Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The War Z

problem bi trebao biti u riziku, i u tome bi smjeru igra trebala ići, barem po meni.

naravno da će bandit, sada karikiram, koji ima priliku ubit te bez da uopće znaš što te snašlo to i napraviti, ali mislim da će igrači općenito drukčije razmišljati kada znaju da im prijeti 24h neigranja na tom characteru i sl.

isto tako, na drugome sam forumu pisao, što se tiče bandita svakako bi im osim bountya stavio i neke druge "penale". točnije, na neki način im ograničio pristup safe zoneu. da se razumijemo, nemam ništa protiv njih, možda i sam jednom postanem bandit, ali ako kreneš tim putem jednostavno mora postojati nekakav rizik, a ne samo nagrada.

što se tiče GI, tu bi samo ograničio slotove, ali nikako ukidao.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
The War Z

Koje penale banditi za sada imaju?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: The War Z
Bugzapper kaže...

nemam pojma. nikakve? :D

13 godina
Zvonzi kaže...

problem bi trebao biti u riziku, i u tome bi smjeru igra trebala ići, barem po meni.

naravno da će bandit, sada karikiram, koji ima priliku ubit te bez da uopće znaš što te snašlo to i napraviti, ali mislim da će igrači općenito drukčije razmišljati kada znaju da im prijeti 24h neigranja na tom characteru i sl.

isto tako, na drugome sam forumu pisao, što se tiče bandita svakako bi im osim bountya stavio i neke druge "penale". točnije, na neki način im ograničio pristup safe zoneu. da se razumijemo, nemam ništa protiv njih, možda i sam jednom postanem bandit, ali ako kreneš tim putem jednostavno mora postojati nekakav rizik, a ne samo nagrada.

Kolko sam ja igro, igra gubi na onome sa sigurnoscu o cem ti pricas. Zasto bi ja stitio svog lika kao imam jos 50 pusaka i bandage i hrane u global invenotry.u... Sta mi znace skillovi i statsi ako imam jos takvih 5 likova. Previse je tu gluposti stavljeno zbog koje se dogada ovolika makljaza. Da nema toga pitalo bi se jel uopce izvadit glavu na glavnoj ulici nekog grada a ne slobodno trckarat :D I zasto kaznjavati bandite ? iz kojeg razloga? Pa nek te ubije, ko ti kriv sa ne pazis. I ja ubijam svakog ko mi dode pod ruku, uopce ne pitam jel friendly ili ne. Nema smisla zrtvovat zbog glumljenja nekakvog ok lika ili nesto.

14 godina
SimeKZ kaže...
Zvonzi kaže...

Kolko sam ja igro, igra gubi na onome sa sigurnoscu o cem ti pricas. Zasto bi ja stitio svog lika kao imam jos 50 pusaka i bandage i hrane u global invenotry.u... Sta mi znace skillovi i statsi ako imam jos takvih 5 likova. Previse je tu gluposti stavljeno zbog koje se dogada ovolika makljaza. Da nema toga pitalo bi se jel uopce izvadit glavu na glavnoj ulici nekog grada a ne slobodno trckarat :D I zasto kaznjavati bandite ? iz kojeg razloga? Pa nek te ubije, ko ti kriv sa ne pazis. I ja ubijam svakog ko mi dode pod ruku, uopce ne pitam jel friendly ili ne. Nema smisla zrtvovat zbog glumljenja nekakvog ok lika ili nesto.

pa zato kažem, ograničiti slotove u GI, pogotovo za oružje, na nekih 5-10 komada, ali ne ukinuti. plus, 24h i 5 likova (pod uvjetom da nisi baš vičan da svakoga nakon smrti deletaš) bi trebalo biti sasvim dovoljno za barem malo razmisliš prije nego se spustiš u grad kao baja i počneš pucati po svemu što se miče. meni dovoljno.

nije stvar u kažnjavanju, nego u logici. ako si bandit, meni nema logike da ti samo tako odeš u safezone, npr., i boli te ona stvar. pa valjda si s razlogom stvorio takvu reputaciju, a ta reputacija nosi i neke posljedice. :)

14 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

što se tiče bandita svakako bi im osim bountya stavio i neke druge "penale". točnije, na neki način im ograničio pristup safe zoneu.

Zvonzi kaže...
Bugzapper kaže...

nemam pojma. nikakve? :D

Aha, ja sam mislio da sada imaju penale na bounty posto si pisao o tme :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
The War Z

krivo si me shvatio. dakle, postojati će bounty na glave bandita (ako ga netko odluči postaviti, naravno). isti će se moći pronaći, koliko sam skužio, na "oglasnoj ploči" u safe zoneu. :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

krivo si me shvatio. dakle, postojati će bounty na glave bandita (ako ga netko odluči postaviti, naravno). isti će se moći pronaći, koliko sam skužio, na "oglasnoj ploči" u safe zoneu. :)

{#} krivo sam te shvatio, nego ova igra ime veliki potencijal i nadam se da ce ekipa slusat community i uvodit promjene koje ce igru ucinit zanimljivijom i 

s puno vise MMO elemenata nego trenutno igra ima sada.

14 godina
The War Z

baš sada malo istraživao, i vidim da će u safezonama navodno biti nekakve verzije NPC guardova koji će automatski napadati bandite, a potonji će imati na mapi svoju verziju safezone (hideout), i to komada jedan. :)

0 0 hvala 1
14 godina
Ja cu bit lovac na bandite sa crossbow-om i flashlightom. Strah i trepet za bandite, ponekad cu koristit i flare da se malo banditi scimaju.
14 godina
Banditi ce imat svoje posebne kampove. Jos malo pa cemo i plivat u warzu.
16 godina
The War Z

gledajte ljudi smanjila se cijena War Z sad je trenutno 15 $ :D {#}

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Teran kaže...

Link

Pogledaj kad sam ja to napisao!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 23:57 (Bugzapper).
14 godina
Bugzapper kaže...
Teran kaže...

Link

Pogledaj kad sam ja to napisao!

Vidi se da odtad nisi gledao cijene, npr. jos jucer je cijena bila ponovno 24.99$, a danas je opet sale

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Vidi se da odtad nisi gledao cijene, npr. jos jucer je cijena bila ponovno 24.99$, a danas je opet sale

E Kico imas pravo, ali to je nazalost tako kad jednom kupis, jednostavno poslije vise ne provjeravas {#}

16 godina

da u tome je bila fora ugl nema veze glavno da su ju smanjili {#} ali danas je opet 24.99 $ {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:37 (Teran).
15 godina
The War Z

Kada dolazi novi patch? Ja mislim da ovih dana, danas ili za koji dan. Ali nisam siguran, znam da su rekli da će biti blizu ove čistione koja je uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

We're going to give something special to our existing players as well. On wipe we'll give you $5 to $10 (depending on your package type) worth of GC (as well as resetting the GC that came with your pioneer or legend package), and we'll unlock all characters that are available in the game at launch.Ovo mi se cak i svida :)

Vise informacija

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 14:15 (Casper127).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
The War Z

Jel izašo novi patch?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nije jos 

13 godina
The War Z

OMG!!! Sigurno su odgodilil patch... koja katastrofa od firme, biće su sigurno balkanci direktori pa su sad skupiti pare od ljudi i odjeb je lasiran...

Sve mi se cini da ce moj acc u prodaju i vracam se dayzu jer je stoljećima ispred ovog war inc moda.....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
VandaL.pr! kaže...

OMG!!! Sigurno su odgodilil patch... koja katastrofa od firme, biće su sigurno balkanci direktori pa su sad skupiti pare od ljudi i odjeb je lasiran...

Sve mi se cini da ce moj acc u prodaju i vracam se dayzu jer je stoljećima ispred ovog war inc moda.....

Sta odmah kukas...Doci ce oko 22-23h.

14 godina

hahaha, Vandal jesi frajla. nije da ih branim, ali svaki peč do sada je išao van iza pola noći po našem vremenu. zasada ništa ne pokazuje da bi ga mogli opet odgoditi.

16 godina
The War Z

Vandal sudiš igri a tek je u alphi/beti.{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
The War Z

evo i C/P sa foruma

"expect the patch (unless QA finds and big bugs/glitches) in 3-9 hours from now"

1 0 hvala 0
14 godina
Zvonzi kaže...

evo i C/P sa foruma

"expect the patch (unless QA finds and big bugs/glitches) in 3-9 hours from now"

Cim dode patch odmah napravi klan.

13 godina
The War Z

A nije da zanista kukam... viditi cemo al sve me strah da joj nema spasa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

a nemam pojma, iskreno. igra mi je ok, i zabavna, ali definitivno ima još dosta posla. ne samo sa fičrsima koje su obećali staviti u samu igru, nego i s tehničke strane. tih 20$ koje sam dao igra mi je već vratila sa ovih par tjedana dobre zabave.

nadam se samo da nisu glupi, i da će iskoristiti potencijal koji igra ima.

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

forum too busy, login failed u igru... mislim da nam stiže patch \O/

damn, lažna uzbuna. evo sve radi. :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:54 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

*Patch 27.11.2012*

You can now create clans and have a clan chat in game. You can switch to the clan chat with F3.
The entire map is now available.
Misc engine optimizations.
Added some memory optimizations.
A language filter has been implemented for chat.
Player names can only contain alphanumerical characters.
Zombies now properly react to barricades.
You can now see the amount of xp you get when killing Zombies.
Fixed some Zombie AI issues.
Fixed some crash issues.
Fixed a bug that allowed you to bind the windows and Esc keys.
Fixed a bug that allowed you to bind the same key to multiple actions.
Fixed bug that left the scope up when switching to
Fixed a bunch of animations.
Fixed the disconnecting bug.
Fixed a bug where grass was not showing up while zoomed in with Scopes, Binoculars, and Range Finder.
Fixed bugs with the chat that allowed size and color changes.

Skida se patch {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 23:37 (Casper127).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice