Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Da, njihovo podne je nama 9 navecer.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Hehe, kraj toliko prijasnjih testova, sad ste se uspanicili oko danasnjeg koji traje samo 1h.

Pocinje vam u 8 navecer i traje do 9 navecer. To je vise za ulogirat se i pomoc Anetu u peak timeu vidjet jos kako im se serveri ponasaju jer su u cetvrtak imali nekih login problema.

Takodjer vama koji ste tek kupili igru da vidite character creation i tutorial, mozda jos koji renown quest, jer ako cete krenut trazit PvP izgubit cete se i proci ce tih sat vremena. Tako da predlazem malo si pogledajte klase, odlucite otprilike sta bi igrali, isprobajte taj tutorial i malo se jos promuvajte po gradu obliznjem, puno vise nebute stigli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Rhodin kaže...
...

Takodjer vama koji ste tek kupili igru da vidite character creation i tutorial, mozda jos koji renown quest, jer ako cete krenut trazit PvP izgubit cete se i proci ce tih sat vremena. Tako da predlazem malo si pogledajte klase, odlucite otprilike sta bi igrali, isprobajte taj tutorial i malo se jos promuvajte po gradu obliznjem, puno vise nebute stigli.

Sve to?! Haha, ja sam jos u closed beti na prvom character creationu potrosio bar sat vremena. {#}

U prvom BWE jos i vise. {#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
14 godina
Guild Wars 2!

Hmmmm... znači ako kupim igru sad to znači da navečer mogu ući u Stress Test? Nema veze što sam bio pozvan na taj neki beta weekend event, to se ne prenosi na večeras?

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Meni taman dosta tih sat vremena da frendu pokažem Guild Wars 2,da malo čovjek vidi igru,kak to zgleda i da se slučajno ne predomisli i odustane od kupnje {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 13:17 (mancekk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

E ekipa...dakle ovako stvari stoje. Sad me buraz malo neš ispitivao i došli smo do zaključka da na g2playu u naslovu piše jedna stvar, a u opisu druga (https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-EU-Digital-Standard-Edition.html) .  Dakle vele fino u naslovu pre-order, a u opisu pričaju kao da se radi o pre-purchaseu. Pa bi mene zanimalo što je stvarno posrijedi. Ako ima još netko tko je kupio istu stvar, neka nam malo razjasni o čemu se na kraju radi. Jer eto, ja uredno mogu skidat igru, ali nemam pojma da li to igra ikakvu ulogu.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina

evo sad nove muke... zavrsio skyrim, a jos 2 tjedna do gw2...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Ponovo sa novom rasom i klasom;)

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

13 dana :D

15 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

E ekipa...dakle ovako stvari stoje. Sad me buraz malo neš ispitivao i došli smo do zaključka da na g2playu u naslovu piše jedna stvar, a u opisu druga (https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-EU-Digital-Standard-Edition.html) .  Dakle vele fino u naslovu pre-order, a u opisu pričaju kao da se radi o pre-purchaseu. Pa bi mene zanimalo što je stvarno posrijedi. Ako ima još netko tko je kupio istu stvar, neka nam malo razjasni o čemu se na kraju radi. Jer eto, ja uredno mogu skidat igru, ali nemam pojma da li to igra ikakvu ulogu.

Pa majka mu stara, posalji ima mail ili ako imaju nekakovi chat, procakulaj sa njima. Netko tko je kupio ti nista ne znaci jerbo se svasta moze izmjeniti u par dana tako da ti je sigurnije pitati izravno kod sellera.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Jel to večeras ima nešto? De recite boni, da kupim GW2 ......

0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Uzeh GW2, nadam se da ću večeras moći onda ući u taj Stress Test.

Samo me muči to što nigdje na accountu ne piše da je igra stvarno kupljena. Jel svima tako ili?

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina

Drugar John sa live chata veli kako se radi o prepurchase verziji, ali nisu promjenili ime iste. Čisto da znaju ljudi za ubuduće ako će netko kupovat preko G2Play-a :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Jel danas stres test? :/

0 0 hvala 0
16 godina

Da, ali traje samo 1 sat.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Guild Wars 2!

Kupio sam igru na njihovoj starnici i dobio link za skidanje pa me zanima dali se igra mora skinuti u jednom komadu preko toga njihovog launchera ili je mogu skidati pomalo jel  bas sadi nemam puno vremena pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Kupio sam igru na njihovoj starnici i dobio link za skidanje pa me zanima dali se igra mora skinuti u jednom komadu preko toga njihovog launchera ili je mogu skidati pomalo jel  bas sadi nemam puno vremena pa me zanima.

mos skidat kako god oces...

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
skida se, sad je na 8%.... valjda će do 8 završiti :P

0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...
Rhodin kaže...
...

Sve to?! Haha, ja sam jos u closed beti na prvom character creationu potrosio bar sat vremena. {#}

Ti si imo pristup closed beti? You lucky bastard {#} mene nisu izvukli.

Istina, da, sad kad promislim, prvi put kad sam radio lika mi je trebalo nesto vremena. Iako sam znao sto cu igrat.

A vidi, sat vremena je jako malo... proleti maltene u trenu u ovoj igri.

Mozda malo PvP-a za nas ostale... mozda koji jumping puzzle ako znate gdje su i imate lika blizu.

17 godina
Rhodin kaže...
1domagoj1 kaže...
Rhodin kaže...
...

Istina, da, sad kad promislim, prvi put kad sam radio lika mi je trebalo nesto vremena. Iako sam znao sto cu igrat.

Mozda malo PvP-a za nas ostale... mozda koji jumping puzzle ako znate gdje su i imate lika blizu.

ja sam ga relativno brzo napravio s obzirom da su human male face ocajne osim jedne, pa je izbor bio lagan...

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Ma de, ja znam odo nekog ogromnog Norn warriora, da je ćelav i dat mu ime Pert..... wait for it... urabo, Perturabo, đeš bolje od primarha Željeznih Ratnika xD

0 0 hvala 0
17 godina
Radec kaže...
Ma de, ja znam odo nekog ogromnog Norn warriora, da je ćelav i dat mu ime Pert..... wait for it... urabo, Perturabo, đeš bolje od primarha Željeznih Ratnika xD

{#}

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Radec kaže...

{#}

HERETIC!

16 godina
Guild Wars 2!

piše da su beta stresovi samo za pre-purchase, no ja nisam kupio igru nego sam upisao key koji sam osvojio negdje, key za betu i mogu im pristupiti. Izgleda da onda nisu samo za pre-purchase ili sam đžabe dobio igru ??? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa recimo. Kod frenda sam igrao. {#}

Ali bas sam htio vidjeti sve opcije, tako da sam apsolutno sve slidere vise puta micao sim-tam dok ne bih bio zadovoljan, raznorazne kombinacije sam isprobavao, pa boje, tetovaze, dok nisam prilicno dobru Norn crvenokosu dobio :D. Za BWE sam pak radio novu likicu i novu profesiju, u closed beti sam elementalista igrao, ali mi nikako ne pase Norn elementalist, ono ogromna mrga, a tamo pljucka neke fireballove, a s Nornom bas zelim igrati, pa sam onda guardianicu zarollal, bilo je ponesto novotarija ako se ne varam kod stvaranja lika, pa sam i tu potrosio dosta vremena da dobijem ovaj put skoro savrsenu crvenokosu :D.

Ima jedan jumping puzzle u Wayfarer Foothills, spilja je u blizini onih nekih termalnih izvora gdje se par Nornova kupa ako se ne varam, ali sam popi*zdio dok sam prolazio jer su shamani protiv kojih se bori stvarno jaki, a u jednom trenutku ih je bilo troje na meni, od toga ih je dvoje imalo health regeneration, ni sam ne znam kako sam uopce uspio izdrzati toliko prije nego su me ubili, onda sam odustao od te puzle. Ali ju na releaseu definitivno zavrsavam, makar cijelu jednu noc potrosio na to. xD

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
SKINUTO.... samo mi neda da izvšim log in dok ne krene Stres Test :/

0 0 hvala 0
16 godina
Radec kaže...
SKINUTO.... samo mi neda da izvšim log in dok ne krene Stres Test :/

Nebi čovjek reko...

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina