Evo primjer kako je uz neke modifikacije to meni izgledalo nekad u WoWu davno, gro ljudi na jednom mjestu a vrlo lako mozes zakljucit tko je koja klasa, koliko ima hpa itd...zanemarite ostatak uzasnog UI-a xD
Ti na toj slici vrlo lako mozes nesto prepoznat, a ne mozes u structured PvP gdje je max 5 neprijatelja na istom mjestu (i to rijetko kad s obzirom da treba kontrolirat 3 tocke)?
Naviknut si na taj UI, zato ti je jasan.. isto tako kad provedes vise vremena u sPvP sve ces vidit bez problema, to je stvar prakse/prilagodbe i nis drugo.
O WvW uopce ne pisem, upravo zbog tih masivnih fajtova di ne vidis tko pije tko placa.. to mi je za sada preveliki kaos da bi se smatralo pravim PvP.
Stvar je u tome sto bi s ovako necim bilo dosta lakse i brze raspoznati tko je tko, trenutno kad vidim samo 5 crvenih tankih linija dok pogledam tko je tko prodje dosta vise vremena nego ovako :P
U ostalom, samo isticem ono sto se meni nije svidjelo i sto bih volio da je malo drugacije rijeseno. Evo pitanje jedno za sve, da li bi nekome smetalo da to izgleda slicno necemu sa slike?
Mislim da se igrivost nebi narusila a ovakav izgled je prilicno elegantan, a da ljudi iz ANet probaju tako nesto napravit vjerovatno bi jos ljepse ispalo :P