Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

I meni. SStrmijeva.

Fraer samo lijepi TD ak veliš nekaj protiv WoW-a, ali to je valjda lakše nego odgovorit na pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:47 (gwammz0r).

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

zeznuli ste se malo vi koji navodite da je wow arena pvp gear dependant, ja sam bivsi 2500 rating igrac ili otprilike u 0,7% najboljih i tvrdim da cak neovisno o pravim turnirama u malo vecem ratingu, dakle otprilike 1800+ svi su imali vise manje isti gear, gear je jedino mogao imati utjecaja u battlegroundima

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Super mi je ovaj apologetski nastup wow igrača: gear ne utječe, ali možda ipak utječe. Kao da Sabor slušam.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!

ako neznas razliku između arene i battlegrounda to nije moj problem, isto tako nije ni moj problem sto govoris o necemu sto nemas pojma (inace i wow i gw2 igrac sam...)

s obzirom da ocito nekima nije jasno onda da pojasnim..... pravi wow pvp su rated arene, casual wow pvp su battlegroundi, arene nisu bile gear dependant jer svatko na imalo vecem ratingu je imao sav potreban gear, gear se farmao u battlegroundima gdje je logicno postojala razlika u gearu

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 20:10 (josipva).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Nisu bile gear-based jer je svatko, vremenom, uspio nafarmat jači gear? Imaš još kaj u arsenalu ili..? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

znas onu situaciju kad vidis osobu koja prica o necemu, pokusava ispasti pametna, dok je potpuno ocito da nema pojma o cemu prica, pa ti je i pomalo zao te osobe ? e pa to si upravo ti....

Nitko ne radi rated arene ozbiljno a da nema gear, taj isti gear se ne farma mjesecima nego par dana ako nisi uopce nikako pvpao prije, dakle ako si izasao kao goli lvl 85 i nisi vidio battlegrounda niti pvpa onda ti treba par dana, ako ti smatras da par dana uhodavanja uopce u wow pvp i pritom sasvim laganog skupljanja geara znaci da su rateane high level arene gear dependant onda.... no comment...

0 0 hvala 0
14 godina
gwammz0r kaže...

I meni. SStrmijeva.

Fraer samo lijepi TD ak veliš nekaj protiv WoW-a, ali to je valjda lakše nego odgovorit na pitanje.

protiv wow-a?lol pa ja sam wow igrao nekih 10h na molten wowu i odustao jer mi se nije svidio previse zbugani privatan server,onda donori koji su prejaki i nisam se mogao naviknuti nakon lotra kojeg još uvijek igram.Tako da nelijepim ja protiv wow-a,nego mi se više čini da je smiglcro rekao više točnoga i objektivnog nego ti,jer očito je da si ti fanboy žešći.I još nešto,meni se gw2 svidio,doduše nisam ga kupio jer cu i dalje igrati lotro jer dolazio nova expanzija koju sam već pre-order,ali sam igrao gw2 betu i mogu ti reći sa 99% sigurnosti da cu kupiti gw2 nakon sto mi dosadi lotro zadnja expanzija,tako da nemoj misliti da sam ja neki wow fanboy koji samo tebi namjerno daje td

13 godina
protjeran
josipva kaže...

znas onu situaciju kad vidis osobu koja prica o necemu, pokusava ispasti pametna, dok je potpuno ocito da nema pojma o cemu prica, pa ti je i pomalo zao te osobe ? e pa to si upravo ti....

Nitko ne radi rated arene ozbiljno a da nema gear, taj isti gear se ne farma mjesecima nego par dana ako nisi uopce nikako pvpao prije, dakle ako si izasao kao goli lvl 85 i nisi vidio battlegrounda niti pvpa onda ti treba par dana, ako ti smatras da par dana uhodavanja uopce u wow pvp i pritom sasvim laganog skupljanja geara znaci da su rateane high level arene gear dependant onda.... no comment...

Znam da vidim hrpu wowtarda koji doslovno polude na svaku riječ protiv njihove omiljene igrice. Dječje fore kojima časte neistomišljenike da ne spominjem.

Budem ih sam' potcrtal. {#}

13 godina
josipva kaže...

ako neznas razliku između arene i battlegrounda to nije moj problem, isto tako nije ni moj problem sto govoris o necemu sto nemas pojma (inace i wow i gw2 igrac sam...)

s obzirom da ocito nekima nije jasno onda da pojasnim..... pravi wow pvp su rated arene, casual wow pvp su battlegroundi, arene nisu bile gear dependant jer svatko na imalo vecem ratingu je imao sav potreban gear, gear se farmao u battlegroundima gdje je logicno postojala razlika u gearu

Stvar je u tome da je pvp jedino za sto se gw1 igraci mogu uhvatiti,jer ni  u jednom drugom  aspektu  se nemoze usporediti sa wow-om,pa tu  nalaze neko zadovoljstinu,i to je ok.

Probao sam gw1 kad je izasao ali mi je osobno bio pre instanciran,nista od seamless worlda i immersiona,kao da uopce neigram mmo nego neki co-op,a nisi farmao gear za statse,nego za izgled sto se svodi na isto-farm.Protiv kojeg ja nemam nista,cak naprotiv,farm je jesan od osnovnih postavki u mmorpg zanru,bio to gear,mats,reputacije ili nesto trece.

Gw2 sam kupio,svidja mi se,i po meni su trebali zadrzati isti sustav borbe  sa ovim puno otvorenijim svijetom nego sto je bio gw1,sto me i je odbilo od igre kad je izasla.

13 godina
protjeran
sstrmi kaže...
gwammz0r kaže...

I meni. SStrmijeva.

protiv wow-a?lol pa ja sam wow igrao nekih 10h na molten wowu i odustao jer mi se nije svidio previse zbugani privatan server,onda donori koji su prejaki i nisam se mogao naviknuti nakon lotra kojeg još uvijek igram.Tako da nelijepim ja protiv wow-a,nego mi se više čini da je smiglcro rekao više točnoga i objektivnog nego ti,jer očito je da si ti fanboy žešći.I još nešto,meni se gw2 svidio,doduše nisam ga kupio jer cu i dalje igrati lotro jer dolazio nova expanzija koju sam već pre-order,ali sam igrao gw2 betu i mogu ti reći sa 99% sigurnosti da cu kupiti gw2 nakon sto mi dosadi lotro zadnja expanzija,tako da nemoj misliti da sam ja neki wow fanboy koji samo tebi namjerno daje td

Smigl piše objektivno, a napisao je gomilu gluposti? Daj me nemoj trovat. Pa trebalo mi je pola dana da mu objasnim kako ga GW ne tjera na farmanje. {#}

17 godina
Guild Wars 2!

Ovo je smiješno! (rekla bi Torcida) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...
josipva kaže...

Znam da vidim hrpu wowtarda koji doslovno polude na svaku riječ protiv njihove omiljene igrice. Dječje fore kojima časte neistomišljenike da ne spominjem.

Budem ih sam' potcrtal. {#}

niti sam poludio niti mi je wow omiljen, dapace, gw2 mi se svidja daleeeeeeko vise od wow-a, jedini je problem sto si nelogican, neargumentiran, nerazuman fanboy

13 godina
protjeran
geronimo4661 kaže...
josipva kaže...

Stvar je u tome da je pvp jedino za sto se gw1 igraci mogu uhvatiti,jer ni  u jednom drugom  aspektu  se nemoze usporediti sa wow-om,pa tu  nalaze neko zadovoljstinu,i to je ok.

Probao sam gw1 kad je izasao ali mi je osobno bio pre instanciran,nista od seamless worlda i immersiona,kao da uopce neigram mmo nego neki co-op,a nisi farmao gear za statse,nego za izgled sto se svodi na isto-farm.Protiv kojeg ja nemam nista,cak naprotiv,farm je jesan od osnovnih postavki u mmorpg zanru,bio to gear,mats,reputacije ili nesto trece.

Gw2 sam kupio,svidja mi se,i po meni su trebali zadrzati isti sustav borbe  sa ovim puno otvorenijim svijetom nego sto je bio gw1,sto me i je odbilo od igre kad je izasla.

Zapravo je stvar u tome što igrače wowa pvp najviše peče. Jer pazi, igrat pvp za koji prvo moraš skupit gear, jer nemreš igrat u pve gearu budući da nema pvp stat na sebi možeš samo ako sam sebe uvjeriš kako ti treba skill i znanje. Gledam tu wow škvadru ovdje u SWTOR i plačem. Pojma nemaju, a pvp je takav smijeh da bi ga i moja stara mogla igrat.

Tebi je GW bio "pre instanciran". Super za tebe. Mene je baš ta instanciranost privukla. Tebi nije bilo immersiona? Well, qq. Meni je storyline odličan. Tebi GW nemre mjerit s WoW-om? Odličan argument, nema kaj. Idem spakirat kufere i povući se. Jer onak, meni WoW izgleda očajno i debilno. Spoonfeeding debilana od dječje slikovnice. Kao da teletabise gledam.

Prestrašno.

13 godina
protjeran
josipva kaže...

niti sam poludio niti mi je wow omiljen, dapace, gw2 mi se svidja daleeeeeeko vise od wow-a, jedini je problem sto si nelogican, neargumentiran, nerazuman fanboy

Zadnji puta kada sam argumentirao na ovom forumu me jedno 5 mulaca stavilo na ignore, ali bitno da sam ja nelogičan i fanboy. {#}

17 godina

hmmm da vidimo, igrao sam, i gw1 i gw2 i wow, govorim navodeci cinjenice o kojima vlastitim iskustvom znam, dok ti na drugu stranu baljezgas o necemu sto nisi ni igrao niti imas ikakvog veceg iskustva u tome niti poznajes cinjenicno stanje stvari i onda sam ja wowtard, yup tako je {#}

14 godina
Guild Wars 2!

Još uvijek važem dal uzet GW2 ili ne. Dugogodišnji sam igrač WoW-a i neznam da li će mi "pasat" GW2, a za 2 mjeseca izlazi MoP koji ću isto vjerojatno uzet...

Decisions, decisions. Ma na kraju ću još piknut i GW2 i MoP.

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Poznajem sasvim dovoljno, tenkjuverimač. To kaj me gear-based gluposti ne zanimaju mi jedino može biti plus.  

0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...
josipva kaže...

Zadnji puta kada sam argumentirao na ovom forumu me jedno 5 mulaca stavilo na ignore, ali bitno da sam ja nelogičan i fanboy. {#}

Kako znaš da su mulci, možda su stariji od tebe, osim ako ih ne poznaješ osobno, to ne možeš znati. {#}

Ne spadam među te koji su te stavili na ignore, al, eto, zanima me {#}

13 godina

@ gwammz0r

U cemu je problem ako se uspoređuje gw i wow,i nerazumijem odakle toliko mrznje prema wowu,kojeg prema vlastitim rijecima nikad nisi igrao...

Primjetio sam te i na ostalim forumima i ocito je da si fanboy i da imas specifican izricaj,vrlo agresivan i netolerantan na svaku kritiku gw,te i sam volis uvuci wow u raspravu.

Niti je gw savrsen,niti je wow,niti ce gw2 biti.

Opusti se.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 21:12 (geronimo4661).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dajjjj u Algoritmu u Varaždinu raspordan pre-order ajme šta sam zakasnio !!! Idiot!!!

Dajte mi nabavite jedan!!! Plačam više nek dođje pre-order xD

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
geronimo4661 kaže...

@ gwammz0r

U cemu je problem ako se uspoređuje gw i wow,i nerazumijem odakle toliko mrznje prema wowu,kojeg prema vlastitim rijecima nikad nisi igrao...

Primjetio sam te i na ostalim forumima i ocito je da si fanboy i da imas specifican izricaj,vrlo agresivan i netolerantan na svaku kritiku gw,te i sam volis uvuci wow u raspravu.

Niti je gw savrsen,niti je wow,niti ce gw2 biti.

Opusti se.

Apsolutno sam tolerantan na argumentirane i realne kritike prema GW-u. Čudno je kako nisi primjetio sve moje kritike na GW tijekom godina. Zapravo i nije - pisane su na GW forumima. I daleko su oštrije od svega što je itko ovdje napisao. Ono na kaj reagiram tim "specifičnim izričajem" su gluposti. E sad, može bit da je puka slučajnost što te gluposti pišu mahom wow igrači, iako sam prilično skeptičan. Za moju opuštenost ne brini. Ja ti neću napisati "uzmi dvi pije i uživaj" kao neki, ali to je samo zato jer mi se ne glumi opuštenost niti se zamaram tuđim interpretacijama mojih mentalnih stanja.

Virty kaže...

Kako znaš da su mulci, možda su stariji od tebe, osim ako ih ne poznaješ osobno, to ne možeš znati. {#}

Ne spadam među te koji su te stavili na ignore, al, eto, zanima me {#}

Znam tako što si me ti prvi na ignore stavio. {#}

gg

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Langsdorfe sine, jes to ti?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gozz kaže...

Langsdorfe sine, jes to ti?

Ah, pa to je taj "mulac", sve mi je jasno, drugi nick, isti pristup.

Pa ako je taj, vjerojatno sam stariji od njega, i da, na ignore mi je {#}

A pošto je više ljudi u igri, sve je jasno! {#}

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ima li još igdje na internetu za kupiti Guild Wars 2 Pre-Purchase, pa da uplatim uplatnicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
master4games kaže...

Ima li još igdje na internetu za kupiti Guild Wars 2 Pre-Purchase, pa da uplatim uplatnicom?

g2play.net

ukoliko ne mozes placati pute paypala i ne nadjes drugi nacin da dodjes do igre javi se meni, uplatis mi pare na racun ja ti uzmem igru i dobijes key na email.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hahaha, vidim stil pisanja i attitude isti bahati, ne uvazava nicje misljenje osim svoje i naravno zarati s pola foruma u roku 3 dana.

To moze biti samo jedan jedini :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 0:47 (Ashelor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Tek ste ga sad skuzili? {#}

Ja sam ga skuzio po onom videu koji je stavio, rawr vs. KMD, iako sam prije toga sumnjao, ali video je potvrdio. :D

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Tek ste ga sad skuzili? {#}

Ja sam ga skuzio po onom videu koji je stavio, rawr vs. KMD, iako sam prije toga sumnjao, ali video je potvrdio. :D

Ma dok je test user napisao negdje na 136 ili 137 str. kao ovo me podsjeća na prepirku iz neke druge teme, odmah sam posumnjao na našeg prijatelja Langsdorfa, ako mi vjeruješ!

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sigh sada sam bio igrao malo gw2 i nakon 1 sat trazenja usao sam u pvp nekako neznam ni ja kako,koji se samo to nered nikako se ne snalazim.I kada sam usao u PVP dobio sam 80lvl ali nisam dobio sve traitove i skill points,totalni nered za mene zar nisam i njih trebao dobiti sve otkljucane.I btw kada sam kupio igru dobio key i kada sam ga htio aktivirati pitalo me da li vec imam account i ja sam rekao da i aktivirao sam key na beta account i sada kada sam usao ostali su mi svi likovi iz zadnje bete,da li to treba tako biti?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Sigh sada sam bio igrao malo gw2 i nakon 1 sat trazenja usao sam u pvp nekako neznam ni ja kako,koji se samo to nered nikako se ne snalazim.I kada sam usao u PVP dobio sam 80lvl ali nisam dobio sve traitove i skill points,totalni nered za mene zar nisam i njih trebao dobiti sve otkljucane.I btw kada sam kupio igru dobio key i kada sam ga htio aktivirati pitalo me da li vec imam account i ja sam rekao da i aktivirao sam key na beta account i sada kada sam usao ostali su mi svi likovi iz zadnje bete,da li to treba tako biti?

Kratko i jasno, da!

A da nije slučajno...?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice