Kao i uvijek, Blizzard prelako reagira na cmizdrenje ekipe koja ne zna igrati svoje klase. Ista priča kao u WoW-u tijekom posljednjih 5 godina i StarCraftu od starta. Svakih par mjeseci rotacija omjera snaga uslijed cmizdrenja neke od grupa. Krajnji rezultat te farse uguživanja da ne izgube pretplatnike je pojednostavljivanje mehanike sustavno za sve klase, sve do trenutka kad zbog opće gluposti i prilagođenosti igračima slabijih sposobnosti, imaju kritičnu potrebu u potpunosti resetirati mehaniku kako bi uveli barem neku minimalnu potrebu za strategijom i razmišljanjem. Jedan mjesec je Mage OP, drugi Priest pa Shaman, Warrior, Hunter... i tako u krug.
daj molim te reci mi jesi li ikada igrao na višim rankingima? Kladim se da nisi...
I daj molim te reci mi kako su u Starcraftu pojednostavili igru... Hots ima više jedinica i one imaju više skilla, zahtjeva daleko više multitaskiga nego WOL za SVE rase
Opet bubaš gluposti
Mislim da si pokazao svoje poznavanje igre onim priest postom... Uživaj i dalje u unranked i vs AI modovima