Evo onda za početak malo slika Casina, kako to izgleda sa zemlje, i kad se popnem na njega. Ta mi je misija u Casinu bila jos bolja od prve, sve dalje sve bolje. A svidaju mi se ovi neki novi pristupi kao npr. dok auto ide ja sam na autu. Fora. Stavit cu kasnije jos screenshotova, kad malo vise prijedem igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle znate li to sa comman lineom ili ne? o_O
meni se na prvoj misiji ne nudi tipka za otvaranje padobrana i tresnem u tlo. ljudima na youtubeu se otvori. jel problem u igri ili neš drugo
meni se na prvoj misiji ne nudi tipka za otvaranje padobrana i tresnem u tlo. ljudima na youtubeu se otvori. jel problem u igri ili neš drugo
Piše ti s desne strane stisni space i otvoriti će ti se! ako te nešto zanima znam dosta toga!
Evo i ja sam našao onaj balon, čak se malo i provozao u njemu. Prvo sam mislio da se ne može letjeti, ali onda sam prepucao one vreće sa strane ušao u njega i stisnuo E, kontrolira ga se tako da se stane na rub jedne strane i on odlazi u tom smjeru.
Čak sam ga vukao za sobom isto tako iskoritio sam jednog čovjeka za besplatan prijevoz.
Da ga nađem zakaćio bi ga za avion i vuko sve do kuće i zakačio kući za krov i sejvo i onda kada bi išao negdje izvezo bi ga do ulice pa zakačo za vojnički auto i neka me vuku xDDDD
postoje igre koje sramote i kvare gajming:
prototype, xman, red faction, just cause....
hebote koja igra... očaravajuča je
Malo je glupo da kad kupim jednom auto/avíon/whatever i uništim ga, nema ga više, i uvijek sam bez municije.
Mi može ko pomoci ocu instalirati JUST CAUSE 2 igricu preko Steam ali mi trazi product kod ali ga nigdje nemogu naci.
Evo i ja sam našao onaj balon, čak se malo i provozao u njemu. Prvo sam mislio da se ne može letjeti, ali onda sam prepucao one vreće sa strane ušao u njega i stisnuo E, kontrolira ga se tako da se stane na rub jedne strane i on odlazi u tom smjeru.
Čak sam ga vukao za sobom isto tako iskoritio sam jednog čovjeka za besplatan prijevoz.
Da ga nađem zakaćio bi ga za avion i vuko sve do kuće i zakačio kući za krov i sejvo i onda kada bi išao negdje izvezo bi ga do ulice pa zakačo za vojnički auto i neka me vuku xDDDD
ma di imas kuce?
Mi može ko pomoci ocu instalirati JUST CAUSE 2 igricu preko Steam ali mi trazi product kod ali ga nigdje nemogu naci.
ako imaš orginal piše ti u kutiji
Kutiju mi bratic nije poslo a on daleko zivi.neznam sta da sad radim jel mi moze ko poslati kod ako je vec neko instalirao igricu
ma di imas kuce?
Ti me zezaš? pa imaš svoju kuću napočetku igre imaš jednu a što dalje s igrom ideš to više imaš kuča ko da je to čudno!
Halo Mato e imam jedno pitanje ali se nesmije tu o tome dali imas mozda facebook pa bi te tamo nesto pitao ako smijem.
Halo Mato e imam jedno pitanje ali se nesmije tu o tome dali imas mozda facebook pa bi te tamo nesto pitao ako smijem.
Imam facebook LINK poništen link profila!
Evo poslo sam ti zahtjev samo moras prihvatiti
Mato sada kad te dodao radije makni link, nije pametno da svatko ima pristup tvom profilu, a time i identitetu.
Evo sad kad sam još malo prešao igru mogu reći da je i dalje izvrsna, AI je ponekad malo priglup, i upravljanje autima mi je cudno. Posebno mi je zanimljivo što auto odfrkne 2 metra u zrak kad se motor zabije u njega, umjesto da sam motor odfrkne 10 metara u zrak. Pomalo nerealno, ali u biti to meni ne smeta, fino je s vremena na vrijeme vidjeti pokoji salto auta :)
Evo jos malo slika od mene:
jel ima u igri safe house ili nešto gdje spremam aute?
Pitali su me neki preko PP, pa evo napisat cu svima.
Za one koji zele da im u igri radi xfire radi u igri:
U Xfireu odete gdje su igre, nađete Just Cause 2 i manualno odredite mjesto gdje je igra instalirana
Stavite one datoteke koje fale, koje su xfireu potrebne, tj.
steam.exe ubacite gdje je igra instalirana(nemora biti od steama samo da je naziv isti)
Zatim xfire pita ...Just Cause 2/SteamApps/*/just cause 2/JustCause2.exe
Dodate u igri SteamApps mapu, zatim neku bilo koju mapu(npr. nekamapa, ako neradi stavite ime u obliku emaila tj. email@net.com) i u njoj napravite jos jednu mapu pod imenom just cause 2, i ubacite JustCause2.exe
Ako opet neće ubacite steam.exe u
Just Cause 2/SteamApps
Just Cause 2/SteamApps/neka mapa
Just Cause 2/SteamApps/neka mapa/just cause 2/
Trebalo bi raditi.
To ste mogli i sami skužiti kad vam je izbacivalo error da fale one datoteke jer je igra "druge verzije".
Letne karakteristike su mi predobre.
Pogotovo kad uzmeme onda brzi s BM i onda polako usporavam prema zračnoj luci .
Meni nikad nije falilo novaca......... hm............
Pitali su me neki preko PP, pa evo napisat cu svima.
Za one koji zele da im u igri radi xfire radi u igri:
U Xfireu odete gdje su igre....
Trebalo bi raditi.
To ste mogli i sami skužiti kad vam je izbacivalo error da fale one datoteke jer je igra "druge verzije".
E da, kad smo kod toga, upravo napravih ovo sto si napisao, i sad je ok, igra mi je medu neinstaliranim, ali svejedno opet kad udem u igru, na Xfireu stoji status online.
Kolko vremenski traje otprilike?
Kolko vremenski traje otprilike?
Mojim laganim tempom...30% - 12 h ^^ Kad sam završil zadnju misiju imal sam 29.9 %, al lagani tempo
jel moguće igrati multi da nas je groo namapi i da se zahebavamo??
jel moguće igrati multi da nas je groo namapi i da se zahebavamo??
Nema multiplayer.
:(