Ma daj, kakav pvp? Treba storyline proć i u svaki kutak svijeta zavirit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja isto definitivno po PVE - a www onak iz gusta ili ako zapne dizanje lvl u pve.....
samo da start kolko tolko krene kak spada . Bas me zanima kako ce to sve proci....
Ali bolje i to nego doc nazad u ured nakon godisnjeg i nac u inboxu nekih cca 1000 mailova kroz koje treba proc xD
Zato koristim opciju "out of office" te sam oslobođen čitanja mailova
A dok sam na godišnjem, javljam se samo direktoru i upravi, a oni ionako ne zovu ako si na godišnjem
Koliko imamo karakter slotova na samom startu i da li je uopće poznata ta informacija? Znam da je u BWE bilo 5.
Planirate li sve slotove ispunit i karaktere odma napravit ili jednog po jednog po potrebi :)
Koliko imamo karakter slotova na samom startu i da li je uopće poznata ta informacija? Znam da je u BWE bilo 5.
Planirate li sve slotove ispunit i karaktere odma napravit ili jednog po jednog po potrebi :)
Ja ču napraviti 3 odmah (ranger, warr, ele) jer još nisam odlučio koju profesiju, druga dva čuvam za kasnije.
Mislim da imamo 4 character slota u startu.
Planiram odmah (prvi dan) složit 4 lika. Kasnije, ako zatreba kakav char slot, lako se upikne iz shopa.
Ako imamo 4 super!
Ja ću proći sve na brzak što se tiče character creation samo da si imena rezerviram pa onda imam 24 sata za detaljnu izradu likova
Ako imamo četiri, napravio bi Mesmer-Human, Warr-Norn, Ele-Asura i Ranger-Sylvari.
"Guild Wars 2 is the number one best-selling game on Amazon... also number two, three, and five! Thank you all so much for your support–we're truly grateful! ~RB2"
MoP se mucki usuljao .
Imate kakvu taktiku za subotu ?
Moja je da što brže napravim likove (samo next, next,next) i rezerviram imena. Nakon toga obrisati jednog i napraviti Charra po postavkama kakve sam imao u BWE.
ja vec znam napamt postavke za lika kojeg ocu a sta se tice ostalih uopce mi nisu prioritet
imena su mi jedinstvena tako da tesko ce ih tko kopirat...
Moja je da što brže napravim likove (samo next, next,next) i rezerviram imena. Nakon toga obrisati jednog i napraviti Charra po postavkama kakve sam imao u BWE.
Taktika je silovanje login gumba od kad se probudim. Onda u miru napraviti lika, jer ne vjerujem da ce itko uzeti isto ime (i prezime) kao i ja, em tesko da ce pogoditi i jedno i drugo, em je ime i prezime prilicno RPG-ovsko, a 50% ljudi napravi neko glupo ime tipa "Omgbeartank" ili "Holy Guardian", riga riga, puke puke, ali ak ih to veseli...
Btw., ne razumijem bas to s rezervacijom, brzo napravite likove i rezervirate i ok, sto onda? Pa opet ih morate obrisati da bi mogli napraviti novog lika s istim imenom, a u meduvremenu dok obrisete lika, opet vam netko moze zauzeti to ime, sto nije tako?
probudit se između 9 i 11, skuhat kavu, zapalit koju dok se kava ohladi dovoljno da mogu fino srknut koji guc. u međuvremenu upalit mašinu, fino se pozicionirat, upalit browser, malo prošvrljat netom dok se ne razbudim. ugasit browser. upaliti igru, duboko udahnuti par puta u nadi da će sve radit bez da me zajebavaju drajveri, errori oko fajlova i ine gluparije. upoznat se sa osnovama gui-a, napravit asura mesmera, prepustit se igri da me obuzme i krenut uživat i istraživat :)
Ime se ne oslobodi istog trena kad obrišeš lika, ima neki period u kojem je još rezervirano samo za tvoj account.
Bar je tako bilo u GW1.
Kad obrisete lika imate 24 ili 48 sati rezervacije na ime (mislim da je 24h nakraju ispalo) tako da je to ok metoda. Ako cete imat shemu ime prezime, onda vam je sve rezervirano iz GW1 (ko ga je igrao).
Ja planiram ustat kad me mali probudi 8izmedju 6:15 i 7:15) i uc u igru. ako su serveri upaljeni mislim da cu uci iz prvog pokusaja (tome su sluzili stres testovi i nismo imali problema sa loginom) i naprosto igrat.
Rezervirano je 24h nakon brisanja karaktera
U subotu moram negdje ići..
Zato sam se nadao i cijelo vrijeme računao da u petak mogu upaliti..
MoP se mucki usuljao .
Ja uredno svaki put pomislim na Mark of Pain.
Kaj se rezervacija imena tiče, nije li rečeno da će sva GW1 imena bit rezervirana prvih par tjedana/mjesec dana? Di vam se žuri.
Kaj se rezervacija imena tiče, nije li rečeno da će sva GW1 imena bit rezervirana prvih par tjedana/mjesec dana? Di vam se žuri.
Ja na Master of Puppets.
Sto se tice GW1, istina, ali se trebalo ulogirat bar jednom prije, bubam napamet 30.7. ili nesto slicno. Steta sto ne postoji nacin da vidim koji su mi likovi na accountu, jer sam stvarno zaboravio kako mi se zovu :D
@ostali
Aha, znaci to je fora, 24 h. Ok, hvala.
Ja na Master of Puppets.
Ja na ovo :)
Sto se tice GW1, istina, ali se trebalo ulogirat bar jednom prije, bubam napamet 30.7. ili nesto slicno. Steta sto ne postoji nacin da vidim koji su mi likovi na accountu, jer sam stvarno zaboravio kako mi se zovu :D
To znači da nemreš ni na GW1 account više!
Mislim da bi ti support mogao pomoći s ovim. Tražit će te da ispuniš ticket i navedeš aktivacijske ključeve koje si koristio. Ne moraš sve, ja nisam našao ključ od Prophecies, sve ostale sam imao. Onda će ti zresetirat lozinku, a mislim da će ti moć pogledat i ime nekog od likova koje će ti trebat za login. Probaj. Treba im par dana da odgovore, ali meni su bez beda riješili pristup master NC Soft accountu kojemu sam zaboravio podatke.
Pa valjda si se ulogirao u GW1 koji puta ove godine? Ako nista radi HoM.
Bah, ja nemam brige, imam tamo 8 likova tako da mi je izbor imeda dosta velik :D
Nego, kaj nije da imamo ko u beti 5 likova za napravit? Odakle vam informacija da nam uzimaju 1 u odnosu na betu?
...
...
Mislim da bi ti support mogao pomoći s ovim. Tražit će te da ispuniš ticket i navedeš aktivacijske ključeve koje si koristio. Ne moraš sve, ja nisam našao ključ od Prophecies, sve ostale sam imao. Onda će ti zresetirat lozinku, a mislim da će ti moć pogledat i ime nekog od likova koje će ti trebat za login. Probaj. Treba im par dana da odgovore, ali meni su bez beda riješili pristup master NC Soft accountu kojemu sam zaboravio podatke.
Ja sam im se javljao kad su te promjene uveli i unutar 24h su mi rijesili sve.
Taktika?
U 6 ustajanje, a onda prva 2 sata se pravi character, a za dalje ćemo vidjet ^_^
http://gw2kavana.com/forum/index.php?a=vtopic&t=23
Ako netko dolazi na Gunnar's Hold javite se : [ Hanzlo ili Shadar ]
Nego, kaj nije da imamo ko u beti 5 likova za napravit? Odakle vam informacija da nam uzimaju 1 u odnosu na betu?
Samo nagađanja....sad baš upravo tražim po faq-u, wikiju po forumima i nigdje ne nađem ništa ofišl. Većina govori 5 neki bubaju 9 neki kažu 2 i tako...random nagađanja.
Tako je bit ce to lijepo subotnje jutro, samo se treba probudit ranije potjerat cijelu familiju iz kuce da imam svoj mir, pogasit oba dva mobitela i fiksni tel, isklljucit parlafon odmah stavit lagano klimicu skuhat kavicu i uzivat cijeli dan.
I da prvo je storyline na redu, ioanko sam vecinu stress testova proveo istrazivajuci dok su mi sline curile po tipkovnici.
Samo nagađanja....sad baš upravo tražim po faq-u, wikiju po forumima i nigdje ne nađem ništa ofišl. Većina govori 5 neki bubaju 9 neki kažu 2 i tako...random nagađanja.
sta ne bi bilo logicno da ti daju onoliko mjesta koliko ima profesija? inace, u beti odnosno na stress testovima bilo je 5 slotova, ako se ne varam.
Tako je bit ce to lijepo subotnje jutro, samo se treba probudit ranije potjerat cijelu familiju iz kuce da imam svoj mir, pogasit oba dva mobitela i fiksni tel, isklljucit parlafon odmah stavit lagano klimicu skuhat kavicu i uzivat cijeli dan.
I da prvo je storyline na redu, ioanko sam vecinu stress testova proveo istrazivajuci dok su mi sline curile po tipkovnici.
Ne zaboravi lagani shopping za grickalicama i brzom hranom sutra popodne. Moral bum ranije izaćs posla da izbjegnem gužvu.
sta ne bi bilo logicno da ti daju onoliko mjesta koliko ima profesija? inace, u beti odnosno na stress testovima bilo je 5 slotova, ako se ne varam.
Naravno da ih ima, samo moraš isprsit lovu za dodatne slotove (gemove).
Ne zaboravi lagani shopping za grickalicama i brzom hranom sutra popodne. Moral bum ranije izaćs posla da izbjegnem gužvu.
Ma ne, ujutro nesto laganini, a za rucak se pizza naruci jedna velika da ostane i komad dva za veceru, eventualno mozda jednu hladnu pivicu i to je to.
Tocno kako virty kaze, igra nema pretplatu, character slotovi su 10€ ili 10$ po komadu (buduci da su 800 gemova) pa je smijesno za ocekivati da cemo dobit 8 slotova. Tako je bilo i u jedinici, bilo je 6 profesija, dobio si 4 character slota. Ovdje ima odmah u startu 8 pa racunam da ce biti 5 kako je bilo prikazano u beti. Ekspanzije u jedinici (osim EotN) su dodale igri 2 nove profesije, ali i 2 character slota svaka.
s druge strane, sudeci po velicini svijeta u kojem se nalazimo, izlevelirati likove do 80 ce biti mukotrpan posao :-D ssto mi se svidja. a buduci da svaki lik ima prakticki unique storyline, isplatit ce se igrati sporo (a ne kao WoW, dovedes jednog lika na 85, pokupujes heirloome i onda ostale charove izgrajndas do 85 u sto kracem vremenu jer je jedini vrijedan content zapravo end-game content).