Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!

Šokovi nad šokovima!!! Je li netko kupio igru online preko cdgamekeys.net?? Pitam jer sam upravo od Arena net dobio malo prije ovaj mail:

This is an important message regarding your recent Guild Wars 2 registration. 
The Guild Wars 2 serial code you registered has been disabled as of 
August 8, 2012. Your account will be unable to connect to the Guild Wars 2 servers at launch and during any future beta events. 

If you've recently requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from our support team, please disregard this message. This is only part of the refund process.

Other possible reasons why your code has been disabled are:

The code was purchased fraudulently from us or one of our authorized digital retailers.

The code was purchased from an unauthorized retailer that has been identified as selling fraudulently obtained codes.

A charge back or dispute for the purchase of this Guild Wars 2 serial code was received.

The code was disabled per your request due to a support issue.

You requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from one of our partner digital retailers.

If you purchased Guild Wars 2 from an official retailer or from an unofficial reseller, then you must contact them with any questions about your code. If you wish to pursue a refund, only the vendor that sold you the serial code can refund your payment.

Mislim wtf??? Igru sam kupio 27.5. preko gore spomenute stranice i sudjelovao do sada u beta weekendima kao i stress testovima bez ikakvih problema i sada ovo!! Jel ima tko slično iskustvo? Cdgamekeys.net je provjerena stranica i ljudi koji su i prije kupovali preko njih nisu spominjali da bi imali problema sa bilo čime što se tiče te stranice pa sada stvarno nemam pojma u čemu je ovdje riječ?? Kome da se obratim sada? Pretpostavljam da ču refund od strane gamekeys-a teško sada nakon tolko vremena dobiti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:59 (Mblesc).
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ja namjeravam igrati ovu igru tj.vec sam je kupio a ja nemam pojma o cemu vi raspravljate zadnje 3-4 stranice,o toj nekoj world trgovini i tom nekon craftanju itd. -.-

Da li ima negdje neki mega noob guide gdje to sve objasnjava?

Pročitaj ovo, uglavnom je sve objašnjeno:

http://www.mmo-champion.com/threads/1058358-Guild-Wars-2-Mass-info-for-the-uninitiated.-READ-ME

17 godina
Guild Wars 2!

@mblesc nemoj panicarit

ovo se vec desavalo, moraju ukidati te kljuceve jer su kupljeni ukradenim kreditnim karticama (u vecini slucajeva) i preprodane stranicama poput ove preko koje si ti kupio igru. Proslijedi mail njima, vratit ce ti novac (ne GW2 vec stranici preko koje si kupio). Onda nabavi za iste (slicne) novce igru preko algoritma ili direktno od GW2.

Na zalost ukraden je ogroman broj kreditnih kartica u jednom trenutku i vecina je iskoristena za kupovinu activation keyeva za GW2 i onda su ti keyevi po znatno manjim cijenama preprodavani stranicama poput navedene da bi nabrzinu "oprali novac". Na zalost ljudi su kupovali te keyeve, dobivali slicne mailove, a nakraju je jedini gubitnik u svemu Anet, jer ljudima se igra zbog toga zamjerila, te preprodavaci koji su ljudima morali vracati novac da bi mogli nastaviti poslovanje (u protivnom bi dosli na los glas i nitko preko njih vise ne bi kupovao).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra!

13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

@mblesc nemoj panicarit

ovo se vec desavalo, moraju ukidati te kljuceve jer su kupljeni ukradenim kreditnim karticama (u vecini slucajeva) i preprodane stranicama poput ove preko koje si ti kupio igru. Proslijedi mail njima, vratit ce ti novac (ne GW2 vec stranici preko koje si kupio). Onda nabavi za iste (slicne) novce igru preko algoritma ili direktno od GW2.

Na zalost ukraden je ogroman broj kreditnih kartica u jednom trenutku i vecina je iskoristena za kupovinu activation keyeva za GW2 i onda su ti keyevi po znatno manjim cijenama preprodavani stranicama poput navedene da bi nabrzinu "oprali novac". Na zalost ljudi su kupovali te keyeve, dobivali slicne mailove, a nakraju je jedini gubitnik u svemu Anet, jer ljudima se igra zbog toga zamjerila, te preprodavaci koji su ljudima morali vracati novac da bi mogli nastaviti poslovanje (u protivnom bi dosli na los glas i nitko preko njih vise ne bi kupovao).

več čekam na red za chat na cdgamekeys.net sad, ali šta ako mi odbiju refundirati to? Jel mogu šta napraviti po tom pitanju?

15 godina
neaktivan

Evo čisto da svratim i pohvalim se kako sam taman završio registraciju keya kupljenog na g2play :) sada mogu bezbrižno prašit c9 do 25.8. kada uz flašu džekija željno budem iščekivao otvorenje headstarta 

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina

I tako tu piše među ostalim: " WvW can hold 2,000 people, 500 per map, and 666 from each server."

Ma vidi brojke zanimljive {#}

15 godina
protjeran
Guild Wars 2!
Još jedna MMO mužnja stiže ove godine ha? Isse sve godine ih je sve više i više
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 5 hvala 0
17 godina
Mblesc kaže...
Rhodin kaže...

...

več čekam na red za chat na cdgamekeys.net sad, ali šta ako mi odbiju refundirati to? Jel mogu šta napraviti po tom pitanju?

Vjerujem da ce ti vratit novac, vecina stranica je vracala bez puno rasprave jednom kad su potvrdili da je kljuc povucen. Ako nista, onda da izbjegnu probleme sa musterijama. Vjerujem da podlijezu i nekoj drugoj odgovornosti ukoliko ne vrate novac, ipak se radilo o masovnoj kradji ali ne znam sto mozes uciniti ti osobno ako ti n vrate pare.Ja sam vise citao o tome u "medijima" , nisam imao osobnih iskustava. Bilo je vec ljudi na forumu sa slicnim problemima koji su dobili novac nazad.

wh15tler kaže...

Evo čisto da svratim i pohvalim se kako sam taman završio registraciju keya kupljenog na g2play :) sada mogu bezbrižno prašit c9 do 25.8. kada uz flašu džekija željno budem iščekivao otvorenje headstarta 

Imaj na umu, veceras u 9 je stres test, ako nisi vec procitao, pa slobodno se pridruzi i isprobaj jel ti sve radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 15:05 (Rhodin).
17 godina

ma necu uopce ulaziti u gw2 veceras za taj stres test, ne vidim nikakav razlog za to...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

nisam niti ja pretjerano zagrijan... najradije bih jednostavno da izadje :P

ali ulogirati cu se barem na par minuta u peak timeu... da im vec pomognem sa stresiranjem servera

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
17 godina
Guild Wars 2!

ja cu napokon isprobat necromana na malo duze od par minuta....da vidim kak je sa njim....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Jel jos ikome stane patchiranje ovog zadnjeg na 23 i nesto sitno mb ili samo meni?

0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...

ma necu uopce ulaziti u gw2 veceras za taj stres test, ne vidim nikakav razlog za to...

Upravo zato da im se pomogne u testiranju.

Nije da se meni igra prije releasea, ali svaku betu i stress test se ulogiram makar na kratko. Racunam ako nista, onda da im pomognem procijenit probleme pri peak timeu,  kao sto ce biti na releaseu, te kad nesto mijenjaju, sto uvijek rade, da vide na im vecem uzorku kako se igra ponasa.

EDIT: ne mogu vjerovat, gledam danasnji guild wars countdown (bivsi guild wars daily) - neki ludjak je u betama + stres testovi dosao do levela 61 . Kako mu se da? Lik ce biti obrisan - lvl 61 ! sezdeset i jedan!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 20:15 (Rhodin).
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

EDIT: ne mogu vjerovat, gledam danasnji guild wars countdown (bivsi guild wars daily) - neki ludjak je u betama + stres testovi dosao do levela 61 . Kako mu se da? Lik ce biti obrisan - lvl 61 ! sezdeset i jedan!

OOOOOOOOOOOOOOO MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD {#}

15 godina
Guild Wars 2!

Bome će još brže dizat lvl kad bude počeo opet :)

TEk u pola 10 počinje,restartaju servere.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Guild Wars 2!

Ima li jos netko problema sa loginom?

mancekk kaže...

Bome će još brže dizat lvl kad bude počeo opet :)

TEk u pola 10 počinje,restartaju servere.

Hvala! Vidim da je dosao jos neki microupdate.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 21:14 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Ima li jos netko problema sa loginom?

Odgođen početak za pola sata,u pola deset počinje.

17 godina
Guild Wars 2!

Hmmm, nesto opako popravljaju jer nikak nemrem uci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Hmmm, nesto opako popravljaju jer nikak nemrem uci :D

Da, i mene šiba van. Uspio sam napraviti likicu, iz drugog pokušaja čak i ući u samu zonu, a onda me opet kickalo :D

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina
Guild Wars 2!

Evo ja ušao.

I evo ja izašao :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 21:45 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Da, kicka me unutar 30 sekundi iz igre. Neka, sredit ce to danas, nece morat na releaseu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Baš pravi stress test {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Vidim da su malo izmjenili UI otkad sam zadnji put igrao :D

Sviđa mi se.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bogami danas im je pravi stress test jer sam dosad prijavio masu errora i sl gluposti od pucanja igre.

Tako da sam danas pokupio sve ono cega sam bio lisen u prethodnim ulascima.

danas se planiram malo pozabaviti craftanjem i nista vise od toga,ofc ako mi igra to dopusti jer sam vec puka Xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

WTF promijenili su tipke za dodge?

Kretanje sa samim likom mi je nekak cudno u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Zrušilo se a baš sam bio u masovnoj šori u WvWvW i finiširao nkeke tamo jadničke z plave strane zaborava :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Odigrao malo opet pvp i samo potvrdio da neću uzeti igru. Tako su borbe 1sided... i ne vidim nikakav e-sports da bi se mogao razviti na tome(o čemu su oni govorili) jer je skill cap jednostavno pre nizak. Inače su dva scenarija: ili team sucka i boli ih qrac za capove pa ja ko luđak sam bježim po mapi da capam i nakraju nije dosta za win, scenarij 2: Naš team rula i pobjedimo s 500-100 kad njubare ne kuže što uopće treba raditi i da nisu killovi sve što se radi u pvpu. Za p0pi*dit u pubovima 

1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
alscaul kaže...

Odigrao malo opet pvp i samo potvrdio da neću uzeti igru. Tako su borbe 1sided... i ne vidim nikakav e-sports da bi se mogao razviti na tome(o čemu su oni govorili) jer je skill cap jednostavno pre nizak. Inače su dva scenarija: ili team sucka i boli ih qrac za capove pa ja ko luđak sam bježim po mapi da capam i nakraju nije dosta za win, scenarij 2: Naš team rula i pobjedimo s 500-100 kad njubare ne kuže što uopće treba raditi i da nisu killovi sve što se radi u pvpu. Za p0pi*dit u pubovima 

Odlicno, jedan whiner manje...

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

taj sto je dosao do 61 je to ucinio vecinom u WvW :p kaze da je mogao jos i vise ali da mu je u biti bio cilj 50 lvl.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice