eh...da li se rezerviraju imena charactera ak sad uletimo? pretpostavljam da se brišu preksutra, ali da li imamo pravo rezervirati ta imena?
eh...da li se rezerviraju imena charactera ak sad uletimo? pretpostavljam da se brišu preksutra, ali da li imamo pravo rezervirati ta imena?
Ne.
Jel netko nutra? Meni uopce ne da znakove ko da se moze ulogirat. Ne znam jel me zeza firewall ili igra?
Kako dobar stres test, nema prolaza
Kako dobar stres test, nema prolaza
Ja odigrao do sad jedno 20 minuta malo sa nornom.
Mene odlucio gnjavit firewall, zato sam pitao 100 puta jel ko uso. Nakraju sam uspio rijesit, ali ovo me toliko izivciralo, vec sam mislio da cu sutra morat petljat po kompu opet cijeli dan.
Mene odlucio gnjavit firewall, zato sam pitao 100 puta jel ko uso. Nakraju sam uspio rijesit, ali ovo me toliko izivciralo, vec sam mislio da cu sutra morat petljat po kompu opet cijeli dan.
No kak si riješio..
Evo da vidimo malo kak je to izgledalo - virtualna ekonomija ...
https://www.guildwars2.com/en/news/john-smith-on-the-guild-wars-2-virtual-economy/
No kak si riješio..
U principu glupo - ugasio sam firewall, resetirao racunalo, i danje nije radilo. Poludio sam, reko budem za sutra skinuo drugu verziju. Skinuo sam novi client da kerenm download, ali nisam stari obrisao. Pokrenuo sam ga, firewall (koristzim zone alarm) me ponovo pitao zelim li dozvolit tom programu spajanje na internet. Potvrdio sam, ali odmah sam ga ugasio i pokrenuo ponovo onaj stari i radilo je.
Ne mogu to bas nazvati inzenjerskim rjesenjem, pogotovo sto nema logike da proradi, ali nije imalo logike ni zasto nije do tada radilo, valjda se negdje zblesiro u medjuvremenu. Ipak, tweeter je za vrijeme stress testa bio pun poruka od ljudi koji se nisu sinoc mogli spajati.
jedno pitanje: svi characteri moraju biti na jednom serveru? nisam bas skuzio tu politiku. ili mogu imati charove na vise servera?
Svi ce ti biti na jednom serveru.
S obzirom na WvW i guest sustav to ima smisla.
Jos se ne mogu ulogirat, ali eto objasnili su kako doci do HoM nagrada OVDJE
Kak se linkaju accounti?
Moraš linkati kad prvi put registriraš gw2, tada te pita dal imaš gw. Rekli su da će uvesti i da možeš nakdnano linkati ali još uvijek nema te opcije.
Kak se linkaju accounti?
Da, kad sam radio GW2 account pitao me da li imam GW1 account. Detalja se vise ne sjecam, ali ocito je uspjelo jer od nedavno u stres testovima dobivam heroes band iako jos nema teleport stonea u HoM
Hero's Band je nagrada za pre-purchase, ne od gw1.
Kak se linkaju accounti?
https://register.guildwars2.com/
Ako nisi prošao ovu proceduru vrijeme ti je :)
Izluđuju me. Kod registracije (i linkanja accounta) me uredno otkantava za GW lozinku. Brijem da sam prije par dana samo kreirao GW2 account jer mi je ovo otkantavanje pojelo živce. Ne kužim di je problem - upisivao sam login podatke s kojima sam se uredno logirao na GW i trčkarao Kamadanom, ali ne - na linkanju accounta me odj3bava da mi je lozinka kriva. ARGH.
Hero's Band je nagrada za pre-purchase, ne od gw1.
Joj, tocno, i ja bulaznim bezveze...
ja se ulogirao, no lagenzi, dc itd...sam je malo trebalo da se neke stvari učitaju. ostao sam paf od toliko opcija, toliko svega...
Još 24 sata, sutra u 9 ujutro počinje! :)
Još 24 sata, sutra u 9 ujutro počinje! :)
Istina, ali imaju na umu da moze poceti bilo kada izmedju 6 i 9 ujutro, buduci su najavili da bi servere mogli pocet palit i do 3 sata prije najavljenog pocetka.
Svi ce ti biti na jednom serveru.
S obzirom na WvW i guest sustav to ima smisla.
i ima i nema :-/ sad moram birat ekipu s kojom cu igrat :-/ (jer jedan dio WoW ekipe je na Desolation, a ja cu igrat sa balkancima vjerojatno na Gandari).
Na Gandari će bit i masa engleskih i zapadnih igrača. Ne kužim čemu toliko spominjanje i inzistiranje na nazivu "balkanci" i "balkanski guild". Ja sam okupio škvadru iz GW1, složili budemo guild za druženje i zaj3banciju, svi su iz Hrvatske, ali nitko taj guild ne smatra "balkanskim". Valjda je mentalni sklop u pitanju. Vrag će ga znat.
Izluđuju me. Kod registracije (i linkanja accounta) me uredno otkantava za GW lozinku. Brijem da sam prije par dana samo kreirao GW2 account jer mi je ovo otkantavanje pojelo živce. Ne kužim di je problem - upisivao sam login podatke s kojima sam se uredno logirao na GW i trčkarao Kamadanom, ali ne - na linkanju accounta me odj3bava da mi je lozinka kriva. ARGH.
GW lozinka ti se promjenila i ista je ko GW2?
Ima puno smisla. Zakaj bi mogao s obzirom na WvW i guest sustav igrati na 2 servera? Igras sa svim likovima na jednom serveru. Iako ne od samog launcha, uskoro ce biti uveden guest sustav gdje ce te frendovi sa drugih servera u bilo kojem trenutku moc pozvati kod sebe da questas sa njima. Takodjer mozes biti u njihovom guildu iako si sa drugog servera.
Kad bi ti GW2 omogucio da imas likove na vise servera, onda bi se teoretski moglo desit da si u 2 trenutna tjedna u WvW sa likovima na 2 servera koja su medjusobno u ratu, odlazit na server B vidjet sta se dogadja iako ti je main na serveru A i odavat svima na serveru A tajne koga se planira napast. Po meni bi to bilo bezveze. Biraj server, na njemu ces igrat WvW i sPvP, a onda idi ko gost kamo god zelis i igraj PvE sa kime god hoces.
Evo upravo su uveli i linkanje s gw i nakon registracije:
http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/9028
ima nas oko 30-tak server: GUNAR'S HOLD (EU) ime guilda: Acid overlords(croatian guild) pa tko zeli neka dode na taj server jer je najvise int-eu!!
ima nas oko 30-tak server: GUNAR'S HOLD (EU) ime guilda: Acid overlords(croatian guild) pa tko zeli neka dode na taj server jer je najvise int-eu!!
yep, ACID je jos uvijek tvrdoglav sto nece ici na Ganadaru..... to bad