Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Drugari, uvijek mozete nastaviti tako zahuktane rasprave u private chatu. Vjerujte mi da nikoga ovde neinteresuju licna prepucavanja i da su uglavnom ovde da cuju jos ponesto o igri koju svi ocekujemo. Siguran sam da bi vecina bila zahvalna da se takve argumentacije nastave i private chatu ili ako ste blizu negdje idite na kafu ili pivo i li ko sta voli pa se dogovorite. 

Nego da li ima planova za formiranje nekog dobrog balkanskog gilda?

Koliko god neki imali nesto protiv opet spajanja svih nas pa makar i u igri, sve to nacionalisticko i ti fazoni ovi su ovakvi ovi su onakvi, i dalje smo mi daleko blizi mentalitetom i jezikom nego sa ostatkom evrope, sto potvrdjuje i gomila prijtelja sa ostalih mmo igrica, pa ne bi bilo lose imati nas dosta na okupu i zajedno uzivati u igri.

Mozda je evc pominjano ali malo sam natpan i poslom da opet sve prelazim pa ako treba mozemo i novu temu pokrenuti oko toga, ako ima zainteresovanih :)

Poz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...

Zanimljivo, zanimljivo. Vidis za razliku od tebe mene nikada nista nije tjeralo da placam nesto sto ne volim. Pogotovo sto si uz vrijeme koje si placao igrajuci wow igrao i gw. Ne samo da si nekakvim cudom nasao vremena za 2 (čitaj DVA!) mmo naslova nego si jedan od ta dva igrao na silu!?!?

Cool story bro...

Tebi se nekaj gadno zmešalo.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
smiglcro kaže...
Langsdorff kaže...

A ne, bit ću ponosan što sam Blizzardu godinama plaćao da skakućem po slikovnici bez skilla. {#}

Zanimljivo, zanimljivo. Vidis za razliku od tebe mene nikada nista nije tjeralo da placam nesto sto ne volim. Pogotovo sto si uz vrijeme koje si placao igrajuci wow igrao i gw. Ne samo da si nekakvim cudom nasao vremena za 2 (čitaj DVA!) mmo naslova nego si jedan od ta dva igrao na silu!?!?

Cool story bro...

Nije da mu pokusavam glumit odvjetnika, ali imam osjecaj da si krivo shvatio njegov sarkazam, nisam siguran da je doista mislio da je godinama placao blizzardu, vec sprda one koji jesu... s obzirom da sam bio medju njima neko vrijeme mogu reci sa razlogom. GW mi je nazalost u jednom trenu dosadio pa smo presli na WoW... iako je dio vremena bio zanimljiv, moram priznat da su upozorenja blizzarda da izadjes iz kuce i da nije zdravo cijeli dan biti za ekranom u stvari smijesne jednom kad shvatis da je igra diajnirana na nacin da moras cijeli dan biti pred ekranom inace ti nikakav skill nece pomoc pored nekoga tko radi upravo to jer ce biti u ogromnoj prednosti pred tobom.

15 godina
Rhodin kaže...

inace ti nikakav skill nece pomoc pored nekoga tko radi upravo to jer ce biti u ogromnoj prednosti pred tobom.

totalna i apsurdna glupost. hc gear si mogao kupiti (ebay) ili nafarmati (hc raid), kupljen hc gear bi se propoznao u samo jednom hc raid.u, nafarmati hc gear ne moze svatko jer moras  biti skillan igrac da bi kao jedan dio tima uspio srusiti bossa u hc modu.

hc pvp gear, znaci pricamo o end game gear.u u oba slucaja! opet si mogao kupiti ili si mogao nafarmati. kupnjom bi donekle stekao prednost zbog odlicno slozenih statsa i to je bio minus (ali koliko je od nas iskreno iakda kupilo nekog nabrijanog lika?) drugo mogao si ga nafarmati samo i iskljucivo onda ako si bio skillan igrac jer ti je za end game pvp gear bio potrebna određen arena REJTING! kojeg ne mozes nafarmati nego se moras probiti do njega pobjedama.

trkeljate mjesecima da je wow - gear based a gw - skill based sto je apsolutno totalna glupost.

wow je kompletan mmo, kod kojeg uz skill dolazi nagrada u obliku gear.a, naravno kako ja volim skupljatu opremu i pohvaliti se ostaloj ekipi na serveru u full hc opremi to mi je samo šlag na torti.

dati nekome tko je kupio igru prije sat vremena full pvp gear, max level i 27 skillova i gurnuti ga u arenu je po meni idiotizam. ako gw2 bude takav drage volje cu ga preskociti.

i dalje cekam da mi objasnite sto je to tocno NEXT GEN u gw2? mozda eventovi? micanje svetog trojstva? wvwvw? grafika?

po meni: gw2 ce biti hit neko vrijeme jer ne postoji ni jedan veliki mmo koji ce izaci uz njega dok blizz ne pusti svoj mmo van.

gw2 je orjentiran prema pocetnicima i single play modu, nema raidova, guilde su tu samo reda radi, nema povezivanja i gradnje zajednice, zabijanje nekog velikog bossa cu slavatiti vjerovatno sam jer su svi oko mene samo obicni prolaznici koje cu zaboravatiti za 10sec.

nasuprot tome ima super ideje, razbijanje svetog trojstva, downgrade lv.a na podrucje u kojem se nalazis, posebne price vezane uz likove uz glavnu pricu u igri.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Jel treba kaj dodatno napraviti za ovaj stress test?!

Pitam jer nisam dobio nikakav novi mail iako sam normalno igrao beta vikend..

Smigle, promašio si bit..

Da naravno da postoji neki skill, u svemu što radimo u životu postoji neki skill..

Međutim radi se o tome da će u wow-u između dva igrača "istog" skilla prednost UVIJEK imati onaj sa boljom opremom..

I NE, to što ima bolju opremu NE dokazuje da ima veći skill..

17 godina
smiglcro kaže...
Langsdorff kaže...

A ne, bit ću ponosan što sam Blizzardu godinama plaćao da skakućem po slikovnici bez skilla. {#}

Cool story bro...

"A ne, bit ću ponosan što sam Blizzardu godinama plaćao da skakućem po slikovnici bez skilla. {#}"

OMG, nisam odavno nesto gluplje procitao :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 12:39 (Virty).
17 godina

@smiglcro

sinko... ja sam wow igrao 5 godina i to sto ti govoris je apsurd. covik se zapita da li si ti ikad u zivotu odigrao wow

raid u wow nije nista drugo nego automatizam. nakon 5-6 raidova i telac bi zapamtio sta koji boss radi. jos imas dbm. mislim daj molim te koga ti tu zaje8avas. mi smo na hc tezini wipe-ali samo zato sta su ljudi falivali na tako ocitim stvarima. najbolji primjer. lich king 25 hc. ljudi bi ginuli na shadow trap. toliko o tome.

pvp nije nista drugo nego gear based zato sta kad naletis na lika koji ma xy vise ressi od tebe nemos ga ubit da si bog. o tome se radi. ko ima vise ressi=win. da ne govorim o tome kako nakon svakog patcha druga klasa bude op. kao jedno vrime lock-shaman-dk cini mi se. i kakav ti je gust ic u arenu kad je 9/10 timova sa istim setupom. a arena rating mos kupit ingame goldom, samo te ubace u tim i there u go.

ni prvi gw nije imao raid, niti holy trinity pa je opet na svom vrhuncu imao 5 mil ljudi.

wow i gw ne mozes usporedivati. to je glupost. samo je stvar sta si ti zadrti fanboy koji samo gleda pravo i tesko da bi i priznao da je netko ili nesto u pravu

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 12:42 (Obi Wan).
17 godina
Guild Wars 2!

Evo, i ja se pitam sta je u GW2 (bar sta se bete tice posto igra jos nije izasla) next gen!?

Igra mi se svidja, da me ne popljuvaju zagrizenici misleci kako blatim igru, ali ne vidim nista next gen u igru, bar ne zasad... :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Evo, i ja se pitam sta je u GW2 (bar sta se bete tice posto igra jos nije izasla) next gen!?

Igra mi se svidja, da me ne popljuvaju zagrizenici misleci kako blatim igru, ali ne vidim nista next gen u igru, bar ne zasad... :)

po meni next gen je kao taj weapon swap, onda taj WvWvW, underwater combat pa ti globalni ka encounteri il sto vec. mada je to vise-manje sve vec poznato iz drugih mmo igara.

domagoj ce vise znat o tome on je vise upucen od mene.

15 godina
Obi Wan kaže...

@smiglcro

sinko... ja sam wow igrao 5 godina i to sto ti govoris je apsurd. covik se zapita da li si ti ikad u zivotu odigrao wow

raid u wow nije nista drugo nego automatizam. nakon 5-6 raidova i telac bi zapamtio sta koji boss radi. jos imas dbm. mislim daj molim te koga ti tu zaje8avas. mi smo na hc tezini wipe-ali samo zato sta su ljudi falivali na tako ocitim stvarima. najbolji primjer. lich king 25 hc. ljudi bi ginuli na shadow trap. toliko o tome.

pvp nije nista drugo nego gear based zato sta kad naletis na lika koji ma xy vise ressi od tebe nemos ga ubit da si bog. o tome se radi. ko ima vise ressi=win. da ne govorim o tome kako nakon svakog patcha druga klasa bude op. kao jedno vrime lock-shaman-dk cini mi se. i kakav ti je gust ic u arenu kad je 9/10 timova sa istim setupom. a arena rating mos kupit ingame goldom, samo te ubace u tim i there u go.

ni prvi gw nije imao raid, niti holy trinity pa je opet na svom vrhuncu imao 5 mil ljudi.

wow i gw ne mozes usporedivati. to je glupost. samo je stvar sta si ti zadrti fanboy koji samo gleda pravo i tesko da bi i priznao da je netko ili nesto u pravu

fejlali ste jer niste imali skillane igrace, djabe vam je bio sav gear koji ste nosali kada niste bili sposobni sloziti 40-25-10 ljudi koji ce se micati iz aoe efekta. upravo si potvrdio ono sto ja pricam cijelo vrijeme, gear NIJE = skill! gear je samo nagrada koji dobijes ovisno o skillu.

uredno sam kombinacijom pve i pvp gear zabijao ekipu koja je samo nafarmala full pvp gear ali nije taj gear popratio skill.

ja nisam za fanbojizam nego ti pokusavam dokazati da valjate totalni gluposti kada vam je wow gear based mmo a gw skilled based. totalna apsurdna glupost!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

po meni next gen je kao taj weapon swap, onda taj WvWvW, underwater combat pa ti globalni ka encounteri il sto vec. mada je to vise-manje sve vec poznato iz drugih mmo igara.

Meni je to sve nekako mrsavo da bi se zvalo next gen :(

Igra ce vjerojatno biti vrlo dobra, al barem ja ne vidim / osjecam nesto sta bi nazvao next gen.

Dajte nam igara i kruha, za ostalo cemo lako! :)

17 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...

@smiglcro

fejlali ste jer niste imali skillane igrace, djabe vam je bio sav gear koji ste nosali kada niste bili sposobni sloziti 40-25-10 ljudi koji ce se micati iz aoe efekta. upravo si potvrdio ono sto ja pricam cijelo vrijeme, gear NIJE = skill! gear je samo nagrada koji dobijes ovisno o skillu.

uredno sam kombinacijom pve i pvp gear zabijao ekipu koja je samo nafarmala full pvp gear ali nije taj gear popratio skill.

ja nisam za fanbojizam nego ti pokusavam dokazati da valjate totalni gluposti kada vam je wow gear based mmo a gw skilled based. totalna apsurdna glupost!

nije fail bio zbog skilla, nego zbog koncetracije. 2 razlicite stvari

a ljudi koji kupe sa e-baya su nesposobni da bi otisli na elitejerks i malo procitali o svojoj klasi. da si ne znam kakav tukac tamo sve pise.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 13:23 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

weapon swap in combatu nisam imao prilike prije susresti i vidim kako bi to moglo lijepo funkcionirati uz minus sto cu onda morati farmati/lootati/kupiti/skraftati 2 seta oruzja sto ce oduzeti daleko vise resursa i vremena.

wvwvw je pokupio sve elemente prije vidjenje u mmo igrama, tu nema nista novo.

podvodnu borbu osobno ne volim jer mi se cini prekaoticna i tesko za vidjeti gdje je sto

globalne encountere mozes susreti u 90% mmo.ova ikada izaslih

nije istina da gw nema sveto trojstvo, tu si se debelo zeznuo! ili sam ja godinu dana igrao neki drugi gw.

ne pocinjem flamewar niti trollam ali kada mi tu zadrti wow hejteri pocnu prodavati maglu i blatiti trenutno n1 mmo u svijetu to me razljuti, da je nesto od toga istina ne bi nista rekao ali to su totalne gluposti za koje nikada ne dobijem nikakvo objasnjenje od kuda vam takve ideje. najlaske je ne argumentirano sjesti i blatiti nesto jer eto danas je popularno biti wow hejter.

17 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

weapon swap in combatu nisam imao prilike prije susresti i vidim kako bi to moglo lijepo funkcionirati uz minus sto cu onda morati farmati/lootati/kupiti/skraftati 2 seta oruzja sto ce oduzeti daleko vise resursa i vremena.

wvwvw je pokupio sve elemente prije vidjenje u mmo igrama, tu nema nista novo.

podvodnu borbu osobno ne volim jer mi se cini prekaoticna i tesko za vidjeti gdje je sto

globalne encountere mozes susreti u 90% mmo.ova ikada izaslih

nije istina da gw nema sveto trojstvo, tu si se debelo zeznuo! ili sam ja godinu dana igrao neki drugi gw.

ne pocinjem flamewar niti trollam ali kada mi tu zadrti wow hejteri pocnu prodavati maglu i blatiti trenutno n1 mmo u svijetu to me razljuti, da je nesto od toga istina ne bi nista rekao ali to su totalne gluposti za koje nikada ne dobijem nikakvo objasnjenje od kuda vam takve ideje. najlaske je ne argumentirano sjesti i blatiti nesto jer eto danas je popularno biti wow hejter.

pa nema gw sveto trojstvo... nema dedicated tanka. ima kao ajd rit i monk healeri based class. ali tank u gw ne postoji. warrior sa shieldom nije tank. ili dervish u balthazar formu. 

wow je no1 mmo to je cinjenica, ali ni on nije savrsen. wow hejter je jedno, objektivnost je drugo.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dragi smiglcro, molim te prestani postat u ovoj temi jer nemas pojma o GW2. Ja recimo nemam pojma o WoW-u pa ne postam u WoW temi.

ONTOPIC: moze li netko definirati taj fantasticni pojam "NEXT-GEN" ? Ajmo prvo rijesit sto to znaci, pa cemo onda da li je GW2 "NEXT-GEN" ili nije

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dretva kaže...

Dragi smiglcro, molim te prestani postat u ovoj temi jer nemas pojma o GW2. Ja recimo nemam pojma o WoW-u pa ne postam u WoW temi.

ONTOPIC: moze li netko definirati taj fantasticni pojam "NEXT-GEN" ? Ajmo prvo rijesit sto to znaci, pa cemo onda da li je GW2 "NEXT-GEN" ili nije

http://dictionary.reference.com/browse/next-generation

u biti to je pojava u kojoj ti izmislis nesto sto je bazirano na nekakvoj staroj tehnologiji i pretvoris taj tvoj pronalazak u novu tehnologiju koja do sad ne postoji.

jos jednostavnije. sljedeca stepenica evolucije necega ili nekoga.

13 godina
Guild Wars 2!

Ma Anet su obicni smecari i gotovo. Zasto ja koji sam kupio pre-order nemam pravo pristupa beti ili stress testu ili bilo cemu sta ima veze sa igrom. Ono sry kaj sam glupi siromah i nemam para za kupiti nest' sta nema datum izlaska. Ne mislim kupovat Beta invite. 
Znaci ja sam kupio pre-order da igram 1 dan prije svih pa da kasnije cesem rit. Ajde nek odkantaju seljaci. 

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ma Anet su obicni smecari i gotovo. Zasto ja koji sam kupio pre-order nemam pravo pristupa beti ili stress testu ili bilo cemu sta ima veze sa igrom. Ono sry kaj sam glupi siromah i nemam para za kupiti nest' sta nema datum izlaska. Ne mislim kupovat Beta invite. 
Znaci ja sam kupio pre-order da igram 1 dan prije svih pa da kasnije cesem rit. Ajde nek odkantaju seljaci. 

ako zelis igrat igru i ovako i onako ces kupit kad izade.

shvati taj beta access kao bonus. ako se dogodi super, ako ne nikom nista.

16 godina
neaktivan
dretva kaže...

Po meni je next gen pomicanje granica..

U teoriji svaki mmo ima nešto NG u sebi.

Warhammer je imao NG public questove.

SWTOR je imao NG priču..

Rift je imao NG sustav klasa..

TERA ima NG borbu..

Ali da bi igra bila prozvana NG treba imati sukus elemenata koji se odmiču od već postavljenih formata.

Nema trojstva = pomicanje grancia

Nisam ovisan o opremi = pomicanje granica

Aktivna borba (dodganje, swap) = pomicanje granica

Quest sustav = pomicanje granica

Priča koja je interaktivna, ali nije zamorna = pomicanje granica

Sustav plaćanja = pomicanje granica

Kada pogledam GW2, poboljšanja u više elemenata (ne samo jednom) = next gen za mene..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 13:37 (NightShadow).
17 godina
Guild Wars 2!

GW2 je pokupio neke stvari iz drugih igara, lipo doradio/obradio, dodao stiha na sve to i bit ce ugodna, igriva i nadasve zanimljiva nova igra {#}

Jel ona next gen ili nije, svejedno, prasit cu po njoj dok se ima sta radit u PVE svijetu {#}

Odoh popit pivu i nazdravit {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

GW2 je pokupio neke stvari iz drugih igara, lipo doradio/obradio, dodao stiha na sve to i bit ce ugodna, igriva i nadasve zanimljiva nova igra {#}

Jel ona next gen ili nije, svejedno, prasit cu po njoj dok se ima sta radit u PVE svijetu {#}

glavni next gen feature je no sub fee. mos igrat koliko te volja. to je opcenito najveci plus ove igre.

16 godina
neaktivan

Pogledaj to ovako..

Što mi znači dobra priča u SWTOR kad su questovi jednako repetitivni kao drugdje??

Što mi znači dobar sustav borbe u TERI kad je igra jednako ovisna o trojstvu??

Što mi znači novi sustav napredovanja u MoP kad je sve u svemu to isti WOW??

I na kraju krajeva, što mi znači svaki od tih elemenata kad i dalje moram plačati da bi ih iskusio..

Kao što kaže ObiWan, najveći plus je nedostatak pretplate..

Iskreno, da moram mjesečno plaćati GW2, bez obzira na sve elemente koji ga opisuju, vjerojatno se ne bih odlučio na to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:00 (NightShadow).
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

trkeljate mjesecima da je wow - gear based a gw - skill based sto je apsolutno totalna glupost.

Molim dobrovoljca da citira ovaj post kako bi Virty dobio priliku pročitati nešto najgluplje.

Kada već ne kuži sarkazam. {#}

13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Afkors da nisi kada nisi igrao GW. Za kojega istovremeno tvrdiš kako ne treba skill. Da bi odmah nakon toga napisao kako nikada nisi susreo weapon-swap. Koji je vrlo bitna stavka u GW pvp-u.

GW pop defaultu nudi četiri weapon slota (main i offhand) koji se mogu mijenjati tipkama F1-F4. Pazi, defaultno ti je već uključeno i jednostavno te vuče da ih koristiš. U pve-u to ima svojih pluseva i korisnih strana, ali briljira tek u pvp-u. Toliko briljira da skužiš kako su ti četiri seta premalo i onda iz inventorya vadiš dodatne offhande i shieldove koje situacija traži. Igraš li monka, uz svo ovo manevriranje s weapon-setovima moraš pratiti što se događa, koga napadaju, koga će zaspajkat, kako ćeš kajtat ninju koji te knockdowna svakih nekoliko sekundi, kako ćeš izbjeć DShot rangera jer ako ti ga spraši na RoF ili Guardiana - yebo si mačku mater, moraš gledat jesi li popio mesmerov Diversion hex jer ako pikneš nekaj u panici, disejblano ti je na sljedećih 60 sekundi. Onda te na zub uhvati water ele tak da nemreš ni bježat onom ninji kojem se sad pridružio Shock-Axe warrior, pa si moraš prebacit na melee weapon + /while hexed shield da si digneš health i smanjiš primljeni damage, tvoj warrior je upravo popio Blind od protivničkog BSurge elea i treba mu to skinut, dvojica te tuku i interruptaju, a vidiš da će ti mesmera spajkat za dvije sekunde jer ima Deep Wound na sebi i još paničari pa je okrenuo leđa warrioru, ...

Sve koji kažu da za GW pvp ne treba skilla treba poslat da monkaju GvG i dat im paket Simbexica.

17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

glavni next gen feature je no sub fee. mos igrat koliko te volja. to je opcenito najveci plus ove igre.

To je plus koji mi se svidja! {#}

Neka nastave s tom politikom uz moje/nase tople preporuke :)

17 godina
NightShadow kaže...

Iskreno, da moram mjesečno plaćati GW2, bez obzira na sve elemente koji ga opisuju, vjerojatno se ne bih odlučio na to.

Iss, tako ne pise pravi igrac :)

Ako mi se igra svidja, nije mi problem placat pretplatu ionako to mjesecno izadje od 50-80kn ovisi od koga kupujes kljuceve.

Niti tura pica za ekipu {#}

17 godina
neaktivan

Tek kad igra izadje tj. tek nakon 10 dana igranja na max levelu cemo moci nesto suvislo zakljuciti, iz bete tesko...Mene sada muci samo smece od misa koji sad imam pa planiram uzeti ovaj: http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=57937...nije nesto preskup a dobar je

i na dvije bocne tipke staviti strafe left i right tako da se mogu kretati samo s misom i onda na QE, a mozda cak i na AD staviti spelove...

Ima neko neke druge prijedloge za keybindings?

Evo kako je to sada:

http://cloudfront.guildwars2.com/QRC/GW2_QRC_NA_Digital.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 15:31 (drocketman).
15 godina
Langsdorff kaže...

Afkors da nisi kada nisi igrao GW. Za kojega istovremeno tvrdiš kako ne treba skill. Da bi odmah nakon toga napisao kako nikada nisi susreo weapon-swap. Koji je vrlo bitna stavka u GW pvp-u.

navedi di sam ja naveo da za gw ne treba skill? zbog cega me konstatno napadas da ja napadam gw igru kada to nije istina, samo odgovaram na tvoje idiotske konstatacije za wow jer tvoj svaki post odise wow hejterski.

nisam dovoljno dugo igrao gw pvp da bi to uopce skuzio, kao sto rekoh, dali su mi max lv i pvp gear i sutnuli u arenu. kratko nakon toga sam odustao od igre.

Ogromna plusčina ide na gw2 zbog sustava fpt, odnosno bez pretplate, iako su vec poceli muljati i igra je dobila neke dodatke koji se mogu kupiti a pruzaju prednost drugim igracima (ocekivano) nadam se da nece nikada eskalirati u pay to play igru.

Iako jos ne znamo 100% ali koliko sam vidio do sada u gw2 neces imati priliku stvoriti max lv pvp lika od starta nego ces ga morati graditi kroz igru da bi se upoznao s klasom, sasvim logicno. Opet prilagodba za low lv skill igrace.

Najveci plus u gw2 kod mene je taj sto cu ga moci igrati bez obaveza, jer nemam vremena za raidanje niti ista za ikakvu ozbiljniju ovisnost o igri, uzasno mi je drago sto cu sa svojim frendom moci igrati u bilo kojem trenutku bilo gdje i bilo sto.

17 godina
smiglcro kaže...

daj boga ti smigl, polozio si, aj sad muci malo

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 16:03 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nije ti Anet kriv sto se nisi informirao prije kupovine. Pre-order je jedno, a pre-purchase nes drugo, i to je bilo objasnjeno na svim mogucim Anet kanalima (website, twitter, face) vec otkad.

Pre-purchase nije kupovanje bete, vec kupovanje cijele igre s bonusom garantiranog pristupa beti koji dobijes jer si platio kompletnu cijenu unaprijed (ne znajuci release date).

Ak neces/ne mozes platit kompletnu cijenu unaprijed, imas pre-order 20kn sad a ostatk kad izade (mislim da je tak u Algoritmu). Na kraju platis apsolutno istu cifru i za pre-order i za pre-purchase, jedina razlika je kad.

A ovo da ces cohat rit mi nije uopce jasno, da pocnes 1 dan ranije sa pre-orderom.. i onda nastavis igrat iducih XXX dana, kolko god oces. WTF?

Obi Wan kaže...

To je vec bio feature u GW1, samo se prenosi na GW2. Po tome ne moze biti next-gen feature kad nije evolucija.

Ne da mi se pisat vise, slazem se sa svime sto je NightShadow gore napisao o next-gen {#}

EDIT: pre-purchase je next-gen feature jer je evolucija pre-ordera! hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 17:11 (dretva).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice