Ja koliko sam primjetio spell hunter je sad no1 deck. Znači Zul'jin / secret / spell hunter 
Ovaj deck mi se čini jako fora, ali fale mi 4 legendarya da ga isprobam tak da je "no-go" do daljnjeg.
Promaklo mi, da je no1. Premda bi trebali opet ubaciti neku neutralnu tech kartu za unistavanje secreta.
Uh i meni nedostaje previse legendarnih za tog druida.
Premda sam mrzio igrat protiv tog Druida, koji je u ovoj verziji jos ludi. Ako nemas neki Hex ili Poly na Hadronox, pisi kuci propalo.
Em nisam znao da Undertakah moze imati poduplano isti deathrattle. Mislio sam da moraju biti 3 razlicita.
Fora. Pretpostavljam da je on medu prioritetima za kraftanje?

). Kao ključnu kartu decka (uz DK Rexxara i Zuljina) izdvojio bih Subject 9. Ne samo zbog drawa secreta, već drawa općenito. Naime, kad on izvuče 5 secreta, a u muliganu ionako ostavim barem dva secreta, uz tracking je tako lako izvuči kartu koja ti baš treba za određenu situaciju. I još jedna vrijedna karta bila je jedna za koju nisam znao ni da postoji; Bloodscalp Strategist. Od 3 ponuđena spella svaki puta barem jedan bude onaj presudan - bilo za lethal, bilo za board clear ili "spas u zadnji čas" općenito!
. I nakon druge poslao mi je friend invite pa smo krenuli u spiku kako tko stoji, koji star je u ranku i na kraju mi veli kako mi bude pustio pošto mi fali 1 star za rank 1... Stvarno lijepa gesta...