Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 670.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...
Rhodin kaže...

Odakle 13 free paketa?

3 kad se prvi put logiraš u novu ekspanziju, 5 kada ostvariš 2 pobjede u standard i još 5 kad ostvariš 7 pobjeda u standard.

i svi dobijaju C'Thuna i par miniona koji ga buffaju, e sad dal to ulazi u ova prva tri free paketa ili ne, to treba vidit

14 godina
Wolverine kaže...
AmonZero kaže...
Rhodin kaže...

Odakle 13 free paketa?

3 kad se prvi put logiraš u novu ekspanziju, 5 kada ostvariš 2 pobjede u standard i još 5 kad ostvariš 7 pobjeda u standard.

i svi dobijaju C'Thuna i par miniona koji ga buffaju, e sad dal to ulazi u ova prva tri free paketa ili ne, to treba vidit

dap, u ta tri paketkca koja dobijes cim se ulogiras dobijes cthuna i buff karte u jednom paketu, dok u ostalima je random

17 godina

Kad je release, večeras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kad je release, večeras?

u utorak

16 godina
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

Kad je release, večeras?

u utorak

Srijeda

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

Kad je release, večeras?

u utorak

Srijeda

26.4. je utorak

13 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
AmonZero kaže...
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

Kad je release, večeras?

u utorak

Srijeda

26.4. je utorak

https://eu.battle.net/support/en/article/breaking/17609270

izlazi u srijedu

16 godina

Dok se serveri smire računajte petak

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavit će ih rano ujutro tak da će to možda pomoć. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina

Nerf je vani, Combo Druid je mrtav :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Evo stio patch s nerfovima prije par minuta. 14.5 k dusta samo od zlatnih karti :D.

walentkane Napokon  :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 2:20 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Joj ne mogu se strpit više :-)

Već sam osmislio C'thun druid i warrior deck, samo čekam karte da vidim kakav će biti playtest 

Pa da konačno nakon dugo vremena zaigram ladder, nadam se da neće biti naporan kao do sad i copy paste par deckova koji se vrte u krug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nece biti copy paste par tjedana dok se ne iskristaliziraju deckovi i dok se nabave karte.

Onda ce biti copy paste :D

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Znaci izgubio sam dana partiju protiv combo druida

Lik igra recombobulatora i mark of the Nature, dobio prophet velena, i na njega dva mark of naturea i postao 7-15 minion a ja sa tempo mageom nisam imao spellova da ga maknem. Odigrao force of nature i iduci krug savage roar i ubio me 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo to sam neki dan pokušao reć kad se pričalo o meti. Meta će se sad razbit, onda će za nekoliko tjedana biti ista stvar samo sa drugim kartama i deckovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Yep, to je potpuno neizbjezno. Uvijek ce biti tih par top deckova koje svi mrze, ali ih ipak 80% populacije igra. Jedino to mozda vise nece bit Secret paladin nego Shaman... al istina je da jednostavno nitko ne voli gubit, protiv bilo kojeg decka. A vjerujem da ce poraz od C'thun deckova jos teze padat nego porazi od face huntera, jer ipak potrosis puno vremena na igru. Dosta ljudi radije izgubi u 3 minute nego u 30 minuta...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Danas sam izgubio od warriora u fatigeu, imao je like 4 armora po turnu, ja sam ostao bez mobova sa paladinom i pikao ga sa 6*1 i 2 dmg, ali presporo. Izgubio sam za 2 heltha u n-tom turnu nakon 30ak minuta igre... MRZIM takve partije, MRZIM ljude koji igraju takav deck. Meni je pojeo pola sata u jednoj partiji, sebi SVAKI PUTA pojede to vrijeme kad uzme taj deck. Tko slaže takve devckove, gdje je tu gušt!? Strpljen-spašen? Dobiješ tako da nemreš izgubit!?!?

Tko se sjeti jedan dan i kaže: ako već nemam karte za pobijedit, idem vidjet mogu li ne izgubit, makar to trajalo cijelu vječnost?!

Ch'tn deckovi, a nagledat ćemo ih se, su koncipirani upravo oko toga da se jedna karta buffa, i moraš ostat živ dok ju ne povučeš. Ne kažem da ostatak decka ničemu ne služi, ali sve što je blizz radio prethodnih mjeseci ukazuje na to da ne žele brze aggro deckove, već spore deckove da se konačno u igru ubace skupi mobovi sa velikim manacostom i velikim brojčekima u napadu i obrani. Da su poduplali HP heroja, mogli su to imat odavno, a ne radit sulude karte i comboe koji će se slagati 20ak minuta u svakoj partiji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Stvar je osobnog ukusa, netko više voli face deckove gdje je turn 5 lethal a netko voli control deckove gdje se partije imaju i nekakvo trajanje i strategiju. Mislim da je ovih drugih više zato i Blizzard ide na control deckove, ljudima je dosadilo gledati kako izvučeš 3-4 dobre karte na početku, sve idu face i GG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

Stvar je osobnog ukusa, netko više voli face deckove gdje je turn 5 lethal a netko voli control deckove gdje se partije imaju i nekakvo trajanje i strategiju. Mislim da je ovih drugih više zato i Blizzard ide na control deckove, ljudima je dosadilo gledati kako izvučeš 3-4 dobre karte na početku, sve idu face i GG.

Slažem se sa time, ali ono što će se sada dogoditi će biti meta gdje će biti pravilo "tko prvi izvuče cthuna, pobjednik". Po meni 30 healtha je premalo za takvu igru gdje bi oni htjeli da igramo puno jakih i velikih miniona. Pa samo jedan 8 attack minion u 4 kruga sam završi partiju ako je protivnik kompletno pun energije, a ako je već pretprio neki damage(vrlo vjerojatno) onda i manje je potrebno. I sami smo vidjeli kako jedan fel reaver ako nemaš odgovor na njega jednostavno sam odnese pobjedu. 

Po meni da imamo više healtha (i da alexstraza ne postoji) prirodno bi agresivni deckovi umrli jer bi bilo teško 60 damage-a u manje od 10 krugova napraviti. A sa druge strane, nakon što protivnik izvuče 20/20 chtuna vjerojatno bi preživili njegov batelcry a možda i 1-2 udarca samog chtuna i stigli pronaći odgovore i okrenuti igru.

Razlog zašto ja ponekad volim igrat brze deckove je čisto zbog brzine grindanja, lako izgubiš ali lako i pobjediš i ako nanizas 5 pobjeda u nizu možeš skoro 2 ranka proći u cca 15-ak minuta. A kad bi igrao control priesta onda svaka partija 15+minuta i onda skupiš 2 pobjede i treću partiju izgubiš i opet na početak

Ovaj mjesec se izvukao jer sam prošli tjedan sa 9 ranka došao na 5. sa combo druidom, imao puno sreće sa njim, taman da se oprostim od decka prije nerfa

Al nemojte se bojati, izgleda da će aggro paladin biti in u standardu (a i face shaman isto tako vrlo vjerojatno) tako da mislim da će i dalje biti zanimljivo i raznovrsno. Prvih par tjedana će sigurno biti kaos jer će sve isprobavati teške control deckove, čuvajte se aggro deckova

Stoja
17 godina

Več sam negdje napisao da C'thun neće biti Tier 1 deck, slično kao i Rheno, treba puno vremena i board control da bi ga izvukao. Turn 10 je jako daleko ako imaš sve karte bazirane za njega a i pitanje je hočeš li ga dobiti baš an turnu 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

...nadam se da neće biti naporan kao do sad i copy paste par deckova koji se vrte u krug.

pa slična stvar je sa svim blizzardovim igrama.. nakon updatea je manje-više šaroliko, onda se nakon tjedan-dva dođe do nekih buildova koji tu sezonu/patch najbolje funkcioniraju i dalje svi tako igraju 

Rhodin kaže...

Danas sam izgubio od warriora u fatigeu...

zbog tih fatigue deckova mi inače padne mrak na oči čim vidim warriora.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina

Neznam ako ste skužili, ali u kolekciji kada idete na craftanje možete viditi nove karte i njihove popratne tekstove, ova me dobro nasmijala (power creep)

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 17:22 (Stoja).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Obožavam ubijati huntere sa warriorom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HaM kaže...

Moguće je ( i to mi se dosta često dešavalo ) da s midrange hunterom dobijam fatigue warriore. Problem je što će sada biti dosta teže jer puno dobrih karata odlazi (dr 7, shrederi, mad scientisti i loatheb prvenstveno, webspinner je isto dobar za aktivaciju houndmastera, ram wranglera i skill commanda ), dok su zamjene dobre, ali ipak ne toliko ( fiery bat je agresivan, infested wolf je možda čak i bolji od shredera al mislim da je 3 attacka veliki downside, dok je call of the wild po meni dosta OP ). Nekako mi se čini da će control deckovi imati glavnu riječ u standard modu.

Što se tiče nerfova, jedino mi nije jasno zašto nisu nerfali Abusive Seargenta, ima prejak battlecry za statse, 1/1 bi bilo sasvim dobro ili 2/1 al da daje 1 attack.

EDIT: Zaboravih hunterovu novu legendarnu, mislim da će ona biti autoinclude u bilo kojem sporijem hunter decku, u 90% slučajeva će biti moguće procat neki dobar deathrattle.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 19:45 (Blizek).
16 godina

Skoro sve nerfane sam pretvorio u dust. Jedino sam GBH i Kotg ostavio.

Zaradio 5500 dusta. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Da li bude Blizzard zaradio što od ove nove ekspanzije? Kad su ju najavili ja sam bio na 0 golda i 0 dusta, a sad pred ekspanziju imam za 40 paketa golda i 2600 dusta, plus još daju 13 paketa besplatno. I to sve kao casual igrač. Mogu samo misliti koliko su skupili oni koji su igrali svaki dan i grindali.

Trenutno stvarno ne vidim razloga trošiti novce na pakete. Ne znam, možda jedino da kupim nekoliko paketa kao support igri koju igram od zatvorene bete

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 20:03 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Da li bude Blizzard zaradio što od ove nove ekspanzije?

Hearthstone im je među najprofitabilnijim igrama, ako ne i najprofitabilnija. Nemoraš se ništ sekirat, utapaju se u parama iako mnogo nas nije dalo ni kune.

15 godina
neaktivan

ignore pls :) ( dosao do odgovora na pitanje koje sam postavio )

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 6:30 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Blizek kaže...
HaM kaže...

Moguće je ( i to mi se dosta često dešavalo ) da s midrange hunterom dobijam fatigue warriore. Problem je što će sada biti dosta teže jer puno dobrih karata odlazi (dr 7, shrederi, mad scientisti i loatheb prvenstveno, webspinner je isto dobar za aktivaciju houndmastera, ram wranglera i skill commanda ), dok su zamjene dobre, ali ipak ne toliko ( fiery bat je agresivan, infested wolf je možda čak i bolji od shredera al mislim da je 3 attacka veliki downside, dok je call of the wild po meni dosta OP ). Nekako mi se čini da će control deckovi imati glavnu riječ u standard modu.

Što se tiče nerfova, jedino mi nije jasno zašto nisu nerfali Abusive Seargenta, ima prejak battlecry za statse, 1/1 bi bilo sasvim dobro ili 2/1 al da daje 1 attack.

EDIT: Zaboravih hunterovu novu legendarnu, mislim da će ona biti autoinclude u bilo kojem sporijem hunter decku, u 90% slučajeva će biti moguće procat neki dobar deathrattle.

Treba ti dignuti spomenik.

Baš kao i meni.

Više puta sam pokušavao napraviti da "radi" midrange hunter.

Jednom, "uspio sam" sa rank 8 doći do rank 20.

Svi koji pokušavaju napraviti da naprave ono što blizzard želi napraviti (da radi mid range hunter), treba im dignuti spomenik.

---

Ako i dalje želiš igrati houndmastera, tek sada biš ga trebao igrati jer tek sada ti se garantira njegova aktivacija (ne znam točno koje karte su u điru ali kripp je pričao o tome u jedom videu).

---

Call of the wild je najbolja neutralna karta, bit će zanimljivo probavati skinuti T1 u Areni (biti će Mage, nije više Pala) sa njim.

---

Abusive je ok. Kao i hound master, previše je situacijski. Uostalom, sve 1 hp kreature (a sada i 2 hp kreature, još malo) ubija svaki k*rac koji protivnik igra.

---

Kripp je legenda i ima zakon youtube videoe na temu HSa.

Šteta što nitko na ovom forumu, uključujući mene, ne kaže ništa pametno na temu HSa već samo ponavlja što je on već rekao.

@formulalive

Ako se samo malo potrudiš i "uložiš" u 40ak Arena (40x150 golda), toliko ćeš postati dobar u tome da ti neće više nikada padati na pamet otvoriti jedan booster sa goldima.

Stvarno je neisplativo + "gubiš" gušt igranja u jednom od najboljih "formata" u Heartstoneu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 8:48 (HaM).
17 godina

Ja prvenstveno otvaram boostere "ovako", a ne u areni jer se u areni dobije random booster. Ne igram arenu već 2 mjeseca u strahu da ću dobivat GvG boostere, ćak i TgT mi ne odgovaraju previše - karte otamo koje sam trebao imam već dugo.

Inače se slažem, arena je vrh onoga što možeš očekivat od Hearthstonea, ali trenutno ju se ne isplati igrat Ići ću korak dalje, sve manje će ju se isplatit igrat kako prolazi godina i što smo bliže slijedećoj promjeni u standard formatu i to mi je možda najgora stvar standard formata. i ovih promjena - ubili su mi arenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice