Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
gwammz0r kaže...

Na Gandari će bit i masa engleskih i zapadnih igrača. Ne kužim čemu toliko spominjanje i inzistiranje na nazivu "balkanci" i "balkanski guild". Ja sam okupio škvadru iz GW1, složili budemo guild za druženje i zaj3banciju, svi su iz Hrvatske, ali nitko taj guild ne smatra "balkanskim". Valjda je mentalni sklop u pitanju. Vrag će ga znat.

Alo balkanac, budi ponosan {#}

http://tinyurl.com/cvqbxeb

17 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Izluđuju me. Kod registracije (i linkanja accounta) me uredno otkantava za GW lozinku. Brijem da sam prije par dana samo kreirao GW2 account jer mi je ovo otkantavanje pojelo živce. Ne kužim di je problem - upisivao sam login podatke s kojima sam se uredno logirao na GW i trčkarao Kamadanom, ali ne - na linkanju accounta me odj3bava da mi je lozinka kriva. ARGH.

Mislim da se i meni to dogadalo, jos davno kad su pustili prepurchase. Navodno mi mail nije bio dobar ili ne znam tocno. S mailom (moj @gmail.com) mi nista nije prihvacalo, ali kad sam upisao umjesto maila toga imeaccounta@ncsoft i password onda je sve proslo. Mozda je u tome poanta?

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
gwammz0r kaže...

Izluđuju me. Kod registracije (i linkanja accounta) me uredno otkantava za GW lozinku. Brijem da sam prije par dana samo kreirao GW2 account jer mi je ovo otkantavanje pojelo živce. Ne kužim di je problem - upisivao sam login podatke s kojima sam se uredno logirao na GW i trčkarao Kamadanom, ali ne - na linkanju accounta me odj3bava da mi je lozinka kriva. ARGH.

Mislim da se i meni to dogadalo, jos davno kad su pustili prepurchase. Navodno mi mail nije bio dobar ili ne znam tocno. S mailom (moj @gmail.com) mi nista nije prihvacalo, ali kad sam upisao umjesto maila toga imeaccounta@ncsoft i password onda je sve proslo. Mozda je u tome poanta?

Tako je i meni isto bilo, ali nakon imeaccounta@ncsoft mi se uspješno linkalo.

Usput, u koliko sati (po našem vremenu) počinje headstart za Pre-Order. To je 27.8, ali u koliko sati?

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Tako je i meni isto bilo, ali nakon imeaccounta@ncsoft mi se uspješno linkalo.

Usput, u koliko sati (po našem vremenu) počinje headstart za Pre-Order. To je 27.8, ali u koliko sati?

U mailu sve pise.

Pre-Order with 1-Day Headstart: Those who pre-ordered Guild Wars 2 will be able to participate in one day of Headstart Access. The one-day Headstart Access will begin at 0:00 AM Pacific time (GMT -7:00) on August 27th. NOTE - Pre-Order code registration is now enabled.

Znaci isto u 9 ujutro, ali u ponedjeljak.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Patch 830~ mb (meni je toliko jer nisam dosta updateao)

update ljudi

i jos nesto vise od 22 sata

http://gw2status.com/

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 10:46 (chromadef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

Na Gandari će bit i masa engleskih i zapadnih igrača. Ne kužim čemu toliko spominjanje i inzistiranje na nazivu "balkanci" i "balkanski guild". Ja sam okupio škvadru iz GW1, složili budemo guild za druženje i zaj3banciju, svi su iz Hrvatske, ali nitko taj guild ne smatra "balkanskim". Valjda je mentalni sklop u pitanju. Vrag će ga znat.

zapravo je vise zafrkancija, nego mentalni sklop :-) ja sam to rekao u komicnom stilu, ako se netko uvrijedio, eto ja se ispricavam :-)

@Rhodin: ok, imas pravo, za WvWvW je stvarno logicnije da imas sve na istom serveru. vidis, nisam znao za guest opciju. tenks :-)

13 godina
protjeran
riche22 kaže...
gwammz0r kaže...

Evo upravo su uveli i linkanje s gw i nakon registracije:

http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/9028

To te ja pitam. {#}

Logiram se, kliknem LINK ACCOUNTS gumbić kojeg do sad nije bilo i odmah mi veli da su mi accounti linkani. Kaže da ću isti login sad koristit i za GW i za GW2. Piece of cake, kako i treba bit. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 11:21 (gwammz0r).
13 godina
protjeran
Arkulin kaže...
gwammz0r kaže...

Alo balkanac, budi ponosan {#}

http://tinyurl.com/cvqbxeb

Ne znam što mi je gore na tom linku; nogomet, nacionalizam ili Bare douchebag-đankoza. {#}

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Još 20 sati ,e sad se samo trebao dobro sa ženom posvađat da ne pričamo barem do ponedjeljka.

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
aton kaže...

Još 20 sati ,e sad se samo trebao dobro sa ženom posvađat da ne pričamo barem do ponedjeljka.

To bar ne bi trebalo bit tesko {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Prozujim sad bezveze po forumu Diabla 3 jer su se 'zakačili' stari Blizzardovci, i ovaj iz novog tima napiasao 'fuck that guy' onom Breviku iz Blizzard North-a. I sad taj piše ispriku da nije tak mislio, žao mu je.. Kad ono naiđem na epic komentar :D

'If you resign now, you can still get in the GW2 headstart.' hahahaha

4 0 hvala 0
17 godina
aton kaže...

Ja sam počeo zatezati odnose radi nekih sitnica još u srijedu. Večeras je kulminacija nakon koje ču se demonstrativno povuč u radnu sobu (i posteljinu sam tamo pripremio jer imam neki kauč/ležaj pa neču ni spavat u spavačoj) {#}

15 godina
Guild Wars 2

HOM u gw2

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Na accountu se ne vidi kad imaš igru i kojeg tipa, zar ne? Frend ima betu (vikend), ima GW2, drugi najskuplju, ista slika, treći standard i ista slika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Moja žena je oduševljena šta ću napokon zaigrat kako treba, te je obećala palačinke pa nemam razloga za svađu, bar ne još{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Nda, moram priznat da ne razumijem tu shemu sa svadanjem sa zenom.... Ja sam zadnjih mjesec - dva skupljao bodove, vise vremena provodio sa mladarijom, vikendima se dizao u 6, 7 ujutro sa malim, pustio nju da se dobro odmori i napuni baterije. Za uzvrat slijedecih 9 dana imam apsolutni mir, 3 obroka dnevno, povremeno pice, dapace, obecala  je da ce povremeno doc i provjerit jesam li jos ziv, ali samo nakratko da me previse ne ometa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

ima nas oko 30-tak server: GUNAR'S HOLD (EU)  ime guilda: Acid overlords(croatian guild)  pa tko zeli neka dode na taj server jer je najvise int-eu!!

E nikad mi neće bit jasno why?? Svi iz GW-a idu na (pod ovo svi mislim na ekipu iz BoA, Siv, Ex-yu, CM, .....ima ih, ) Gandaru, jedino ACID pali na Gunnar's ? 

I nemreš ih nagovorit

Croatian Maniacs
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

tko vas tjera da budete na gandari! jednostavno necu na gandaru jer ima previse taljana,poljaka i puno ceha iz tog razloga nejdem!! gunnar's hold je nekako najbolji po meni.svako ima svoje misljenje :))) koliko sam cuo da ce se dungeoni moci igrati skupa jedino wvw ne!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:06 (Vujoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Upozorenje za sve nas!

Već su se pojavile fake stranice gdje traže login i pass za GW2. Isto izgleda kao i GW2 official site.

Izvor reddit...

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/yppxt/someone_tried_to_steal_my_gw2_account_during/

Pročitajte cijeli tekst i pogledajte dvije slike u prilogu od OP.

Čini mi se da su čak i istu rutu napravili do svih linkova...samo naravno nije ista domena.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:15 (Fluid Chili).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Taljana?

Sam' ti odi na Gunnar's Hold. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

@shokre kakvo objasnjenje je potrebno? idemo na Gunnar's Hold jer nam se ide, a vama zelimo srecu i gg gdje god da vi idete {#}

btw nemam pojma tko je vujoo

IGN Shadar | Acid Overlords [ACID] | Gunnar's Hold EU | http://gw2kavana.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fluid Chili kaže...

Upozorenje za sve nas!

Već su se pojavile fake stranice gdje traže login i pass za GW2. Isto izgleda kao i GW2 official site.

Izvor reddit...

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/yppxt/someone_tried_to_steal_my_gw2_account_during/

Pročitajte cijeli tekst i pogledajte dvije slike u prilogu od OP.

Čini mi se da su čak i istu rutu napravili do svih linkova...samo naravno nije ista domena.

Ne znam zasto je izblurral domenu... Btw., "Hey GW 2 players! Unlock free dungeon armor", jea rajt malo je ipak sumnjivo. Ali su stranice zapravo jako, jako uvjerljivo napravljene.

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ne znam zasto je izblurral domenu... Btw., "Hey GW 2 players! Unlock free dungeon armor", jea rajt malo je ipak sumnjivo. Ali su stranice zapravo jako, jako uvjerljivo napravljene.

Ključne riječi na koje će hrpa njih past ko trula kruška sa grane...free - dungeon - armor

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
13 godina
protjeran
Vujoo kaže...

tko vas tjera da budete na gandari! jednostavno necu na gandaru jer ima previse taljana,poljaka i puno ceha iz tog razloga nejdem!! gunnar's hold je nekako najbolji po meni.svako ima svoje misljenje :))) koliko sam cuo da ce se dungeoni moci igrati skupa jedino wvw ne!!!

Prvo pitas tko vas tjera (znaci nas vecinu) i tada velis da ti neces ici s nama.

E sad, jel ti govoris samo u svoje ime ili si leader ACID-a pa govoris u ime cijelog guilda?

17 godina
Guild Wars 2

Tko na to nasjedne sam si je kriv. To su ko one fore sa WoW-a gdje su trazili jedan bon i onda ti posalju 5, a kad im posaljes iskoristen bon dobijes dodatan mail objasnjenja da bon ne smije biti iskoristen jer samo na temelju neiskoristenih bonova mogu generirati nove.

Ili one fore "kako hackati neciji account" pa se spojis na stranicu i moras upisati ingame ime osobe koju hoces hackati, server na kojem igra, rasu i klasu, svoj login i password

Nevjerojatno koliko ljudi nasjeda na takve gluposti.

EDIT: a ovo sto se tice odabira servera... mnogi PvP orjentirani serveri idu na Gandaru. Cak i europski ogranak GW2 Guru idu na Gandaru. Glupo je sad govorit Gandara je super je x y i z guilde idu jer isto se moze reci i za svaki od drugih servera. Takodjer smatram di da je glupo govorit "e ima taLJana, poljaka" i slicno jer nisu ni drugi EU serveri imuni na to da gradjani zemalja EU dolaze na njih... pa tako i balkanci i rusi i statijaznamtkosvene. Uostalom sluzbeni jezik je engleski i ne vidim problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:35 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ili one fore "kako hackati neciji account" pa se spojis na stranicu i moras upisati ingame ime osobe koju hoces hackati, server na kojem igra, rasu i klasu, svoj login i password

Zaj3bavaš se, je l' da? {#}

17 godina
gwammz0r kaže...
Rhodin kaže...

Zaj3bavaš se, je l' da? {#}

Ne, to je tragedija. Mislim da i sada ima takvih filmova na youtubeu koji nude slicne "usluge"... najtragicnije je sto su ljudi nasjedali.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

A ja mislio da je škvadra koja je pušila "ajmo van pa ti dropaj taj Crystalline Sword da ga ja screenshotam" spike glupa k'o noć. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Vujoo kaže...

Prvo pitas tko vas tjera (znaci nas vecinu) i tada velis da ti neces ici s nama.

E sad, jel ti govoris samo u svoje ime ili si leader ACID-a pa govoris u ime cijelog guilda?

govorim za CM guild tko ih tjera da igraju na gandari!!! i govorim u svoje ime ja sam reko da cu na gunnar's hold!!mislim se pridruzit guildu  acid overlord ako naravno primaju ljude :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:42 (Vujoo).
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

najtragicnije je sto su ljudi nasjedali.

zbog toga sam i stavio...jer znam da ima ljudi koji su nasjeli na štošta. Malo nepažnje, odeš klikneš ne gledaš kud te vodi link i opla eo te u mukama kosu čupaš nokte grizeš itd.

@gwammz0r - epic old school scam dropni da imam sliku za moj gw sajt :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice