Imam igricu Guitar Hero 3 i imam problem kod igranja, nece mi raditi tipka kojom okinem žicu, probavao sam staviti, Enter, Space, slovo "ž"....svasta, al nije proradilo, neznam dal postoji kakav patch....ako ima ko isti problem, neka mi pomogne rijesiti ga, molim pomoc HITNO!!!.....Hvala.....!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam mislio da treba stisnit dvije tipke prvo onu koja ti oznacava zicu pa onda drzis dok ne naide nota pa stisnes trzalicu enter valjda i tako sviras.
ja sam mislio da treba stisnit dvije tipke prvo onu koja ti oznacava zicu pa onda drzis dok ne naide nota pa stisnes trzalicu enter valjda i tako sviras.
ma kuzim ja to, pa imao sam i guitar hero 1, ZNAM SVIRAT!!!, nije u tome problem, al meni nece raditi niti jedna tipka koju ja stavim na tipkovnici, a da mi radi kao trzalica. Probavao sam Enter, Space, slovo "Ž", slovo "K",slovo "C"....al nije radilo, nezz u cem je problem!!!
pa pokusaj vratit na default kontrole provjeri dali su ti namjestene tipke za zice.
pa pokusaj vratit na default kontrole provjeri dali su ti namjestene tipke za zice.
i to sam probavao!!!,sve je namjesteno, sve,sve!!, samo mi ne raddi ta tipka!!!!.......
a druge rade?
a druge rade?
mislis na druge djelove? da, rade, al kad su radile sam imao Win XP, a pred par dana sam digao Se7en!, al radile su!
a sada el ti rade sve tipke?
a sada el ti rade sve tipke?
Primjetio bi to, pogotovo to da mi ne radi enter, slova k,c,ž, itd.....tako da nije do toga, probao sam skinuti neki patch, al kad pokrenem patch kaze mi da nema instaliranog Guitar Hero 3...!!!
Pa instaliraj ponovo igru.
Postoji za Guitar Hero 3 patch 1.31. Probaj ga skinit, pa vidi.
e hvala, al vec sam probao i kao sto sam vec u jednom od prijasnjih postova naveo, nece mi prihvatit Guitar HeroIII kao instaliranog, tj. patch se nece instalirat....
Sve mi se čini da to nije original igrica... Skini novi crack...
e hvala, al vec sam probao i kao sto sam vec u jednom od prijasnjih postova naveo, nece mi prihvatit Guitar HeroIII kao instaliranog, tj. patch se nece instalirat....
Napravi reinstall, ali nemoj odmah stavljati crack, nego prvo patch a onda crack.
imam guitar hero 3 igru i dva patcha za nju 1.1 i 1.3. kad hocu da instaliram patch pojavi mi se na zaslonu poruka softwer not found i trebam ga reinstalirati ,reinstaliram ga ali opet nece da mi nađe igricu!!što trebam raditi !!??
dali se to jos kome desava????
Meni se dešavalo dok nisam napravio ovo što sam rekao.
Dakle Uninstall, očisti registry (možeš onda restartat komp), instaliraj igru na defaultnu lokaciju (C:Program Files\Aspyr\GH3), instaliraj patcheve i ONDA crackiraj.
Dakle Uninstall, očisti registry (možeš onda restartat komp), instaliraj igru na defaultnu lokaciju (C:Program Files\Aspyr\GH3), instaliraj patcheve i ONDA crackiraj.
ja sam to probavao....al kad bi stavio crack nakon pachiranja, onda bi mi doslo, "Guitar Hero III Stop WORKING"....kuis?
ja sam to probavao....al kad bi stavio crack nakon pachiranja, onda bi mi doslo, "Guitar Hero III Stop WORKING"....kuis?
Aha, pa reci tako. Onda imaš dva rješenja. Nabavi novi crack ili kupi original igru.
Posluži se s www.gamecopyworld.com
Aha, pa reci tako. Onda imaš dva rješenja. Nabavi novi crack ili kupi original igru.
e....supper...nasao sam vremena, instalirao, crackirao..i sve supper radi....hvala care!
e....supper...nasao sam vremena, instalirao, crackirao..i sve supper radi....hvala care!
Np, samo pitaj. Za to forum služi.
Np, samo pitaj. Za to forum služi.
e..sad...posto sam cuo nesto da se u GH 3 moze dodavati pjesme....znali neko mozda kako, i od kuda da skinem....hvala!
Imam ti ja rjesenje za to,sakupi dvjesta kunica i kupi si pravu akustaru.Tako si mos svirat sta god hoces
Imam ti ja rjesenje za to,sakupi dvjesta kunica i kupi si pravu akustaru.Tako si mos svirat sta god hoces
hehe..imam 2 aukustarice, dvije elektricne, pojacala, bubnjeve, gitarske procesore......sviram u bandu i tako...al volim malo odsvirati i Guitar hero, iako nema nikakve veze sa stvarnim sviranjem, al mi fora!!
EDIT: a bas za 200kn....nije to neka gitara....
hehe..imam 2 aukustarice, dvije elektricne, pojacala, bubnjeve, gitarske procesore......sviram u bandu i tako...al volim malo odsvirati i Guitar hero, iako nema nikakve veze sa stvarnim sviranjem, al mi fora!!
Ah,pardon onda krivo sam predpostavio.Ne volim ljude koji igraju to na onoj plasticnoj gitari jer si misle da su bogovi a mi koji sviramo pravu nubovi.
Ah,pardon onda krivo sam predpostavio.Ne volim ljude koji igraju to na onoj plasticnoj gitari jer si misle da su bogovi a mi koji sviramo pravu nubovi.
ni ja takodjer...ipak je puno teze svirat pravu gitaru(e, da i trebas imat sluha , a za GH bas i ne)....ja kad sam tek instalirao igricu mislio sam da se to prasi po svim pragovima, kad ono...jadnih 5 tipaka....al dobro...meni isto nekako dodje gust...pogotovo u kasnim satima kad mi se neda ici u studio svirat, jer mi je sve u stiudio sto imam, osim jedne aukusticne...
EDIT: igram na tipkovnici.... ....nisam toliko lud da bacam lovu za tu plasticu gitaru....radje cu si kupiti jednu cinelu za bubnjeve...
onda...zna li ko di ima za skinuti?!?
ni ja takodjer...ipak je puno teze svirat pravu gitaru(e, da i trebas imat sluha , a za GH bas i ne)....ja kad sam tek instalirao igricu mislio sam da se to prasi po svim pragovima, kad ono...jadnih 5 tipaka....al dobro...meni isto nekako dodje gust...pogotovo u kasnim satima kad mi se neda ici u studio svirat, jer mi je sve u stiudio sto imam, osim jedne aukusticne...
EDIT: igram na tipkovnici.... ....nisam toliko lud da bacam lovu za tu plasticu gitaru....radje cu si kupiti jednu cinelu za bubnjeve...
onda...zna li ko di ima za skinuti?!?
Posluži se googleom. Ja sam davno imao taj program, no i nije previše pouzdan. Često se dogodi da ti smrda fileove od igre i onda ju moraš reinstalirati.
Kupio sam igru Guitar Hero Aerosmith za PC. Instalacija prođe OK, no kod pokretanja mi javlja grešku" The aplication failed to initialize properly (0x000001d)". Igra mi je za sina i izluđujemo obojica zato što neznamo riješiti problem. Ukoliko netko može pomoći beskrajno sam zahvalan.
negdje sam cito da neradi dobro sam amd procesorima