Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

daj boga ti smigl, polozio si, aj sad muci malo

Znam da si anti-crkveno-krscanski nastrojen (iz jedne druge teme na ovom forumu), al nemoj njegovo ime spominjat uzalud, ne mislim na smiglcro {#}

Mir s tobom! {#}

17 godina
Guild Wars 2!

Dosla su vremena da je svaka promjena u igri next gen.

U nekoj novoj igri ako lik bude mogao prnit dok trci, a da ne ispadne proljev, to bi bio lijepi next gen {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

Znam da si anti-crkveno-krscanski nastrojen (iz jedne druge teme na ovom forumu), al nemoj njegovo ime spominjat uzalud, ne mislim na smiglcro {#}

Mir s tobom! {#}

ne znam kako si dosao do toga da sam anti-crkveno-krscanski nastrojen, al evo ekskluzivno za tebe o vjeri nemam ama bas nikakav stav.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

Mir s tobom! {#}

ne znam kako si dosao do toga da sam anti-crkveno-krscanski nastrojen, al evo ekskluzivno za tebe o vjeri nemam ama bas nikakav stav.

Citao sam jednu temu na ovom forumu u kojoj si iznio svoje stajaliste vise puta o religiji i "knjigama koje su davno napisane" :)

Al necemo spamat ovu temu {#}

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

po meni next gen je kao taj weapon swap, onda taj WvWvW, underwater combat pa ti globalni ka encounteri il sto vec. mada je to vise-manje sve vec poznato iz drugih mmo igara.

domagoj ce vise znat o tome on je vise upucen od mene.

Pa evo, dretva je postavio jedno odlicno pitanje, sto to uopce znaci 'next gen MMO'? Prakticki svaki od nedavno izaslih MMO-a je imao nesto 'next gen' u sebi. Ali to je nedovoljno, jedan element (ili dva, nebitno), jer se developeri boje odmaknuti od 'klasicne' WoW formule koja radi. ANet je doslovce to cijelu formulu okrenuo naglavacke sve te elemente kombinirao u jednu igru i eto, NightShadow je to sve lijepo srocio u jednom postu, tako na to gledam i ja.

smiglcro kaže...

navedi di sam ja naveo da za gw ne treba skill? [...]

Evo (zeleno):

Langsdorff kaže...
smiglcro kaže...

trkeljate mjesecima da je wow - gear based a gw - skill based sto je apsolutno totalna glupost.

Molim dobrovoljca da citira ovaj post kako bi Virty dobio priliku pročitati nešto najgluplje.

Kada već ne kuži sarkazam. {#}

Evo citirah, mozda se Virty nasmije malo {#}.

Btw., vjera i religija su dvije razlicite stvari, ali totalno nebitno u ovoj temi.

Nego, evo prirucnika kako imati jedno lijepo i poucno iskustvo u diskusijama na forumu:

1) Uleti vam troll/flamer.

2) Ekipa se zakvaci.

Oh, ne, sto sada?! Ne brinite, zato je ovaj prirucnik ovdje!

Posto smo tako dobri bili do sada, nasa predraga ekipa iz Buga, na celu s Domagojem (ne ja, vec onaj drugi Domagoj, iz redakcije :D) je na forumu ugradila jednu zgodnu stvarcicu.

BEHOLD, the ignore button!

ignor ignor
Upute za uporabu ignor batna:

1) Nadete trolla/flamera/punicu/nekoga koga jednostavno ne volite.

3) Nadete batn X.

4) Pritisnete ga.

9) ...?

11) Profit.

Stoga pozurite, ne propustite ovu jednostavnu, pardon, jedinstvenu priliku! Nadite batn X!

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 19:02 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

navedi di sam ja naveo da za gw ne treba skill?

Ovo je samo najnoviji primjer:

smiglcro kaže...

trkeljate mjesecima da je wow - gear based a gw - skill based sto je apsolutno totalna glupost.

Kaj se tiče mog sprdanja s WoW-om, ne biste p!zdili da vam nije jasno kako ne pričam gluposti. E sad, zakaj vas flamebaitam svako malo? Zato jer ste zapaljivi poput hepo-kocki i zabavno je gledat kak p!zdite. Ne hejtam ja WoW, samo se sprdam jer je totalno mutava igra. Uostalom, kak da te ne trollam kad pričaš gluposti o GW i uredno se kačiš na svaki WoW flamebait? XD

Smijeh. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
1domagoj1 kaže...

Evo citirah, mozda se Virty nasmije malo {#}.

Sta je ovo danas? Sef me proziva, zena samo sta nije, jos i forumasi...

Idem se nasmijat i pojest sendvu dok sef ne gleda :)

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Pokaži mu gdje mu je mjesto i stavi ga na ignore. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Sefa, naravno {#}.

Btw, evo malo od Mikea O'Briena u vezi beta vikenda.

http://www.arena.net/blog/mike-obrien-on-the-guild-wars-2-beta

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
1domagoj1 kaže...
Langsdorff kaže...

Sefa, naravno {#}.

e sad bi bilo dobro dat i link za skinit client do ponediljka....

edit: nasao

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 20:52 (Obi Wan).
17 godina
1domagoj1 kaže...
Langsdorff kaže...

Sefa, naravno {#}.

Mislim da sam ja njemu na ignore, sve sta mu kazem udje na jedno a izadje na drugo uho.

Prciga, ima vece ovlasti, jaci gear, bolje statse, brzi mount, vise platinuma te zloupotrebljava "skillove" :)

17 godina
Guild Wars 2!

Jao u sta se ova rasprava pretvorila:

Dakle next gen - ne znam sto ne vidite u tvrdnji da je ovo next gen? Niste valjda mislili da svijet ima 10 000 000 000 000 000 000  ratnorasnih mobova i onda kako mi idemo kroz igru dio ce ih poginut, dio ce se radjat, ali broj ce se konstantno smanjivat? Naravno da se mobovi spawnaju, i to ocito, nekad upravo kraj vas (cijelo vrijeme ustvari).

Da li ste doista dobili dojam da nece biti absolutno NIKAKVIH questova? Ja nisam.

Dakle next gen bi ovdje bio da kad ti pocinje event u kojme netko napada selo i ljudi krenu vristat, onda doista netko napada selo. Nije ko u ostalim MMO igrama da samo svi vriste, a enemy stoji dalje u polju (uz iznimku rifta gdje je bilo realno riftova i mobova koji su iskakali van, ali nisu nista posebno radili, iskocili van i agrali nas u nekom podrucju, tabula rase sa slicnim stvarima itd.). Takodjer ovdje ti mobovi mogu rusit mostove, zgrade, stovec. Mogu osvojit cijelo podrucje neko i tada tu vise nema friendly NPC.eva vec enemy mobova - dakle struktura mape se mijenja (ili barem vlasnistvo nad pojedinim dijelovima mape)

Kada se faila event to se itekako osjeti, neides nazad do NPC-a koji ti je dao quest "ubij 100 ogri da ne siluju zene u selu" jer ne postoji taj NPC, a "ogre" su vec osvojile selo i svi u njemu su ubijeni ili pobjegli.

Suprotno onome sto neki pricaju, ovdje imate max lvl PVP lika cim udjete u igru (skoro) - odlazak u mists, koji je nakon tutorial area na 1 click misom udaljen od vas, vi postajete max lvl lik. Tamo si kroz pvp mozete otkljucavati dodatna oruzja i skillove, 2 oruzja tj. 10 skillova vam "daju" cim udjete. Likove mozete levelat kroz pvp (i u WvW, ali tamo niste max lvl)

Da nema pretplate nije next gen, to je nastavak tradicije originalnog GW-a

Nema holy trinitya i sve ostalo sto ste rekli i dalje cini igru drugacijom od ostalih i pridonosi tome da je ovo next gen mmo.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Neka mi netko potvrdi, stres test ce kod nas biti u ponedjeljak navecer od 20:00 do 3:00?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

e sad bi bilo dobro dat i link za skinit client do ponediljka....

edit: nasao

Mozes igrati i s ovim od ove bete, posto ce za stress test koristiti istu verziju, nece niti charactere wipeati, mozemo nastaviti sa ovima :)
A i forumi su otvoreni, mozes opet s foruma skinuti.

Mariossa kaže...

Neka mi netko potvrdi, stres test ce kod nas biti u ponedjeljak navecer od 20:00 do 3:00?

S bloga: 11 AM to 6 PM PDT (-7 GMT)

Dodas 9 sati, znaci da, 20.00 do 3.00 jer test traje 7 sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:31 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
smiglcro kaže...

navedi di sam ja naveo da za gw ne treba skill?

Ovo je samo najnoviji primjer:

smiglcro kaže...

Kaj se tiče mog sprdanja s WoW-om, ne biste p!zdili da vam nije jasno kako ne pričam gluposti. E sad, zakaj vas flamebaitam svako malo? Zato jer ste zapaljivi poput hepo-kocki i zabavno je gledat kak p!zdite. Ne hejtam ja WoW, samo se sprdam jer je totalno mutava igra. Uostalom, kak da te ne trollam kad pričaš gluposti o GW i uredno se kačiš na svaki WoW flamebait? XD

Smijeh. {#}

U prijasnjem postu si rekao da si bio sarkastican da si placao wow, sad govoris da je wow mutava igra. Kako mozes to znati ak je nisi igrao?? 

17 godina
Guild Wars 2!

da su barem stavili vikend da se mogu zgustat do kraja... tesko da cu ostat do kraja kad se jutro mora dizat zbog posla :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma jedan dan ne moras spavati...sta:-)...barem neces bit mamuran od alkohola i morat ic na posao,samo ces morat ici na posao:-)

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Šta vratio se smiglcro srat malo...a dugo je i kuš bio.

A šta možeš svako ima svoje zadovoljstvo.

Interesanto kako mu svaki argument možemo lako pobit, al dok sam pročito kako su u GW guildi samo radi reda i da nemaju zajednicu...jednostavno se više nisam mogo kontrolirat i počeo sam vrištat od smijeha.

Smigl ajd fino odšetaj natrag u WOW i igraj ga onda i dalje ako vidiš perfect igru u njemu i nemoj srat o igrama o kojima skoro ništa ni neznaš a nisi ih ni probo.

Meni nakon 5 godina zbilja treba promjena (koja će provjereno nakon BWE bit promjena na bolje), i nakon ovog GW2 BWE sam spreman prekrižiti 5 godina WOWa u roku od sekunde iz razloga što GW2 dominira u svakom pogledu...5 godina mi je više nego dovoljno da steknem objektivno mišljenje o WOWu.

Svima Ostalima:

A sada easy čekat ponedjeljak 20:00 i nadat se da ćemo uspjet logat od navale, pa onda u 00:01 fino ugasit da si ne spoilamo previše ali i zato što ja tad namjeravam logat u Diablo 3 yeey, pa do jutra :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:28 (Radament).

1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

ma i onak sam stalno umoran na poslu i jedva se drzim da ne zacorim...ovo bi me satralo do kraja xD (naravno ako bi uopce cuo budilicu ujutro :p )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Da, bas sam se htio nadovezat, ovo je u ponedjeljak bas kad se ocekuje release Diablo 3 - slucajno ili ne :D

Iskreno ne zelim vise igrat bete, odigrat cu jos u ponedjeljak malo jer nisam uspio isprobat elementalista, mozda malo gurnut dalje rangera ili thiefa da mi bude lakse odlucit se za klasu (oko 90% warrior na mainu), ali jedino jos sto planiram u beti napravit je vidjet asur ili sylvani da si znam odabrat i rasu (oko 70% norn warrior, oko 29% char warrior, oni 1% je whatever u slucaju da necu biti warrior :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sad u ponedjeljak cemo silovat servere {#}. Tak da se mentalno pripremite na frustracije uzrokovane nemogucnoscu logiranja, DC-anja i tako jel... xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Sry na duplom, ali jeste mozda slucajno primjetili concept art na ovom linku?

Ime na serveru je mountain-temple-header. Kakve nam samo to lokacije spremaju u igri? :D

17 godina
Guild Wars 2!

Iskreno oko te lokacije malo dvojako misljenje imam. Prvo pre*ebena je, drugo je malo negativno jer mi djeluje kao LOTR ripoff

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ne bumo valjda počeli sve ogromne kipove i kamene glave trpat u kategoriju "lotr ripoff"? Uostalom, nije da GW nema lore s velikim kipovima i glavama, ovo je samo logičan nastavak. {#}

http://wiki.guildwars.com/wiki/File:Forgotten_Wisdom_before.jpg

http://wiki.guildwars.com/wiki/File:Riven_Earth.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Sry na duplom, ali jeste mozda slucajno primjetili concept art na ovom linku?

Ime na serveru je mountain-temple-header. Kakve nam samo to lokacije spremaju u igri? :D

Lipo izgleda, steta samo sta kipovi nisu pozamasne djevice {#}

17 godina
Guild Wars 2!

Zaboravljas da igram GW od izlaska sa pauzama, i da sam prosao kraj tih kipova XY puta, mislim da lik koji navodis u linku padne u jednom trenu i preko njega ides do forgottena koji ti daje 15 skill pointova.

Ipak oni likovi tamo neodoljivo podsjecaju na LOTR dizajn iz filma, dok me ne podsjecaju na nista iz GW 1.

Bez brige, obozavam GW serijal, ali ovdje sam realan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jedan problem imam sa gw2 beta client. dobro nije to nesto extra... al eto

skinuo sam client na c parciju (100gb) i imam jos d (650gb) i mislija sa ga probacit na vecu parciju ali svaku put izbacuje neki error. sad kako stvari stoje neka se skine na c, ali za ubuduce me interesira:

kad budem skida beta client da ga direktno DL na d parciju da ne bude lockan sa tim errorom? ne znam jel itko imao slicnih problema.

15 godina
Langsdorff kaže...

Ne bumo valjda počeli sve ogromne kipove i kamene glave trpat u kategoriju "lotr ripoff"? Uostalom, nije da GW nema lore s velikim kipovima i glavama, ovo je samo logičan nastavak. {#}

http://wiki.guildwars.com/wiki/File:Forgotten_Wisdom_before.jpg

http://wiki.guildwars.com/wiki/File:Riven_Earth.jpg

manje vise svaka igra ima svoje ogromne statue, ipak ova slika previse podsjeca na lotro bas je nekako specificno postavljenja tocno kao u lotr.u

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...

manje vise svaka igra ima svoje ogromne statue, ipak ova slika previse podsjeca na lotro bas je nekako specificno postavljenja tocno kao u lotr.u

Smigl, to je next gen statua {#}

17 godina
Obi Wan kaže...

jedan problem imam sa gw2 beta client. dobro nije to nesto extra... al eto

skinuo sam client na c parciju (100gb) i imam jos d (650gb) i mislija sa ga probacit na vecu parciju ali svaku put izbacuje neki error. sad kako stvari stoje neka se skine na c, ali za ubuduce me interesira:

kad budem skida beta client da ga direktno DL na d parciju da ne bude lockan sa tim errorom? ne znam jel itko imao slicnih problema.

Dosad sam sve MMO igre uredno prebacivao (kopirao) na druge partcije ili HDD-e bez ikakvih errora.

I GW2 beta se uredno kopirala na drugi HDD.

Najbolje da postas koji je to error, pa mozda odgonetnemo u cemu je problem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice