Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Guild Wars 2

Što to ostalo? LOL Pa Hrvatska jest siromašna zemlja i cijene bi nam trebale biti posebne. Pogledaj nam GDP i usporedi s Ruskim, a oni imaju posebne (niže) cijene.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Što mislite o in-game shopu? Izgleda da će u njemu biti i armor skinovi iz GW1. Jasno mi je da za ovako veliku igru treba dodatni izvor prihoda, a i nije da svi moraju imat SVE skinove, ima ih preko 50 u igri koje mogu svi nabaviti.

ALI, iskreno me smeta što 800 gemova dođe 10$ ili 10€. Znači Amer će platit 60kn, dok ću ja 75 koji ionak imam 3 puta manje para od njega. A i nije da su stvari jeftine, 1 slot za lika je 75kn.

To je sve opcionalno, al eto proširiš si malo inventory sa vrećama, slot za lika, pikneš koji skin iz GW1 jer te čopi nostalgija i opla.. blizu mjesečne pretplate :D

Na kraju krajeva, Anet je jedina firma uz CDprojekt kojima bi dao lovu i ne požalio za to.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Da, samo koji dio Rusije?

Imas Moskvu kao jedan od najskupljih gradova na svijetu sa hrpetinom ultrabogatasa, a opet imas istocnu Rusiju gdje ljudi dan danas kopaju snijeg i tope ga da bi imali pitku vodu.

Isto tako bi mogao reci kako su Kinezi bogat narod, iako je to istina tek za manji postotak ljudi tamo.

Imas tako i Tajland gdje imas ultrabogatase po svim svjetkim mjerilima, a sa druge strane hrpetinu ruralnog stanovnistva gdje ne mozes ni na papir stavit koliko godisnje zaraduju jer im se vecina ekonomije zasniva na razmjeni robe, maltene bez ikakvog doticaja sa novcem.

Hrvatska mozda ima puno sirotinje, ja se slazem, imamo i gladnih i beskucnika i svega, ali ipak nije toliko lose koliko se ponekad prica. Ne zelim ovime omalovazavat jadne penzionere koji su prisiljeni kopat po kontejnerima u poodmakloj zivotnoj dobi jer bi drugacije ostali gladni. Ne zelim omalovazavat ni mlade ljude koji ne mogu naci posao. Zelim samo reci da dosta nase "sirotinje" ima smartphone i mjesecni racun za mobitel preko 100kn. Da nam se dosta ekonomije i dalje zasniva na crnoj ekonomiji i iako trenutno jedmo u dosta strmoj silaznoj putanji, sreca je da nas jos uvijek nisu smjestili u razred nizi od BBB- jer tada bismo doista imali i nize cijene igara, ali bojim se da bi vecina ljudi ostala bez onoga sto ima.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

jos 5 dana ^^ . ovaj tjedan moram komp pripremiti.... instalirati fraps, ocisiti 500gb prostora te smisliti sa cime uopce poceti ... Asura ce biti prvi, najvjerovatnije thief,ali jos nisam ziher -.- .

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sliver kaže...

Što mislite o in-game shopu? Izgleda da će u njemu biti i armor skinovi iz GW1. Jasno mi je da za ovako veliku igru treba dodatni izvor prihoda, a i nije da svi moraju imat SVE skinove, ima ih preko 50 u igri koje mogu svi nabaviti.

ALI, iskreno me smeta što 800 gemova dođe 10$ ili 10€. Znači Amer će platit 60kn, dok ću ja 75 koji ionak imam 3 puta manje para od njega. A i nije da su stvari jeftine, 1 slot za lika je 75kn.

To je sve opcionalno, al eto proširiš si malo inventory sa vrećama, slot za lika, pikneš koji skin iz GW1 jer te čopi nostalgija i opla.. blizu mjesečne pretplate :D

Na kraju krajeva, Anet je jedina firma uz CDprojekt kojima bi dao lovu i ne požalio za to.

A mozes farmat zlatnike i mijenjati ih za gemove a lovicu piknut za ekspanziju....

Da su mogli za nas na balkance malo spustit cijene, mogli su... {#}

15 godina
Rhodin kaže...

Da, samo koji dio Rusije?

Imas Moskvu kao jedan od najskupljih gradova na svijetu sa hrpetinom ultrabogatasa, a opet imas istocnu Rusiju gdje ljudi dan danas kopaju snijeg i tope ga da bi imali pitku vodu.

Isto tako bi mogao reci kako su Kinezi bogat narod, iako je to istina tek za manji postotak ljudi tamo.

Imas tako i Tajland gdje imas ultrabogatase po svim svjetkim mjerilima, a sa druge strane hrpetinu ruralnog stanovnistva gdje ne mozes ni na papir stavit koliko godisnje zaraduju jer im se vecina ekonomije zasniva na razmjeni robe, maltene bez ikakvog doticaja sa novcem.

Hrvatska mozda ima puno sirotinje, ja se slazem, imamo i gladnih i beskucnika i svega, ali ipak nije toliko lose koliko se ponekad prica. Ne zelim ovime omalovazavat jadne penzionere koji su prisiljeni kopat po kontejnerima u poodmakloj zivotnoj dobi jer bi drugacije ostali gladni. Ne zelim omalovazavat ni mlade ljude koji ne mogu naci posao. Zelim samo reci da dosta nase "sirotinje" ima smartphone i mjesecni racun za mobitel preko 100kn. Da nam se dosta ekonomije i dalje zasniva na crnoj ekonomiji i iako trenutno jedmo u dosta strmoj silaznoj putanji, sreca je da nas jos uvijek nisu smjestili u razred nizi od BBB- jer tada bismo doista imali i nize cijene igara, ali bojim se da bi vecina ljudi ostala bez onoga sto ima.

Samo sto trebas gledati prosjecnu kupovnu moc gradjana pojedine zemlje a ne mali dio izuzetaka. Igre su kod nas realno skupe, jer 400-500kn mjesecno za 1 igru je puno. Mozda ne osobama u radnom odnosu koje su samci i zive jos uvijek s roditeljima (nemam tu nikakvu namjernu nikoma omavlozavati jer svi smo jednom bili u tom povlastenom polozaju :) ) pa im tih 500kn ne prestavlja neki veci trosak. Ali kada dodje obitelj, kuca, rezije, registracije, grijanje, hrana i nedo bog 1 godisnji odmor tih 500kn nije malo, pogotovo ne ako si kupis par igara godisnje. Lako je amerima dati 60$ kada im je to kao nama 60kn, da zivim (a nadam se kroz godinu dana da i hocu) tamo imao bi svaki naslov.

Mislim o cemu mi pricamo, jedan kanađanin za iphone4s daje 1/5 svoje place dok ja dajem 1 svoju cijelu placu a cijena uredjaja je ista u obje zemlje!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Novi peč, 9k+ fajlova.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ako je tko propustio evo jedan genijalni builder:

http://gw2skills.net/editor/en/

15 godina
Guild Wars 2

zgodan magic find weapon

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Arkulin kaže...

Novi peč, 9k+ fajlova.

Asti 100, oko 9600 ih ima, mašala!

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

HOT HOT {#}

ONLINE CASH SHOP OVDJE

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
VooDooZg kaže...

Imam jedno pitanje koje me kopka u vezi GW1 kod Attributes, naime  dali se isplati filati attributes preko 12  npr sad kod rangera imam maksimalnih 12 marksmenship + 1 na glavi +3 na runi  i to je sve skupa 16  - e sad kakva je razlika to u odnosu na to da je na 12 odnosono dali tih 4 više utječe samo na par dam više ili utjece i na armor penetration puno i na critical hit ??  da ih potrošim na nešto drugo ako ne utjece

hvala hvala

Da, za Marksmanship ti se svakako isplati staviti superior runu unatoč tome što gubiš 75 healtha. Ranger to bez problema podnosi u PvE jer ima 70 AL, a i najčešće je izvan dometa zločestih mobova. Na casterima koji imaju 60 AL ti se superior niti isplati niti je potreban. Eventualno na nekakvim speed clear runovima gdje će dobit lijepo grupirane mobove se isplati, ali u PvE im ne treba.

Na armor penetration ti utječu skillovi i onaj sundering bow string i tip luka; hornbow ima 10% AP po defaultu. Inače, armor penetration je lagana banana. Više ti se isplati nosit jedan vampiric i jedan zealous bow. Ja preferiram recurve - brži su od longbowa, a imaju veći domet od shortbowa. Vamp i zealous samo mijenjaš po potrebi. Barrage spam je totalno jednostavan i krajnje ubitačan s ovom kombinacijom.

13 godina
protjeran
sliver kaže...

Ako stvarno budemo imali sve armor skinove iz GW1 - nitko sretniji od mene.  Kako ću si eleicu odmah u Elite Sunspear obuć, uf uf uf. Još samo da monka vrate... {#}

14 godina
neaktivan

Asura thief u Vabbi , a ranger ide u elite kurz, dok warr i necro u obsi :D

Croatian Maniacs
17 godina
smiglcro kaže...
Rhodin kaže...

...

Samo sto trebas gledati prosjecnu kupovnu moc gradjana pojedine zemlje a ne mali dio izuzetaka. Igre su kod nas realno skupe, jer 400-500kn mjesecno za 1 igru je puno. Mozda ne osobama u radnom odnosu koje su samci i zive jos uvijek s roditeljima (nemam tu nikakvu namjernu nikoma omavlozavati jer svi smo jednom bili u tom povlastenom polozaju :) ) pa im tih 500kn ne prestavlja neki veci trosak. Ali kada dodje obitelj, kuca, rezije, registracije, grijanje, hrana i nedo bog 1 godisnji odmor tih 500kn nije malo, pogotovo ne ako si kupis par igara godisnje. Lako je amerima dati 60$ kada im je to kao nama 60kn, da zivim (a nadam se kroz godinu dana da i hocu) tamo imao bi svaki naslov.

Mislim o cemu mi pricamo, jedan kanađanin za iphone4s daje 1/5 svoje place dok ja dajem 1 svoju cijelu placu a cijena uredjaja je ista u obje zemlje!

Al na to utjece i mentalitet gradjana.

Kanadjanin ni lud ne bi dao cijelu placu na mobitel. Hrvat ne samo da daje placu za mobitel vec i vise od place, digne kredit i placa skupi mobitel mjesecima samo da ga moze stavit na stol. to je ipak pitanje prestiza.

Mi smo odlicni kupci svih takvih proizvoda. Cak i uz cinjenicu da je vecina takvih i slicnih proizvoda kod nas skuplja nego u ostatku europe, mi i dalje dobro stojimo u broju prodanih.

Vidi veselja sad kad dodje iPhone5 za kojih mjesec dva (ove godine u svakom slucaju) - u redu ce se stajat da ga se kupi, potplavicat ce se zaposlenici samo da ostave koji ispod pulta.

17 godina
gwammz0r kaže...
sliver kaže...

Ako stvarno budemo imali sve armor skinove iz GW1 - nitko sretniji od mene.  Kako ću si eleicu odmah u Elite Sunspear obuć, uf uf uf. Još samo da monka vrate... {#}

to vjerojatno moras kupit a ne prinit iz HoM

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Guild Wars 2

Ne brine to njega, on je farmz0r iako se zove gwammz0r , pa ce si sve to sa vremenom nafarmat {#} .

Salim se... iako, ovisno o tome sta ponude, nije to tako nemoguca opcija. Ipak, trebat ce vremena... Meni je primarno bank tabova 2-3 otkljucat, mozda 1-2 bag slota na mainu, pa cu sa vremenom vidjet.

Bank tab je 600 gemova, ima ih 8 za otkljucat, svaki ima 30 slotova. 6*8=4800 to je 60€ ako se ne varam.... dugo ce se to farmat unutar igre. Onda po liku se moze otkljucat 7 bag slotova, svaki je 400 gemova, dakle oko 35€ po characteru gdje vam fali mjesta ako ocete zmaksat kolicinu inventory mjesta (za hrcke kojima sve treba). Tu smo vec na 100€ skoro farmanja unutar igre... Nece biti moguce postic ove godine i bojim se da ce mi na to otic i previse vremena, ako ce doista trebat toliko mjesta. al opet.... mjesta za spremanje itema od farmanja treba samo farmerima, pa pretpostavljam da to nece biti toliki problem.

Onda cemo vidjet za ove kozmeticke dodatke, ako se doista napalim na nesto.

Ali kako sada stvari stoje, preci cu igru i igrat ju casual radi vremena koje imam za igru... sumnjam da ce uspjet puno toga otkljucavat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

to vjerojatno moras kupit a ne prinit iz HoM

Kako god da to implementiraju - bitno je da implementiraju. Različitost armora u GW1 je nešto prekul. Ako stave da ih se samo prenese iz HoM, odlično - jer imam sve armore otključane i ne moram gubit vrijeme. Ako stave da ih se može kupit za gemove - nije odlično, ali je opet dobro što su tu i naravno da ću farmat k'o manijak da si uzmem stvari koje mi se sviđaju. Onak, za HoM od monkice sam nafarmao sve elitne armore ikad i popikao ih tranu. Nije me se tjeralo da to radim, ali kaj ćeš kad imam blagi OKP i jednostavno "moram" nešto što si zamislim da "moram". Tako će bit i s ovime. :D

EDIT:  Hawtness eleica u najkul armoru ikad. Accessories: Asura naočale i Dragon staff, air magic afkors.

Helene Helene
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 13:09 (gwammz0r).
13 godina
neaktivan
idoh kaže...
Mblesc kaže...

Platio sam karticom nažalost. Amexom. Znači ostaje mi samo čekanje i to tko zna do kad??

Imaju i facebook account pa probaj i tamo preko commenta ih kontaktirat ako možeš.

Šta si ih tražio u mailu, refund ili novi key? Meni se čini da oni čekaju da im dođu novi keyevi buduću da su sad Out of Stock.

Tražio sam ih refund ali može i novi key. Svejedno mi je... Ali problem je u tome što nitko ništa ne odgovara nigdje već dva tjedna!!!! Lud sam već....

17 godina
Guild Wars 2

Mblesc bas mi je zao... vecina stranica je vracala novac... nadam se da nisi naletio na jednu gdje im je bilo isplativije naprosto zatvorit stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Mblesc bas mi je zao... vecina stranica je vracala novac... nadam se da nisi naletio na jednu gdje im je bilo isplativije naprosto zatvorit stranicu.

cdgamekeys.net je u pitanju. A sad sam našao info da su do danas 20.8. bili na godišnjemu pa čemo vidjet sad ovih dana. Ako ne, morat ću uzet novu igru! Ima netko pouzdanu stranicu? I još nešto, trenutno sam u Americi Južnoj, jel sad moram uzimati Us verziju ili je svejedno tj. da li su riješili taj region lock?

hvala

15 godina
neaktivan
Mblesc kaže...
Rhodin kaže...

cdgamekeys.net je u pitanju. A sad sam našao info da su do danas 20.8. bili na godišnjemu pa čemo vidjet sad ovih dana. Ako ne, morat ću uzet novu igru! Ima netko pouzdanu stranicu? I još nešto, trenutno sam u Americi Južnoj, jel sad moram uzimati Us verziju ili je svejedno tj. da li su riješili taj region lock?

hvala

I travel frequently. Will I be able to play Guild Wars 2?

Yes. The one-time verification system simply confirms that you have purchased the correct version of the game for your area of the world. Once that has been confirmed, you may play from any location you desire.

How does regional restriction affect my Guild Wars 2 home world?
Home Worlds

The very first time you start the game you will be asked to select your home world. Although by default we display the worlds that are hosted in your regional data center, you are free to select a home world from either region at this time. So if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, please feel free to do so.

13 godina
neaktivan
Arkulin kaže...
Mblesc kaže...
Rhodin kaže...

hvala

Yes. The one-time verification system simply confirms that you have purchased the correct version of the game for your area of the world. Once that has been confirmed, you may play from any location you desire.

Home Worlds

The very first time you start the game you will be asked to select your home world. Although by default we display the worlds that are hosted in your regional data center, you are free to select a home world from either region at this time. So if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, please feel free to do so.

Hvala ti. Znači sistem automatski odredi. Ali sad ako ču morati uzimati novu igru jel moram uzimati US ili EU verziju s obzirom da sam u Americi? 

15 godina
Mblesc kaže...
Rhodin kaže...

hvala

Samo cu s nadovezat u vezi stranice, jako mi je zao sto se to desilo, moje misljenje je da ce oni vratit taj novac ili ce nadomjestit ispravnim keyem jer po meni puno bi veci gubitak bio za njih da zatvore stranicu, a otvorenu je nemogu pustit jer im je reputacija narusena. Samo je sad pitanje vremena a to je ono najgore. 

Sto se tice drugih stranica ja ima jednu na kojoj sam vec pokupovo(najvise za wow gc-a i keyeva za ekipu u vrijednosti preko 1k $ i sve je savrseno radilo) 

http://www.gamecards.eu/ 

Posto imam tamo status best-buyera ako neom treba dodatni dokaz da je stranica legit mogu slikat svoje narudzbe na accountu, ali su stvarno jako brzi i dosta jeftini u odnosu na konkurenciju a sto je najbitnije sigurn su. 

Sto se tice tvog drugog pitanja, mozes uzet normalnu eu verziju i aktiviras je u HR ili di vec zivis, i onda im samo posaljes mail u kojem im govoris da inace putujes te da bi koristio acc u drugim regijama, mislim da ce trazit samo nekakvu verifikaciju u odnosu na acc details tipa mozda key i sliku osobne te bo to trebalo radit bez problema. Nemoj me drzat za rijec, vjerojatno ovdje ima ljudi koji su puno bolje informirani u vezi toga.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel zna možda netko kaki će bit mountovi?

0 0 hvala 0
15 godina
Mblesc kaže...
Arkulin kaže...
Mblesc kaže...
Rhodin kaže...

hvala

Home Worlds

Hvala ti. Znači sistem automatski odredi. Ali sad ako ču morati uzimati novu igru jel moram uzimati US ili EU verziju s obzirom da sam u Americi? 

US verziju ako je planiraš aktivirati od tamo ukoliko sam ja dobro to shvatio.

"The one-time verification system simply confirms that you have purchased the correct version of the game for your area of the world."

15 godina
Guild Wars 2

Da to i ja mislim, ovisi od kuda je mislis aktivirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, pa s obzirom da sam sada preko bare mislim je aktivirati od tuda... Nego, evo javili mi se konačno. Hoće mi vratiti novce na paypal account ali da bi se to ostvarilo trebao bih imati Visa karticu tu u Hrvaskoj, a ja je nemam. Platio sam AMEXOM direktno... I sad su probali prebaciti novce gore ali neide. Jel ima tko kakvu drugu ideju možda?

Tako da su mi ponudili opciju da pričekam release day i da če onda opet imati keyeve za prodavat. Doduše gubim 3 day head start ali očito da je to jedina opcija sada trenutno... 

17 godina
joca45 kaže...

Jel zna možda netko kaki će bit mountovi?

Jeb*no će izgledati - beam me up Scotty! {#}

Teleport "waypoint" i asura gates ka portal u stargate-u. {#}

13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Da to i ja mislim, ovisi od kuda je mislis aktivirat

A onda kad se vratim kući če radit normalno u EU ili ču im morati slati mail neki zbog provjere?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice