jel treba GTA 4 internet za pokrenut? Jel trenutno u novom stanu nemam interneta tak da se ne zahebem. Imam offline GFWL i Rockstar SC.
Ne treba.
jel treba GTA 4 internet za pokrenut? Jel trenutno u novom stanu nemam interneta tak da se ne zahebem. Imam offline GFWL i Rockstar SC.
Ne treba.
jel se može gta win xp
jel se može gta win xp
Moze, al mora biti service pack 3.
Ne treba.
Ja se logiram preko Social Cluba jelda?
Ja nakon sto sam instalirao igru, instalirao sam patch 1.0.7.0 i nisam trebao social club,
pokrenuo sam igru, napravio offline profil na gfwl-u i igrao.
Ja vec imam od prije offline profil na Gfwlu, al ti imas Windows 7 il? Jel pokreces prek GTAIV.exe il cega vec?
Ja vec imam od prije offline profil na Gfwlu, al ti imas Windows 7 il? Jel pokreces prek GTAIV.exe il cega vec?
Da sedmicu imam, pokrecem preko gtaiv.exe
Ok hvala majstore tak ću napravit:)
Ok hvala majstore tak ću napravit:)
Nema problema, ako budes imao nekih problema pitaj ovdje il na pp.
E da vas samo pitam jel netko zna kako aktivirat taj key od kayn&lync u GTA iv kad je zadnji patch instaliran jer posto nema vise rockstar game social club.... ako je netko uspio neka mi javi kako
na li itko kako ubaciti ovaj mod pošto mi se čini veoma koristan http://www.gta4-mods.com/script/trafficload-f9512 ???
ja sam igrao ovu igricu kad je bila izasla tamo negdje pocetkom 2009 ili 2008 nebitno, evo kada sam vidio ove modove cini se da cu je opet poceti igrati, i hocu da je stavim da se skida...
sada kada instaliram rockstar game i gta iv, koji patch jos moram instalirati ili treba li instalirati uopste, jer kada sam imao ranije morao se neki patch... i kada to uradim, stavit cu ovih modova, i hocu da pitam je li izasao onaj mod, sto je bila vijest na bugu, onaj neki 1.25 za auta ???
da izašao je i stvarno igra sada izgleda bolje...
E jbg instaliro sam taj
H1Vltg3 Final iCEnhancer 1.2.5 modi sad vise nece radit gta :S cim se pokrene baci da je kao prestao radit
pozz svima, gledam patch-eve sa ove stranice i sad neznam dali da skinem sve patch-eve po redu i tako ih instaliram ili da skinem neke određene,koliko vidim, ima prvi patch, pa onda 1.0.2.0, pa 1.0.3.0, pa 1.0.4.0, pa 1.0.6.0, pa 1.0.7.0 i namjeravao sam staviti iCEnhancer 1.25 ...help,šta da napravim
EDIT:postavljam ovakvo večini "glupo" pitanje jer me već glava boli sa prtljanjem oko tih patch-eva za gta IV
pozz svima, gledam patch-eve sa ove stranice i sad neznam dali da skinem sve patch-eve po redu i tako ih instaliram ili da skinem neke određene,koliko vidim, ima prvi patch, pa onda 1.0.2.0, pa 1.0.3.0, pa 1.0.4.0, pa 1.0.6.0, pa 1.0.7.0 i namjeravao sam staviti iCEnhancer 1.25 ...help,šta da napravim
EDIT:postavljam ovakvo večini "glupo" pitanje jer me već glava boli sa prtljanjem oko tih patch-eva za gta IV
Odaberi bilo koji patch, ako zelis npr. 1.0.7.0 ne moras instaliravati starije verzije.... znaci, samo verziju koja te zanima
Sad nisam siguran koji su patchevi kompatibilni sa iCEnhancer 1.25, znam da je 1.0.4.0 sigurno kompatibilan, mislim da isto vrijedi i za 1.0.6.0, ali ne znam za 1.0.7.0
E sad me zanima,recimo ako uzmem zadnji 1.0.7.0 patch, hoče li on sredit sve bug-ove koje su sređivali prijašnji patch-evi(1.0.6.0, 1.0.4.0...)
E sad me zanima,recimo ako uzmem zadnji 1.0.7.0 patch, hoče li on sredit sve bug-ove koje su sređivali prijašnji patch-evi(1.0.6.0, 1.0.4.0...)
sve iz prijašnjih patcheva ti je uključeno u tom 1.0.7.0 patchu,samo instaliraj i uživaj.
iCEnhancer 1.3 će raditi na 1.0.7.0 patchu.trenutno je alpha verziji.ja cekam tu verziju.
ova trenutna verzija 1.25 radi odlicno na 1.0.4.0 patchu za koji je i rađena
molim pomoc sto prije...
je li na ovom 1.25 ice chancer dolaze auta ili ?
evo gledam kako preko sparka ubaciti ali ja nigdje ne nalazim u ovom 1.25 chanceru wtf i wtd file-ove ?
molim pomoc, i kako ubaciti ove shadove i to... samo kopirati ili šta
Shvatio, hvala... Sada skidam auta i ostalo...
u mene je ge force 250 gts, ali opet šteka, kakvo je kod vas ostalih stanje ?
Ja igram bez modova s zadnjim patchem, imam sve na high i sjene na medium, a one efekte imam na view distance imam na 30 a ovo drugo dvoje na 50, fps mi je između 25-40. Igrivo je.
zanima me koje postavke da postavim (rezolucija, efekti....)
Intel Core 2 Duo 3ghz
Nvidia Geforce 9600gt 512 mb
4 gb ram
500 gb hard drive
Intel Core 2 Duo 3ghz
4 gb ram
500 gb hard drive
uz patch 1.7.0.0 moguce medium-high (30 fpsa)
Intel Core 2 Duo 3ghz
4 gb ram
500 gb hard drive
uz patch 1.7.0.0 moguce medium-high (30 fpsa)
a 30 fpsa bude brzo ili bude štekalo?