Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2
Mblesc kaže...
toninho kaže...

Da to i ja mislim, ovisi od kuda je mislis aktivirat

A onda kad se vratim kući če radit normalno u EU ili ču im morati slati mail neki zbog provjere?

Mislim da bez obzira di je aktiviras kad predes u drugu regiju ces morat nekako verificirat da si to ti na accountu. Nakon toga slobodno koristis igru di god jesi.

15 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

Da, pa s obzirom da sam sada preko bare mislim je aktivirati od tuda... Nego, evo javili mi se konačno. Hoće mi vratiti novce na paypal account ali da bi se to ostvarilo trebao bih imati Visa karticu tu u Hrvaskoj, a ja je nemam. Platio sam AMEXOM direktno... I sad su probali prebaciti novce gore ali neide. Jel ima tko kakvu drugu ideju možda?

Šta ti nije dovoljan samo mail da bi primio novce na PayPal? https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?articleID=94024&topicID=11500011&m=TKB

16 godina
Guild Wars 2
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nije li zanimljivo da blizzard pusta patch MOP-a na isti dan kad se i GW 2 releasa?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...

Nije li zanimljivo da blizzard pusta patch MOP-a na isti dan kad se i GW 2 releasa?

Zanimljivo ili ne, nemojmo opet o tome. S obzirom da igra izlazi krajem 9 mj(ako se ne varam) to je mjesec dana prije za patch da se ljudi pomalo upoznaju sa pricom i pandama. Vjerojatno nije slucajnost sto se datum poslozio ali who cares.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Bez obzira na što je dosad bilo, morao sam spomenuti... Ono kao, nu, nismo znali da tada izdajete igru, al ima i dobra strana ovoga, serveri će nam manje bit opterećeni {#}

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Hehe ja sam vec navio sat u 5 i po ujutro za subotu, najbolje direknto iz vana doc na gw2. 

Sve su to marketinski trikovi, samo da sve prode glatko i ja sam sretan, a sad ko ce igrat jedno a ko drugo nije na meni da sudim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Ej bok ljudi.

Ovim putem pozivamo sve gamerske snage da se pridruže [ ACID ] guildu. 
Ako ste u potrazi za organiziranim i korisnim guildom ne tražite dalje! 
Mi nismo samo obični gameri, mi smo uska grupa prijatelja koja traži još 
individualaca sličnog mišljenja da krenu sa nama u osvajanje Tyrie. 
Ako ste u potrazi za stjecanjem novih prijateljstva u guildu 
u kojemu je ljudima istinski stalo dok se zabavljate, steknete maximalni skill 
te ulovite odlične iteme ovo je guild za vas. 
Sve rase i profesije su dobrodošle!  

Informacije o guildu: 

* Tag i Ime Guilda: [ACID] Acid Overlords  
   * Guild osnovan: 2006 godine 
   * Hrvatski Guild 
   * Članovi guilda i guild aktivan od početka pa skoro do samoga kraja Guild Warsa 1 
   * Server za Guild Wars 2: [ Gunnar's Hold
   * Voice Chat: Ventrilo server 
   * Website: [ gw2kavana.com
   * Forum: [ gw2kavana.com/forum ] 
   * Igramo: [ PvP i PvE ]

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se javite. 

Vidimo se!
Web Site [ http://gw2kavana.com ] Gw2 zajednica
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 1:21 (Gw2Kavana).

4 0 hvala 3
14 godina
Guild Wars 2

Danas je novi stress test, od 21:00 - 01:00.

Paragon

5 0 hvala 6
15 godina
Guild Wars 2
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Gw2Kavana kaže...
Ej bok ljudi.

ACID, nemojte se radit grbavi i dođite na Gandaru, ffs. {#}

14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
Gw2Kavana kaže...
Ej bok ljudi.

ACID, nemojte se radit grbavi i dođite na Gandaru, ffs. {#}

Na Gandari će na kraju bit svi iz ex-yu osim ACIDA...Dečki, selite se knama, inače ak se crossamo u wvwvw, samo genk slijedi {#}

CM,Ex-yu,Svet Kompjutora,SiV...svi smo na Gandari

Croatian Maniacs
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jedno pitanje za budući GW2 puk...

Da li vam je bitan estetski izgled to jest veličina oružja/karaktera/armora itd. Mislim, znam da je, al ono što mene muči je recimo kad pogledamo Asure, pošto su kepeci, imaju armore i oružja sukladno svojoj veličini dakle sve umanjeno.

E sad, meni se osobno jako sviđaju Asure. Čini mi se da su pokretljiviji od ostalih rasa, usporedba Norn i Asura, što u jednu ruku ne mora bit jer vjerujem da je brzina kretanja, dodge i jump za svaku klasu isto.

Dakle, Asure imaju sve u sitne detalje odrađeno, sword je ko pol šibice, GS je ko šibica a da ne govorim o ostalim oružjima. Što se armora tiče isto tako kao i za oružja. Ono što želim reći je to da kad jednog dana napravim Legendary GS oću da ga gledam da se divim a ne da izgleda ko pcmoljak na mom karakteru.

Jel još netko ima ovakvih problema ili sam ja malo zabrijo {#}

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Fluid Chili kaže...

Mene najviše brine dostupnost svih armor skinova svim klasama. Nikako mi ne paše činjenica da necro, mesmer i ele mogu nositi isti armor. Kak ću ih razlikovat na većim udaljenostima? Pffff.

15 godina
Fluid Chili kaže...

Da li vam je bitan estetski izgled to jest veličina oružja/karaktera/armora itd. Mislim, znam da je, al ono što mene muči je recimo kad pogledamo Asure, pošto su kepeci, imaju armore i oružja sukladno svojoj veličini dakle sve umanjeno.

E sad, meni se osobno jako sviđaju Asure. Čini mi se da su pokretljiviji od ostalih rasa, usporedba Norn i Asura, što u jednu ruku ne mora bit jer vjerujem da je brzina kretanja, dodge i jump za svaku klasu isto.

Dakle, Asure imaju sve u sitne detalje odrađeno, sword je ko pol šibice, GS je ko šibica a da ne govorim o ostalim oružjima. Što se armora tiče isto tako kao i za oružja. Ono što želim reći je to da kad jednog dana napravim Legendary GS oću da ga gledam da se divim a ne da izgleda ko pcmoljak na mom karakteru.

Ja bas zbog toga ne biram rase niskog rasta, nije to toliko lose dok se kraj tebe ne nadje neki norn kojem je oruzje vece od tebe :) meni asure izgledaju kao zaigrana djeca ali njihova velicina bi mogla imati prednosti tipa tezeg uocavanje u pvp.u do laksih skokova u jumping puzlama. Inace meni je to zadnja rasa koju bi igrao u gw2 :)

norn - charr - human- sylvari - asura

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Mene najviše brine dostupnost svih armor skinova svim klasama. Nikako mi ne paše činjenica da necro, mesmer i ele mogu nositi isti armor. Kak ću ih razlikovat na većim udaljenostima? Pffff.

Nikako osim heavy, medium, light...osim ako ih selektiraš što se podrazumijeva :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Prvo moram znat koga ću selektirat, kaj ne? :D Ako mi dolaze necro, mesmer i ele obučeni u isti armor - bezveze gubim vrijeme na rotaciju selektiranja targeta. Možda zabrijavam jer sam naviknut na raspoznavanje profesija prema armorima. Budem se naviknul valjda. DDE je tu i čeka se subota.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

uskoro gadne pripreme za headstart.

očistit komp od govana , napravit freespace , očistit ga od prašine da se glanca , cable menagement, dezinficirat tastaturu i miš , obrisat monitor sa procare cleaning fluidom , probudit subwoofer gadnim basom, uštekat headset,

a onda na sebe odrezat nokte na rukama i nogama oprat se detaljno, opskrbit se jednostavnim jelima ( ima i zdravih i brzih ne bi vjerovali )...

i onda cekat launch.{#}

6 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Imam isti problem ko Chilli - asure su j*beno prezabavna klasa i definitivno imaju najbolje animacije pokreta, ali me strasno odbija cinjenica da je sve na njima toliko malo. Gledao sam sada u zadnjem stres testu vise armora na asuri bas da procijenim sto bih mogao igrat i armori cak toliko ne izgledaju lose ako stavite da se helm ne vidi. Ako se pak helm vidi onda je katastrofa (za heavy armor barem).

I svi macevi i sve izgleda ko cackalica na njima, ali primjetio sam da mi to ne smeta bez helma i kad igram guardiana i elementalista. Buduci ce mi ele biti sylvari (jednostavno mi tako pase za klasu/rasu) onda cu asura guardiana imat, a legendary GS cu slagati na norn warrioru koji ce mi biti main.

Asuru cu vjerojatno igrat kao 4. lika ako ikad dodjem do njega (ipak treba imat vremena doci do 2. ili 3. lika), sto mi je zao jer su jako smijesni i bilo mi je super fora gledat to smijesno malo bice kako se krece, ali ne mogu zanemarit cinjenicu da mi za likove koje planiram eventualno igrat na asuri odgovara guardian, a to mi je 4. profesija po rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni su Asure otkaceni skroz,ali isto ih ne namjeravam igrat u pocetku bas radi tih minijaturnih armora i weapona.

Mrzim uplitat WoW u pricu,ali u 8 godina igre nikad nisam ni jednog gnome-a napravia, niti mi je padalo isto na pamet.

Jednostavno nisu bili zanimljivi i izgledali su retardirano totalno, a daleko najveci minus im je bia sta se armori i weaponi uopce ne primjecuju na njima.

Asure na srecu ne pate od prva dva problema :)

Main ce mi biti Human ili Charr warrior, po mom misljenu te dvi rase najbolje izgledaju u plate armoru

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mnogima su u WoW-u bili simpa mali gnomići :D Čak i sitni. Asure su jednako simpa. :)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ja cu igrati asuru kao maina vjerovatno, uopce nemam neke komplekse od toga da li mi se armor vidi ili ne =)

1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Pa dobro, svakom svoje, ali ne mogu zamisliti da si tratim vrijeme i transmutation stoneove i sto vec ne na armor na asuri koji se nece ni vidjet ili ce sav biti izdeformiran. Ili recimo slozit legendary GS koji ce biti velicine norn daggera.

Rasa ko rasa su fora, ali dalje od animacije kretanja ne bih isao popitanju vizualnog dozivljaja asura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni je norn warrior prva opcija mada cu ja odmah popunit sve slotove s drugim charovima cisto radi rođendanskih poklona;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 11:57 (Astrais).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fluid Chili kaže...

meni je izrazito bitan armor i weapons na liku. pogotovo kad sam vidio one dungeon setove od t3 pa nadalje smucio mi se zivot. sva sreca pa mogu minjat izgled itema

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Guild Wars 2

Po meni isto asure imaju nekako najfluidnije pokrete, ali istina za lika kojeg ces gledat satima, nabavit sav taj shiny armor i eventualno nesto i kupit sumljicav sam po izgledu istog, ali opet sa druge strane su mi norn-ovi tromi po pitanju kretnji. 

E sad sto uzeti, ko zna napravit danas u stress testu sve kombinacije pa pogledat malo, nema druge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Pa norn je jaaako trom, ali netko je to vec objasnio. Norn je ogroman... asura mu dodje negdje u razinu kukova po visini. Da bi se kretali istom brzinom asura mora micati noge 2-3 puta brze. Da asura ne bi djelovao kao vjeverica na speedu, norna je trebalo dosta usporit, ali to je normalno... jednako tako divovi u svijetu (ko je vidio onoga u char vl 15+ mapi) se krecu jos sporije.

Ne znam, mene iskreno norn ne smeta kako se krece... dozivljavam ga ko ogromno stvorenje koje, kako kaze obi wan, primi balkonska vrata u ruku (citaj ogromni siroki greatsword) i mlati sve oko sebe. Prednost norna je sto se svi armori jako dobro vide na njemu i djeluju masivno i opako. Ipak kod norna sam skuzio da moram pazit... ima ona 2-3 skina gdje su vratovi, ramena, a posebno guzica, puno presiroki i onda imas osjecaj da upravljas kombijem koji mase telefonskim stupom.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Rhodin kaže...

kako kaze obi wan, primi balkonska vrata u ruku (citaj ogromni siroki greatsword) i mlati sve oko sebe. 

bravo mladi padawane...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Rhodin kaže...

a posebno guzica, puno presiroki i onda imas osjecaj da upravljas kombijem koji mase telefonskim stupom.

15 godina
Guild Wars 2

Evo malo statistika, mene su iznenadili rezultati za profesije i rase.

http://gw2census.com/charts.php?pie=total&divide=charrace

Budite strpljivi jer se graf generira po 10+ sekundi. barem je meni tako

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice