Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 231.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

zna li itko kako da otkljucam sve aute brodove?

0 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2

Moraš skinut onaj 3.-i po redu trainer (full pirate nešto)

1. pokreni just cause 2

2. uđi u igru

3. sa ctrl+alt+del odi na desktop i pokreni trainera i odaberi si feature

4. vrati se u igru

Sve na black marketu je besplatno, možeš podešavat broj chaosa,para te onih part-ova. Nemoraš s njim varat, uključiš samo recimo to sa čvrstom sajlom, i višestruke sajle i ako ti fali para dodaš si malo...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ja rijesio problem sad na high vrtim hehe ono nisam isao full screen malo smanjio ekran igrice sve na high stavio i ne steka mi vise jupi sad uzivam :D igra najbolja za mene

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Ne mogu vjerovati! Igra mi je danas proradila iz čista mira!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
bokito200 kaže...

zna li itko kako da otkljucam sve aute brodove?

Sa pravljenjem kaosa se dobivaju nove stvari na black marketu.

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Jedno ''glupasto'' pitanje: Kako doć do tog Black marketa? :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
Šef kaže...

Stisneš na tipkovnici broj 4 i onda sam slovo E!

Dojmovi o igri: Kad sam ju pokrenio meni nije bio baš nešta,ali kad sam otišao na new game,stavio grafiku sve najjače ugljučujući i AA 8x i AF 16x,grafika mi je predobra! Ugl 5770 to fino dere oko 40 FPS!

Misije su dosta dobre ima nekih i na isti kalup ali nema veze! Najbolje mi je otići na najvišu planinu i uzmem bus i idem niz planinu bude predobro! Ugl ODLIČNA je igra!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 9:56 (Robi959).
16 godina
Šef kaže...

Moraš preći prvu ili drugu misiju (nisam siguran) i onda imaš mogućnost za to, stisni 4 pogledaj u pod (neku ravnu površinu) i klikni E i onda ti on doće i možeš kupit šta želiš...

16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Meni nije jasno kako neki ljudi (bez uvrede) neznaju kako nešto dozvati,napraviti,otključati, pa sve piše u igri! 

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Dobra  igra.

Izvoditi ludorije i isprobavati nemoguće je super.

Priča žalosna (nism mi očekivao više) .Plač

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Dobra  igra.

Da umjesto da poprave ono najgore u jedinici, oni ostavili isto.

A kad se slupaš u nekog uopće nema zvuka udarca, to mi se nesviđa (i to je bilo u jedinici).

Sviđa mi se što su kuku stavili na ruku - u prvom djelu je bio pištolj s kukom pa nisi mogao pucati i držati se za nešto i moglo je se hvatati samo neke objekte (auta, ljude i sl.)

16 godina
protjeran
xxxxx kaže...
WItcher kaže...

Dobra  igra.

Da umjesto da poprave ono najgore u jedinici, oni ostavili isto.

A kad se slupaš u nekog uopće nema zvuka udarca, to mi se nesviđa (i to je bilo u jedinici).

Sviđa mi se što su kuku stavili na ruku - u prvom djelu je bio pištolj s kukom pa nisi mogao pucati i držati se za nešto i moglo je se hvatati samo neke objekte (auta, ljude i sl.)

Ja tek sad skonto

P.S Za ton!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:56 (Mato_Ivanovac).
15 godina
protjeran
Just Cause 2

lol igra je mrtva, podsječa me na terminator

1 3 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Evo prešao sam sve agency misije, al to je tek 16% igre (barem meni, jer nisam puno toga skupljao) sad ostaje još puno sati zabave.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
s0me0ne kaže...

Evo prešao sam sve agency misije, al to je tek 16% igre (barem meni, jer nisam puno toga skupljao) sad ostaje još puno sati zabave.

I kolko ti je trebalo sati da obaviš sve misije?

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
Just Cause 2

Ja još jučer. Samo 7 misija ima, nakon toga idete u mercenary mod gdje rokate po panau šta god stignete.

Kak sam se zabavio jučer na onom airportu hahah

Da da zavezao sam onog  tamo za big plane Da da zavezao sam onog tamo za big plane
Skakaona, nije dobro završilo. Skakaona, nije dobro završilo.
Utrpo džipca unutra Utrpo džipca unutra
Prikačio se na nuklearni projektil Prikačio se na nuklearni projektil
Nema ništa kao vožnja na nuklearnom projektilu (igra je stvarno luda) Nema ništa kao vožnja na nuklearnom projektilu (igra je stvarno luda)
Taj sheldon ak nije poje 5 svinji tokom igre pokopajte me. Taj sheldon ak nije poje 5 svinji tokom igre pokopajte me.
Cheers uz veliku vatricu Cheers uz veliku vatricu
The new begining The new begining
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 14:20 (Hyperion).
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja još jučer. Samo 7 misija ima, nakon toga idete u mercenary mod gdje rokate po panau šta god stignete.

Kak sam se zabavio jučer na onom airportu hahah

I ja sam prešal, igra je prezakon, i imal sam kad sam misiju završil tu 29.9 % Belji se

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

super igra a dali znate vi di se ubacuju command lineovi oni?

0 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Just Cause 2

Evo i ja sam našao onaj balon, čak se malo i provozao u njemu. Prvo sam mislio da se ne može letjeti, ali onda sam prepucao one vreće sa strane ušao u njega i stisnuo E, kontrolira ga se tako da se stane na rub jedne strane i on odlazi u tom smjeru.

Čak sam ga vukao za sobom isto tako iskoritio sam jednog čovjeka za besplatan prijevoz.

Čak možeš i vući balon za sobom. Čak možeš i vući balon za sobom.
Besplatan prijevoz. Besplatan prijevoz.
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 19:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
Just Cause 2

Igra mi se ne sviđa, ali kada vidim koje pi*darije sve možeš izvodit... LOL

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Da to i jeste bit, niti je priča dobra niti je igra realan. Odnosno tolko je nerealna da opušta i jednostavne se zabavljaš igrajući.

btw, dečki i cure(Belji se) kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 19:38 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

Da to i jeste bit, niti je priča dobra niti je igra realan. Odnosno tolko je nerealna da opušta i jednostavne se zabavljaš igrajući.

btw, dečki kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?

A cure?

16 godina
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

btw, dečki kako se može neka stvar zakvačiti sa kukama više puta? Ja npr. obijesim čovjeka za banderu i kako sad mogu nekoa drugoga objesiti pored njega, a da mi ne pukne ona žica sa kojom sam zahaklao onog prvog? Jel to treba nešto nadograditi ili?

ma to ovi sa trainerima rade

My xf.mirkeckiller
16 godina
moderator
Marsel007 kaže...
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

Pa ja isto igram s trainerom i nemam tu opciju da imam više tih kuka.

A mogu ti reć probao sam dosta trainera.

16 godina
pirat kaže...
Marsel007 kaže...
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

Pa ja isto igram s trainerom i nemam tu opciju da imam više tih kuka.

A mogu ti reć probao sam dosta trainera.

pitaj Hyperiona

My xf.mirkeckiller
15 godina
protjeran
mindstorm kaže...

lol igra je mrtva, podsječa me na terminator

kakav si ti mulo šta pričaš ti bokte mazo pa jesi li ti pri zdravoj pameti, igra je predobra, šta ti tu mrtvo vidiš de idi nastavi piškiti u gaćice ko sva ostala dječica :)))

pazi ti njega poddsjeća ga na terminator haha, terminator gdje se radnja odvija u postnuklearnom razorenom svijetu punom svjesnih robota koji pokušavaju pokoriti čovječanstvo. hahahaha gdje ti tu vidiš sličnost? jedina sličnost sa terminatorom je onaj minigun što možeš odvojit i nosit ga okolo i derati po onoj gamadi

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 22:51 (Robert-Je-Glup).
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Evo probao sam malo Just Cause 2, zasad super igra, akcija, sloboda kretanja, uništavanje i meni osobno najjača stvar u igri - uže. Mogu se popeti gdje hocu, stvarno dobijem onaj potpun osjecaj slobode, plus jos sto mogu raznijeti one neke stvari, super. Sad sam na Windows 7, nemam ovdje instaliran Fraps da nabacim screenshot, no vidim da ih ima dosta u ovdje, tako da ja ni ne trebam dati svoj doprinos slikama :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Prison Breaker kaže...

Evo probao sam malo Just Cause 2, zasad super igra, akcija, sloboda kretanja, uništavanje i meni osobno najjača stvar u igri - uže. Mogu se popeti gdje hocu, stvarno dobijem onaj potpun osjecaj slobode, plus jos sto mogu raznijeti one neke stvari, super. Sad sam na Windows 7, nemam ovdje instaliran Fraps da nabacim screenshot, no vidim da ih ima dosta u ovdje, tako da ja ni ne trebam dati svoj doprinos slikama :)

nikad dosta slika

My xf.mirkeckiller
16 godina
protjeran
Marsel007 kaže...
Prison Breaker kaže...

nikad dosta slika

Što više to bolje!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice