HAWX online

poruka: 6
|
čitano: 2.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
HAWX online

Jeli netko uspio pokrenuti igru preko Xfirea i ako je na koji nacin ju je detektirao.

Ako je uspio netko od vas na neki drugi nacin piratsku verziju igrati preko interneta nek svejedno napise kako...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HAWX online
j3sp1s kaže...

Jeli netko uspio pokrenuti igru preko Xfirea i ako je na koji nacin ju je detektirao.

Ako je uspio netko od vas na neki drugi nacin piratsku verziju igrati preko interneta nek svejedno napise kako...

mozes preko Hamachia i preko Garene... to sam 100% siguran za drugo neznam... preko xfire-a se nemoze
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
HAWX online

evo od mislav_01 upute kako igrat preko garene:

1. Skines garena
2. Instaliras, registriras se i napravis account
3. Otvoris client, tamo ces vec skontat "sobe" za pojedine igre
4. Nadjes H.a.w.x
5. tamo imas vise soba kao npr. europe 1,2,3,4
6. udjes u bilo koju, moras postavit "put" do hawx foldera i .exe filea i iz garene pokreces igru
7. U igri ides na versus, pa lan game. Tu mozes kreirat igru ili se pridruzit vec kreiranim

Uputi prijatelje da naprave isto, neka netko hosta vi mu se prikljucite i to je to. Moze se igrat co-op do 4 igraca svih misija, kao i cisti deathmatch. Mogu se i postavljat razne tezine.

Ja sam tako probao is sve vrti bez bedaSmijeh

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HAWX online

i meni tako radi

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HAWX online

A budem probao pa vam odgovorim...

U svakom slucaju HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HAWX online

decki hvala puno ste mi pomogli.....sve radi