Takoder primam erorr 48
EDIT: uspio uci
Takoder primam erorr 48
EDIT: uspio uci
20% off any game DL at GreenManGaming. Includes Borderlands 2 and Guild Wars 2
To take advantage simply go to GreenManGaming and add the following coupon when checking out:
PCGMR-GREEN-SUMMR
The code is valid until 8/17.
Serious Sam 3: BFE -84% 6,25€
http://www.gamersgate.com/DD-SS3/serious-sam-3-bfe
Uspio ući iz prve ali mi tlaka igrat, čeka se 25-ti
bravo conane sine...
bravo conane sine...
Nek je sila s tobom Jedi Masteru...
Steta kaj ovoliko kratko traje... mislim steta kaj nije 25.08. , naravno... ali ovo je zavrsilo u trenu.
Pise preorder, nisam siguran, mislim da ti je to 1 dan head start ili cak ni to.
Pise preorder, nisam siguran, mislim da ti je to 1 dan head start ili cak ni to.
Hm, nebi htio cekati 28.8 ugl. poslao sam mail pa budem vidio:) tenks.
Trololo:) uopce se nisam sjetio GW2 stranice, samo 3 eura vise, budem kod njih i kupio(za tjedan dana), tenks Rhodin.
Ovo s majicom mi je fora ali ne zelim cekati
Taman sam 15ak minuta PvP odigrao, owno 5-6 likova i završilo. Meni dosta :D
jesi se navikao na Norn "sporo" trcanje? Preveliki su likovi i onda im animacije trcanja izgledaju usporeno, nadam se da ce to rijesiti do izlaska.
Koliko je najmanji paket gemova u ingame storeu? 10 €?
Nemogu se sjetit...
jesi se navikao na Norn "sporo" trcanje? Preveliki su likovi i onda im animacije trcanja izgledaju usporeno, nadam se da ce to rijesiti do izlaska.
Nemaju kaj 'rješit'. Stvar je jednostavna, norn visine 2.50m i asura visine 0.7m moraju trčati istom brzinom jer ne bi bilo fer i onda norn mora izgledat tromije.
Nemaju kaj 'rješit'. Stvar je jednostavna, norn visine 2.50m i asura visine 0.7m moraju trčati istom brzinom jer ne bi bilo fer i onda norn mora izgledat tromije.
Istina.
Meni su najbolje pogodeni Humani.
Human male s 2h hammerom ima predobre animacije.
Charrovi su mi sljedeci na listi.
Tako da se trenutno lomim koja ce mi rasa Warrior bit.... Naginjem prema Humanu,ali Charrovi su totalno badass....
Choices...choices....
Novi peč, cca. 11,706 fajlova
Oho, na 6% je skinuo 150MB - predvidjam jos 1 stres test
Nadam se nesto dulji od 1h... PvP je awsome i uopce mi nije zao kaj ce resetirat sve jer nis puno ne gubim time
Oko, na 6% je skinuo 150MB - predvidjam jos 1 stres test
Ma barem još tri kako su počeli.
Hehe, da, ali jesi li ikad vidio vise ispolishanu igru pri releaseu?
Radije jos 1 stres test svaki dan do releasea nego da bude u stanju u kakvom su bili... pa gotovo svi MMO naslovi koje sam igrao ispocetka.
Hehe, da, ali jesi li ikad vidio vise ispolishanu igru pri releaseu?
Radije jos 1 stres test svaki dan do releasea nego da bude u stanju u kakvom su bili... pa gotovo svi MMO naslovi koje sam igrao ispocetka.
Začudo, BWE 3 je bio malo bugovit, gotovo nikako, a već sam prije rekao da sam sve pogonio na high osim shadows( koji u svakoj igri isključujem)... Samo sam sreo jedan bug sa eventom dole kraj Jeztar falls-a u Metrica P. i još sam u jednoj špilji zapeo, neznam točno kojoj, ugl tada sam probavao Sylvari, sva sreća pa waypoint bio blizu .
Očekujem još barem tri stress testa, jer neželim start ko u Diablu 3! Nek se pripreme, ništa ih ne košta, jedino nas mogu oduševiti....
Bez stresnih situacija
Evo hladno pivo, može Erdinger?
Pa da, u tome i jest fora, dali su bete i dovoljno stres testova da se vide ti bugovi i moram priznat ono bugova sto sam vidio u ranijim betama i vratio se pogledat u BWE3 je bilo rijeseno. Strah me jedino na mapama za lvl 35+ ali vjerujem da ce to rijesit relativno brzo. Ipak, nekako ako je za sudit po sres testu jucerasnjem, nisam imao errora pri ulasku niti nekih posebnih problema u samoj igri (bilo je doduse lagga u WvW, ali prosli stres mi nije bilo, najavljivali su mogucnosti lagova za vrijeme testa jer ce "raditi na igri", pa se nadam da je to razlog i da pri releaseu toga nece biti).
Vidjet cemo sve, ali uglavnom sam zadovoljan time kako ovo izgleda.
Jos da nema te glupe sitnice da je 25.08. "tek" za 12 dana.
Ne... Ne... NE... NEEEEEEEEEEEEEEEEE ... Upravo si otvorio pandorinu kutiju, a taman smo prestali sa WoW vs GW2 raspravama....
I kako da ne bude stresa....
Citirat cu: "Oh, sh*t, there goes the planet." Samo zamijenite planet sa ovom temom
Kaj, pretpostavljam sad opet ne bu 2 dana normalne rasprave ovdje?
Cuj meni je to velika mana, jer su animacije trome, xx puta sam gledao da li imam kakav debuff na sebi na brzinu jer mi se cinilo da sporo idem. Nismo se razumjeli, ne zelim ja da se brzina hoda/trka mijenja, nego da se brzina izvodjenja animacije mijenja. Znam da su masivni i da su tromi ali ovo je vise kao slowmotion nego trom hod, pogotovo izrazeno kod "strafe".a. Znaci kraci koraci i brza animacija a brzina hodanja ostane kakva je bila. Ja cu probati napraviti sto je moguce manjeg Norn.a i ako mi to ne rijesi taj problem oko spore animacije ne znam hocu se moci prisiliti igrati tako i ignorirati to jer mi je inace Norn kao rasa sjela ko budali šamar :)
Ja mislim da je jedina mana GW2 sto nema pretplate, bude bilo masu djeca koja ce unistit community, zaspamat forume i tako dalje..
Nadam se da nebude kao i s League Of Legends.
Pa da, u tome i jest fora, dali su bete i dovoljno stres testova da se vide ti bugovi i moram priznat ono bugova sto sam vidio u ranijim betama i vratio se pogledat u BWE3 je bilo rijeseno. Strah me jedino na mapama za lvl 35+ ali vjerujem da ce to rijesit relativno brzo. Ipak, nekako ako je za sudit po sres testu jucerasnjem, nisam imao errora pri ulasku niti nekih posebnih problema u samoj igri (bilo je doduse lagga u WvW, ali prosli stres mi nije bilo, najavljivali su mogucnosti lagova za vrijeme testa jer ce "raditi na igri", pa se nadam da je to razlog i da pri releaseu toga nece biti).
Vidjet cemo sve, ali uglavnom sam zadovoljan time kako ovo izgleda.
Jos da nema te glupe sitnice da je 25.08. "tek" za 12 dana.
Ne... Ne... NE... NEEEEEEEEEEEEEEEEE ... Upravo si otvorio pandorinu kutiju, a taman smo prestali sa WoW vs GW2 raspravama....
I kako da ne bude stresa....
Citirat cu: "Oh, sh*t, there goes the planet." Samo zamijenite planet sa ovom temom
Kaj, pretpostavljam sad opet ne bu 2 dana normalne rasprave ovdje?
NE opet.... modovi, daj nekaj , neznam zabranite spominjanje WoW-a ?
Ja mislim da je jedina mana GW2 sto nema pretplate, bude bilo masu djeca koja ce unistit community, zaspamat forume i tako dalje..
Nadam se da nebude kao i s League Of Legends.
Nadjes si svoj comunity unutar igre (guildu ili frendove) i gubis vrijeme s njima. Problem bi mogao biti veca kolicina njubova u wvwvw.u. Za pvp si slozis team i prasis s njima, a u ostalim aspektima igre ti nitko ne moze smetati, mogu eventualno otežati neki event ako se stvori kriticna masa njubova i ne moze se izbalansirati s ekipom koja zna sto radi. Iako vjerujem da ce u end game eventovima ipak i te njubare biti od nekakve koristi u globalu :)
Daj chill ljudi, jedino tko spominje WoW ste vi lol:).
Smigl_Cro - U pravu si ali treba naci community nije to tek tako, nije bas da imam drustvo koje igra GW2..U balkanski gild uopce ne razmisljam ici.