoru ili nije nego mogu bit rogue heavy armoru? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovu igru treba igrati na najtežim postavka inaće je prelagana :-P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

inace, pokusavam skupiti sve unique iteme, te sve setove, te jednostavno nemam vise inventory spacea, postoji li neki nacin da povecam inventory limit iliti stash limit, doduse, znam da postoji jer se prica o tome, no nitko ne objasnjava kako, pa sam mislio da netko od vas zna..{#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ako sam te dobro razumio, želiš si povećati inventory lika. Za to kod određenih trgovaca možeš kupiti povećanje. Ili ostavi iteme u jednoj od svojih kuća u škrinji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:20 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

inace, pokusavam skupiti sve unique iteme, te sve setove, te jednostavno nemam vise inventory spacea, postoji li neki nacin da povecam inventory limit iliti stash limit, doduse, znam da postoji jer se prica o tome, no nitko ne objasnjava kako, pa sam mislio da netko od vas zna..{#}

Mozes dio stvari spremati u skrinju u kuci, skrinja ima 155 slotova ali je problem da se inventory skrinje pokazuje u svim kucama. prvu kucu dobijes u "Canneroc".

Druga je varijanta da kupis "inventory bags" koji ti povecavaju inventory na characteru za 10 mjesta.

Kolika znam ima ih 4 za sada, sto sam ih otkrio, evo na ovom linku kaze da ih ima 5 ukupno!

http://www.gamefront.com/amalur-reckoning-backpack-upgrade-locations/

16 godina

Jel se može nekako promjeniti težina igre? Na početku sam izgleda slučajno kliknio na casual (najlakša) i nije mi baš prezanimljivo tako igrat, a neda mi se ispočetka pošto imam 8h gameplaya.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
KingNothing kaže...

Jel se može nekako promjeniti težina igre? Na početku sam izgleda slučajno kliknio na casual (najlakša) i nije mi baš prezanimljivo tako igrat, a neda mi se ispočetka pošto imam 8h gameplaya.

aham, slučajno

16 godina
formula1live kaže...

Ako sam te dobro razumio, želiš si povećati inventory lika. Za to kod određenih trgovaca možeš kupiti povećanje. Ili ostavi iteme u jednoj od svojih kuća u škrinji.

Zmalamuth kaže...
marinn95 kaže...

Mozes dio stvari spremati u skrinju u kuci, skrinja ima 155 slotova ali je problem da se inventory skrinje pokazuje u svim kucama. prvu kucu dobijes u "Canneroc".

Druga je varijanta da kupis "inventory bags" koji ti povecavaju inventory na characteru za 10 mjesta.

Kolika znam ima ih 4 za sada, sto sam ih otkrio, evo na ovom linku kaze da ih ima 5 ukupno!

Ne, niste me skuzili. Kao sto sam rekao, skupljam sve setove, te sve unique iteme ( zute i ljubicaste ) , ali nemam mjesta za sve njih. Znaci 120 inventory-a, te 155 stasha: popunjeno ! Tom prilikom bio sam prisiljen prodati merchantima neke slabije, posto oni mogu drzati do 50 prodanih, da se ne izgube. Nadalje, citao sam po netu da baje prosirivaju stash sa cheat enginom, i sam sam  uspio u tom naumu, ali po pitanju golda, ( citaj, pare nisu problem {#} ). pomislio sam da mozda netko od vas zna..
OT: Jedina stvar koja mi se u igri nesvida je ta, sto su imali dobru zamisao kad su stavili sve stasheve zajedno, ali trebali su napraviti da svaka vrijedi 155, znaci 775, ( ako ima 5 stasheva ) .

16 godina
KingNothing kaže...

Da,može se...imaš u opcijama tu mogućnost.

Old Insomniac
16 godina
acca kaže...
KingNothing kaže...

aham, slučajno

Nikada ne igram ispod Normal difficutly-a.

fromcelltohell kaže...
KingNothing kaže...

Da,može se...imaš u opcijama tu mogućnost.

Hvala.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
formula1live kaže...

Zmalamuth kaže...
marinn95 kaže...

Ne, niste me skuzili. Kao sto sam rekao, skupljam sve setove, te sve unique iteme ( zute i ljubicaste ) , ali nemam mjesta za sve njih. Znaci 120 inventory-a, te 155 stasha: popunjeno ! Tom prilikom bio sam prisiljen prodati merchantima neke slabije, posto oni mogu drzati do 50 prodanih, da se ne izgube. Nadalje, citao sam po netu da baje prosirivaju stash sa cheat enginom, i sam sam  uspio u tom naumu, ali po pitanju golda, ( citaj, pare nisu problem {#} ). pomislio sam da mozda netko od vas zna..
OT: Jedina stvar koja mi se u igri nesvida je ta, sto su imali dobru zamisao kad su stavili sve stasheve zajedno, ali trebali su napraviti da svaka vrijedi 155, znaci 775, ( ako ima 5 stasheva ) .

negdje na Gamefaqs sam naisao da je neko isto imao probelem sa stashom, i onda je koristeci jedan od onih "cheat programa" koji gledaju koja se vrijednost mijenja, pa onda preko HEX editora mozes mijenjat vrijednosti, si podigao stash na nekoliko tisuca slotova.

ovo je software, http://www.cheatengine.org/ , ja sam ga nekad davno koristio za neke flash igre.

16 godina
Zmalamuth kaže...

negdje na Gamefaqs sam naisao da je neko isto imao probelem sa stashom, i onda je koristeci jedan od onih "cheat programa" koji gledaju koja se vrijednost mijenja, pa onda preko HEX editora mozes mijenjat vrijednosti, si podigao stash na nekoliko tisuca slotova.

ovo je software, http://www.cheatengine.org/ , ja sam ga nekad davno koristio za neke flash igre.

Da, to i koristim, te sam na taj nacin dodao pare {#}, no trebam tocan postupak za ono, posto je mnogo kompliciranije..

17 godina
protjeran

imam jedamanji problem, odnosno bug.

došao sam u house of valor i odradio bborbe u areni sa one oglasne ploće.

u jednoj od borbi je bilo onemogućeno korištenje štita i magije.

nakon toga mi se štit više ne vidi uopće, mada je equipan i vidi se u inventoriju al kad blokiram lik drži ruke kao da ima štit i potezi rade. (udarac iz bloka i pary)

i još kad trči uvijek mu je oružje u ruci iako ga stavi na leđa, ostane zalijepljen.

probao deinstalirat i ponovno al nije pomoglo.

jel se još kome to dogodilo.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nego jedno pitanje level sam 13 i nigdje nisam jos naiso di mogu kupit oruzje, mogu jedino napitke kupit i kemijat dodatne neke napitke ili neke dodatke za oruzje

imam brdo para a nigdje potrosit, đe da kupim novu jaknu,cipelice ili nožić..?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo tek sam počeo igrati, i koliko vidim odlična igra.. Posebno mi se sviđa borba te izgled svijeta, malo osvježenja nakon tmurnog Skyrima.. :)

Zeppe :D
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa u npr. u raznim selima si mogao kupiti npr u Gorhart ili Didenhil. U Gorhartu ti je u Innu(ne sjecam kako se zove) ima ona zena kao vlasnik il sta je vec na sanku kod nje kupis a u Didenhil je u ja mislim da se zove Crafting House nesto tako ugl. nesto ima Craft :P pa eto vidi tu ima sigurno i da ako tu ne bude pogledaj jeli selektirano da ti prikaze tj. jeli strelica pored npr. armor pokazuje udesno onda moras 2x kliknuti da ti izbaci sve sto prodavnica nudi to provjeri takodjer.

13 godina
protjeran

Ma igra je zakon.Brzina borbe je odlicna jedino sto stalno lupam space da skocim :D

Jedino me malo jos muci kut pod kojim je kamera postavljena jer imam osjecaj da se stalno "navirujem" ne bi li vidio preko lika. Ima li neka postavka za kameru da stoji malo vise iznad mog lika a ne ovako nisko.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igram već danima i tek sad sam naišao na bug..The Centry flover, kad gasim drugog (prvi i treći su OK),izbaci igru..

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam morao reinstalirati radi buga koji sam imao, uglavnom igrao sam neko vrijeme i sve je bilo normalno ali odjedanput nisam više moga iskoristiti finisher u reckoning modu

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se zasad igra svidja puno ali nisam je dugo bas igrao nemam vremena od skole ali eto naguro sam do lvl 15 i pozavrsavo sve questove(skoro) u onom dijelu sa Ettinmorresima-webwoodu-haxhi-sidhe-lorca rane-ono gdje je gorhart i okolica i zavrsio sam sve questove za onu kao alliancu fae-ova i sada trebam da idem u Ysu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice