Guitar Hero III greška

poruka: 29
|
čitano: 3.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guitar Hero III greška

Imam igricu Guitar Hero 3 i imam problem kod igranja, nece mi raditi tipka kojom okinem žicu, probavao sam staviti, Enter, Space, slovo "ž"....svasta, al nije proradiloPlač, neznam dal postoji kakav patch....ako ima ko isti problem, neka mi pomogne rijesiti ga, molim pomoc HITNO!!!.....Hvala.....!!!! Namigiva 

Potpis: JA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

ja sam mislio da treba stisnit dvije tipke prvo onu koja ti oznacava zicu pa onda drzis dok ne naide nota pa stisnes trzalicu enter valjda i tako sviras.

mp14
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 19:36 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Guitar Hero III greška
lamborghini murcelago lp640 kaže...

ja sam mislio da treba stisnit dvije tipke prvo onu koja ti oznacava zicu pa onda drzis dok ne naide nota pa stisnes trzalicu enter valjda i tako sviras.

ma kuzim ja to, pa imao sam i guitar hero 1, ZNAM SVIRAT!!!, nije u tome problem, al meni nece raditi niti jedna tipka koju ja stavim na tipkovnici, a da mi radi kao trzalica. Probavao sam Enter, Space, slovo "Ž", slovo "K",slovo "C"....al nije radilo, nezz u cem je problem!!!

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

pa pokusaj vratit na default kontrole provjeri dali su ti namjestene tipke za zice.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa pokusaj vratit na default kontrole provjeri dali su ti namjestene tipke za zice.

i to sam probavao!!!,sve je namjesteno, sve,sve!!, samo mi ne raddi ta tipka!!!!.......

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

a druge rade?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a druge rade?

mislis na druge djelove? da, rade, al kad su radile sam imao Win XP, a pred par dana sam digao Se7en!, al radile su!

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

a sada el ti rade sve tipke?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a sada el ti rade sve tipke?

Primjetio bi to, pogotovo to da mi ne radi enter, slova k,c,ž, itd.....tako da nije do toga, probao sam skinuti neki patch, al kad pokrenem patch kaze mi da nema instaliranog Guitar Hero 3...!!!Plač

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

Pa instaliraj ponovo igru.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guitar Hero III greška

Postoji za Guitar Hero 3 patch 1.31. Probaj ga skinit, pa vidi.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...

e hvala, al vec sam probao i kao sto sam vec u jednom od prijasnjih postova naveo, nece mi prihvatit Guitar HeroIII kao instaliranog, tj. patch se nece instalirat....

17 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

Sve mi se čini da to nije original igrica... Skini novi crack...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Tionio kaže...
crystal6 kaže...

e hvala, al vec sam probao i kao sto sam vec u jednom od prijasnjih postova naveo, nece mi prihvatit Guitar HeroIII kao instaliranog, tj. patch se nece instalirat....

Napravi reinstall, ali nemoj odmah stavljati crack, nego prvo patch a onda crack.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

imam guitar hero 3 igru i dva patcha za nju 1.1 i 1.3. kad hocu da instaliram patch pojavi mi se na zaslonu poruka softwer not found i trebam ga reinstalirati ,reinstaliram ga ali opet nece da mi nađe igricu!!što trebam raditi !!??Plač

vuk

0 0 hvala 0
16 godina
Guitar Hero III greška

dali se to jos kome desava????

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
Tionio kaže...

Meni se dešavalo dok nisam napravio ovo što sam rekao.

Dakle Uninstall, očisti registry (možeš onda restartat komp), instaliraj igru na defaultnu lokaciju (C:Program Files\Aspyr\GH3), instaliraj patcheve i ONDA crackiraj.

16 godina
crystal6 kaže...
Tionio kaže...

Dakle Uninstall, očisti registry (možeš onda restartat komp), instaliraj igru na defaultnu lokaciju (C:Program Files\Aspyr\GH3), instaliraj patcheve i ONDA crackiraj.

ja sam to probavao....al kad bi stavio crack nakon pachiranja, onda bi mi doslo, "Guitar Hero III Stop WORKING"....kuis?

17 godina
Tionio kaže...
crystal6 kaže...
Tionio kaže...

ja sam to probavao....al kad bi stavio crack nakon pachiranja, onda bi mi doslo, "Guitar Hero III Stop WORKING"....kuis?

Aha, pa reci tako. Onda imaš dva rješenja. Nabavi novi crack ili kupi original igru.

Posluži se s www.gamecopyworld.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 16:23 (crystal6).
16 godina
crystal6 kaže...

Aha, pa reci tako. Onda imaš dva rješenja. Nabavi novi crack ili kupi original igru.

e....supper...nasao sam vremena, instalirao, crackirao..i sve supper radi....hvala care!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 21:59 (Tionio).
17 godina
Tionio kaže...
crystal6 kaže...

e....supper...nasao sam vremena, instalirao, crackirao..i sve supper radi....hvala care!

Np, samo pitaj. Za to forum služi.

16 godina
crystal6 kaže...

Np, samo pitaj. Za to forum služi.

e..sad...posto sam cuo nesto da se u GH 3 moze dodavati pjesme....znali neko mozda kako, i od kuda da skinem....hvala!

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

Imam ti ja rjesenje za to,sakupi dvjesta kunica i kupi si pravu akustaru.Tako si mos svirat sta god hoces

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ratten kaže...

Imam ti ja rjesenje za to,sakupi dvjesta kunica i kupi si pravu akustaru.Tako si mos svirat sta god hoces

hehe..imam 2 aukustarice, dvije elektricne, pojacala, bubnjeve, gitarske procesore......sviram u bandu i tako...al volim malo odsvirati i Guitar hero, iako nema nikakve veze sa stvarnim sviranjem, al mi fora!!

EDIT: a bas za 200kn....nije to neka gitara....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 10:24 (Tionio).
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Ratten kaže...

hehe..imam 2 aukustarice, dvije elektricne, pojacala, bubnjeve, gitarske procesore......sviram u bandu i tako...al volim malo odsvirati i Guitar hero, iako nema nikakve veze sa stvarnim sviranjem, al mi fora!!

Ah,pardon onda krivo sam predpostavio.Ne volim ljude koji igraju to na onoj plasticnoj gitari jer si misle da su bogovi a mi koji sviramo pravu nubovi.

16 godina
Ratten kaže...

Ah,pardon onda krivo sam predpostavio.Ne volim ljude koji igraju to na onoj plasticnoj gitari jer si misle da su bogovi a mi koji sviramo pravu nubovi.

ni ja takodjer...ipak je puno teze svirat pravu gitaru(e, da i trebas imat sluha Smijeh, a za GH bas i ne)....ja kad sam tek instalirao igricu mislio sam da se to prasi po svim pragovima, kad ono...jadnih 5 tipaka....al dobro...meni isto nekako dodje gust...pogotovo u kasnim satima kad mi se neda ici u studio svirat, jer mi je sve u stiudio sto imam, osim jedne aukusticne...

EDIT: igram na tipkovnici.... Smijeh....nisam toliko lud da bacam lovu za tu plasticu gitaru....radje cu si kupiti jednu cinelu za bubnjeve...Namigiva

onda...zna li ko di ima za skinuti?!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 10:29 (Tionio).
17 godina
Tionio kaže...
Ratten kaže...

ni ja takodjer...ipak je puno teze svirat pravu gitaru(e, da i trebas imat sluha Smijeh, a za GH bas i ne)....ja kad sam tek instalirao igricu mislio sam da se to prasi po svim pragovima, kad ono...jadnih 5 tipaka....al dobro...meni isto nekako dodje gust...pogotovo u kasnim satima kad mi se neda ici u studio svirat, jer mi je sve u stiudio sto imam, osim jedne aukusticne...

EDIT: igram na tipkovnici.... Smijeh....nisam toliko lud da bacam lovu za tu plasticu gitaru....radje cu si kupiti jednu cinelu za bubnjeve...Namigiva

onda...zna li ko di ima za skinuti?!?

Posluži se googleom. Ja sam davno imao taj program, no i nije previše pouzdan. Često se dogodi da ti smrda fileove od igre i onda ju moraš reinstalirati.

16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

Kupio sam igru Guitar Hero Aerosmith za PC. Instalacija prođe OK, no kod pokretanja mi javlja grešku" The aplication failed to initialize properly (0x000001d)". Igra mi je za sina i izluđujemo obojica zato što neznamo riješiti problem. Ukoliko netko može pomoći beskrajno sam zahvalan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guitar Hero III greška

negdje sam cito da neradi dobro sam amd procesorima

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: