Kako promijeniti kameru u cod 2 mp?

poruka: 18
|
čitano: 3.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Vidio sam da se to moze, al neznam kako.Oni k0ji znaju neće reći!Pomozite please!!!!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako promijeniti kameru u cod 2 mp?
dinko.888 kaže...

Vidio sam da se to moze, al neznam kako.Oni k0ji znaju neće reći!Pomozite please!!!!!!!!

ako mislis stavit u 3. lice to mozes samo na devmap ili ak gledas demo

cg_thirdperson 1

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

želim da vidim igraca ispred , a ne samo pusku.to mi treba!! u MP!!!!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 15:03 (dinko.888).
16 godina
protjeran

pa čovjek ti je odgovorio. i zašto moraš pisat tolike uskličnike? shvatili smo što hoćeš.

*n00b us3r*
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 15:11 (lukavg).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...

Ako mislis dok igras, nemos, jer je to zabranjena komanda kad je PB ukljucen na serveru. Jedino kad si na nekom bez pb-a i s devmap-om.

Want me to Google that for you?
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
dinko.888 kaže...

Ako mislis dok igras, nemos, jer je to zabranjena komanda kad je PB ukljucen na serveru. Jedino kad si na nekom bez pb-a i s devmap-om.

ides cg_thirdperson da stavi u 1. lice  i onda se igras sa cg_thirdpersonangle (mislim da je tako ne sjecam se) uglavnom jeidno ak u konzolu upises /devmap mp_**** i tamo onda to mozes ili na demou

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

pa čovjek ti je odgovorio. i zašto moraš pisat tolike uskličnike? shvatili smo što hoćeš.

ak nemaš niš pametno za reći, onda najbolje nemoj ništ pisat po ovoj temi!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan

dmanz- HVALA ti...probao sam...i valja...jedino neznam zast je zabranjeno??u cemu je stvar??nije nist ni lakse igrat, pa ni teze!

17 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...

dmanz- HVALA ti...probao sam...i valja...jedino neznam zast je zabranjeno??u cemu je stvar??nije nist ni lakse igrat, pa ni teze!

Zar ti nije očito zašto je zabranjeno? Pa ako igraš iz 3. lica, vidiš kamerom iza zidova i imaš druge nepoštene prednosti.. Recimo u CoD:MW2 je uvedeno 3. lice, ali onda svi igrači MORAJU igrati u 3. licu, da ne ispadne nepošteno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 16:09 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan

....nece...

15 godina
neaktivan
nece da stavi u trece lice
16 godina
neaktivan
ssss kaže...
nece da stavi u trece lice

ajde reci sta si napravio da to rjesimo...

16 godina
neaktivan

nece mi idalje..probavam vec dugo to..trazim po netu al nema..ppmoć!

I LOVE BIKES!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...

nece mi idalje..probavam vec dugo to..trazim po netu al nema..ppmoć!

pa jel nisi napisao par postova gore da ti radi

16 godina
neaktivan

ma ne..to je bio jedan takav server.to je bilo tako ko normala.jbg. al kad upisem ono nece. :(

I LOVE BIKES!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
dinko.888 kaže...

cg_thirdperson 1

Ne zanima me igranje u trećem licu, nego me zanima ta funkcija u druge svrhe, jer to ionako mogu sa CoD2 Playerom.

Zanima me naredba koja će  u datom trenutku po okidanju binda napraviti 360stepeni okret oko igrača, ili za 180Stepeni?

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
dmanz kaže...
dinko.888 kaže...

cg_thirdperson 1

Ne zanima me igranje u trećem licu, nego me zanima ta funkcija u druge svrhe, jer to ionako mogu sa CoD2 Playerom.

Zanima me naredba koja će  u datom trenutku po okidanju binda napraviti 360stepeni okret oko igrača, ili za 180Stepeni?

ovako:

1. skines ovo: http://exe.kucyk.com/360.cfg kao cfg fajl

2. stavis ga u folder main/

3. bindas ga na neki key npr /bind f3 exec 360.cfg

4. u igri dok zelis da to napravi samo stisnes F3

PS: nece radit na mp serverima (mozda samo na onima gdje je dopusten thirdperson a njih je jako malo), ali na demou ce radit

16 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...

ma ne..to je bio jedan takav server.to je bilo tako ko normala.jbg. al kad upisem ono nece. :(

mozda da probas koristiti seismovision^^ ako gledas demoe samo stisnes 5 da bi stavio u 3. lice a ovako s naredbom samo na devmap

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice