Vidio sam da se to moze, al neznam kako.Oni k0ji znaju neće reći!Pomozite please!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidio sam da se to moze, al neznam kako.Oni k0ji znaju neće reći!Pomozite please!!!!!!!!
ako mislis stavit u 3. lice to mozes samo na devmap ili ak gledas demo
cg_thirdperson 1
želim da vidim igraca ispred , a ne samo pusku.to mi treba!! u MP!!!!!!!!
pa čovjek ti je odgovorio. i zašto moraš pisat tolike uskličnike? shvatili smo što hoćeš.
Ako mislis dok igras, nemos, jer je to zabranjena komanda kad je PB ukljucen na serveru. Jedino kad si na nekom bez pb-a i s devmap-om.
Ako mislis dok igras, nemos, jer je to zabranjena komanda kad je PB ukljucen na serveru. Jedino kad si na nekom bez pb-a i s devmap-om.
ides cg_thirdperson da stavi u 1. lice i onda se igras sa cg_thirdpersonangle (mislim da je tako ne sjecam se) uglavnom jeidno ak u konzolu upises /devmap mp_**** i tamo onda to mozes ili na demou
pa čovjek ti je odgovorio. i zašto moraš pisat tolike uskličnike? shvatili smo što hoćeš.
ak nemaš niš pametno za reći, onda najbolje nemoj ništ pisat po ovoj temi!!!!!!!!!!!
dmanz- HVALA ti...probao sam...i valja...jedino neznam zast je zabranjeno??u cemu je stvar??nije nist ni lakse igrat, pa ni teze!
dmanz- HVALA ti...probao sam...i valja...jedino neznam zast je zabranjeno??u cemu je stvar??nije nist ni lakse igrat, pa ni teze!
Zar ti nije očito zašto je zabranjeno? Pa ako igraš iz 3. lica, vidiš kamerom iza zidova i imaš druge nepoštene prednosti.. Recimo u CoD:MW2 je uvedeno 3. lice, ali onda svi igrači MORAJU igrati u 3. licu, da ne ispadne nepošteno.
....nece...
ajde reci sta si napravio da to rjesimo...
nece mi idalje..probavam vec dugo to..trazim po netu al nema..ppmoć!
nece mi idalje..probavam vec dugo to..trazim po netu al nema..ppmoć!
pa jel nisi napisao par postova gore da ti radi
ma ne..to je bio jedan takav server.to je bilo tako ko normala.jbg. al kad upisem ono nece. :(
cg_thirdperson 1
Ne zanima me igranje u trećem licu, nego me zanima ta funkcija u druge svrhe, jer to ionako mogu sa CoD2 Playerom.
Zanima me naredba koja će u datom trenutku po okidanju binda napraviti 360stepeni okret oko igrača, ili za 180Stepeni?
cg_thirdperson 1
Ne zanima me igranje u trećem licu, nego me zanima ta funkcija u druge svrhe, jer to ionako mogu sa CoD2 Playerom.
Zanima me naredba koja će u datom trenutku po okidanju binda napraviti 360stepeni okret oko igrača, ili za 180Stepeni?
ovako:
1. skines ovo: http://exe.kucyk.com/360.cfg kao cfg fajl
2. stavis ga u folder main/
3. bindas ga na neki key npr /bind f3 exec 360.cfg
4. u igri dok zelis da to napravi samo stisnes F3
PS: nece radit na mp serverima (mozda samo na onima gdje je dopusten thirdperson a njih je jako malo), ali na demou ce radit
ma ne..to je bio jedan takav server.to je bilo tako ko normala.jbg. al kad upisem ono nece. :(
mozda da probas koristiti seismovision^^ ako gledas demoe samo stisnes 5 da bi stavio u 3. lice a ovako s naredbom samo na devmap