Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Igrao sam bete, ali sam u medjuvremenu stavio windowse nove i sve sam izbrisao (namjerno:-))...Koliko sada igra zauzima prostora na disku? Ako ju downloadam sada na D disk da li ju kasnije mogu samo copy paste na C disk jer C mi je SSD pa ne znam koliko ce mi ostati mjesta...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 14:54 (drocketman).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Guild Wars 2
drocketman kaže...

Igrao sam bete, ali sam u medjuvremenu stavio windowse nove i sve sam izbrisao (namjerno:-))...Koliko sada igra zauzima prostora na disku? Ako ju downloadam sada na D disk da li ju kasnije mogu samo copy paste na C disk?

trenutno oko 16.5 gb. budemo vidjeli koliko ce narasti do release.a

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Tonči kaže...
smiglcro kaže...
Bukva kaže...

Trenutno dvoumim između GW2 i MoPa... A hmmm, a hmmm, a hmmm...

uzmes gw2 i imas mjesec dana da vidis hoce ti sjesti igra taman do izlaska mop.a ako ti ne sjedne jednostavno preprodas. za tako popularnu igru preprodaja bi trebala kliziti.

Kako znaš da je igra "popularna"?

Gatala mi Jovanka neki dan. Ajd sada lijepo si dodijeli žuti karton zbog trolanja :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo nazva Algoritam da vidim sta mi se desava s CE za koji sam ostavia kaparu davnih dana, kaze mi tip da ce valjda bit 28. tu {#}

Pitam sta je s headstartom, kaze da to imaju samo ovi sta su prepurchase-ali -.-

Plati vise i nadaj se da ces zaigrat na dan izlaska... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada točno izlazi pre-purchase GW2 po našem vremenu?!

Kaj tek u subotu u 9:00??

Kmee...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:07 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Kmee...

Da, u 9 bi trebali već svi serveri biti online ali najavili su da paljenje servera započinju u 6 ujutro po našem vremenu tako da spamaj po Login gumbiću u nadi da uletiš prije 9 {#}

btw evo nešto zanimljivo i palac gore za anet {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:18 (-zip-).
16 godina
NightShadow kaže...

Kmee...

Mislim da su rekli da će pustit igru i 3 sata prije (znači 6:00) ako se ne varam.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
Ashelor kaže...

Evo nazva Algoritam da vidim sta mi se desava s CE za koji sam ostavia kaparu davnih dana, kaze mi tip da ce valjda bit 28. tu {#}

Pitam sta je s headstartom, kaze da to imaju samo ovi sta su prepurchase-ali -.-

Plati vise i nadaj se da ces zaigrat na dan izlaska... :S

Za CE sigurno znam jednu stvar a to je da ga Anet ne prodaje direktno. Sad mi nekaj nije jasno, bilo su recene 2 oprecne stvari za CE. Prvo sto sam cuo je da ce ljudi koji su kupili CE imat priliku igrat bete i imat 3 dana head starta kao i svi koji su kupili standard ili digital deluxe verzije, to ce moci napraviti sa privremenim kodom koji ce im biti dan i onda ce unutar 6 dana od releasea morat upisat pravi kod od igre da bi mogli nastavit igrat. Kasnije sam pak dosta citao o tome (a i slusao na tales of tyria) da se mora pricekat dok dodje fizicki kopija i da ce to ponegdje kasnit.

Nije mi jasno u svemu tome, buduci su CE verzije gotove (vec sam vidio dosta ljudi koji su ih dobili i raspakiravali online) zakaj ih jednostavno ne shipaju da ljudi koji su ih platili toliko unaprijed mogu dobiti igru na vrijeme. Mislim client ionako skines i/ili nadogradis online, a nije da imas pristup necemu prije releasea tj. da mozes igru igrat offline.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ok norn mesmer sigurno,
eh sad gandara ili desolation I KOJI EX YU GUILD IZABRATI :s   CJOOOJ  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

aj da napokon pitam,stalno hocu a nikak , swap oruzje....vidim koji mi znak pise (,) ali nikako mi nije radio ( isprobao sam ih sve)....sad je li vama ili nesto drugo trebalo stisnut il sta? makar vjerujem da se moze promjeniti ( mozda i na mis stavit- sa strane gumbic) ,ali posto je bila beta nisam se zamarao oko toga i trazio/mjenjao.

*edit - i da mislim da cu napokon iskoristit svoju tastaturu i mis - stavit i iskoristiti sve funkcije kak spada ^^  (Logitech G11 i  G9)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 18:51 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
venomyo kaže...

ok norn mesmer sigurno,
eh sad gandara ili desolation I KOJI EX YU GUILD IZABRATI :s   CJOOOJ  {#}

Gandara http://www.croatian-maniacs.com/forum/index.php/topic,1927.0.html

16 godina
Guild Wars 2
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

aj da napokon pitam,stalno hocu a nikak , swap oruzje....vidim koji mi znak pise (,) ali nikako mi nije radio ( isprobao sam ih sve)....sad je li vama ili nesto drugo trebalo stisnut il sta? makar vjerujem da se moze promjeniti ( mozda i na mis stavit- sa strane gumbic) ,ali posto je bila beta nisam se zamarao oko toga i trazio/mjenjao.

*edit - i da mislim da cu napokon iskoristit svoju tastaturu i mis - stavit i iskoristiti sve funkcije kak spada ^^  (Logitech G11 i  G9)

"stišći" ovu tipku prikazanu na slici, uokvireno u crveno ;)

15 godina
Guild Wars 2

Ja cijelo vrijeme mislio da počinje u 13:00 sati,taman kad dođem s posla u subotu...

Ovak dok ja dođem već će proć 4 sata,strašno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arkulin kaže...
cropunk kaže...

"stišći" ovu tipku prikazanu na slici, uokvireno u crveno ;)

cak mislim da sam i to lupao...doslovno sve sam ali nije islo ...neka saznat cemo u subotu vec kak to sve ide hehe

17 godina
neaktivan

E to te ja pitam, konacno nesto meni relevantno i zanimljivo, dojadili su mi vise oni dizajneri i pisci, red je na inzinjere. :D

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
protjeran
mancekk kaže...

Ja cijelo vrijeme mislio da počinje u 13:00 sati,taman kad dođem s posla u subotu...

Ovak dok ja dođem već će proć 4 sata,strašno :)

Hmmm zena me pita zbog cega idem na godisnji bas 25.08.?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 20:47 (Bugzapper).
17 godina

pocinje u 9 uri?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

pocinje u 9 uri?

Pocinje sluzbeno u 9 iako ce servere palit od 6 ujutro. Teoretski se moze desit da upadnes u 6:15

15 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

pocinje u 9 uri?

Pocinje sluzbeno u 9 iako ce servere palit od 6 ujutro. Teoretski se moze desit da upadnes u 6:15

znaci krece smashanje login buttona od 6am :) toliko smashanja nisam vidio od d3 :)

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Oso sam u 3urac skroz.svako par sati kliknem na gw2 ikonu.Morat cu u subotu uzet dan godisnjeg ili bolovanje ako mi nedaju slobodan dan.Koji sam ja baksuz pa da mi danas kolega da otkaz i sad mi ode u vjetar 2tjedna godisnjeg kojeg sam spremio za izlazak gw-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Godišnji odmor prema zakonu o radu ne nestaje i ne gubiš pravo odlaskom kolega. :-)

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne gubim ja njega samo nema mene ko sad zamjenit dok nedođe novi radnik da popuni misto.To je moj problem sto cu godisnji moc ispucat teka za 30+ dana a to nisam nikako tako isplaniro u pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Godišnji odmor prema zakonu o radu ne nestaje i ne gubiš pravo odlaskom kolega. :-)

Heh u savrsenom svijetu je to mozda tako :)

Ja imam isti problem,posal je takav da ga nemozes ostavit 2 ili 3 tjedna,i po povratku otvorit outlook i pocet laganini svjeze s praznim inboxom.

Najvise godisnjeg u komadu sta mozemo uzet je tjedan dana i to u dogovoru s kolegom koji me mijenja.
A i onda u slucaju da iskrsne nesto sta on/ona nije sposoban/a rijesit bez moje pomoci zovu na telefon i opet si (bar mentalno) nazad u uredu i problemima.

Ali bolje i to nego doc nazad u ured nakon godisnjeg i nac u inboxu nekih cca 1000 mailova kroz koje treba proc xD

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

uf telefon mi ni ne spominji.kad nisam na poslu svako malo me zovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cropunk kaže...

*edit - i da mislim da cu napokon iskoristit svoju tastaturu i mis - stavit i iskoristiti sve funkcije kak spada ^^   (Logitech G11 i   G9)

znas da neke profesije nemaju swap oruzja (Ele i Engi) i da se tek otkljucava na lvlu 7...mozda je to jedan od razloga sto nisi mogao promjeniti oruzje :P

17 godina
Guild Wars 2

neki put je ljepo kad se moras dizat  u 6 pa vidis da je stres test :P

*edit - za swap oruzja - moram reci lol.....znam da je tako i poanta je u tome sto sam "rucno" tj misem okretao/mjenjao oruzja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 6:37 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš sam napravio prepurchase. Da li mogu zadržati download od one free bete u kojoj su se dijelili keyevi ili moram redownload?

15 godina
neaktivan
Camalus kaže...

Baš sam napravio prepurchase. Da li mogu zadržati download od one free bete u kojoj su se dijelili keyevi ili moram redownload?

Vjerojatno trebaš samo update-at klijent, zbog novih fajlova koji su izašli. Igra je inače ista.

17 godina
Ashelor kaže...
Tonči kaže...

Heh u savrsenom svijetu je to mozda tako :)

Ja imam isti problem,posal je takav da ga nemozes ostavit 2 ili 3 tjedna,i po povratku otvorit outlook i pocet laganini svjeze s praznim inboxom.

Najvise godisnjeg u komadu sta mozemo uzet je tjedan dana i to u dogovoru s kolegom koji me mijenja.
A i onda u slucaju da iskrsne nesto sta on/ona nije sposoban/a rijesit bez moje pomoci zovu na telefon i opet si (bar mentalno) nazad u uredu i problemima.

Ali bolje i to nego doc nazad u ured nakon godisnjeg i nac u inboxu nekih cca 1000 mailova kroz koje treba proc xD

Zbog takvog razmisljanja nam i je svima tako na poslu... to i cinjenica da ima veliki visak radne snage na burzi.

Zakon nalaze da minimalno 14 dana u komadu jednom godisnje moras otici na odmor. Takodjer nije odmor ako te stalno zovu s posla i rjesavas aktualne probleme jer se time ne odmaras vec si samo na preseljenom radnom mjestu. Koga briga da te u inboxu doceka i 10000 mailova koje treba rijesiti kad se vratis? Kad si na odmoru si na odmoru. Trenutno je u SAD-u u izradi studija o radnim navikama koliko kosta poslodavce sto izmaraju ljude. Ima ljudi koji rade preko 50 sati radni tjedan i nisu nista vise produktivni nego u zemljama poput Francuske gdje radni tjedan traje 35 sati (rade 7 sati dnevno) jer sve nakon 40 sati (8 sati dnevno) je jako neproduktivno. Dapace u SAD-u zbog takvih navika strahovito raste broj depresivnih osoba i fizicki i psihicki iscrpljenih osoba koje su cesto(cesce) na bolovanju, procjenjuje se po onome sto sam citao da to poslodavce kosta oko 200 milijardi dolara godisnje, sto je ekvivalent oko dodatnih 5 miliona radnika (u prosjeku), a 5 miliona radnika vise bi rijesilo problem takvog radnog tjedna. U to cak nisu ukljuceni troskovi ljecenja spomenutih ljudi.

On topic: ostalo je jos 2 dana do releasea i sve sto radim je razmisljam kako zapocet igrat, koliko vremena posvetit farmanju, igrat ili ne igrat PvP i slicno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice