Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Obi Wan kaže...

jedan problem imam sa gw2 beta client. dobro nije to nesto extra... al eto

skinuo sam client na c parciju (100gb) i imam jos d (650gb) i mislija sa ga probacit na vecu parciju ali svaku put izbacuje neki error. sad kako stvari stoje neka se skine na c, ali za ubuduce me interesira:

kad budem skida beta client da ga direktno DL na d parciju da ne bude lockan sa tim errorom? ne znam jel itko imao slicnih problema.

Jesi probao Run as Admin? Izgooglaj malo, bilo je takvih errora, sjecam se da sam naletavao na teme, mislim da cak imas i postupak na forumu opisan u tom slucaju. Tamo pod Getting Started.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
smiglcro kaže... 

manje vise svaka igra ima svoje ogromne statue, ipak ova slika previse podsjeca na lotro bas je nekako specificno postavljenja tocno kao u lotr.u

Možda će nekima zvučati čudno, ali ljudsko tijelo se može postaviti u konačan broj poza u kojima izgleda normalno. Jedna od najpopularnijih je uspravno stajanje na nogama. Položaj glave može varirati od pognutog, koji nam prenosi poruku da je osoba zamišljena ili da da se moli, do podignutog prema nebu - koji nam prikazuje da osoba sa zanimanjem gleda u budućnost ili drži stražu. Isto tako, ljudi si kipove radili i slikali stoljećima prije Tolkiena i Jacksona koji su na tim istim kipovima i slikama temeljili svoje ideje i zamisli.

Možda da se skupimo i složimo peticiju "GW2 PLS NOT BE LIEK LOTR" i predložimo da kipove okrenu na glave ili kako si grizu nokte na nogama.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
Virty kaže...
Obi Wan kaže...

skinuo sam client na c parciju (100gb) i imam jos d (650gb) i mislija sa ga probacit na vecu parciju ali svaku put izbacuje neki error. sad kako stvari stoje neka se skine na c, ali za ubuduce me interesira:

kad budem skida beta client da ga direktno DL na d parciju da ne bude lockan sa tim errorom? ne znam jel itko imao slicnih problema.

Dosad sam sve MMO igre uredno prebacivao (kopirao) na druge partcije ili HDD-e bez ikakvih errora.

I GW2 beta se uredno kopirala na drugi HDD.

Najbolje da postas koji je to error, pa mozda odgonetnemo u cemu je problem.

Error

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

flame flame na sve strane i stari dobri ova vs ona igra. 

shvatite da svako ima sovj pogled na igru. jedan moze biti bolja ZA TEBE, druga ZA NJEGA ili NJU i to je sve. svako drugo poredjenje je apsolutno ne bitno.

ja sam wow igrao jendo dobrih 6 godina. sa svim svojim dobrim stvarima koje su mi odgovarala i losim koju su me iritirale.

uzivao sam u raidovima i druzenju sa ljudima prije svega. to je nesto sto svaki mmo odvaja od single player igara.

sad kako je sve manje vremena za igru, a posao i druge stvari sve veci prioritet guild wars izgleda kao idealno rjesenje. 

ne trazi taj holy trinity sto bi rekli sto samo znaci da kad se nas par okupi mozemo odmah krenuti u igru da se ne smaramo ganjajuci ko nam nedostaje. 

gear mi se cini da nije nesto pretjerano neophodan, barme ovo malo bete sto sam vidio. dobro dodje i opmaze ali ga dobijas usput tako da nije prioritetno tako da nemam onaj 

osjecaj stalne jurnjave za novim sjanim komadom opreme i fokusiram se vise na samu igru.

svidja mi se cooperativnost u gw2 gje nema mob taginga i otimanja oko quest moba kojeg eckas po pola sata da se spawn ada bi ga opet neko ukrao nego pomazete jedni drugima bez problema i svi su nagradjeni. 

nagardjuje se cooperativnost a ne otimanje. u wow svaki drugi igrac cak i tvoje frakcije ti je potencijalni neprijatelj i otimac rude ili killa, dok je treutno u gw2 svaki drugi igrac potencijalni prijatelj i pomagac.

i na kraju opet bas tosto neam po 6 sati dnevno par dana sedmicno da se javljam na vrijeme za raidove je ogromna prednost. 

raidovi u wow imaju svoj smek i neko ih voli kao i kompletan sistem.

nekome ne odgovara. 

jasno i jednostavno. igrajte sta vam ise odgovara i sta se vise uklapa u zivot. sve prepirke ovo je oblje ili ovo nije padaju u vodu. 

samo me interesuje koliko je taj neprijateljski stav mejdu igracima raznih igara povezan sa starosti igraca i da li se to gubi malo kasnije kad se neke stvari malo bolje prokontaju

ili je cisto dio osobe i nepromjenjivo. 

interesanta tema za doktorat iz psihologije ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

@Obi Wan - prva ideja koja mi pada na pamet kao rijesenje je strpat sve to u zip i onda zip kopirat i odpakirat na D. Mozda potraje malo duze ali moglo bi radit :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:42 (Mariossa).

0 0 hvala 1
17 godina
Mariossa kaže...

@Obi Wan - prva ideja koja mi pada na pamet kao rijesenje je strpat sve to u zip i onda zip kopirat i odpakirat na D. Mozda potraje malo duze ali moglo bi radit :P

nasao sam nesto... uglavnom za rijesit error trebaju 2 pca. da se kopira sa jednog na drugi taj client... to cu rijesit posli beta vikenda

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Sry na duplom, ali jeste mozda slucajno primjetili concept art na ovom linku?

Ime na serveru je mountain-temple-header. Kakve nam samo to lokacije spremaju u igri? :D

Nema ta slika nikakve veze sa LOTRO, ko da fali lore-a u GW1 pa sad moraju krast okolo. To su ocito White Mantle kacige, usporedite sa ovom slikom ili ovom.

Mountain temple bi mogao biti skroviste novih White Mantleovaca.. OBEY!{#}

Obi Wan kaže...

Kad ti zavrsi download samo cut/paste cijeli folder na D part. Error ti valjda izbacuje jer nemres nista micat dok se skida.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:54 (dretva).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

dobro ti rece kolega, da ti nije startovan clijent ili nesto?

inace radi bez problema ja sam prebacivao i na drugi comp i sve radi ok tamo da samo copy paste ili cut. 

a ne da ni da se copy ako je clijent startovan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Obi meni je taj error isto izbacivalo kad sam htio updateati client. Morao sam ga prebaciti u bilo koji direktorij samo da ne stoji direktno na particiji d:\. Nemam pojma zasto, ali nakon toga je sve normalno radilo. Samo napravi g2 folder, prebaci u njega i zavrti update.

LP

17 godina
mirkoj kaže...

dobro ti rece kolega, da ti nije startovan clijent ili nesto?

inace radi bez problema ja sam prebacivao i na drugi comp i sve radi ok tamo da samo copy paste ili cut. 

a ne da ni da se copy ako je clijent startovan.

ma nije, cak je i pc restartiran bija po tom pitanju... jednostavno ga ne zeli otvoriti zbog nekog razloga na d parciji, vjerojatno jer je vec na ovom pc-u skinut client pa triba sa nekog drugog pc-a. u biti svaki put kad pribacim na d parciju kad ga pokrenem, pojavi se taj start screen, zatim error, i na kraju obe ikone imaju ka mali katanac doli livo ako se ne varam

nasa san ja rjesenje, al zaje8avat cu se sa tim nekom drugom prilikom

17 godina
Obi Wan kaže...

Ako ti nista ne uspije, probaj izbrisat GW.dat datoteku te pokrenit igru ponovo (valjda ce ponovo downloadirati tu datoteku) ili mozda nemas administratorska prava...

17 godina
Langsdorff kaže...
smiglcro kaže... 

manje vise svaka igra ima svoje ogromne statue, ipak ova slika previse podsjeca na lotro bas je nekako specificno postavljenja tocno kao u lotr.u

Možda će nekima zvučati čudno, ali ljudsko tijelo se može postaviti u konačan broj poza u kojima izgleda normalno. Jedna od najpopularnijih je uspravno stajanje na nogama. Položaj glave može varirati od pognutog, koji nam prenosi poruku da je osoba zamišljena ili da da se moli, do podignutog prema nebu - koji nam prikazuje da osoba sa zanimanjem gleda u budućnost ili drži stražu. Isto tako, ljudi si kipove radili i slikali stoljećima prije Tolkiena i Jacksona koji su na tim istim kipovima i slikama temeljili svoje ideje i zamisli.

Možda da se skupimo i složimo peticiju "GW2 PLS NOT BE LIEK LOTR" i predložimo da kipove okrenu na glave ili kako si grizu nokte na nogama.

Dakle cisto da objasnim svoj pogled na stvar:

slika oko koje se raspravljamo:

LOTR dizaj kaciga:

Link na dizajn sljemova u GW-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:10 (Rhodin).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ja nisam obrisao gw2 od zadnjeg eventa pa dal zna netko

dal ću sada morat cijelu igru ispoćetka skidat ili samo neki update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma zbrisi sve, napravi lijepo folder D:\Games\GW2, stavi GW2.exe klijent tamo, pokreni ga i ostavi prek noci upaljen pc da skine sve. Provjereno radi.

@borna samo update ako ce ga uopce biti, ne sve ispocetka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:06 (dretva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...
smiglcro kaže... 

meni to nije minus, dapace krajolik iz lotro filmova mi je odlican setting za gw2, ne kazem da su ista iskopirali i da jesi meni super :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
wowawiwa kaže...

Obi meni je taj error isto izbacivalo kad sam htio updateati client. Morao sam ga prebaciti u bilo koji direktorij samo da ne stoji direktno na particiji d:\. Nemam pojma zasto, ali nakon toga je sve normalno radilo. Samo napravi g2 folder, prebaci u njega i zavrti update.

LP

znaci do toga je i bilo... evo sad radi normalno... 

svaka cast, zahvaljujem.

+1

edit: sve sam pribacija iz starog foldera, ipak se skinulo neki 5-6 giga pa da se neskida bzvz opet

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:10 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...
Dakle cisto da objasnim svoj pogled na stvar:

slika oko koje se raspravljamo:

LOTR dizaj kaciga:

Obrati pozornost na datume: http://www.marshallastor.com/Greek%20Helmet%20Evolution.jpg 

http://www.theoldgiftshop.com/military_helmet_armor.html

Opet se vraćamo na ono o čemu sam pisao - stvari su postojale prije LOTR filmova. Kako ljudi već tisućama godina imaju jednak oblik i izgled glave, postoji konačan broj načina kojima ih se može zaštititi, a ovise o tehnološkom stupnju napretka i inovativnosti dizajnera. Osnovne forme su postavljene u antici, a sve ovo što danas imamo po igrama i filmovima su ništa drugo do nadogradnje. Primjeti kako je izvornik velike većine ovih kaciga koje si polinkao upravo antička grčka korintska kaciga. Osim što je dizajn krajnje funkcionalan, a tehnologija izrade dovedena do savršenstva - stvar izgleda prokleto opako i dan danas; čak i bez šiljaka, špiceva i crne boje.

17 godina
Guild Wars 2!

Nisam ni sumnjao da je stvar kopija antickih kaciga koje su kroz povijest vise ili manje nadogradjivane, ukrasavane i mijenjane, niti sam htio reci da su to stvari koje je LOTR na celu sa Peter Jacksonom izmislio.

Htio sam samo istaknuti da dizajn onih statua na onoj slici koje cemo gledati u GW2 nije nesto sto je u skladu sa dosad vidjenim u GW serijalu, ali JAKO podsjeca na ono vidjeno u LOTR, i da mi vise odgovara u LOTR nego u GW2. Imaju hrpetinu statua starih, prastarih i aktualnih u GW-u, nijedna me ne podsjeca na ono, i sumnjam da su u 250 godina stigli napravit novu frakciju koja je nosila takve kacige, uzdigla se dovoljno da gradi onakve statue, pogotovo sto sumnjam da predstavljaju obican puk vec nekolicinu istaknutih licnosti/vladara, a zatim propala i da u 250godina te statue dobivaju izgled "drevnih, davno zaboravljenih" kipova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Nisam ni sumnjao da je stvar kopija antickih kaciga koje su kroz povijest vise ili manje nadogradjivane, ukrasavane i mijenjane, niti sam htio reci da su to stvari koje je LOTR na celu sa Peter Jacksonom izmislio.

Htio sam samo istaknuti da dizajn onih statua na onoj slici koje cemo gledati u GW2 nije nesto sto je u skladu sa dosad vidjenim u GW serijalu, ali JAKO podsjeca na ono vidjeno u LOTR, i da mi vise odgovara u LOTR nego u GW2. Imaju hrpetinu statua starih, prastarih i aktualnih u GW-u, nijedna me ne podsjeca na ono, i sumnjam da su u 250 godina stigli napravit novu frakciju koja je nosila takve kacige, uzdigla se dovoljno da gradi onakve statue, pogotovo sto sumnjam da predstavljaju obican puk vec nekolicinu istaknutih licnosti/vladara, a zatim propala i da u 250godina te statue dobivaju izgled "drevnih, davno zaboravljenih" kipova

mozda su to napravili oni tucki iz white mantle-a ili shining blade

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 14:27 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Položaj kipova sam objasnio u odgovoru smiglu, nisam li?

Kacige jako podsjećaju na White Mantle kacige, a čak i kada ne bi bili White Mantle kipovi - 250 godina je sasvim dovoljno da bilo kaj zaraste zbog neodržavanja. Uostalom, nije da smo u GW prošli cijeli Maguuma Jungle ili Tarnished Coast. Ima sasvim dovoljno mjesta da budu smještene negdje gdje na GW nije odveo. Sam GW lore nam priča o područjima iza Maguuma Jungle gdje obitavaju Mursaati i gdje je Saul nabasao na njih te osnovao White Mantle.

17 godina
Guild Wars 2!

Ma kakav polozaj spominjes? U nijednoj rijeci nisam nikad spomenuo njihov polozaj vec dizajn - pretezito mislim na njihove kacige koje su maltene jedino izrazajno na njima, dal ti doista lici da je itko ovdje ikada spominjao (smigl ili ja) njihov polozaj tijela? Nema jedne rijeci koja to spominje, uostalom absurdno bi bilo uopce spominjati uspravan polozaj kipova kao nesto sto nisu smjeli/trebali iskoristit, a opet vec 3 poruku argumentiras polozaj kao nesto sto jenavodno netko od nas naveo kao problem.

Govorim samo o dizajnu oklopa na kipovima koji me daleko vise podsjecaju na nesto sto nije dio vidjenog GW svijeta i smatram da je to bilo nepotrebno buduci da imaju pregrst prepoznatljivog materijala. Cak i white mantle me ne podsjeca toliko na to, cim sam vidio kipove prva asocijacija mi je bila LOTR, a daleko vise vremena sam proveo pred GW nego pred LOTR filmovima (igro sam cak i neki LOTR sinlg player, mmo nikad).

Ugl, prestat cu sa ovim, ne vodi nikamo, pretvorit ce se uskoro u tetar absurda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Spominjali ste da izgledaju kao LOTR kipovi. Meni su odmah na pamet pali Argonathi. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Spominjali ste da izgledaju kao LOTR kipovi. Meni su odmah na pamet pali Argonathi. {#}

http://www.alicia-logic.com/capsimages/LOTR_Fell079_PillarsoftheKi.jpg

ja sam pomislio da je netko stavio sliku iz lotr.a da bi usporedio neku scenu u gw. ali pripisimo to tome sto sam odgledao lotr jedno 10 puta :) najbolji je bio lotr maraton full hd s 5.1 zvukom :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 15:59 (smiglcro).
16 godina
Guild Wars 2!

BWE bi trebali očekivat 25-27 svibnja ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ja ga ocekujem upravo taj vikend, ujedno se nadam da ce biti asura i sylvani i ujedno se nadam da je to ZADNJI BWE, tj. iskreno se nadan da nece pustat mid i late game u betu.

15.06. release, ako Bog (ili Anet) daju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Ja ga ocekujem upravo taj vikend, ujedno se nadam da ce biti asura i sylvani i ujedno se nadam da je to ZADNJI BWE, tj. iskreno se nadan da nece pustat mid i late game u betu.

Ako u ponedjeljak budu asura i sylvari bit će i taj vikend onda.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ok, ja vise ne bum linkal nikakav concept art ubuduce. xD

Kak je krenulo jos malo pa bi mogli zavrsiti i na Atlantidi i zasto je nestala, da su im vanzemaljci dali nuklearne bombe i kak su ljudi na Uskrsnje otoke dovukli one kipove... {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

3 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...
Rhodin kaže...

Ako u ponedjeljak budu asura i sylvari bit će i taj vikend onda.

asura i charr... klase koje definitivno necu zaigrat. human i norn 100%, vidjet cemo za sylvari

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

asura i charr... klase koje definitivno necu zaigrat. human i norn 100%, vidjet cemo za sylvari

:O

Zasto?! Nemoj reci 'definitivno'! Nikad ne znas ;)

Ljudi cekaju priliku za zaigrati s charrovima vec poprilicno dugo :D, a Asure tek... Najbolje animacije likova od svih rasa, ja cu zarollati Asuru jednog samo radi toga, da vidim sto je ekipa napravila s tim... ;)

17 godina
1domagoj1 kaže...
Obi Wan kaže...

:O

Zasto?! Nemoj reci 'definitivno'! Nikad ne znas ;)

Ljudi cekaju priliku za zaigrati s charrovima vec poprilicno dugo :D, a Asure tek... Najbolje animacije likova od svih rasa, ja cu zarollati Asuru jednog samo radi toga, da vidim sto je ekipa napravila s tim... ;)

ne volim na sta lice... ruzni su za popi*dit

inace, interesira me da li je moguca da se gw1 character ne importa u igri?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice