Football manager,PES,Cod svi dijelovi C & C Generals Zero hour to je uvijek instalirano.
u zadnje vrijeme me puca zombies vs flowers
Misliš Plants VS Zombies?
da i ja mislim da je plant a ne flowes XD
EDIT:
ne mislite mozda da je to malo djecja 2d igra
koda igrate neki tetris
-Cod 2 MP
-WoW
-DotA
=D
CoD 4 MP
AoE II
a najviše Silkroad Online (jbg izborom klase sam se obvezao na potpunu pažnju, igram full int build :))
CoD 4 MP
AoE II
a najviše Silkroad Online (jbg izborom klase sam se obvezao na potpunu pažnju, igram full int build :))
kak ide logiranje u igru?
meni neće radit na sedmici...neznam zakaj :(
EDIT:
koda igrate neki tetris
To je Tower Defense u malo drugačijem ruhu, nije prelagana, a prezentacija je zakon.
EDIT:
koda igrate neki tetris
Igra je tower defense i definitivno je među najzabavnijim igrama ove godine. Imaš stotinu urnebesnih biljaka i duhovite zombije, npr. Michael Jackson zombija itd. Osim "kampanje", igra nudi hrpu zabavnih mini-igara. Nekima se čini dječje, ali je užasno zabavno.
Age of Conan, definitivno najboljo mmo osim šta funcom ima problema pa malo malo update neki ali igra se jako popravila, vračaju se stari igrači i dolaze novi, dobro društvo (barem u guildu u kojem sam ja). zabavan pve i pvp sadržaj i uskoro ekspanzija (jedino ako ne zaseru sa time).
da mislim na Plants VS Zombies, samo se nisma mogau u trenutku pisanja posta sjetiti tocno kako se zove :D. TY
baj d vej, igra je zakon, nije djecija kako neko kaze, probaj igrati, joj zombiji su zakon LOL
...prije 5 godina Football Manager 2005, godine su prolazile, a mijenjao se samo broj pored FM 
Do sada sam igro jedno 50h Risen(ali sam zaštekao)
Sada momentalno igram Oblivion.
Malo COD2(ali u zadnje vrijeme ne jer neznam kako da prođem jednu misiju
)