Nemora editirat post, nije postavio problem sa piratskom igrom nego je rekao odakle je instalirao igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo malo slikica
E ta zračna luka s putničkim avionom koliko si ju posto zauzeo? ja 95% i više nekontam di da nađem onih 5 sve uništio sve skupio nadam se!
evo malo slikica
E ta zračna luka s putničkim avionom koliko si ju posto zauzeo? ja 95% i više nekontam di da nađem onih 5 sve uništio sve skupio nadam se!
hhhmmm ne sjećam se al i ja sam ju dobro uredio haha, inače malena je mapa ta.......
evo malo slikica
hhhmmm ne sjećam se al i ja sam ju dobro uredio haha, inače malena je mapa ta.......
Došo do 97% i više ništa al ništa nenađem mrtav umoran krepajem jedva gledam i tražim igram od 14 sati danas nisam ni gasio igru
evo malo slikica
Došo do 97% i više ništa al ništa nenađem mrtav umoran krepajem jedva gledam i tražim igram od 14 sati danas nisam ni gasio igru
hahahha ja evo derem sad mercenary
evo malo slikica
hahahha ja evo derem sad mercenary
Sam se smij imam osjećaj da sam uhvatio flašu rakije i natego i cjelu flašu popio sve mi se vrti jedva gledam de neču se dizat do 2 popodne
Da.
Nemoj to najvjerojatnije je virus.
Igra prebolesno izgleda na full postavkama i odlicno je optimizirana, danas je krecem igrat i ujedno mislim da ce to biti 2 igra koju sam igrao u proteklih 2 godine duze od 30 minuta bar se nadam..
za sada ipak meni Batmanu nema konkurencije po igrivosti.. sada mi se cini da bi ovo moglo biti bolesno takoder..
ima vise takvih videa
nepostoji DX10 za XP
ima vise takvih videa
Vjeruj mi nemoj, ja sam probao i sad pc ide na popravak. A i JC 2 ti nece valjat :(
Pa šta nije vama lakše instalirati win 7 nego se patit i tražit onog što nema! Pa win 7 je lakši (barem meni) od instaliranja igre!
Pa šta nije vama lakše instalirati win 7 nego se patit i tražit onog što nema! Pa win 7 je lakši (barem meni) od instaliranja igre!
ja sam jučer prešo na Win7 i mogu reć da sam zadovoljan
Ja ne poznam nikog ko ima win 7 na cd-u
EDIT:i ja mislim da bi mi pametnije bilo nadograditi rame prije nego sto prijeđem na win 7
EDIT:i ja mislim da bi mi pametnije bilo nadograditi rame prije nego sto prijeđem na win 7
Ja imam isto RAMa kao ti, sve fine...
Kada startam igru izbaci mi ovo ! Molim pomoc ...
Koji OS imas?
win 7 64-bit...???
Kada startam igru izbaci mi ovo ! Molim pomoc ...
EDIT : hahaha pa problem je very very simple. Imaš DX9 grafičku, kupuj novu ili ništa od igranja.
Ja ne poznam nikog ko ima win 7 na cd-u
Svi zaostali ili nikog neznaš. 2GB je sasvim ok za casual gaming.
Win7 nestane na CD.
Ne vjerujem da je to...moralo bi bar da udje u igru... pogledaj gore koji mi filed izbaci.. jesi vidjeo ono gore?
Ne vjerujem da je to...moralo bi bar da udje u igru... pogledaj gore koji mi filed izbaci.. jesi vidjeo ono gore?
I da je nešto drugo (a sumnjam) nevrijedi ti pokušavat jer ju nemožeš igrat. Mislim i da je menu u igri dx10.
jel vidis da je exe file izbacio gresku...znaci da je do cr**k prodblem....ja se nadam da nije do grafike.... :\
jel vidis da je exe file izbacio gresku...znaci da je do cr**k prodblem....ja se nadam da nije do grafike.... :\
I šta sad? Mučit ćeš se par sati uzalud kad ionako nemožeš pokrenut igru sa dx9 karticom.
Raspitaj se na google-u šta izbacuje drugima koji su je pokrenuli sa dx9 karticom na sedmici/visti.
Inače i ja imam win7 x64 i sve je u redu. Ako imaš reloaded verziju probaj ako ti se baš da skinut skidrow cra*k.
Znaci da se hvatim ja nekog palicka i izlupam je po glavi? :) hehe
Znaci da se hvatim ja nekog palicka i izlupam je po glavi? :) hehe
Ne! Nego odi klečat kod staraca da ti daju pare za novu grafičku hehe
U slučaju da si odrastao onda digni kredit i kupi novu grafičku...