Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I, kako je prošao stres test? Ko je šta igrao, ako je netko uopće bio budan :)

Ja sam malo pičio sPvP od 1 do 3 dok sam mogao držat oči otvorene.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2!
Virty kaže...
Gozz kaže...

Langsdorfe sine, jes to ti?

Ah, pa to je taj "mulac", sve mi je jasno, drugi nick, isti pristup.

Pa ako je taj, vjerojatno sam stariji od njega, i da, na ignore mi je {#}

A pošto je više ljudi u igri, sve je jasno! {#}

Da, sve je jasno obzirom da me puno više ljudi drži na friend listama. {#}

Ono kaj mene fascinira jer to kak plačip!čke odmah lupaju ignore čim im kaže nekaj suprotno. Plačete o ekonomiji i kad vam se veli da je 2+2=4, odmah frka, panika, fanboy i ignore. Genijalno. To kaj se date trolat za wow je dodatni bonus. Ovdje u SWTORu 90% guilda čine wow igrači. Nije moguće da njih ne trolam jer su normalni. A-a.

Uopće. >_>

15 godina
Fluid Chili kaže...

I, kako je prošao stres test? Ko je šta igrao, ako je netko uopće bio budan :)

Ja sam malo pičio sPvP od 1 do 3 dok sam mogao držat oči otvorene.

nisam bio doma pa se nisam ni logirao i nekako mi nije ni zao, zelim sacuvati sto je vise moguce za retail... :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Sigh sada sam bio igrao malo gw2 i nakon 1 sat trazenja usao sam u pvp nekako neznam ni ja kako,koji se samo to nered nikako se ne snalazim.I kada sam usao u PVP dobio sam 80lvl ali nisam dobio sve traitove i skill points,totalni nered za mene zar nisam i njih trebao dobiti sve otkljucane.I btw kada sam kupio igru dobio key i kada sam ga htio aktivirati pitalo me da li vec imam account i ja sam rekao da i aktivirao sam key na beta account i sada kada sam usao ostali su mi svi likovi iz zadnje bete,da li to treba tako biti?

Pa ti ocito ne razumijes fundamentalne koncepte igre!

Ovako, imas one hintove koji ti svako malo iskacu kad pocnes igrati igru. Jedan od njih ti kaze stisni B i vidi kako tvoj svijet stoji u WvWvW-u. Stisnes B i imas gore Go to battleground ili nesto slicno. Stisnes to, odaberes mapu i tamo si. Ne znam zasto ti je trebalo sat vremena... Nadalje, to je WvW, u WvW te igra sidekicka na 80. level, ali ti svi tvoji nauceni skillovi i gear koji imas iz PvE-a ostaju. U WvW mozes najnormalnije dobivati exp za ubijanje drugih igraca/mobova te isto tako i loot koji ti dropa za tvoj stvarni level. To je ukratko WvW.

Ovo sto si ti mislio je sPvP iliti Structured PvP. To je PvP gdje odredeni tim igra protiv drugog tima u nekoj arenici, tu dobijes sve otkljucano i sav gear na izbor.

Za vise pogledaj wiki: World PvP i Structured PvP. Inace, sto god ti treba 99% da je na wikiju, slobodno ga proucis sto ti nije jasno.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Prejako xD i ova tema da postane wow vs gw2 fanboys fight :D e jbt ga... ajde ljudi ajmo svi sa ovog foruma koji misle igrat gw2 da napravimo jedan guild i odaberemo jedan server pa da pucamo cim igra izadje... jer stvarno bih volio da igram sa balkanskom ekipom nikad nesto u mmo-ima nisam volio igrat u stranim guildovima pa se nadam da necu ni u gw2 morat :D a sto se mene tice igra kida nisam je probo iskreno al po svemu sto sam vidio i citao fkt mi se svidja :)))

i btw da bacim malo ulja na vatru :P WoW je vecinom gear dependant jedino kad dodjes do samog enda end gamea dolazi do izrazaja skill.. a sve dok ne skupis opremu ko ima makar jedan komad jaci ako iole zna igrat ti pusis :D

i ko oce da se opusti :P preporucam Bob Marley - Three little birds :)))

pozzz

D.

0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...
Virty kaže...
Gozz kaže...

Langsdorfe sine, jes to ti?

Ah, pa to je taj "mulac", sve mi je jasno, drugi nick, isti pristup.

Pa ako je taj, vjerojatno sam stariji od njega, i da, na ignore mi je {#}

A pošto je više ljudi u igri, sve je jasno! {#}

Da, sve je jasno obzirom da me puno više ljudi drži na friend listama. {#}

Ono kaj mene fascinira jer to kak plačip!čke odmah lupaju ignore čim im kaže nekaj suprotno. Plačete o ekonomiji i kad vam se veli da je 2+2=4, odmah frka, panika, fanboy i ignore. Genijalno. To kaj se date trolat za wow je dodatni bonus. Ovdje u SWTORu 90% guilda čine wow igrači. Nije moguće da njih ne trolam jer su normalni. A-a.

Uopće. >_>

Šjor, ima si žutih kartona na ovom forumu, vjerojatno si kickan i sad si kreira novi account i dolaziš opet solit pamet ljudima.

Kao šta je par postova gore napisa kolega, i dalje si bahat.

A glede friend liste, vjerojatno su to sve tvoji accounti ili ekipa iz osnovne! {#}

Izgleda da ne možeš bez svađe, hrani te... {#}

13 godina
protjeran
DaDoXy kaže...
 jer stvarno bih volio da igram sa balkanskom ekipom nikad nesto u mmo-ima nisam volio igrat u stranim guildovima pa se nadam da necu ni u gw2 morat

Join us Croatian Maniacs

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 13:08 (Bugzapper).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ništa mi ne kvari GW2 kao Kottickovi igrači. Izvinjavam se na sentimentu, ali mene već sada community u GW2 izrazito nervira... neću biti tamo... U MMO-ima je okruženje ipak bitna stvar...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rashomon kaže...

Ništa mi ne kvari GW2 kao Kottickovi igrači. Izvinjavam se na sentimentu, ali mene već sada community u GW2 izrazito nervira... neću biti tamo... U MMO-ima je okruženje ipak bitna stvar...

Poslje 2 godine LoLa svaki community je dobar. :D TBH nadam se da GW2 neće postati esport.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

gwammz0r je 99% u pravu ali jeb!ga svi su protiv njega jer pobija cinjenicama a ocigledno neki taj pritisak nemogu podniti.

Igro sam WoW 3godine ali gw1 je po meni bolje zamisljena igra di si trebo malo mucnut glavom za razliku od wow-a i slicnih igara.

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
DaDoXy kaže...
Prejako xD i ova tema da postane wow vs gw2 fanboys fight :D e jbt ga... ajde ljudi ajmo svi sa ovog foruma koji misle igrat gw2 da napravimo jedan guild i odaberemo jedan server pa da pucamo cim igra izadje... jer stvarno bih volio da igram sa balkanskom ekipom nikad nesto u mmo-ima nisam volio igrat u stranim guildovima pa se nadam da necu ni u gw2 morat :D a sto se mene tice igra kida nisam je probo iskreno al po svemu sto sam vidio i citao fkt mi se svidja :)))

...

Sorry stari, mislim da cu izbjegavat balkanske guildove do kraja svijeta... sto bi moglo biti ove godine, ipak je 2012.

Naprosto... ova tema se pretvorila u WoW ovo WoW ono... stvarno zelis upalit GW2 i ovakve rasprave citat u /guild?

Problem je sto se 99% ljudi WoW ogadio davnih dana, medjutim njihova ekipa ga i dalje igra ko luda. Onda traze alternativne igre pa rejĐaju kad ne nalete na WoW klon. Onda na forumima o kojima se raspravlja o toj igri moraju sve informirat zasto je xyz funkcionalnost te igre losa dok je to daleko superiornije u WoW-u. Nije GW2 tema jedina takva, takva je bila i Aion tema, takva je i SWTOR tema, takva je i LOTRO i AoC i sve teme koje imaju ikakve veze sa MMO, RTS ili bilo kakvim drugim zanrom u kojem je Blizz imao svoje prste.

Nakon kratkog vremena sto probaju taj naslov, izadje WoW expanzija i vrate se WoW-u, hvala Bogu, medjutim i dalje WoW ima server downtime pa ti povremeno ko padobranci dropaju u game i na /guild objasnjavaju koliko ima fali WoW tih par sati sto su primorani igrat GW ili neki drugi MMO, kao da forum nije dovoljno zatrovan.

Na zalost balkanski guildovi tu prednjace, ipak smo mi "tuzil bum suseda" narav ljudi. Sa druge strane balkanski guildovi opcenito imaju jednu boljku, a to je da im fali igraca i nece cesto kickat takve padobrance cisto da se osjeti brojnost.

Ne, zao mi je, mislim da cu se drzati podalje balkanskih guildova. Bio sam u jednom dosta uspjesnom u GW1 i sve je bilo OK dok nije doso factions. Dio ljudi je zakljucio da je sin prejak i oso igrat WoW "dok se ne balansiraju stvari". Kao sto sam opisao ostali su u guildu jer eto... ne bi bili toliko brojni bez njih, a vratit ce se. I jesu... svaki j*beni server downtime pricat koliko im je WoW zabavan i drugaciji, dok se nije guild urusio jer su se pokacili ljudi oko toga treba li pricati o tome ili ne u guildu. Dok jedan od oficira nije pop*zdio jer mu je leader reko da ako planira stalno visit u WoW-u sa svojom ekipom i vracat se samo unosit nemir, pa je eto, imao potrebu uci u guild banku i pocistit ju prije nego je sam napustio guild. Nakon toga uslijedile su svadje sa ljudima koji su ostali u GW, a znali su ga IRL i prije ili kasnije moralo se desit, guild oso papa.

Radije sam nego tako...

Mislio sam da ce se ovo WoW vs GW rasprave i tu ugasit nakon 24h, ali vidim da je i to bilo glupo za ocekivat. Nemos protiv toga, jednom blizz fan, uvijek blizz fan... steta kaj ih je toliko i kaj svima imaju potrebu sirit Blizzovu mudrost. Jbt ko da su Jehovini svjedoci.

16 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Mene zanima jedna stvar: namjeravaju li oni zaista da PvP bude "e-sport"? Da PvP postane najvažniji dio? To mi je dosta veliki turn-off, s obzirom da mi se zaista ne da opet hvatati nekakve laddere i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma koji balkanski guild...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mene zanima jedna stvar: namjeravaju li oni zaista da PvP bude "e-sport"? Da PvP postane najvažniji dio? To mi je dosta veliki turn-off, s obzirom da mi se zaista ne da opet hvatati nekakve laddere i sl.

Pa jel ih moras hvatati?

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Mislio sam da ce se ovo WoW vs GW rasprave i tu ugasit nakon 24h, ali vidim da je i to bilo glupo za ocekivat. Nemos protiv toga, jednom blizz fan, uvijek blizz fan... steta kaj ih je toliko i kaj svima imaju potrebu sirit Blizzovu mudrost. Jbt ko da su Jehovini svjedoci.

Pa i ja sam volio Blizzard. U ono vrijeme kad su bili pojam. Onda ih je preuzeo Activision (da da, to je kao holding - ma holding my ass) i rekoh sam sebi, ode jos jedan odlican studio... Nazalost tako je i ispalo. Jos uvijek s nostalgijom ponekad zaigram Warcraft II... Nije to vise to.

Rijetki su studiji koji su i danas kao sto je Blizzard bio nekad (indie developere iskljucujem), CD Projekt se jos drzi, dapace, svako malo me ugodno iznenade (odbijaju naplacivati DLC-ove, igre su im DRM free...), ArenaNet se jos drzi, vidjet cemo nakon GW2 hoce li i dalje biti isto. Ima jos uvijek nade, nije ni novac svemoguc, ne moze ih sve zaluditi...

17 godina
Tonči kaže...

Ako i kad PvP postane najvažniji dio, odustajem od igre.

16 godina
Virty kaže...
Tonči kaže...

Ako i kad PvP postane najvažniji dio, odustajem od igre.

Uz tako veliku mapu punu zanimljivosti, pvp sigurno neće biti najvažniji dio {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
Guild Wars 2!

Zanimljivi ste mi decki, ali netko bude danas dobio karton:D

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Guild Wars 2!

Držite se teme i prestanite se flejmati!

...
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...

Držite se teme i prestanite se flejmati!

dobro se neko sitija uletit nakon ovoliko postova...

on topic: nadam se kad krene igra da nece pokupiti ''diablo 3 sindrom''

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 20:38 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan

Hvala Bogu da ste se sjetili reagirat

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:23 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tak mi žao što je bio kasno taj stress test. valjda bude bilo još prije neg izađe, bar da si lika napravim i vidim malo na šta to liči. imao sam problema sa skidanjem igre između ostalog..stajala bi na 2 %. poslije sam skužio da treba permissione porihtat na tom exe fajlu :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Eto ga vec danas opet

"Happy weekend, everyone!

We will be conducting a stress test TOMORROW Sunday, August 12 from 11:00 AM PACIFIC Time to 12:00 Noon PACIFIC Time.

REMEMBER: We will be actively working on the game during the event, so you might experience connectivity problems or discover features that are not working as designed.

Any issues you experience are a result of the rigorous conditions of the stress test, and are in no way representative of the state of the game at launch."
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Guild Wars 2!

Nešto im je stresno u zadnje vrijeme {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Kad je to,jer fulam uvijek za sat - dva preračunavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U 8h, ali traje samo jedan sat.

15 godina
riche22 kaže...

U 8h, ali traje samo jedan sat.

U 8 naveče? kvragu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 12:02 (mancekk).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Ma sčkaj... kavi stres testovi, zar nisu svi gotovi?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice