Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.296.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2
Rhodin kaže...

Tocno kako virty kaze, igra nema pretplatu, character slotovi su 10€ ili 10$ po komadu (buduci da su 800 gemova) pa je smijesno za ocekivati da cemo dobit 8 slotova. Tako je bilo i u jedinici, bilo je 6 profesija, dobio si 4 character slota. Ovdje ima odmah u startu 8 pa racunam da ce biti 5 kako je bilo prikazano u beti. Ekspanzije u jedinici (osim EotN) su dodale igri 2 nove profesije, ali i 2 character slota svaka.

Ok, Factions i NF su bili standalone chapteri i novi accounti koji su kreirani s njima su također imali 4 slota. Dodavanjem njihovih ključeva na već postojeći account se dobivalo 2 slota. EotN je kao expansion davao jedan slot, ali samo ako si kupio onaj bonus pack ili koji vrag već. Iskreno, meni se 10€ za char slot uvijek činilo previše. No, dobra stvar je što su se znali naći na akcijama i dalo ih se kupit dosta jeftinije. Vjerujem da će tako bit i u GW2.

17 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

To znači da nemreš ni na GW1 account više! {#}

Mislim da bi ti support mogao pomoći s ovim. Tražit će te da ispuniš ticket i navedeš aktivacijske ključeve koje si koristio. Ne moraš sve, ja nisam našao ključ od Prophecies, sve ostale sam imao. Onda će ti zresetirat lozinku, a mislim da će ti moć pogledat i ime nekog od likova koje će ti trebat za login. Probaj. Treba im par dana da odgovore, ali meni su bez beda riješili pristup master NC Soft accountu kojemu sam zaboravio podatke.

Rhodin kaže...

Pa valjda si se ulogirao u GW1 koji puta ove godine? Ako nista radi HoM.

Bah, ja nemam brige, imam tamo 8 likova tako da mi je izbor imeda dosta velik :D

...

Bah, krivo ste me shvatili :D

Imam ja password ;), sve passworde drzim u jednoj biljeznici (ups, ovo nisam smio reci xD), tako da nema brige da li ce se zagubiti ili ne. Nego, nemam igru :D. Prvo, treba ju skinuti, a to mi se neda, a drugo i ono bitnije, trenutno imam samo Mint instaliran na laptopu, nemam Windowse te ce tako i ostati i previse bi to bilo truda samo da vidim kako mi se likovi zovu. Sutra kupujem novi PC primarno za GW2 (odgadam kupnju novog PC-a vec tri godine samo radi toga {#}), na njega ce ici Windowsi pa onda mogu odmah i skinuti GW1 pa vidjeti likove i pripremiti se za subotu :D

Iskreno, oko HoM-a se nisam niti trudio. Nisam ja bas bio neki GW igrac, ja sam to tu i tamo malo odigrao cisto za dusu.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
Guild Wars 2

Tocno to, ja to gledam iz svoje perspektive sto sam sve kacio na Prophecies, tj. joinao sam sve igre. Nema po meni smisla ljudima koji ce igrat GW2 ako opet bude stand alone igara (tj. kao ekspanzija) ne spojit ih na GW2 account jer nista ne dobivas time, osim spomenutih character slotova, ali gubis mogucnost selit likove 8vise putovat brodom izmedju kontinenata) iz igre u igru, barem je tako bilo u GW1. Iako je bilo koji su igre drzali odvojenima, ja to nikad nisam shvatio. U svakom slucaju ti ljudi su lupali glavom o zid kad je dosao HoM.

U svakom slucaju kad odigrate svih 5 likova (ili koliko slotova cete vec imat) i budute trebali jos slot ili 2 vjerujem da cete imad dovoljno gold zaradjenih u igri da si mozte kupit potrebne gemove i otkljucat ih ingame. Ako ne shvatite to ko jednokratnu pretplatu koju vise necete morat placati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ibazulic kaže...

(a ne kao WoW, dovedes jednog lika na 85, pokupujes heirloome i onda ostale charove izgrajndas do 85 u sto kracem vremenu jer je jedini vrijedan content zapravo end-game content).

vrijedan tebi, nisu svi kao ti netko i uziva u prici, lore.u dodatnim sadrzajima. a netko se sleti na lv85 bez da ima pojma sto se ustvari dogadja, s kime prica i zasto je tamo gdje je. kao i svaki mmo tako ce i gw2 imati bazu igraca koji ce uzivati u prici i onu drugu vecu skupinu koji ce to sve preletjeti, prekidati cut scene, ne pratiti pricu i slicno. svakom njegovo veselje i pravo kako ce igrati.

sadasnji lv 85 end game content wow.a nije 5% contenta cijele igre. druga stvar sto se power level.a i gubi cijela prica usput. za neke koji mozda tek krecu s wow.om i zele dozivjeti pricu contenta ima na bacanje.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...
ibazulic kaže...

(a ne kao WoW, dovedes jednog lika na 85, pokupujes heirloome i onda ostale charove izgrajndas do 85 u sto kracem vremenu jer je jedini vrijedan content zapravo end-game content).

vrijedan tebi, nisu svi kao ti netko i uziva u prici, lore.u dodatnim sadrzajima. a netko se sleti na lv85 bez da ima pojma sto se ustvari dogadja, s kime prica i zasto je tamo gdje je. kao i svaki mmo tako ce i gw2 imati bazu igraca koji ce uzivati u prici i onu drugu vecu skupinu koji ce to sve preletjeti, prekidati cut scene, ne pratiti pricu i slicno. svakom njegovo veselje i pravo kako ce igrati.

sadasnji lv 85 end game content wow.a nije 5% contenta cijele igre. druga stvar sto se power level.a i gubi cijela prica usput. za neke koji mozda tek krecu s wow.om i zele dozivjeti pricu contenta ima na bacanje.

imam 6 charova na 85. jednostavno se ne isplati sa svakim od njih proci kroz pricu. sa warriorom sam proveo najvise vremena (to mi je bio prvi lik) i s njim sam prosao skoro sav game content (nemam jos loremaster titulu, ali cu je imat). dobio sam titulu explorera kada se nije moglo letit u Azerothu, prosao sam stare zulove itd. ali kada se gledaju kasniji likovi, zbog cinjenice da nema personal storylinea ne isplati se ponovo prolazit kroz sve questove. osim toga, ako bas hoces proci stari content, onda je dovoljno da se izleveliras do 85 i jednostavno pocnes cistit stare raidove, dok ne dodjes do cata raidova. i to je to. i da se razumijemo, ne smatram se nikakvim pro igracem.

15 godina
ibazulic kaže...

imam 6 charova na 85. jednostavno se ne isplati sa svakim od njih proci kroz pricu. sa warriorom sam proveo najvise vremena (to mi je bio prvi lik) i s njim sam prosao skoro sav game content (nemam jos loremaster titulu, ali cu je imat). dobio sam titulu explorera kada se nije moglo letit u Azerothu, prosao sam stare zulove itd. ali kada se gledaju kasniji likovi, zbog cinjenice da nema personal storylinea ne isplati se ponovo prolazit kroz sve questove. osim toga, ako bas hoces proci stari content, onda je dovoljno da se izleveliras do 85 i jednostavno pocnes cistit stare raidove, dok ne dodjes do cata raidova. i to je to. i da se razumijemo, ne smatram se nikakvim pro igracem.

Pa opet kazem to si ti koji imas 6 charova. ja sam igrao wow od bete i imao sam 2 lika cijelo vrijeme. main.a i jednog alta, nisam osoba koja ce levelati sve klase pa tako to nece ni biti slucaj u gw2, drzati cu se jedne koja mi najbolje sjedne i pokusati ostvariti s tom profesijom sto je vise moguce, alta cu igrati tko zna tek kada :) meni su i 2 character slota sasvim dovoljna :)

Ukoliko sam te shvatio ti planiras u gw2 lupiti 80 sto je prije moguce i onda se vracati i rijesavati personal story i pratiti pricu i questove? jer tocno si to predlozio gore.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Contenta ima, ja sam sa svojim mainom provodio sate citajuci i rjesavajuci questove do levela 60. Bas sam apsolutno svaki procitao. Pa onda razni dropovi pogotovo u Stranglethorn valeu onih papriusa s pricom i slicno. Sve mi je to zanimljivo bilo i uzivao sam u tome. Do TBC-a. TBC me totalno razocarao, sve mi je nekako razvodnjeno bilo i dosadno. Questove uopce nisam vise citao, cak sam si neki addon stavio samo da mi pokaze gdje moram sto ubijati da ih cim prije zavrsim. Nakon Illidana sam odustao kompletno od igre. Dosadna je postala.

S druge strane u WoW-u postoji konstantno neki pritisak, "moras biti veci lvl, moras", "vidis, ovaj je u 2 dana napravio 5 levela, a ti u 3 dana samo jedan, pa sto radis to?" itd itd. Tu se gubi car kroz koju sam ja prolazio davno prije. Cak i netko tko je tek poceo s WoW-om, mislim da nece dozivjeti tu istu car koju sam ja prozivljavao. Vise nema ljudi (u svijetu), vise nema tih starih raidova, sa odredenim quest lineovima dodes do slijepe ulice, jer vise nitko ne radi taj (prastari) raid. Tako da ti cilj jednostavno postaje sve to samo proci, doci do max levela i onda sjediti u gradovima. Netko je dobro komentirao jednom na Youtubeu: "Cities of Warcraft".

Kod GW2 mi se dogodilo nesto sto mi se u nijednoj igri nije dogodilo, niti u GW, niti u LotRO-u, cak niti u WoW-u dok sam ga tek poceo i dok sam bio fasciniran svijetom oko sebe. A to je da sam poceo igrati i igram i igram i tek pred kraj seanse pomislim u sebi, "cekaj malo, pa koji sam ja level?". Znaci ja niti u jednom trenutku igranja nisam razmisljao o levelu, "e sad moram nabiti level" i slicno. Naravno da kad cu levelati drugog lika vjerojatno to nece biti tako, ali i u svim drugim igrama kad sam ih pocinjao uvijek sam pazio koji sam level, jedino ovdje ne, ovdje samo igram. Mislim da to itekako vrijedi. Igra ima naprosto nevjerojatno imerziju za nas RPG ljubitelje.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina
1domagoj1 kaže...

A to je da sam poceo igrati i igram i igram i tek pred kraj seanse pomislim u sebi, "cekaj malo, pa koji sam ja level?". Znaci ja niti u jednom trenutku igranja nisam razmisljao o levelu, "e sad moram nabiti level" i slicno.

Tako je i meni bilo dok nisam skuzio da postoji neki lv 30 dungeon, onda sam stao i pogledao koji sam ja to level :) bio sam 27 u tom trenutku pa sam ipak nabio jos ta 3 na brzinu samo da vidim instancu. Ostalo je ok, taman dok ocistis sve sto imas od questova u podrucju prirodno ides odmah u slijedece i uglavnom si uvijek na levelu na kojem je i podrucje ili nesto nizi.

17 godina
smiglcro kaže...
ibazulic kaže...

Pa opet kazem to si ti koji imas 6 charova. ja sam igrao wow od bete i imao sam 2 lika cijelo vrijeme. main.a i jednog alta, nisam osoba koja ce levelati sve klase pa tako to nece ni biti slucaj u gw2, drzati cu se jedne koja mi najbolje sjedne i pokusati ostvariti s tom profesijom sto je vise moguce, alta cu igrati tko zna tek kada :) meni su i 2 character slota sasvim dovoljna :)

Ukoliko sam te shvatio ti planiras u gw2 lupiti 80 sto je prije moguce i onda se vracati i rijesavati personal story i pratiti pricu i questove? jer tocno si to predlozio gore.

vrlo krivo si shvatio. dakle, imam 6 charactera na 85 cisto zato sto volim igrati razlicite stvari. sa warriorom ne mogu healati, logicno je da cu naci neku healing klasu (to je bio shammy). s druge strane, zelio sam isprobati tankanje sa totalno hibridnom klasom pa sam uzeo druida. naravno, sve ove klase su koliko-toliko hibridne (ako pod hibridne spada da mogu raditi dvije role odjednom: tank/dps, heal/dps ili tank/heal/dps), pa je zapravo nedostajala cista dps klasa (otuda mage i hunter). itd. dakle, moj primary je warrior, ima 7.3k achi pointova. s njim sam odradio veliku vecinu lorea, iako mi jos dosta toga fali (rekoh, nemam loremaster titule). ali isti posao prolaziti sa jos jednim likom je apsolutno gubljenje vremena. tim vise sto svaka klasa koju uzmes ima fakticki isto starting podrucje i odradjuje bukvalno iste questove kao i ostale (izuzevsi TBC i Cataclysm rasa koje svaka pocinje na svojem unique dijelu mape). to je posebice bilo vidljivo u WotLKu i prijasnjim ekspanzijama gdje trollovi i orcovi bukvalno pocinju na istom mjestu (u cati trollovi pocinju na echo islands ali izuzevsi prvih 5-6 questova, sve ostalo se poklapa sa orcovima). onaj tko je prosao jednom starting area za undeadove nece ga vise htjeti takodjer prelaziti, odnosno htjet ce sto prije proci kroz njega i maknuti se iz tirisfal gladesa jer su jednostavno dosadni. ako cemo gledati daljnji napredak likova, onda je situacija vrlo slicna. blood elfovi i undeadovi ce gotovo sigurno levelirati u eastern kingdoms i to sigurno istim putem jer drugacije ne mogu (dakle, silverpine forest, hillsbrad foothills, alterac mountains, western plaguelands (alternativa arathi higlands), eastern plaguelands (alternativa hinterlands) i onda burning steppes, blackrock mountain, bad lands ili swamp of sorrows i onda blasted lands). s druge strane orcovi, trollovi, goblini i taureni ce gotovo sigurno levelirati u kalimdoru i to opet skoro pa istim putem (nakon northern barrens ide ashenvale, pa stonetalon mountains, desolace, feralas i onda ili felwood pa winterspring pa silithus ili thousand needles, tanaris, ungoro crater i silithus). onaj tko prodje kroz sva ta podrucja (a ja sam ih prosao na 2-3 charactera) jednostavno nema nikakve zelje prolaziti ih ponovo. 

to je velika razlika nasuprot GW2. u GW2 svaka profesija ima svoj unique storyline baziran na izborima koje si odabrao pri kreiranju lika. samim time, isplati se odigrati igru kompletnu na vise likova i prelaziti sve questove i traziti evente i slicno. toga u WoWu jednostavno nema - ja naime nemam pojma po cemu su hunteri vise unique od warriora ili druidi vise unique od shamana, osim po talentima i skillovima. jer jednostavno nema class based contenta. kazem, prije cataclysma je to bilo drugacije, svaka klasa je imala svoj storyline i neki abilityi su mogli biti otkljucani samo ako si rijesio neki quest (recimo, berserker stance za warriora), ali pojavom cataclysma WoW se pretvorio u grind igru. a u grind igri nema bas nikakve logike osim doci do 85 sto je prije moguce. grind je postojao i prije, ali nije bio ovako izrazen kao sto je sada.

da rezimiram: apsolutno necu izlevelirati svog lika u GW2 sto je prije moguce vec cu uzivati u prekrasnim krajolicima svijeta i u prici koju mi pruza moj lik. to je ono sto me konkretno zanima :-) za end game content cu se brinuti kada dodje vrijeme za to (kad budem 80. level). assuming da uopce ima end game contenta, sto je vrlo upitno, sudeci po informacijama koje sam procitao.

17 godina
Guild Wars 2

Pojavom cataclyzme? Meni je i WotLK bio identican tome. Dizao sam DK na 80 i ogadilo mi se tih nekoliko levela sto sam morao odraditi u bivsoj vanilli, a tek onda je dosao cijeli TBC, a sve da mogu doci u Northrnend da bi mogao jos jednom prolaziti sve ono sto sam prolazio sa mainom, doslovce kako kazes, identicnim putem, identicnim questovima (osim prve mape kad tek stignes tamo, ovisno kako si stigao) i sve to samo da dodjes na max lvl i krenes raditi hc i raidove. U WoW-u je problem vec dugo, od TBC-a nadalje, sto sve sto radis je grindas do max levela. Prico sam sa frendovima jos u WotLK-u -> sve sto su trebali napravit je HC mod svih, apsolutno svih instanci i raidova, samo ih scalat na max level. Samo to da su napravili spasili bi stare kontinente, uveli puno zivota u njih, dali ljudima "gro endgame sadrzaja" makar recikliranog.

Kad su najavili kataklizmu sam odustao od igre 100%. Vec tada nisam igrao nekliko mjeseci i zaostajao sam za ljudima koji su stalno igrali, ali najavom jos jedne ekspanzije, pogotovo takve, sam odustao. Prica Warcrafta je zavrsila sa smrcu lich kinga. to je ono sto se desavalo u War3:TFT i to je zadnje sto su originalni ljudi radili. Kataklizma? Pande - sta je slijedece, my little pony? Ne znam kako netko tko igra WoW od pocetka i vidi u sta se igra pretvorila, moze i dalje to igrat i sretno im placat pretplatu. Nemaju vise nijednu originalnu ideju, sve sto mogu vade iz slicnih igara i to na los nacin, nema vise ni traga originalu, a pande su samo cavao koji bi konacno trebao zakucati taj lijes do kraja i da se igra vise pokopa.

Ne nadam se previse ni od Titana kad izadje.... nije Blizz vise sto je nekoc bio. Na zalost. Nekad si reko "to je Blizzardova igra" i nisi vise nista morao dodatno govorit, ljudi su se primali za novcanik i isli prema algoritmu. Danas... Blizzard? Sto je ostalo od te firme? Ljudi i dalje kupuju zbog stare slave, ali sve vise i vise ljudi gledam kako je razocarano sa onim sto su kupili.

Nego drzimo se mi teme... 1 dan, 17 sati (14 ko se planira ranije dici ako serveri budu online)... Ne znam sto sam zadnje ovako cekao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
... Kataklizma? Pande - sta je slijedece, my little pony? Ne znam kako netko tko igra WoW od pocetka i vidi u sta se igra pretvorila, moze i dalje to igrat i sretno im placat pretplatu. Nemaju vise nijednu originalnu ideju, sve sto mogu vade iz slicnih igara i to na los nacin, nema vise ni traga originalu, a pande su samo cavao koji bi konacno trebao zakucati taj lijes do kraja i da se igra vise pokopa.
...

Nego drzimo se mi teme... 1 dan, 17 sati (14 ko se planira ranije dici ako serveri budu online)... Ne znam sto sam zadnje ovako cekao.

Samo jedna napomena, pande su dio orginalnog Warcraft lorea i njih su dapace trebali odmah kao ekspanziju staviti umjesto dosadnog Outlanda, tj. TBC-a.

Ja cu laganini. Imam jos i goste u subotu, k tome u Vrbovcu je Kaj su jeli nasi stari ovaj vikend, pa malo i tamo navratim i tako...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 15:55 (1domagoj1).
15 godina
1domagoj1 kaže...
Rhodin kaže...
... Kataklizma? Pande - sta je slijedece, my little pony? Ne znam kako netko tko igra WoW od pocetka i vidi u sta se igra pretvorila, moze i dalje to igrat i sretno im placat pretplatu. Nemaju vise nijednu originalnu ideju, sve sto mogu vade iz slicnih igara i to na los nacin, nema vise ni traga originalu, a pande su samo cavao koji bi konacno trebao zakucati taj lijes do kraja i da se igra vise pokopa.
...

Samo jedna napomena, pande su dio orginalnog Warcraft lorea i njih su dapace trebali odmah kao ekspanziju staviti umjesto dosadnog Outlanda, tj. TBC-a.

bezveze objasnjavas ekipi koja ne znam nista o lore.u warcraft a vjerujem da ih i ne zanima pa su im pande cudan izbor :) ipak je ovo gw topic pa nije relano to ocekivati.

17 godina
Guild Wars 2

C'mon... kung fu panda? Ko da nisu mogli iscupati bilo koje bice iz lorea, nego panda monkove...

Ali ajmo se radije drzat teme ovdje, stogod otvorim, sve mi vristi GW2 -  G2PLAY, gamestop mi poslo na mail, nisu jedini... Dobio sam barem 3-4 maila vezanih uz kupnju Gw2 i od arenaneta da si potvrdim mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Puno bolje i zanimljivije su mogli to utjeloviti u WoW svijet. Naga, Scourge, Murloc sve su to jos potencijalni novi charachteri, tak da tu jos uvijek ima materijala za radit ekspanzije. Mada je scourge vojska od undeada tu bi se mogli sloziti jedna odlicna ekspanzija. Nest' tipa osvajanje ''kvartova'' u WoW.u :D 

Nista, bacimo se na GW2, imam preorder, tak da pocnjem tek 27.08. Ali dajte mi recite, ja cu samo taj 27.08 moci igrat, dalje nista dok ne kupim cijelu ? Ili ima neki rok do kojeg mogu igrat ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Moras kupit igru. Preorder mislim da ti daje 5-6 dana vremena da kupis igru i ukucas kod. ali nisam vise nista siguran. sto te kosta otic u algoritam i kupit igru? Ili nisu stigle jos? Jesi ih zvao i pitao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ponovo sam skinuo igru pa ako nekog zanima,zauzima 14,3GB...

Ja kao i svaki beta vikend moram na put i ovaj....plakat cu:-(,tek u nedelju navecer nazad

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 18:02 (drocketman).
15 godina
Guild Wars 2

Ajd ljudi,kad budete imali imena likova pa pobacajte ovdje (sa imenom servera ) pa da se možemo skupit,ako netko bude htio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Vecina ce biti na Gandari koliko sam skuzio, pa tako i ja te mojih par frendova.

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Bit ću i ja,čini mi se kao najbolji izbor,dosta hrvata a i engleza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Moras kupit igru. Preorder mislim da ti daje 5-6 dana vremena da kupis igru i ukucas kod. ali nisam vise nista siguran. sto te kosta otic u algoritam i kupit igru? Ili nisu stigle jos? Jesi ih zvao i pitao?

Kosta me karta za vlak i jos hodanja 45min. Dobro, ako je 5-6 dana, onda frend stigne kupit nije greda.

17 godina
Guild Wars 2

Pa nisam siguran, u tome i jest fora. Nazovi algoritam, mislim da je to najbolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ljudi, novi stress test!!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Za sat ipo vremena 

u 11 pocinje

Web Site [ http://gw2kavana.com ] Gw2 zajednica | Gunnar's Hold server
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 20:36 (Gw2Kavana).
17 godina
Gw2Kavana kaže...

Za sat ipo vremena 

u 11 pocinje

Tad počinjem gledat neku seriju uz kokice, ionako je subota blizu {#}

14 godina
Gw2Kavana kaže...

Za sat ipo vremena 

u 11 pocinje

Nope, počinje u 22:00 i traje do 23:00.

Paragon
15 godina
neaktivan

Evo countdown za stress test, early access i release day

http://www.guildwars2countdown.com/

13 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Gw2Kavana kaže...

Za sat ipo vremena 

u 11 pocinje

Nope, počinje u 22:00 i traje do 23:00.

Da u pravu si

Web Site [ http://gw2kavana.com ] Gw2 zajednica | Gunnar's Hold server
15 godina
neaktivan
toninho kaže...
gwammz0r kaže...

Ma daj, kakav pvp? Treba storyline proć i u svaki kutak svijeta zavirit. {#}

Tako je bit ce to lijepo subotnje jutro, samo se treba probudit ranije potjerat cijelu familiju iz kuce da imam svoj mir, pogasit oba dva mobitela i fiksni tel, isklljucit parlafon odmah stavit lagano klimicu skuhat kavicu i uzivat cijeli dan.

I da prvo je storyline na redu, ioanko sam vecinu stress testova proveo istrazivajuci dok su mi sline curile po tipkovnici.

Sve mi se cini da ce tebe kickat iz kuce da farmas po susjedstvu.

17 godina
Guild Wars 2

Jel netko usao? Ne mogu vise pronaci vijest da je sada stres test.

EDIT: ok, ima na twitteru, kasnit ce 20ak minuta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 22:05 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Jel netko usao? Ne mogu vise pronaci vijest da je sada stres test.

EDIT: ok, ima na twitteru, kasnit ce 20ak minuta.

Lol taman da mi se skine update hahahaa

EDIT: hmmm nece mi uci

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 22:26 (Bugzapper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice