Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 757.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tonči kaže...

Kao i uvijek, Blizzard prelako reagira na cmizdrenje ekipe koja ne zna igrati svoje klase. Ista priča kao u WoW-u tijekom posljednjih 5 godina i StarCraftu od starta. Svakih par mjeseci rotacija omjera snaga uslijed cmizdrenja neke od grupa. Krajnji rezultat te farse uguživanja da ne izgube pretplatnike je pojednostavljivanje mehanike sustavno za sve klase, sve do trenutka kad zbog opće gluposti i prilagođenosti igračima slabijih sposobnosti, imaju kritičnu potrebu u potpunosti resetirati mehaniku kako bi uveli barem neku minimalnu potrebu za strategijom i razmišljanjem. Jedan mjesec je Mage OP, drugi Priest pa Shaman, Warrior, Hunter... i tako u krug.

daj molim te reci mi jesi li ikada igrao na višim rankingima? Kladim se da nisi... 

I daj molim te reci mi kako su u Starcraftu pojednostavili igru... Hots ima više jedinica i one imaju više skilla, zahtjeva daleko više multitaskiga nego WOL za SVE rase

Opet bubaš gluposti

Mislim da si pokazao svoje poznavanje igre onim priest postom... Uživaj i dalje u unranked i vs AI modovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 14:26 (acca).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Magovi su i dalje inferiorna klasa, tako da to što netko kasni zaboravi. :)

Sta nisu mageovi "OP"? kako su sad od jednom najslabija klasa?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 14:40 (scipion).
17 godina
scipion kaže...
Tonči kaže...

Magovi su i dalje inferiorna klasa, tako da to što netko kasni zaboravi. :)

Sta nisu mageovi "OP"? kako su sad od jednom najslabija klasa?

lik igra bufferskog priesta, win rate mu je valjda 10% na rank25... žišku

17 godina
odjavljen

Ono je samo primjer, acca. Da vidiš što tek radi Warrior. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
neaktivan

Zna tko kada će preći u open beta testiranje? Čuo sam samo da bi trebali sada u ovom mijesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tonči kaže...

Kao i uvijek, Blizzard prelako reagira na cmizdrenje ekipe koja ne zna igrati svoje klase. Ista priča kao u WoW-u tijekom posljednjih 5 godina i StarCraftu od starta. Svakih par mjeseci rotacija omjera snaga uslijed cmizdrenja neke od grupa. Krajnji rezultat te farse uguživanja da ne izgube pretplatnike je pojednostavljivanje mehanike sustavno za sve klase, sve do trenutka kad zbog opće gluposti i prilagođenosti igračima slabijih sposobnosti, imaju kritičnu potrebu u potpunosti resetirati mehaniku kako bi uveli barem neku minimalnu potrebu za strategijom i razmišljanjem. Jedan mjesec je Mage OP, drugi Priest pa Shaman, Warrior, Hunter... i tako u krug.

Blizzard mora mijenjat ime u Carrot on a Stick. Bastardz.

16 godina
Tonči kaže...

Pa oni (blizzard) su ti koji imaju uvid u svu statistiku svih klasa na svim MMR nivoima, ja neznam o cemu ti pricas, posebno za starcraft, svaki patch je donosio minimalne promjene i to nakon pazljivog promatranja winrate-a na svim nivoima, te testiranja i tweakanja na ptr-u prije implementacije. A hearthstone je jos u beti, pa balansiranje i jeste cilj bete, wtf?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina

Pa Tonči je u pravu. U WoWu to već godinama traje, a stručnije se zove "flavor of the month".

Malo nurf, malo buff, malo ekipa wajna i imaš kaos koji traje i samo traje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Pa Tonči je u pravu. U WoWu to već godinama traje, a stručnije se zove "flavor of the month".

Malo nurf, malo buff, malo ekipa wajna i imaš kaos koji traje i samo traje.

A wow ima kakve veze sa kompetitivnim multiplayer igrama gdje je balance kljucan?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina

problem s wowom je da ima 11 klasa i sada imaš 1v1 duele, 2v2, 3v3 i 5v5 arene tako da tamo je nemoguće postaviti sistem da sve klase imaju isti winrate zbog svih mogučih kombinacija a moraju i sve dobro funkcionirati u pve-u i rated battlegroundima... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 18:09 (acca).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Novi update je na putu. Mnoge će veseliti nerf za Maga {#}

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Nitko se nije sjetio otvoriti FB grupu za ovo?

Evo friška, otvorena je pa se joinajte, jednostavnije je tamo kukati i plakati :D .

https://www.facebook.com/groups/1426076084293426/

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Jarvan kaže...

Evo friška, otvorena je pa se joinajte, jednostavnije je tamo kukati i plakati :D .

Tamo nemoš ljudima dijelit TD {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
protjeran
AmonZero kaže...
Jarvan kaže...

Tamo nemoš ljudima dijelit TD {#}

Možeš im reć kaj ih ide bez kartona i pardona :D

15 godina
neaktivan

Kod igre imam jedini problem, a to su elementi pay 2 wina, tj. pay to luck. Climbao sam se do 10 ranka, gdje su malo tezi protivinici, i nemam sanse protiv bilo koga, mogu ih ja dobiti u rushu itd, ali kad dodje late game pa mi spawna Yyseru, Ragnarosa, nemogu mu nista sa paladinom. Jedini pravi skil je arena, koja dođe oko 150 golda, stvarno preloše

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma budem ovaj contrusted jednostavno nema ikakve logike i smisla, jedino je arena dobra, no za nju moras placat. Nadao sam se da ova igra nece biti pay 2 win, no u malo visem nivou jednostavno nemoguce je biti free igrac

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Kod igre imam jedini problem, a to su elementi pay 2 wina, tj. pay to luck. Climbao sam se do 10 ranka, gdje su malo tezi protivinici, i nemam sanse protiv bilo koga, mogu ih ja dobiti u rushu itd, ali kad dodje late game pa mi spawna Yyseru, Ragnarosa, nemogu mu nista sa paladinom. Jedini pravi skil je arena, koja dođe oko 150 golda, stvarno preloše

LoL... ja imam sve te legendary-e i sve sam skupio arenom i mogu ti reći da je najvažniji faktor u areni sreća u draftingu i drafting protivnika koje dobivaš...

Dobro win rate mi je oko 70% što je daleko iznad prosjeka no svjedno... LUCK je ogroman faktor Arene

17 godina
acca kaže...

LoL... ja imam sve te legendary-e i sve sam skupio arenom i mogu ti reći da je najvažniji faktor u areni sreća u draftingu i drafting protivnika koje dobivaš...

Dobro win rate mi je oko 70% što je daleko iznad prosjeka no svjedno... LUCK je ogroman faktor Arene

Meni si ti super, ti si BOG HS-a, da si mi bar prijatelj.

17 godina
Bitanga kaže...
acca kaže...

Meni si ti super, ti si BOG HS-a, da si mi bar prijatelj.

čemu takav nepotreban komentar, čovjek tvrdi da je jedini pravi skill arena... očito da nije

13 godina
neaktivan

Koji ste ranked level? Ja danas uspio doći do 20-og igrajući warlocka, nego ne kužim oonu kartu molten giant koja košta 20 kristala mane a nemogu imat više od 10? Mislim je disenchantat pa nabacit neki legendary card.

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
glikoprotein kaže...

Koji ste ranked level? Ja danas uspio doći do 20-og igrajući warlocka, nego ne kužim oonu kartu molten giant koja košta 20 kristala mane a nemogu imat više od 10? Mislim je disenchantat pa nabacit neki legendary card.

pa ljepo je napisano, za svaki health koji ti fali heroju on košta jedan manje. Znači kad si na 15 hpa on košta 5 mane, ispod 10 hpa "0"

btw, on se jako dobro uklapa u warlock deckove

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:06 (acca).
15 godina
neaktivan
acca kaže...
Bera kaže...

To što si ti skupio sve legendarye iz arene ne odnosi se sa na ostatak Hearthstone igrača u svijetu, sve ja ja ja, ne vrti se sve oko tebe, nemoze se igra reviewati gledajuci samo tvoje uspjehe winrate srsly... To što si ti pokupio sve legendary, iako ne vjerujem, ne znači da su svi ti igrači učinili isto. Činjenice stoje, contrusted mode je pay 2 win, jer osoba s boljim kartama ima vece sanse za win, pogotovo late game jer se jedan Core Hound, Stormwind champion ovi najskuplji od free karta se nemogu mjeriti s Yserom, Ragnarosom, to se pogotovo vidi na malo većim levelima u rankedu.

15 godina
neaktivan

Evo pitanja za one koji misle da znaju nesto o ovoj igri {#}

Vrijedi li ova karta ista ili da je pretvorim u prah?

0 0 hvala 0
17 godina
scipion kaže...

Evo pitanja za one koji misle da znaju nesto o ovoj igri {#}

Vrijedi li ova karta ista ili da je pretvorim u prah?

karta koja je bila gotovo u svakom tournament winning decku, must have za mage, rogove i druide a dobro se slaže i u većinu deckova koje imaju spell damage

Top ranked legendery uz ragnarosa, yseru i sylvanas

14 godina
neaktivan

di se moze skinuti igra?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koje su top 3 klase po vašem mišljenju?
Ja igram sa Priest, Mage i Paladin točno tim redom lvl 18, 12, 10.
Igra mi je vrhunska, al nemam ni jednu legendarnu kartu -.-'

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da se previše uzbuđujete oko balansa. Po meni se sve svodi na luck of the draw.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

u final verziji ce igra biti free? ili ce se morat platit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crofarmer kaže...

di se moze skinuti igra?

Moras dobiti beta key.

Ovdje

http://eu.battle.net/hearthstone/en/

ProTeinZ kaže...

u final verziji ce igra biti free? ili ce se morat platit?

Free ce biti nakon open bete. Sada je cloased beta i mora se cekati key nakon prijave za betu.

17 godina
odjavljen

bullshitao

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 10:17 (Tonči).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice