Je li ga tko pokrenuo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima tamo na onom za skidanje besplatno, kako se zove..
...
Je li ga tko pokrenuo?
Mislim da ga je Lovac pokrenuo, rekao je da će staviti slike kada bude u mogućnosti...
Zamolio bih sve vas da nas natrpate slikama i komentarima čim prije
, samo nemojte spoilati ništa.
koji je smisao ovog threada?
"provalis" informaciju (igraci koje zanima ME2 vec dugo znaju datum objave igre, koji je tek 26./29. sijecnja, dakle ocito se referiras na piratluk), onda nabijas broj postova ne pisuci nista, a postoje druga mjesta (siteovi) za "informaciju" koju si postao, koja su puno azurnija od tebe
da sam mod, za ovo bi isao zuti karton
koji je smisao ovog threada?
"provalis" informaciju (igraci koje zanima ME2 vec dugo znaju datum objave igre, koji je tek 26./29. sijecnja, dakle ocito se referiras na piratluk), onda nabijas broj postova ne pisuci nista, a postoje druga mjesta (siteovi) za "informaciju" koju si postao, koja su puno azurnija od tebe
da sam mod, za ovo bi isao zuti karton
Ne vidim potrebu tebi se opravdavati.
Ali da ne bi bilo zabune drugi post je dupli pa sam ga pobriso..jer je server zašteko bio..
evo baš ga krenuo skidat, bit če brzo ako ovako natsavi 300-400 kb7sec
pa stavim slike
Ja jedinicu nisam još prošo xD.
Skidam danas definitivno. Kupujem na idućem sniženju. (za cca 2 godine).
evo baš ga krenuo skidat, bit če brzo ako ovako natsavi 300-400 kb7sec
pa stavim slike
Kad si se odmah zakačio 
Fora mi je to sto ce vam svima sjebat iskustvo... isto kao Batman :-D
Fora mi je to sto ce vam svima sjebat iskustvo... isto kao Batman :-D
Kako misliš? Nisam pratio Batmana baš..
Rocksteady studios je leakao 'crackiranu' verziju koja je i dalje bila krcata securom triggera. "Zagadili" su, barem donekle, torrent zajednicu sa laznim crackovima, a igru napunili triggerima do te mjere da je rijetko koji pirat izveo playthrough od pocetka do kraja bez problema. Vecinom su razmjenjivali snimljene pozicije na mjestima nakon kriticnih tocaka.
Ja sam uživotu kupio 2 igre a da ih prije toga nisam isprobao, to su:
Wing commander 4
SpyCraft
Wing commander mi je jedna od najdražiš igara koje posjedujem, dok je spycraft jako loša igra. Zahvaljujući torrent zajednici od tada svaku igru koja mi je zanimljiva skinem i odigram s torrenta prije nego što ju (eventualno) kupim. Ne želim trošit novce na loše proizvode. Tako da makar torrent imao samo 1-2 sata igranja normalnog da ocjenim o čemu se tu radi ja ću tu igru u originalu i kupiti, jer mi možda na pamet padne odigrati ju opet za 1-5-10 godina.
Ne razumijem glupost pojedinih ljudi koji će ili igrati igru koja je neigriva ili pljuvati po nečemu što i sami rade.
Rocksteady studios je leakao 'crackiranu' verziju koja je i dalje bila krcata securom triggera. "Zagadili" su, barem donekle, torrent zajednicu sa laznim crackovima, a igru napunili triggerima do te mjere da je rijetko koji pirat izveo playthrough od pocetka do kraja bez problema. Vecinom su razmjenjivali snimljene pozicije na mjestima nakon kriticnih tocaka.
ajde ne blambetaj, krakovi su valjali samo kad je tebe antivirus upozorio da ti je crack trojan odam si ga maknuo a trebalo je ugasit antivirus i krekirat ko što sam i ja i dan danas je igram sa istim crackom, a bio je ispravan crack jer sam skinuo igru prvi dan nakon što je zablistala na netu kao što sad skidam ovu...
to šta ti govoriš je bilo sa cronicles novim a ne sa batmanom
...
ajde ne blambetaj, krakovi su valjali samo kad je tebe antivirus upozorio da ti je crack trojan odam si ga maknuo a trebalo je ugasit antivirus i krekirat ko što sam i ja i dan danas je igram sa istim crackom, a bio je ispravan crack jer sam skinuo igru prvi dan nakon što je zablistala na netu kao što sad skidam ovu...
Šta ti znači "blambetaj"?
Nisi sigurno skinuo leakanu verziju, ako ti je sve normalno radilo.
Informiraj se prije nego nekoga napadneš.
Onda, gospodine, savjetujem da umjesto mojeg blebetanja zaviris u Batman: Arkham Asylum topic na ovom forumu i forumima diljem svijeta i informiras se.
Ja, ocito za razliku od tebe, kupujem svoje igre i platio sam svoju kopiju Batman: AA 49.99 eura na Steamu.
Istina je da batman prva verzija sto se je pojavila na torentima nije radila, kasnije je izasla dobra verzija. Sto se tice mass effecta 2 on radi savrseno a i Razor1911 ga je uploado koji je majstor. Dok je batmana neki no name lik uploado.
Posto nista konstruktivno nema u ovoj temi a od ranije postoji tema o doticnoj igri-LOCK!