James Cameron's Avatar: The Game

poruka: 80
|
čitano: 19.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dobre vam grafike, kod mene ne valja. mogli su je još malo optimizirati, to bi iw najbolje optimizirao. inače zanimljiva igra.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra je po meni sasvim solidna, ali nisu baš pogodili moj ukus, nema inovacija, te bi volio kada bi lik sam "hodao" i kada bi bila tipka za taj "sprint" jer se to u interijerima jako osjeti.

7/10

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: James Cameron's Avatar: The Game
RazerDinoMan kaže...

Igra je po meni sasvim solidna, ali nisu baš pogodili moj ukus, nema inovacija, te bi volio kada bi lik sam "hodao" i kada bi bila tipka za taj "sprint" jer se to u interijerima jako osjeti.

7/10

upravu si.lik stalno trci.ni meni se to ne svida

16 godina
moderator

I meni igra postaje dosadna(misije se ponavljaju)a s obzirom da sam prošao više od pol igre i želim vidijeti kraj,

odlučio sam malo ubrzati igru...xd Speed hack,Jump hack,aimbot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sad kad sam pogledao film, dobio sam volju da ovo pređem.Smijeh

Grafika je ista kao i u FC2 malo dorađen engine DUNIA.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas ujutro svježe instalirao i zaigrao. Prvi dojam igre je naravno taj da je igra grafički odlično odrađena. Igra mi je osrednja te mi je stvarno nešto takvoga trebalo da se malo opustim... da se odmorim od svega uz odličnu grafiku i bez puno kompliciranja. Nešto laganoga... Pošto nisam dugo igrao ne mogu reći više.

1 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Sad kad sam pogledao film, dobio sam volju da ovo pređem.Smijeh

Grafika je ista kao i u FC2 malo dorađen engine DUNIA.

Malo doradjen DUNIA engine,grafika nije ni priblizna onoj u FC2 iako se vide neke  slicnosti,grafika je definitivno najlosiji dio igre,pa i DOOM 3 od prije 5-6 godina ima bolju grafiku,neznam sto su oni mislili ali od potencijanog hita su napravili blago receno poluproizvod ..............

15 godina
neaktivan

Meni je ok. Grafika je dosta dobra, sama igra je jednostavna, ali nisam nešto previše ni očekivala, tako da mi je sasvim ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je zabavno igrati sa Na'Vi?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fareee kaže...

Meni je s Na'Vi puno lijepše bilo igrati nego s čovjekom.

17 godina

Neznam kako vam ovakva igra ima dobru grafu,znam da ima ljudi koji su opsjednuti Filmom pa naravno i igrom,ali igranje ove igre na 22 ili na 24 incnom monitoru  sve postavke na max. mi je jednostavno smijesno,znam da se neki nece sloziti sa mnom,ali ili ja imam nekakvu kopiju koja nevalja,il sam ja blago receno ćorav.........Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovako jel ima netko save game? Stvarno mi se neda skroz otpočetka ići, kupio sam si enter (samo zbog naočala) pa sam mislio malo u 3D-u igrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma film je super tako da mislim da su se ipak malo mogli potrudit oko detalja jer ovo je mogao biti veliki hit(kao sto je bio film) a ovako cisto sumnjam da hoce...

igra nije losa ali mogla je biti puno bolja,od grafike pa do detalja u samom gameplayu ima puno stvari sta bi mogle biti bolje tako da je steta sta se nisu malo vise potrudili oko svega...

e da se jos osvrnem na rase(mislim da ljude i navije) sa ljudima je igra prolazna ali nista posebno,a s navijima je malo bolje nego s ljudima ali svejedno je moglo biti bolje i koliko se ja sjecam filma(a sjecam se jako dobro jer san ga nedavno gledao) naviji nisu mogli postati nevidljivi... to je epic fail definitivno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 17:22 (peroo).

0 0 hvala 0
17 godina

Igra je predugačka, već sam mogao 2 puta crysis preć. Misije su dosadne, vjerujem da sam sada negdje ne tako daleko od kraja pa ću je preći i onda idem završit ME 2 (drugi put ostalo mi još malo) i prelazim na još novije igre -> metro 2033 i napoleon total war te battlefield bad company 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fareee kaže...

Jao razlike malo su životinje i divljać pristojnija prema tebi ništa posebno (moje mišljenje) Izlanuo se

17 godina

Evo završio sam. Kako jadan kraj ja sam umirao od smijeha.

Igra se neisplati uopće igrat čak je i vožnja ptice jadna.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

E ovak ja imam jedan glitch. Kod odabira strane odabrao sam Na`vi i došao do dijela igre u kojem dođeš do legla bansheea (letećih zmajeva ili štaligod)  i treba se aktivirati scena u kojoj lik zajaše jednog od tih bansheea, međutim meni se ta scena uopće ne aktivira i s likom mogu samo vrludati okolo a ništa se neće dogoditi. Skinuo sam oba patcha i 1.01 i 1.02, instalirao 1.01, ali kad sam pokušao instalirati 1.02 patch na ekranu mi se pojavi :  Cannot retrieve version number! Installation will be aborted. I nemogu instalirati patch. Jeli tko imao sličan problem? Ako je, može li mi pomoći?

edit- kakav si ti lik Hyperion, pa šta si onda uopće nastavljao igrati igru i još ju završiti ako ti se povraća od nje? omfg, kakva karikatura od lika.........

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 22:49 (Kora).

0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...

E ovak ja imam jedan glitch. Kod odabira strane odabrao sam Na`vi i došao do dijela igre u kojem dođeš do legla bansheea (letećih zmajeva ili štaligod)  i treba se aktivirati scena u kojoj lik zajaše jednog od tih bansheea, međutim meni se ta scena uopće ne aktivira i s likom mogu samo vrludati okolo a ništa se neće dogoditi. Skinuo sam oba patcha i 1.01 i 1.02, instalirao 1.01, ali kad sam pokušao instalirati 1.02 patch na ekranu mi se pojavi :  Cannot retrieve version number! Installation will be aborted. I nemogu instalirati patch. Jeli tko imao sličan problem? Ako je, može li mi pomoći?

edit- kakav si ti lik Hyperion, pa šta si onda uopće nastavljao igrati igru i još ju završiti ako ti se povraća od nje? omfg, kakva karikatura od lika.........

Pravi gameri, igru pocnu i zavrse...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Kora kaže...

Zašto TD? Ak ti se nesviđa šta uopće postaš ovdje? Ili pomozi ili nestani!!

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Kora kaže...

Da, i trpe kretenariju od igre koja se nastavlja i nastalvlja i nastavlja..........ja takve naizivam kretenima rofl

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice