Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 754.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam igrac, ispocetka mi je izgledalo kao glupa igrica ali kada sam isprobao svidjela mi se, zavrsio sam onih 6 bossova i poceo PvP casual meceve igrati..

Pa dajte mi sve savjete da igram ispravno i da ne radim noobovske greske..

Kako ide levelanje i to? {#}

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@fila2208

Naravno da će mu tier lista pomoć u odabiru karata za deck ali neće samo gledanjem tier liste doći do prosječnih 7 winova (kako ti tvrdis da ti je pomogla tier lista)

Nevezano za tu temu, konačno prvi 12 win arena run :) Arena run je bio sa Mageom - DECKLIST

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
kenan.M kaže...

@fila2208

Naravno da će mu tier lista pomoć u odabiru karata za deck ali neće samo gledanjem tier liste doći do prosječnih 7 winova (kako ti tvrdis da ti je pomogla tier lista)

Nevezano za tu temu, konačno prvi 12 win arena run :) Arena run je bio sa Mageom - DECKLIST

3 Flamestrike {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
17 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Trol arena.

4 legendary.

Javi kako prođe {#}. Ja sam nakon 2 početničke i loše odigrane arene malo uzeo dan-dva, igrao i učio više te sam sad na 5-2 sa priestom ( dobio Ragnarosa + solidan deck ) s time da sam jedan game izgubio zato što sam u turnu kad sam trebao očistit mu polje i izvadit ragnarosa ( taman imao 8/8 ) kliknuo na end turn {#} pa je on meni počistio polje i na kraju me na jedvite jade dobio, no nema veze, i takve greške su dio učenja.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan

Ozbiljno, u areni je samo bitno da imas sto vise tih table clearova kao sto su consecration (ako se tako pise) i fflame strike jer su to najmocnije karte buduci da se ne mozes oslanjati na neke lude comboe i sl. kao sto mozes u preconstructedu. Sad, ja uvijek ali uvijek dok izaberem magea u skromnoj nadi da cu dobiti bar jedan flamestrike, dobijem fino nijedan :) Sve je u ovoj igri vecinom luck (gameplay u potpunosti), a ostalo je slaganje decka viđenih na internetu i posjedovanje karata

0 0 hvala 0
14 godina

nebito

ja bez ijednog flamestrikea imo 9/0 pa zavrsilo 11/2

i bez jednog legenda

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

nebito

ja bez ijednog flamestrikea imo 9/0 pa zavrsilo 11/2

i bez jednog legenda

Luck. I ja sam jednom imao 10-0 sa rougeom sa relativno slabim kartama. Nezz jednostavno mi opponenti nisu bili u stanju dobiti karte koje bi me u tom trenutku najvise ostetile. Ni jedan assassinate nisam imao, ni jednog Agenta i ni jednog this is our town scrub-a. Totalni haos je bio od decka, ali me jednostavno tad krenulo ili moje neprijatelje bas i ne. Da ponovo idem obavit jedan arena run s tim deckom, vjerojatno bi bio oko 3-5 winova, nikako vise. Kako sam vec rekao, luck igra najvecu ulogu u ovoj igri (jbg, kad je tak) ali je zabavna i to je uostalom jedino sto se ocekuje od jedne casual kartaske igre bazirane na mmo-u. Naravno, znati koja se od 3 karte najbolje uklapa u deck (da ne kazem "koja je od 3 karte najbolja" ali je cesto i to slucaj) je stvar basic poznavanja deckova i karata, pa se to podrazumijeva jer se to znanje dobije ako se odigralo dovoljan broj partija, a nakon toga smo svi isti skillwise (uvijek ce postojati greske i na najvisim rankovima, al sta ces takvi smo mi, ljudi..)I to je sasvim ok. Stvarno se nadam da nikom nije u cilju bilo "masterati" Hearthstone. Ako je, postoje igre poput counterstrikea, dote&lola itd. Ovo je igra za opustanje 

13 godina
neaktivan

ljudi koliko ste skupili legendary karti?ja 3 zasada Nat pagle,Baron geddon i Archmage antonidasa

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ljudi koliko ste skupili legendary karti?ja 3 zasada Nat pagle,Baron geddon i Archmage antonidasa

do sad sam dobio samo sylvanas windrunner, a igram od samog pocetka bete, nekih 6 mjeseci mozda i vise
ali imam murlock-a i pirate legend dodatno

17 godina

6 King krush,al akir,jaraxxus,carine,hogger,baron. Ima dusta za jos al ne mislim ga trosit dok ne otvorim bar jos 50ak packova.

EDIT: 7 evo dobio i tiriona samo nazalost na NA serveru :S

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 2:57 (R4zOR229).
17 godina
AlcoholicZile kaže...

Paketi: Gruul, Ragnaros, Groomash, Cairne, Cenarius, gold Onyxia, gold Edwin.

Craft: Tiriona, B Knighta, Sylvanas

18 godina
neaktivan

Imam i ja nekoliko: Gelbin, Deathwing, Hogger, Illidan, King Mukla i Nat Pagle (Deathwinga i Hoggera dobio u prvom packu koji sam kupio). Ali bi rado zamijenio sve te karte za Jaraxxusa pošto 90% matcheva igram sa lockom.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E evo dans novi card back. Meni izgleda fenomenalno i nevjerujem da ću ga mijenjat. Dvostruko je ljepši od onog legendary card backa.

Znači s ranka 5 na rank 17. A jesu mi puno pomogli {#}

Novi card back za ovu sezonu neki zeleni. I nije baš nešto lijep.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ove sezone ostajem na dvoznamenkastim rankovima i igram malo shamana,maga,priesta di mogu igrat s nekim osim huntera,warlocka i druida. Meta je na nizim rankovima zivi uzas i jednostavno je uber dosadno igrat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Danas u rankedu 90% igrača ramp druid. WTF

edit:

Nema više druida slučajno sam natrefio na njih nekoliko zaredom. Imam 100% Win rate protiv legendary igrača (barem onih koji koriste legen card back) {#}. Dobio sam ih jedno 5-oricu danas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 14:37 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mage definitivno najjači heroj u areni. Evo zadnjih 5 dana odigrao 4 arene. Tri sa mageom i jedna warlock. Score sa mageom: 12-2, 12-0, 9-3 i warlock 6-3. Pun klinac golda dobio ali klinac od karata u packovima.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina
Switch kaže...

Mage definitivno najjači heroj u areni. Evo zadnjih 5 dana odigrao 4 arene. Tri sa mageom i jedna warlock. Score sa mageom: 12-2, 12-0, 9-3 i warlock 6-3. Pun klinac golda dobio ali klinac od karata u packovima.

Tak ti to večinom bude. Mnogo winova, dobiš sranja u packovima, dok kad napraviš run 1-3 ili 2-3 odma legendary u packu bude {#}

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Napravio neki dan svoju verziju warlock decka i mogu reć da funkcionira odlično. 2x Blood Knight for the win.

Isprobavao sam sličan deck s Divine shield minionima u paladin decku i nisam imao uspijeha, ali s warlockom je odličan zbog karata poput Doomguarda  i jeftinih taunt i dmg miniona.

Trenutno ima jako mnogo deckova koji koriste minione s divine shieldom (Argent squire, Scarlet, Sunwalker) tako da su 2 Blood Knighta vrlo učinkovita, pogotovo protiv ostalih ZOO warlocka. Najviše sam imao 12/12 Bood Knighta protiv ZOO. Protivnicki warlock instant surrendo na 4 krugu.

Evo i ss pa tko želi nek isproba. Nećete požalit. {#}

http://imgur.com/Vdz1Ctn

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Ljepo je to al je uzasno doasdno za igrat, ja sam zato brzo odusto od zoo-a, a i hunter kojih je leeader pun ti cisti counter. I mortal coil si bolje zamjeni sa eleven arherom jel jos dobis miniona a karti uvijek dosta vuce sa hero powerom.

14 godina

podrzavam elvena umjesto mortal coila! :)

fora je,a kako kolega kaze,dobijes miniona. jedino te moze stetit u sucaju ak igras protiv huntera pa mu je uth jači ,but then again rijetko ce se potrefit da ce ti elven hunter dugo pozivit.

17 godina

Dobar je elven na početku kao minion, ali kada imaš malo više mana i toliko jeftinih karata u decku mislim da je karta više koju dobiješ od coila puno bolji izbor.  U tom warlock deck imam dosta jeftinih miniona tako da mi elven nije potreban. A i koristim samo 1 coil tak da nije problem.

Ubacio bi elevena u deck jedino ako bi još stavio 2x amani berserkera. Al zasad mi super funkcionira tak da neću mijenjat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 16:12 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

kakav stil igre i koja je klasa dobra protiv druida?igram većinom aggro warriora protiv svih klasa dobro se drzim al druid me na*uzi 99% puta

0 0 hvala 0
14 godina

pa naguzi te kad ima masu tauntova i dobre removale... svaki aggro se muci protiv druida :)

Igraj kontrolu,ići će puno bolje protiv takvog decka. Problem je što prije meča nemos znat protiv koga ćeš igrat.

17 godina

Naravno da mozes u 70% slucajeva ces igrat protiv zoo-a ili midrange huntera, eventualno kakvog miracle ili tempo rogua.

14 godina

nenzamo o kojem ranku priča čovjek :D

ak je 8-1 onda da. :D

13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

pa naguzi te kad ima masu tauntova i dobre removale... svaki aggro se muci protiv druida :)

Igraj kontrolu,ići će puno bolje protiv takvog decka. Problem je što prije meča nemos znat protiv koga ćeš igrat.

ako ne gnjavim previše jel mi mozes dati kakav control deck za warriora? (guglao sam al svaki ima ragnarosa,yseru ili sta ja vez znam)

od tih "rijetkih"karti imam baron geddon,nat pagle,gnomash hellscream,gorehowl,brawl,mortal strike i frothing berserker.

17 godina

Ne, control warrior je debelo najskuplji deck u igri treba ti uz gromasha i barrona jos bar 4-5 legendarya. Mislim vecina kontrol deckova je skupa al ovaj je prvi definitivno.

http://hearthstone.blizzpro.com/wp-content/uploads/sites/4/2014/04/kitkatzwar.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:23 (R4zOR229).
13 godina
neaktivan

hvala na pomoći,vracam se huntardu -.-

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice