- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i dalje nitko nezna za command lineove?i pitanje koja je tvoja safe house na pocetku neidem ti ja za tim Mato xD ja se samo sprdam po cijele dane i nikad mi ne dosadi....btw meni su sjene sjebane u daljini stablo vidim ali je razmazano lisce losa tekstura ako kuzite pola ima pola nema,kkao da to rijeism pliz pomozite ljudi...
Joj igra je napucana do bola, keca sam prešo jedno 5 puta najmanje i oduševio me, imala je par bugova ali moglo se igrat, dvica mi dolazi za dva dana jedva čekam
kako me živciraju igrini bugovi umjesto da uđem u helić meni tip ostane u traku sjedit i moro sam misiju vratiti na čeinkpoint
Koja je ovo igretina! Morao bih si jedan dan instalirat Win7, al me je*e rezolucija.
Ja ne shvaćam koga oduševljava ova igra...Doista...Puna je bugova, kretanje lika se jedino krajnjim naporom može kontrolirati tipkovnicom i mišem, priča je do zla boga blesava i proamerička, a i ona ajmo reći 'najveća fora' s onim konopom u stilu batmana radi kako treba jednom u stotinu slučajeva...Očajno...
Ja ne shvaćam koga oduševljava ova igra...Doista...Puna je bugova, kretanje lika se jedino krajnjim naporom može kontrolirati tipkovnicom i mišem, priča je do zla boga blesava i proamerička, a i ona ajmo reći 'najveća fora' s onim konopom u stilu batmana radi kako treba jednom u stotinu slučajeva...Očajno...
Sve je neistina osim ovoga za pricu.
Prica je bezveze ali ova igra nije, kako se kaze, "story driven".
Ali igra je posve neprilagođena igri na PC-u!
I prvi just cause je bio katasrofalno bugovit , al meni je bio ok . Prešao sam je cjelu i onda sam nakon nekog vremena kao probao ponovno igrat. Više mi nije bila zanimljiva kao prvi put i odustao. A vjerujem da je i ovaj drugi nastavak bugovit al kome se sviđa to ga neće omest. Ipak ta igra je po nečem posebna ima masu stvari koje nemaju neke druge igre fora je i to je to.
Igra je odlična ali kontrole su nešto najgore što sam ikad vidio igra za konzolu a ne pc!
Hm ne razumjem zašto se žalite na kontrole, meni su sasvim ok - standardne skoro kao u svakoj igri.
E i mene to buni space za padobran a x za ručnu mogli su staviti x za padobran a space za ručnu to se naštima tako i to ti to a ne ovak non stop izletim van kada god idem kočit ručnom
Evo našao sam zanimljivu stvar.Nasukanog kita.
wtf je to? lol
Igra je odlična ali kontrole su nešto najgore što sam ikad vidio igra za konzolu a ne pc!
Ocito imamo razlicito iskustvo.
Meni su kontrole kao i u svakoj drugoj igri. Bolje mi sjedaju nego u GTA IV.
Sto se tice bugova, za sada nisam naisao niti na jedan.
E i mene to buni space za padobran a x za ručnu mogli su staviti x za padobran a space za ručnu to se naštima tako i to ti to a ne ovak non stop izletim van kada god idem kočit ručnom
Zato ja rijetko putujem sa autom
Ocito imamo razlicito iskustvo.
Meni su kontrole kao i u svakoj drugoj igri. Bolje mi sjedaju nego u GTA IV.
Sto se tice bugova, za sada nisam naisao niti na jedan.
Nisi jedini i meni bolje sjedaju kontrole nego na GTA IV i bolje je optimizirana igra a i ja nisam na ni jedan bug naišao sve radi perfektno moram skidat isponova igru onaj hdd s kojim je bilo problema potpuno krepo pa tako da radim sada samo na 1 hdd od 500 giga....
Zato ja rijetko putujem sa autom
Ma ja idem autom jer mi je puno brže nego padobranom ali avionom je još bolje i na njemu se zahebem pa stisnem slućajno space i ono ja letiiiiiiiiiiiiiiiiiim joj bilo mi je zakon kad sam napo zraćnu bazu pa večinu vojnika na mlažnjak zakačio joj kako se koprcaju ja se smijem ko budala....sve u svemu meni je igra 10/10
Evo našao sam zanimljivu stvar.Nasukanog kita.
wtf je to? lol
Pa nasukani kit. U njemu je armor a do njega možeš doći samo ako mu otkineš trbuh sa eksplozivom ili na neki drugi način.
da također ja nijedan bug nisam susreo, a što se tiče kontrola, već sam se naviknuo, osim toga ne mislim da bi trebali mjenjati space i X, mnogo češće ipak koristiš padobran zar ne?
da također ja nijedan bug nisam susreo, a što se tiče kontrola, već sam se naviknuo, osim toga ne mislim da bi trebali mjenjati space i X, mnogo češće ipak koristiš padobran zar ne?
Je al ipak sam se naviko na space za ručnu pa zato
black market???
kako do toga ??????
black market???
kako do toga ??????
stisneš 4,pa naciljaš na pod,pa stisneš "e"
Moglo je se u prvom djelu, ovdje izgleda nemože...