Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 231.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja sam isto započeo igru.Zasad je super , nemam primjedbi.Smijeh

ne znam se potpisat

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
u tome jest stvar jer to jednostavno ne pise. ja stiscem space a tip i dalje pada ko mutav i opali u zemlju. ljudi kazu da ima bugova.....
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

i dalje nitko nezna za command lineove?i pitanje koja je tvoja safe house na pocetku neidem ti ja za tim Mato xD ja se samo sprdam po cijele dane i nikad mi ne dosadi....btw meni su sjene sjebane u daljini stablo vidim ali je razmazano lisce losa tekstura ako kuzite pola ima pola nema,kkao da to rijeism pliz pomozite ljudi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Joj igra je napucana do bola, keca sam prešo jedno 5 puta najmanje i oduševio me, imala je par bugova ali moglo se igrat, dvica mi dolazi za dva dana jedva čekam Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Just Cause 2

evo malo slikica

putniči avion otet putniči avion otet
ZVIJER ZVIJER
E TKO NIKAD NIJE OVO ŽELIO NAPRAVITI AHAHA E TKO NIKAD NIJE OVO ŽELIO NAPRAVITI AHAHA
ILI OVO ILI OVO
a onda na ovo hahahha :))) a onda na ovo hahahha :)))
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 1:49 (Robert-Je-Glup).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

kako me živciraju igrini bugovi umjesto da uđem u helić meni tip ostane u traku sjedit i moro sam misiju vratiti na čeinkpoint

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Koja je ovo igretina! Morao bih si jedan dan instalirat Win7, al me je*e rezolucija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja ne shvaćam koga oduševljava ova igra...Doista...Puna je bugova, kretanje lika se jedino krajnjim naporom može kontrolirati tipkovnicom i mišem, priča je do zla boga blesava i proamerička, a i ona ajmo reći 'najveća fora' s onim konopom u stilu batmana radi kako treba jednom u stotinu slučajeva...Očajno...

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Tu i tamo naiđem na pokoji bug.

Evo najboljeg.

Em nemogu van, em me nemogu ubiti ali pucaju po meni.

Imam kao neki nevidnjivi štit.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Ja ne shvaćam koga oduševljava ova igra...Doista...Puna je bugova, kretanje lika se jedino krajnjim naporom može kontrolirati tipkovnicom i mišem, priča je do zla boga blesava i proamerička, a i ona ajmo reći 'najveća fora' s onim konopom u stilu batmana radi kako treba jednom u stotinu slučajeva...Očajno...

Sve je neistina osim ovoga za pricu.

Prica je bezveze ali ova igra nije, kako se kaze, "story driven".

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Riker kaže...

Ali igra je posve neprilagođena igri na PC-u!

17 godina
neaktivan
Just Cause 2

I prvi just cause je bio katasrofalno bugovit , al meni je bio ok . Prešao sam je cjelu i onda sam nakon nekog vremena kao probao ponovno igrat. Više mi nije bila zanimljiva kao prvi put i odustao. A vjerujem da je i ovaj drugi nastavak bugovit al kome se sviđa to ga neće omest. Ipak ta igra je po nečem posebna ima masu stvari koje nemaju neke druge igre fora je i to je to.Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Evo meni igra proradila pa evo nekoliko slika.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gdje je igra najjeftinija za kupit? na game.co.uk je 25 funti
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Evo našao sam zanimljivu stvar.Nasukanog kita.

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Igra je odlična ali kontrole su nešto najgore što sam ikad vidio  igra za konzolu a ne pc!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 20:31 (zeroname).

0 5 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Hm ne razumjem zašto se žalite na kontrole, meni su sasvim ok - standardne skoro kao u svakoj igri.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni se desi da po navici kad vozim auto stisnem Space, a htio sam kočit sa ručnom pa izletim van. I npr. Kad se penjem negdje sa kukom treba doći koliko god može do vrha, jer se on 'ne zna' uhvatit rukama za rub.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Meni se desi da po navici kad vozim auto stisnem Space, a htio sam kočit sa ručnom pa izletim van. I npr. Kad se penjem negdje sa kukom treba doći koliko god može do vrha, jer se on 'ne zna' uhvatit rukama za rub.

E i mene to buni space za padobran a x za ručnu mogli su staviti x za padobran a space za ručnu to se naštima tako i to ti to a ne ovak non stop izletim van kada god idem kočit ručnom

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
15 godina
neaktivan
mesić555 kaže...

wtf je to? lol

17 godina
Riker kaže...
Psiho246 kaže...
Riker kaže...

zeroname kaže...

Igra je odlična ali kontrole su nešto najgore što sam ikad vidio  igra za konzolu a ne pc!

Ocito imamo razlicito iskustvo.

Meni su kontrole kao i u svakoj drugoj igri. Bolje mi sjedaju nego u GTA IV.

Sto se tice bugova, za sada nisam naisao niti na jedan.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Šef kaže...

E i mene to buni space za padobran a x za ručnu mogli su staviti x za padobran a space za ručnu to se naštima tako i to ti to a ne ovak non stop izletim van kada god idem kočit ručnom

Zato ja rijetko putujem sa autom Namigiva

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Riker kaže...
Psiho246 kaže...
Riker kaže...

zeroname kaže...

Ocito imamo razlicito iskustvo.

Meni su kontrole kao i u svakoj drugoj igri. Bolje mi sjedaju nego u GTA IV.

Sto se tice bugova, za sada nisam naisao niti na jedan.

Nisi jedini i meni bolje sjedaju kontrole nego na GTA IV i bolje je optimizirana igra a i ja nisam na ni jedan bug naišao sve radi perfektno moram skidat isponova igru onaj hdd s kojim je bilo problema potpuno krepo pa tako da radim sada samo na 1 hdd od 500 giga....

Looka kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Šef kaže...

Zato ja rijetko putujem sa autom Namigiva

Ma ja idem autom jer mi je puno brže nego padobranom ali avionom je još bolje i na njemu se zahebem pa stisnem slućajno space i ono ja letiiiiiiiiiiiiiiiiiim joj bilo mi je zakon kad sam napo zraćnu bazu pa večinu vojnika na mlažnjak zakačio joj kako se koprcaju ja se smijem ko budala....sve u svemu meni je igra 10/10

16 godina
protjeran
bokito200 kaže...
mesić555 kaže...

wtf je to? lol

Pa nasukani kit. U njemu je armor a do njega možeš doći samo ako mu otkineš trbuh sa eksplozivom ili na neki drugi način.

15 godina
protjeran
Just Cause 2

da također ja nijedan bug nisam susreo, a što se tiče kontrola, već sam se naviknuo, osim toga ne mislim da bi trebali mjenjati space i X, mnogo češće ipak koristiš padobran zar ne?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Robert-Je-Glup kaže...

da također ja nijedan bug nisam susreo, a što se tiče kontrola, već sam se naviknuo, osim toga ne mislim da bi trebali mjenjati space i X, mnogo češće ipak koristiš padobran zar ne?

Je al ipak sam se naviko na space za ručnu pa zato

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

black market???

kako do toga ??????

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
16 godina
Psycho_Roba kaže...

black market???

kako do toga ??????

stisneš 4,pa naciljaš na pod,pa stisneš "e"

My xf.mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Može li se padobranom zakačit za nečiji auto pa da me vuče? Ali ne ono da me povuče pa pustim, nego kao što se radí u RL sa gliserom i padobranom. Zna li itko?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
Može li se padobranom zakačit za nečiji auto pa da me vuče? Ali ne ono da me povuče pa pustim, nego kao što se radí u RL sa gliserom i padobranom. Zna li itko?

Moglo je se u prvom djelu, ovdje izgleda nemože...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice