zna li itko kako da otkljucam sve aute brodove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moraš skinut onaj 3.-i po redu trainer (full pirate nešto)
1. pokreni just cause 2
2. uđi u igru
3. sa ctrl+alt+del odi na desktop i pokreni trainera i odaberi si feature
4. vrati se u igru
Sve na black marketu je besplatno, možeš podešavat broj chaosa,para te onih part-ova. Nemoraš s njim varat, uključiš samo recimo to sa čvrstom sajlom, i višestruke sajle i ako ti fali para dodaš si malo...
ja rijesio problem sad na high vrtim hehe ono nisam isao full screen malo smanjio ekran igrice sve na high stavio i ne steka mi vise jupi sad uzivam :D igra najbolja za mene
Ne mogu vjerovati! Igra mi je danas proradila iz čista mira!
zna li itko kako da otkljucam sve aute brodove?
Sa pravljenjem kaosa se dobivaju nove stvari na black marketu.
Stisneš na tipkovnici broj 4 i onda sam slovo E!
Dojmovi o igri: Kad sam ju pokrenio meni nije bio baš nešta,ali kad sam otišao na new game,stavio grafiku sve najjače ugljučujući i AA 8x i AF 16x,grafika mi je predobra! Ugl 5770 to fino dere oko 40 FPS!
Misije su dosta dobre ima nekih i na isti kalup ali nema veze! Najbolje mi je otići na najvišu planinu i uzmem bus i idem niz planinu bude predobro! Ugl ODLIČNA je igra!
Moraš preći prvu ili drugu misiju (nisam siguran) i onda imaš mogućnost za to, stisni 4 pogledaj u pod (neku ravnu površinu) i klikni E i onda ti on doće i možeš kupit šta želiš...
Meni nije jasno kako neki ljudi (bez uvrede) neznaju kako nešto dozvati,napraviti,otključati, pa sve piše u igri!
Dobra igra.
Izvoditi ludorije i isprobavati nemoguće je super.
Priča žalosna (nism mi očekivao više) .
Dobra igra.
Da umjesto da poprave ono najgore u jedinici, oni ostavili isto.
A kad se slupaš u nekog uopće nema zvuka udarca, to mi se nesviđa (i to je bilo u jedinici).
Sviđa mi se što su kuku stavili na ruku - u prvom djelu je bio pištolj s kukom pa nisi mogao pucati i držati se za nešto i moglo je se hvatati samo neke objekte (auta, ljude i sl.)
Dobra igra.
Da umjesto da poprave ono najgore u jedinici, oni ostavili isto.
A kad se slupaš u nekog uopće nema zvuka udarca, to mi se nesviđa (i to je bilo u jedinici).
Sviđa mi se što su kuku stavili na ruku - u prvom djelu je bio pištolj s kukom pa nisi mogao pucati i držati se za nešto i moglo je se hvatati samo neke objekte (auta, ljude i sl.)
Ja tek sad skonto
P.S Za ton!
lol igra je mrtva, podsječa me na terminator
Evo prešao sam sve agency misije, al to je tek 16% igre (barem meni, jer nisam puno toga skupljao) sad ostaje još puno sati zabave.
I kolko ti je trebalo sati da obaviš sve misije?
Ja još jučer. Samo 7 misija ima, nakon toga idete u mercenary mod gdje rokate po panau šta god stignete.
Kak sam se zabavio jučer na onom airportu hahah
Ja još jučer. Samo 7 misija ima, nakon toga idete u mercenary mod gdje rokate po panau šta god stignete.
Kak sam se zabavio jučer na onom airportu hahah
I ja sam prešal, igra je prezakon, i imal sam kad sam misiju završil tu 29.9 %
super igra a dali znate vi di se ubacuju command lineovi oni?
Evo par ljepih slika.
(Za Full rezoluciju koja je naravno ljepsa evo linkovi)
http://screenshot.xfire.com/s/94670895-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94680610-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94680818-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94676649-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94674802-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94674452-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/94685331-4.jpg
Evo i ja sam našao onaj balon, čak se malo i provozao u njemu. Prvo sam mislio da se ne može letjeti, ali onda sam prepucao one vreće sa strane ušao u njega i stisnuo E, kontrolira ga se tako da se stane na rub jedne strane i on odlazi u tom smjeru.
Čak sam ga vukao za sobom isto tako iskoritio sam jednog čovjeka za besplatan prijevoz.
Igra mi se ne sviđa, ali kada vidim koje pi*darije sve možeš izvodit... LOL
Da to i jeste bit, niti je priča dobra niti je igra realan. Odnosno tolko je nerealna da opušta i jednostavne se zabavljaš igrajući.
btw, dečki i cure() kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?
Da to i jeste bit, niti je priča dobra niti je igra realan. Odnosno tolko je nerealna da opušta i jednostavne se zabavljaš igrajući.
btw, dečki kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?
A cure?
btw, dečki kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?
ma to ovi sa trainerima rade
Pa ja isto igram s trainerom i nemam tu opciju da imam više tih kuka.
A mogu ti reć probao sam dosta trainera.
Pa ja isto igram s trainerom i nemam tu opciju da imam više tih kuka.
A mogu ti reć probao sam dosta trainera.
pitaj Hyperiona
lol igra je mrtva, podsječa me na terminator
kakav si ti mulo šta pričaš ti bokte mazo pa jesi li ti pri zdravoj pameti, igra je predobra, šta ti tu mrtvo vidiš de idi nastavi piškiti u gaćice ko sva ostala dječica :)))
pazi ti njega poddsjeća ga na terminator haha, terminator gdje se radnja odvija u postnuklearnom razorenom svijetu punom svjesnih robota koji pokušavaju pokoriti čovječanstvo. hahahaha gdje ti tu vidiš sličnost? jedina sličnost sa terminatorom je onaj minigun što možeš odvojit i nosit ga okolo i derati po onoj gamadi
Evo probao sam malo Just Cause 2, zasad super igra, akcija, sloboda kretanja, uništavanje i meni osobno najjača stvar u igri - uže. Mogu se popeti gdje hocu, stvarno dobijem onaj potpun osjecaj slobode, plus jos sto mogu raznijeti one neke stvari, super. Sad sam na Windows 7, nemam ovdje instaliran Fraps da nabacim screenshot, no vidim da ih ima dosta u ovdje, tako da ja ni ne trebam dati svoj doprinos slikama :)
Evo probao sam malo Just Cause 2, zasad super igra, akcija, sloboda kretanja, uništavanje i meni osobno najjača stvar u igri - uže. Mogu se popeti gdje hocu, stvarno dobijem onaj potpun osjecaj slobode, plus jos sto mogu raznijeti one neke stvari, super. Sad sam na Windows 7, nemam ovdje instaliran Fraps da nabacim screenshot, no vidim da ih ima dosta u ovdje, tako da ja ni ne trebam dati svoj doprinos slikama :)
nikad dosta slika
nikad dosta slika
Što više to bolje!