Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 670.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Stoja kaže...
Po meni 30 healtha je premalo za takvu igru.

Da povecaju health na 40-50 p*pizdio bih.

I ovako mi padne mrak na oci kad Reno digne health na 30.

Zdrobljeno sve osim jednog Knife Juglerra (premda sam trebao ostaviti bar jednoh BgH).

3 zlatne karte. 6000dusta. Ukupno 8700.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Stoja kaže...
walentkane kaže...

Stvar je osobnog ukusa, netko više voli face deckove gdje je turn 5 lethal a netko voli control deckove gdje se partije imaju i nekakvo trajanje i strategiju. Mislim da je ovih drugih više zato i Blizzard ide na control deckove, ljudima je dosadilo gledati kako izvučeš 3-4 dobre karte na početku, sve idu face i GG.

Slažem se sa time, ali ono što će se sada dogoditi će biti meta gdje će biti pravilo "tko prvi izvuče cthuna, pobjednik". 

Ovo i mene jako brine...

walentkane kaže...

Več sam negdje napisao da C'thun neće biti Tier 1 deck, slično kao i Rheno, treba puno vremena i board control da bi ga izvukao. Turn 10 je jako daleko ako imaš sve karte bazirane za njega a i pitanje je hočeš li ga dobiti baš an turnu 10.

Ja mislim da ce C'thun deckovi biti definitivno pri samom vrhu, radi jednostavne cinjenice da su C'thun karte dobre same po sebi. Nije da moras ista previse zrtvovat posto su gotovo sve karte top-tier po sirovim statsima - jednostavno stavis C'thuna u deck i profitiras...

17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Podijela boarda na lijevu i desnu stran zvuci zanimljivo i donosi vise strategije u igru, sve ostalo koliko vidim je copy paste, ali to nije lose, ako naprave sve kako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HaM kaže...
Kripp je legenda i ima zakon youtube videoe na temu HSa.

Šteta što nitko na ovom forumu, uključujući mene, ne kaže ništa pametno na temu HSa već samo ponavlja što je on već rekao.

Covjek zivi od HS i streama. Svaki dan lupa minimalno 6h HS.

Mislim da ovdje nitko od nas ne zivi od HS-a.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Chaky kaže...
HaM kaže...
Kripp je legenda i ima zakon youtube videoe na temu HSa.

Šteta što nitko na ovom forumu, uključujući mene, ne kaže ništa pametno na temu HSa već samo ponavlja što je on već rekao.

Covjek zivi od HS i streama. Svaki dan lupa minimalno 6h HS.

Mislim da ovdje nitko od nas ne zivi od HS-a.

I svejedno je daleko od vrhunskog igraca, cak i u areni :) Najdrazi su mi salty videi o "nesreci" i "najgori rng" u areni, a onda mu vidis draft i sve ti bude jasno. Ima bar 10 ocito pogresnih pickova po draftu...

17 godina
protjeran
Minneyar kaže...

I svejedno je daleko od vrhunskog igraca, cak i u areni :)

Poštujem način na koji si se potrudio vrlo detaljno objasniti zašto kripp nema blage veze o HSu (citiram: "daleko od vrhunskog igrača") i poveznicu o tvojoj HS superiornosti na način da vidiš

1) točan broj grešaka koje radi pri draftu

2) koje su točno one

Vjerujem da govorim u ime svih kada kažem da ti se mi ovdje divimo.

10 godina
neaktivan

Dobar je Kripp ali je daleko od vrhunskog igrača u areni, a sada kaj se tiče izbora krivih karata to je zapravo na vlastitu preferenciju i stil igre koji netko ima. Naravno postoje karte koje su top tier i ostale ali i to ovisi kaj imaš već izabrano, dakle nekada je bolji 2-drop od Dr. 7 ako si kratak sa 2 dropovima, što netko na prvu vidi kao krivi izbor ali kada se igraš stalno arenu skužiš da je nekad bolji tempo od valuea. 

Ukoliko zelite pratiti dvojicu najboljih Arena igrača mislim da sam preporučio već ovaj kanal ali nema veze mogu još jednom ADWCTA, meni osobno su pomogli puno za arenu i sada imam neki prosjek oko 7-8 win po areni. Primjer ne tako dobrih karata i sasvim pristojnog rezultata u areni. Još da nije bilo usranih paladina koji su svi redom imali comboe iz constructeda + svi živi buffovi možda bi i bolje prošao.

Zapravo sam samo došao opaliti Wolwerinu TU i hvala na informacijama koje piše  

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam na 100 muka, sutra ću imati 8k golda i "13 besplatnih boostera" iz nove edicije. Fali mi karata iz classica, kako kupovat? Treba li mi doista 93 boostera iz nove edicije? JAAAAKO nemam sreće sa legendama, fale mi neke core legende, ali imam oko 5k dusta, pa se nadam i tu 3 uzet, od kojih je sylvannas jedna ziher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja sam na 100 muka, sutra ću imati 8k golda i "13 besplatnih boostera" iz nove edicije. Fali mi karata iz classica, kako kupovat? Treba li mi doista 93 boostera iz nove edicije? JAAAAKO nemam sreće sa legendama, fale mi neke core legende, ali imam oko 5k dusta, pa se nadam i tu 3 uzet, od kojih je sylvannas jedna ziher.

nemaš odma svih 13 besplatnih , treba ih zaraditi ;)

anyway, na tvom mjestu bih prvo potrošio polovicu golda na WOG pakete pa prema onome što dobiješ u njima vidiš dal ti treba odmah još karata iz WOGa. to sa besplatnim paketima bi ti bilo 265 karata , a da bi dobio po dva primjerka svake karte ti treba 247 karata (od 134 karata nove ekspanzije, 21 je legendary kojeg možeš imat samo jednog pa ostaje 113 ostalih karata , znači 226 karata + 21 legendary = 247 , naravno to kad bi bilo idealno da dobiješ svih 247 karata koje možeš. )

a opet... strusiti sav gold na WOG, pa disenchantat viškove i napravit one karte koje ti stvarno trebaju... je isto zanimljiva opcija (meni je izbor lakši, imam 4100 golda i sve ide u WOG pakete i onda disenchant)

17 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

Zapravo sam samo došao opaliti Wolwerinu TU i hvala na informacijama koje piše  

thnx. do slijedeće ekspanzije/avanture... u ovom patchu (5.0) je već napravljeno mjesto za card set  nove avanture (ona bi trebala biti slijedeća na redu)

16 godina

Ja sutra tamo oko 6 sati otvaram svojih 80+ paketa pa budete ćuli report 

Ovaj Reno mi je tako prej*bena karta da treba potpisat peticiju da se ta karta prebaci u neutral ediciju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:01 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A znate da na kraju ljeta dolazi nova avantura. Pauze su 3-4 mjeseca između avanture i ekspanzije i ide se otprilike 3 godišnje, za sada barem tako ide, koliko sam čitao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja odo slinit na streamu dok gledam amere kak se zabavljaju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ja sutra tamo oko 6 sati otvaram svojih 80+ paketa pa budete ćuli report 

Ovaj Reno mi je tako prej*bena karta da treba potpisat peticiju da se ta karta prebaci u neutral ediciju.

screenshot za svaki paket , da ostane za sjećanje...ko fotke sa ljetovanja

u mageu koji trenutno najčešće koristim mi je najslađe kad u istom krugu odigram Rena i Echo of Medievh pri recimo 4-5 mog healtha

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:12 (Wolverine).
16 godina

Budem snimio, pa ak bude nešt ludo stavim na youtube 

17 godina
neaktivan

baš gledam komentare na otvaranje paketa na Hearthpwnu...jedan tip otvorio 63 paketa (koje je platio) i od 315 karata samo dva legendary i to oba Boogeymonster...a drugi pak dobio 4 Anomalusa...treći pak u tri paketa zaredom dobio istog legendaryja (Malkorok)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:55 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Strašno, toliko rijetko dobijem legendu, da dobijem 3-4 ista zadavio bih nekoga. Nadam se sutra 3 različita legendarya u 90ak packova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedan je u 53 paketa dobio samo Nat, the Darkfishera (novi Nat Pagle).

većinom su to oni koju su platili 50$ za pre-order

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam zadnji put u 50+ paketa TGTa dobio samo onog lošeg hunter legendu za 7 mane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolverine kaže...

jedan je u 53 paketa dobio samo Nat, the Darkfishera (novi Nat Pagle).

većinom su to oni koju su platili 50$ za pre-order

Opcenito, random u ovoj igri je jako cudna stvar, od matchmakinga, packova pa do samog gameplay-a. Trenutno imam sve karte, ali prije sad vec više od  godinu dana sam potrošio 200€ na packove (EU server), i još mi je falila hrpetina karti jer sam do tad dobio 4 deathwinga,4 Edwina, 3 king crusha  i  herpetinu beskorisnih karti,stvarno nenormalno nesretan streak. Dok na NA serveru nikad ni lipe potrošio, samo top tier legendarye dobio, nikad ni jedan duplic. Oscilacije su ogromne, pa je najbolje ne imat pre velika ocekivanja od paketa. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 22:07 (Bubabug).
17 godina
neaktivan

do pol 2 traje maintenance na EU serveru, nakon toga bi trebalo se moći kupovati WOG pakete

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Evo opet NA server na kojem gotovo ni ne igram, 3 besplatna packa ... Sad sigurno opet necu niš dobit na EU.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
Evo opet NA server na kojem gotovo ni ne igram, 3 besplatna packa ... Sad sigurno opet necu niš dobit na EU.

a kad si copraš

16 godina
Wolverine kaže...
Bubabug kaže...

a kad si copraš

Ma iz iskustva govorim :D, na EU  imam više od 20k dusta i 5k golda tak da nema brige bez obzira na ishod packova. Više me brine kak ce server radit sljedecih dana.

Sretno svima, nek vam bude ko i meni na Americi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 1:28 (Bubabug).
17 godina
neaktivan

na 44 paketa 2 legendaryja - Twin emperor Veklor i Xaryl

na slikama je ono što sam dobio, osim što sam kod magea craftao dva Cabalist's tomea

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 8:19 (Wolverine).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

30 paketa, pet ljubicastih ostalo plavo, nista od legendi

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

43 paketa i sve totalna sr*nje. jedan legendery i to valjda najgluplji: Soggoth the Slitherer

totalno sam razočaran, sad mi je žal kaj sam skupljal tih 4k golda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

54 paketa, kupio sam 51 za gold i 3 free koja se dobiju kad se ulogiraš = zlatni Ragnaros, zlatni Cho'hall (ono, nemreš vjerovat 2 faking zlatna!), novi Deathwing i Fandral Staghelm (on mi se prvi otvorio).

4 lega za prve boostere, ja sve u svemu zadovoljan 

Otvarao sam jutros na poslu (na mobitelu) jer se nisam mogao strpit do popodne tak da na žalost nisam uzimao screenshottove... iako niti ne znam kako ih raditi ingame na glupom Samsungu, svaki palm swipe me bacio izvan igre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Buhu, ajmo plakat za taj Samsung, to što si dobio nutra je f.cking unfair...

No ne mogu pretjerano plakat, iako, nisam daleko.

Dakle, uzmem 50 paketića  +3 free, otvorim q'rac, hoću nekome odgrist nešto, al ajde, skuliram se... još 17 paketa uzmem whispera, otvorim N'zoth i Hoggera novog. Mislim si ajde, moglo je i gore, sa 70 paketa 2 legende + Ch'Tun. Uzmem još 10 classica i dropa mi Sylvanas koju nemam i mislio sam craftat danas nakon otvaranja.

Trenutno sjedim na 60 golda i 10290 dusta. Disenchantao sam SVE noncommon što je bilo nerfano, sve zlatne koje su završile u wildu, sve zlatne koje sam otvorio, a imam 2 obične itd... dakle nisam si limitirao niš posebno. Imam jos net Paglea starog za dissenchant i mal+ganisa ako mi baš dođe da mi fali dusta.

Trenutno ću slagat sa onim što imam neke deckove, dobio sam neloših karata i mogo bi se složit jedan ch'tun deck i poneki još drugi, treba vidjet gdje sam najviše korisnog dobio.

Sretno vama koji još niste otvarali, meni nikako da se desi ni zlatni legendary, ni više od 1 legendary na 30 paketa ni bilo šta slično... 50 paketa i 4 legende od kojih su 2 zlatne? OMFG....

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice