Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Meni loada prilično brzo. No, ono kaj me "muči" je onih 55% što se izjasnilo da su hardcore igrači. Ja za sebe smatram da sam casual, a nabio sam 10k sati na GW. Može bit da sam ja poremećen...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Guild Wars 2

http://gw2census.com/charts.php?pie=total&divide=charprofession

fenomenalna raspodjela po profesijama... ravnomjerno skros na skros

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
17 godina
gwammz0r kaže...

Meni loada prilično brzo. No, ono kaj me "muči" je onih 55% što se izjasnilo da su hardcore igrači. Ja za sebe smatram da sam casual, a nabio sam 10k sati na GW. Može bit da sam ja poremećen...

ne znam zbilja sta bi hardcore u gw tribalo znacit... pa nisu 5 man dungeons ko raids da traju satima, ako nista drugo max 1h.

sto se tice pvp dijela igre hardcore ce bit oni koji u pocetku smisle dobar build i koji ne budu imali 2 fps-a u WvW

igra je cisti causal po meni, osim ako ja nisam toliko hardcore da je to meni sve normalno

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

ne znam zbilja sta bi hardcore u gw tribalo znacit... pa nisu 5 man dungeons ko raids da traju satima, ako nista drugo max 1h.

sto se tice pvp dijela igre hardcore ce bit oni koji u pocetku smisle dobar build i koji ne budu imali 2 fps-a u WvW

igra je cisti causal po meni, osim ako ja nisam toliko hardcore da je to meni sve normalno

Pazi šta pišeš, da ne uvridiš nekog {#}

17 godina
Guild Wars 2

Ne moze se sada zakljucit sta je HC u GW2... ni GW kad je izisao nije imao neki HC content... Naprosto si napravio lika, sako si imao frenda ili 2 preso si ga jednostavno, inace si se dobrano namucio samo sa henchevima, ali sve je to bilo izvedivo.

Onda su poceli izbacivati end game content poput underworlda, FoW,  soorows furnace itd.

U factions si imao ona 2 bossa, jednog kod kurzicka, jednog kod luxona, za svakog je trebalo napraviti cijeli dungeon, a onda jos i Hc mod...

Nightfall je imao cijeli DoA u HC kao izazov za HC igrace, a i EotN je donio puno HC sadrzaja koji vecina casual playera nije ni takla.

Mozda GW2 na releaseu nece imati TOLIKO Hc sadrzaja, iako eksplorable mod koliko cujem dosta lici na to (ja ga nisam isprobavao u beti), ali budi uvjeren da ce sa vremenom uvodit vise sadrzaja koji ce i takve HC igrace zadovoljit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pitanje: ako se domognem i navučem na GW2 na koji server (ako su već poznati) će se smjestit velika balkanska većina... da nelutam bezveze u svit, ipak da se bude svoj na svome

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Koliko sam shvatio Gandara.

EDIT: sad sam nekaj malo vise igral PvP - ovo je ludnica. Nadam se da ce do ubrzo nakon releasea izbaciti game mod koji nije conquest. Znam da su spominjali da ce biti duelanja skoro, ali to nisam uspio naci potvrdu, ali nisam nasao najave za PvP modove. Oce bit capture the flag ili who gets the most kills ili ovako nesto?

BTW dodali su novu PvP mapu, neka obala, ima i gusarski brod i vod i svasta nesto (ako se ne varam, nisam neko vrijeme igrao sPvP).

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 21:55 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

Koliko god se trudim i koliko god mi je super nemogu jednostavno igrat na ovim strees testovima, ne želim si ništa spoilat sada. Zato jedva čekam subotu i headstart!

Jeste odlučili s kojom ćete profesijom krenuti u pohode? Ja još važem.

Paragon

2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

100% norn warrior

I nisam jedini ovdje... a koliko citam po forumima norn ce biti najmanje igrana rasa, a warrior je 3. ili 4. (ocekivana) najpopularnija profesija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Sažetak današnjeg stress testa:

-Random teleport

-Nova sPvP mapa

-DC

-DC

-Random teleport

-DC

-DC

-DC

-DC

-DC

Čekamo subotu....

Charr warrior

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 22:39 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nema šanse se odredit za klasu.

ranger navodno sucka sa longbowom ili shortbowom u pvpu ( tako sam cuo )

ili mesmera.

norn!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
venomyo kaže...

ranger navodno sucka sa longbowom ili shortbowom u pvpu ( tako sam cuo )

ili mesmera.

norn!

Sucka za koga? Nekoga tko moze prilicno dobro s njim baratati ili za nekog njuba? Ili opcenito za nekoga prosjecnog?

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina
neaktivan

Slikuljci ;)

1 1

2 2

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozz svi, tema je preduga da citam sve pa bih samo htio upitati dali ce mi komp, graficka primarno, moci vrtiti GW2 na high u 1080p rezoluciji.

i7 920@3.6
P6T SE
6GB RAM
HD5850

Ako netko ima slicni konfiguraciju volio bih cuti njegovo misljenje. Mislim da CPU i RAM ce biti ok samo bih mozda trebao GPU nadograditi. Kako nisam HC gamer, ako ova konf. moze da gura GW2 na high/1080p bez problema da netrosim lovu bezveze.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
venomyo kaže...

jedino sto ja nebi igro je asura guardian. samo zbog toga ako tankas (iako nema svetog trojstva i svako moze drzat agro svi znamo da ce ga vecinom drzat klase s vise hp-a i deffa) a midget si nema mi smisla da pokusavas zastit npr ogromnog norna od rangerove strijele u glavu (ili bilo kojeg ranged napada bilo koje druge klase ili moba). osim ako skakuces 1.5m u zrak ili imas neku super kul uber racial da sa asura guardianom mozes zaustavljat projektile oko sebe. znam da ne treba trazit realnost u ovim igrama al jbg nekad me ponese roleplay (mozda je to sad zbog nesanice zbog koje nisam spavao duze vrijeme pa mi misli lete svuda) 

14 godina
Guild Wars 2

Molim pomoć...

Idem kupiti igru na njihovoj službenoj stranici   https://buy.guildwars2.com/en/buy/digital-edition  ali ne mogu izabrati pod country Hrvatsku?!

Gdje i kako se to mjenja???

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
brainiac kaže...

Pozz svi, tema je preduga da citam sve pa bih samo htio upitati dali ce mi komp, graficka primarno, moci vrtiti GW2 na high u 1080p rezoluciji.

i7 920@3.6
P6T SE
6GB RAM
HD5850

Ako netko ima slicni konfiguraciju volio bih cuti njegovo misljenje. Mislim da CPU i RAM ce biti ok samo bih mozda trebao GPU nadograditi. Kako nisam HC gamer, ako ova konf. moze da gura GW2 na high/1080p bez problema da netrosim lovu bezveze.

Unaprijed hvala.

Ne znam vise odakle ovo, ali evo charta sa grafuljama:

GW2 performance GW2 performance
Nadam se da ce vam smiva pomoci!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 23:48 (Rhodin).
17 godina
neaktivan

Vise nego pomoglo. Zahvaljujem.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hmmm, human thief ili guardian...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Hmmm, human thief ili guardian...

Human thief

Norn guardian

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
neaktivan

Norn ili Human Mesmer. 

17 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

Norn ili Human Mesmer. 

Human mesmer.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Na današnjem stress testu sam se samo poigrao sa character creatorom i trčao malo po Queensdaleu. Odlučio se (već davno) za Human Guardiana, Desolation server i jedan mali novi guild. Sva željena imena rezervirana preko GW1. Do subote gledam samo countdown od WoodenPotatoesa i pokušavam se ne podsjećat na ispite koji slijede.

Evo i novi lore video od WP:

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 4:33 (stitch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 6:49 (Fluid Chili).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
gwammz0r kaže...

Ni meni to nije jasno baš. Valjda misle da je moderno reć da su hardcore. Vrag će ga znat.

13 godina
protjeran
Arkulin kaže...

Slikuljci ;)

Final Fantasy mač i Primeval Armor iz GW1. {#}

15 godina
Guild Wars 2

Po meni najbolja definicija HC gamer.a

"A casual gamer is someone who schedules the game around their life, while a hardcore gamer schedules their life around the game."

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Pa da, ali pitanje je bilo sto je to HC sadrzaj u igri... HC i casual gamer ne postoji - ili si noob ako nisi cijeli zivot posvetio igri, ili si nolifer ako jesi, barem tako chat kaze. Jedino sami sebe ljudi nazivaju casual ili hc igracima.

U WoW-u se puno toga nazivalo hc sadrzajem. Istina je (po meni) da od vanille hc u WoW-u ne postoji. Postoje pojedini raidovi i stvarno su teski kad udjes u njih bez geara. Za 8-10 tjedana kad ljudi imaju max tier armor (ili najbolji tierless armor) i bolja oruzja iz tog raida, gemaju ih i runaju, raid postane setnja u parku. Ono sto se na pocetku jedva izvodi sa 25 ljudi kasnije proletis i ako nije doslo dovoljno ljudi za 2 raida (sto je u zadnjem guildu bilo uobicajeno da idu 2 raida) - dakle ako nije bilo dovoljno ljudi za 2 raida, onda je islo 2 raida sa manje ljudi od kojih su barem pola bili igraci bez geara, dok ih je ostatak teama boostao. Mogo si bilo koji raid proci sa 10-15 ljudi koji su imali gear i znali svoj posao. Molim nekog WoW-asa da me uvjeri u suprotno ako moze, kataklizmu nisam probao.

U gw si uvijek imao isti gear. U sve end game sadrzaje se ulazilo radi skinova i minipetova. Sa vremenom je postalo lakse samo zato kaj si naucio sve kaj se moglo naucit o pojedinoj instanci i koristio si meta build za nju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ah...asura mesmer :D dobio sam leptiriće u trbuhu i samo se pojačavaju kako se taj sudbonosni čas bliži 

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
Guild Wars 2

Ja se dvojim između elementalista i necromancera,možda sylvari ili char.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice